Zakázané ovoce – Vůně novoty 4.

autor: Kate

Ahojky, tak jsem tu s dalším dílkem. A k minulým komentům: Ne, netrefili jste se. Není to Tom XD. Jen doufám, že se vám to alespoň trochu líbí a že s tím jen neotravuju XD. Pa Kate

Až teď si Bill uvědomil, že vypískl jako holka. Otočil se na to pako, co do něj vrazilo. Ale tohle nečekal. Před ním se objevil svalnatý kluk o hlavu vyšší než on. Bill nervózně polknul. Nevypadal tak, že by se ten kluk teď sbalil a prostě šel dál.
„Ale kohopak tady máme? Nějaká nová, která neví, jak se má chovat?“ Zasmál se mu. „Co se mi takhle omluvit, že jsi do mě vrazila?“
„Na to můžeš rovnou zapomenout!“ Vyštěkl už normálně Bill. Už nezněl jako holka, spíše jako naštvanej kluk. Teprve teď si ho ta hora masa prohlédla pořádně. Pohled mu padl na Billův hrudník. A tam žádné kozy.
„Že by to byl kluk? Vypadá jak buzna.“ Chytil Billa za ruku. „Chci tu omluvu! Nebo co jiného mi můžeš nabídnout?“ Procedil skrz zuby a dal svoji ručku na Billovo břicho. Bill sebou trhl. Copak je tohle město plné úchylů nebo co?
„Co myslíš tím nabídnout?“
„No co třeba tohle.“ A začal mu prstem jezdit po bříšku. Lehké doteky se náhle změnily v silnou bolest. Bill dostal pěstí do břicha a skácel se na zem.
„Tohle ještě neskončilo. Já se vrátím.“ Řekl ledově vzdalující se hlas. Bill se teď bál otevřít oči, i když věděl, že tu je sám. Pomalu se zvedal na nohy, ale bolest břicha mu to neusnadňovala. Chytil se za břicho a druhou rukou se zapřel o branku. Hluboce si povzdechl a vydal se směr škola. Při jeho nyní pomalé chůzi došel ke škole později, než měl v plánu, ale stihl to těsně před zvoněním. Vyšel schody a vešel hlavní vchodem do místa nazývané jako škola. Pro něj to bylo spíše jako mučírna. Rozhlédl se nyní po prázdných chodbách. Nikde nikdo. Prolezl to tady postupně chodbu po chodbě, dokud nenašel kancelář ředitele.
Zaklepal.

„Dále!“ Ozvalo se zpoza zavřených dveří. Vstoupil a za stolem neviděl ředitele, ale ředitelku tmavé pleti.
„Dobrý den. Já jsem Bill Trümper.“ Představil se.
„Dobrý den, ano vy jste sem přijel z Berlína, že ano?“

„Ano.“
„Dobře. Budete ve třídě pana učitele Pritta. Knížky dostanete až zítra.“ Oznámila mu a začala se hrabat ve svém stole. „Tady máte rozvrh. Dovedu vás do učebny.“ Podala mu papír a odešla s Billem do úplně jiné části budovy. Vyšli do druhého patra a ředitelka zaklepala na bílé dveře. Bill se nadechl a vstoupili do třídy. Třída upřela svoje znuděné pohledy na ředitelku. Ale zpozorněli, jak viděli za zády ředitelky cupitat černovlasou osobu. Okamžitě až líně se zvedli ze židlí.
„Dobrý den, žáci, posaďte se.“ Mávla rukou ředitelka na znamení, aby se posadili. Třída se sesunula na židle a pokračovala v tom, co měla rozdělané. Posílání vzkazů, kreslení nebo provádění úplně jiných činností.
„Tohle je Bill. Přestěhoval se sem z Berlína. Když bude něco potřebovat, tak mu s čímkoliv pomozte.“ Bill si prohlížel třídu. Přejížděl očima po všech žácích. Vykulil oči, když narazil na toho člověka, kterého potkal dneska ráno. To snad není pravda. Proč zrovna já musím mít takou smůlu! Pomyslel si.
„Opravdu s čímkoliv?“ Ozvalo se někde ze zadních lavic s posměchem. Bill sklopil hlavu tak, aby mu do tváře napadaly vlasy. Nechtěl, aby ostatní viděli, že jeho tváře nabraly růžový nádech. Ředitelka se pousmála.
„Takhle jsem to nemyslela, Marku. Doufám, že se seznámíte normálně. Nashle.“ Obhájila svoje řeči ředitelka a konečně zmizela ze třídy.

„Bille, sedni si támhle do zadní lavice vedle Toma.“ Ukázal na chlapce se sklopenou hlavou, který vypadá jak kdyby nevnímal.
Bill se rozešel směrem k lavici. Prohlížel si osobu, vedle které měl sedět.
„No to je teda bomba. To je ten ze včerejška.“ Sedl si na židli a lokty si položil na lavici. Podíval se znovu na Toma. Teď si všimnul, že má zavřená víčka. Za malou chvíli byl u jeho spolužáka opřený jejich mladý učitel.
„Tome.“ Žádná odpověď.
„Tome.“ Zatřásl s ním. Tom konečně otevřel oči a vypískl. Lekl se. Zdál se mu sen o krásné blondýně. Chtěl ji políbit, a najednou je před ním jejich učitel.
„Spalo se ti dobře, Tome?“ Zeptal se ironicky. Celá třída se rozesmála. Jen Bill ne. Myslel si, že teď bude mít Tom průšvih.
„Jo, celkem jo.“ Odvětil rozespalý Tom. Až teď si uvědomil, s kým to mluví. Ale to mu bylo úplně jedno. Pokaždé z takové situace vybrousil vtípky a skončil přinejhorším jen s poznámkou. Jen s účou Skřelovou nebyla žádná sranda. Měl štěstí, že dospával v hodině jejich třídního učitele. Byl mladej, a měl také alespoň trochu smysl pro humor.
„Zdálo se ti něco?“ Zeptal se znovu již odcházející učitel.
„Ano, zdálo. Ale co, to už vám neřeknu.“
„To jsem ani slyšet nechtěl, Tome. A už dávej pozor!“

Tom jen kývnul hlavou. Otočil se na třídu. Celá byla ještě rudá, od toho, jak se všichni smáli. Až na jednoho. Na osobu sedící vedle něho.
„Hezky. To jsem to chytl víc než dobře.“ Zajásal Tom. Ten kluk, teda Bill, se mu víc než líbil. On ho přímo miloval. Tak na pohled sametovou kůži bez jediné chybičky ještě nikdy neviděl. Černé havraní vlasy dokonale kontrastovaly s jeho světlou pletí a černé linky tomu dodávaly korunu. Byl prostě dokonalý. Zazvonilo. Někdo okamžitě vystřelil ze třídy, někdo se začal šprtat, a ostatní se seskupili do svých „skupinek“. Tom také. Přešel k Vanesse a Sáře.
„To jsi to pěkně chytnul co?“ Ušklíbla se Sára.
„No a co. Alespoň nemusím sedět vedle Betty.“ A ukázal na brejlatou nemotornou holku.
„To je fakt. Hele a není to ten kluk z parku?“ Zeptala se Nessa. Tom se podíval na Billa sedícího na parapetu. Byl zahleděný ven z okna na školní dvůr.
„Možný to je.“ Přiznal, i když věděl naprosto jistě, že to je on.
„Hele deme do bufetu. Deš taky?“ Zeptala se Nessa. Tom Billa stále sledoval. K Billovi přišla parta vedená Markem. Každého, koho mohl, toho šikanoval. Vypadalo to tak, že má na Billa zálusk.
„Ne, nejdu.“ Řekl rychle a rozloučil se. Mark už se navážel do Billa.

„Ale ale, já řekl, že se vrátím, Bille.“ Řekl se smíchem v hlase Mark. Bill na něj otočil hlavu. Teď už znal ten jeho hlas. A už i tak trochu věděl, co ho čeká. Mark ho vytáhl za tričko na nohy a přitiskl ho na zeď. Bill proti jeho síle bohužel neměl šanci.
„Vypadá to, že máme novou hračku.“ Směroval své partě. Už se chystal, že Billovi dá pěstí, ale někdo jej odtrhl. Byl to Tom. Pro Billa jaké štěstí. Nevěděl, co by dělal. Musel by snést tu bolest, kterou by mu způsobil. Tom byl teď něco jako jeho zachránce. Tom Marka přitiskl na zeď, stejně jako on Billa. Štěstí pro Toma. Tom měl více síly než Mark.
„Jak je teď tobě, když tě někdo drží u zdi, co?!“ A nastavil pěst stejně jako předtím Mark. Akorát s tím rozdílem, že mu tou pěstí dal. Mark otočil hlavu na druhou stranu a už se nebránil. Tom ho pustil a dál si ho nevšímal. Šel za Billem.
„Jsi v pohodě?“ Směřoval k černému klubíčku, co se teď třáslo na zemi. Natáhl k němu ruce a pomohl mu zvednout se. Bill se mu zadíval do těch krásných hnědých očí.
„Díky.“ Poděkoval mu Bill.
„Ok.“ Odvětil Tom. Bill teď sklopil pohled a sedl si zpět na parapet. Tom už věděl, že ho chce. Přišel k němu a ruku si nenápadně přisunul těsně vedle té jeho.
„Hele, dneska večer je párty v jednom klubu. Nechceš tam jít se mnou a holkama?“
„Holkama? Já myslel, že to na té verandě bylo-“ nedokončil.
„No, nikdo totiž neví, že jsem gay.“ Přerušil ho Tom a pohled nasměroval do země, jako by se styděl, i když nevěděl za co. Letmo se dotkl Billovy ruky.
„Půjdu rád.“ Ozvalo se vedle něj. Podíval se na Billa a usmál se.

Den uběhl už rychle, bez jakýchkoliv nepříjemností. Tom Billa seznámil se Sárou a Vanessou. Celý den trávili spolu. Povídali si o všem možném. Ale na jedno téma přeci jen nepadlo. Láska. Tom se celý den lepil na Billa jak jen mohl, snažil se ho dotýkat, kde byla příležitost. Ale nemohl to přehnat. Byla tam totiž ještě Sára s Nessou. Až k večeru se na hodinku rozešli, aby se připravili na párty.
Bill došel domů. Máma nebyla doma, tím pádem se jí nemusel ptát, jestli tam může jít. Vyběhl do koupelny. Rychle se osprchoval, a pak si šel ke skříni vybrat nějaké oblečení. Natáhl na sebe čisté boxerky a vybral si upnuté černé rifle. Tričko vybral náhodou. Vytáhl černý nátělník. Přidal k tomu obojek okolo krku a šel se nalíčit. Udělal si jen černé linky. Vlasy nechal splývat na ramena. Zazvonil zvonek. Sebral svůj mobil s peněženkou a šel se obout. Otevřel dveře a tam už čekal Tom a Sára.

„Ahoj, kde je Nessa?“ Zeptal se, když zamykal. Oba dva si je prohlédl. Tom byl oblečený do jeho hoperskýho oblečení, a Sára sladila barvu svého účesu s fialovými riflemi.
„Vyzvedneme jí po cestě.“ Oznámil mu Tom a šli směrem do klubu. Po cestě se teda stavili pro Vanessu. Akorát vylezla z domu a zamykala. Stejně jako Tom, byla Vanessa hoperka.
„Čau.“ Pozdravili všichni jednohlasně. Všichni si v tu chvíli vzpomněli na: „Dlužíte mi colu!“ Vykřikli znovu najednou a začali se smát. S různými vtípky se dostali až na párty. Celá párty už byla v pohybu. Hrály se různé písničky, tancovalo se, někdy i příležitostně zpívalo. Vanessa se Sárou se rozběhly na parket při hiphopové písničce, a začaly tam předvádět různé triky. Okamžitě se okolo nich utvořil shluk lidí, kteří je se zájmem pozorovali. Billa a Toma si všimla obsluha a uvedla je k prázdnému stolu. Za okamžik jim přinesli spoustu alkoholu. Bill i Tom byli za chvíli namol. Tom si zničehonic posadil Billa na svůj klín.

autor: Kate
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J.

15 thoughts on “Zakázané ovoce – Vůně novoty 4.

  1. Tak to my s kámoškama vždycky říkáme "Dlužíš mi pivo!" xD Ale když už je teďka možnost, vymýšlíme si cokoliv, co nám chutná. Pendreky, dropsy, gumídky… xP

    [4]: Mně to ani tak uspěchané nepřijde. K týhle povídce se to hodí, nesnáším takový ty zdlouhavý nudný kecy o Billově malování, oblečení (i když to sama dělám xD ale spíš jenom proto, že nemám moc nápadů a snažím se povídku zaplnit xD) a když se dvojčata teprve otrkávají. Jen hezky rychle, tak je to nejlepší. Myki, myslím, že ty ve svých povídkách taky vsázíš na stručnost. x))

    Hezká povídka, jen tak dál. Určitě tady neopruzuješ, čím víc, tím líp. xP

  2. nooo tak ten to bere hopem 😀 Ale tak proč ne. Kor když jsou oba na mol teda. To jdou zábrany stranou. TAk se těšim na pokráčko.

  3. K povídce,moc se mi líbí,ale možná by opravdu neškodilo trošičku zpomalit,ale nevadí,je skvělá i tak!
    Néééééé,ne,když jsou opilí,to se mi nelíbí…..!!!

  4. 😀 heh, to šlo rychle na tý párty 😀
    jinak mooc pěkný a Mark aspon dostal, co zasloužil, blbeček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics