Leave Me Alone 7.

autor: illyrias

Promiňte, že tuto povídku jaksi zanedbávám, ale já se polepším, snad x) Illy…

Bylo ráno a Tom vstal poměrně brzy, aby mohl jít udělat Billovi jeho oblíbené vafle. Bill klidně oddechuje, nechce ho budit. No… udělat… spíše zavolá do recepce, aby mu je přivezli.
Mezitím prostřel romanticky stůl, doprostřed stolu dal malou vázičku s malinkou rudou růží, kterou si nechal poslat i se snídaní.
Vypadá to opravdu dobře.
Vrátí se zpět do ložnice, Bill stále leží nehnutě ve stejné poloze, jako když Tom odešel. Vykukují mu jen jeho prameny černých kohoutích vlásků a jeho krásné dlouhé nohy z pod peřiny, krásný pohled na ten spící bonbonek.
Tom se pomalu usměje, přijde mu neskutečně roztomilý, a taky že je. Láskou by ho snědl, ale nemůže, protože by mu nic nezbylo.
Sedne si na kraj postele a poodhrnul peřinu z Billovy hlavy, naskytl se mu pohled na jeho krásnou tvář, pohladí ho po jeho jemné tvářičce a sehne se k jeho rtům, které ho tolik vábí, lehce se otře svými rty o ty jeho.

Bill se malinko při doteku zachvěl a pootevřel svá ústa. Tom neváhal a vplul mu do nich jazykem, zkoumal každičký milimetr jeho sladkých úst. Opravdu chutnal tak sladce, jak vypadal.
Netrvalo dlouho a Bill mu začal polibky oplácet, začali je oba dva prohlubovat. Bill dal Tomovi ruce kolem krku a přitáhl si ho blíž ke svému tělu, které zahalovala jen peřina z předešlé noci, kdy se ti dva milovali, už se neobtěžoval na sebe natáhnout aspoň boxerky, za to Tom je na sobě měl, vzal si je ráno. Když mu Bill přejede rukou, zjistí, že na sobě má boxerky, tak mu je šikovnými prstíčky stáhne, spokojeně se usměje. Tom mu na oplátku stáhne peřinu, takže jsou si rovni.

Lehne si plnou vahou na Billa a ten mu zajede prsty do vlasů.
„Vem si mě, Tome.“ Vydechne vzrušeně. Tom se nad jeho slovy usměje.
„Milerád.“ Uchechtne se a ručkama se mu přemístí na jeho drobné bradavky, začne je třít, dokud neztvrdnou. Odměnou jsou mu Billovy vzdychy, které mu unikají zpod semknutých rtů. Jazykem mu přejede po celé hrudi, z které příjemně sálá horkost.
Bill ho nevědomky tlačí dolů, Tom vezme jeho penis do ruky a Bill zasténá Tomovo jméno. Pořádně mu ho stiskne a Bill vykřikne slastní.
Sehne se k jeho klínu níže a jazykem obkrouží jeho špičku, dál ho netrápí a vezme ho mezi své rty. „Tome.“ Bill zalapá po dechu a zakloní hlavu.
Začne ho sát, rytmicky pohybovat, vypomůže si rukou.
Sám Tom byl tvrdý od celého vzrušení, které mu šlo do jednoho místa, a potřeboval ho ventilovat, proto si zajel do klína a u kořene stiskl.

Bill to však zaregistroval. „Ne, počkej.“ Odsune Bill Toma.
„Chci, abychom se udělali na stejno, až budeš ve mně, jako včera.“ Oba se nad tou vzpomínkou pousmějou a Tom přikývne. Chce se natáhnout na skříňku, na které je lubrikant, Bill ho však pohotově zastaví.
„Nechci ho.“ Řekne pevným hlasem. Usmyslel si, že bez něj to bude příjemnější. Vždycky používali ten gel.
„Bille, nechci ti ublížit, ty, seš moc úzký, a mohlo by tě to bolet“ Strachuje se Tom, opravdu své lásce nechce ublížit.
„Ne, nebude, věř mi. Kdyby něco, tak ti řeknu.“ Přesvědčivě koukne na Toma, který přikývne.
Nadzvedne Billovu pánev a vnikne do něj, oba zavzdychají naráz.
Tom svou ruku položí do Billova klína, obejme svými prstíky jeho vzrušení a ve stejném rytmu jako z pánví, s ním začne pohybovat.
Ani jednomu nestačí vydechovat a slastně křičet. Oba jsou v extázi, na těle se jim leskne pot, a začínaj se třást z blížícího se orgasmu, ten nečeká dlouho a na stejno vyvrcholí. Tom do něj a Bill na Tomovo bříško.
Vyčerpaně vyjde z Billa a lehne si vedle něj na záda, odychujou a koukaj na strop, dokud se Bill nenahne nad Toma a svoje nadělení z Tomova bříška neslízne, následně jej políbí na rty.
„Dobré ráno, Billí.“ Zašeptá Tom a Bill se lišácky usměje.
„Krásné ráno.“ Odpoví Bill.
„Málem bych zapomněl, v kuchyni je snídaně.“
„Můžu hádat?“ Kousne se Bill do rtu.
„Jasně“ Jednoduchá odpověď.
„Vafle?“ Napadne ho jako první jeho nejmilejší pochoutka.
Tom dělá chvíli, že přemýšlí, jako by sám nevěděl, co mu přichystal.
„Hm, jo.“ Zasměje se a políbí Billa.
„Já tebe taky.“ Oplatí mu Bill polibek. Pak už se vyhrabou z pelíšku a jdou na snídani.

„Téda! Tomí, to je krása!“ Nadšeně Bill poskakuje okolo stolu.
„No, jsem rád, že se ti to líbí. Dělal jsem to s láskou.“ Usměje se a posadí Billa, který nad tím pořád žasne, ke stolu.
Spokojeně se zakousne do své porce vaflí.
„Mňam, povedly se ti.“ Uznale Pochválí Toma, který si sedne naproti němu.
„Děkuju.“ Usměje se a taky se pustí do své porce.
„Jo a Tome?“ Podezíravě Bill prohlíží vafle. Tom se zasekne v pojídání.
„No?“ Vyloudí ze sebe s plnou pusou.
„Jak si je mohl udělat? Když tu není kuchyň ani tu na to nemáš určitě vaflovač?“ Zdá se, že Bill Toma prokoukl, dobře mu to myslí.
„No, víš, to se zavolá na recepci, a tak se dělaj.“ Nevinně se usměje a Bill nevěřícně zakroutí hlavou.
„No já zírám.“ Zasměje se spolu s Tomem.
Bill dojí poslední kousky své snídaně a koukne na Toma.
„Tomí? Jak to teď bude?“ Smutně sklopí hlavinku, bojí se, že to, co včera a dneska prožil, se vypaří, jakmile se otevřou dveře od toho pokoje.
Tom to však vycítí, pomalu vstane a přejde k Billovi. Klekne si před něj a vezme mu dlaně do svých.
„Bille, vím, čeho se bojíš, ale toho se opravdu bát nemusíš.“ Přesvědčivě ho políbí na dlaně.
Bill se pousměje a skloní se k Tomovi.
„Děkuju, lásko.“ Vtiskne mu sladký polibek.
„Odjedem spolu domů?“ Zeptá se váhavě Bill Toma.
Tom se zamyslí, muže jen tak odjet domů? Tady má karieru.
„Bille, to nepůjde, třeba ty už jeď… ale já jsem dostal nabídky na další peníze. Nemůžu to jen tak odmítnout.“ Zavrtí hlavou a také ho políbí. Bill se odtáhne.
„Takže ty se se mnou nevrátíš? K čemu jsem sem potom jezdil? Abychom se spolu vyspali a zas jel domů? To kdybych věděl, raději bych zůstal dřepět doma!“ Vyletí Bill jak čert z krabičky a postaví se.
Tom pobere všechno, co řekl, a také se postaví, přitáhne si ho za pas k sobě.
„Ne nech mě!“ Vyjekne Bill a Tom se tomu zasměje.
„Ale lásko, já se vrátím, až budu moct, zatím tu zůstanu, a tebe nevyhazuju, byl bych i rád, kdybys tu zůstal se mnou, Bille, já tě miluju.“ Bill se přestane vzpírat a malinko se zastydí ze svého obvinění.
„Tome, já, omlouvám se.“ Skousne si nervózně ret.
„To je dobrý, Bille.“ Ujistí jej Tom a políbí. Bill se nebrání a polibek mu opětuje. Začne zvonit Tomovi mobil a ať chce nebo ne, se musí od Billa odtáhnout.
„Promiň.“ Usměje se a pustí Billa, běží k mobilu, a když uvidí, kdo volá, pousměje se ještě víc. Přijme s radostí hovor.

autor: illyrias
betaread: Janule

2 thoughts on “Leave Me Alone 7.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics