Bad boys 26.

autor: Doris

„Představ si, Bille, pořád mi někdo píše a chce se sejít.“ Bill zrovna seděl s Klárou na kávě. Už přes dvě hodiny si povídají.
„A kdo to je?“ zeptal se se zájmem Bill a dopil svoji, už studenou, kávu. Klára jen pokrčila rameny.
„Netuším. Nepodepisuje se, a když mu volám, tak to nebere.“ Bill se zamračil.
„To se mi moc nezdá. Proč se chce sejít?“ Bill se tvářil opravdu vážně, až to Kláru pobavilo.
„Klid, Bille, ještě jsem neřekla, že půjdu. A chce mě jako zákazník,“ vysvětlila mu Klára a dopila svůj džus. Co otěhotněla, změnila svoje návyky. Nepije kávu ani alkohol. O cigaretách nemluvě.
„Ty už to ale přece neděláš.“ Podotkne Bill.
„Já vim. Ani neuvažuju, že bych s ním spala.“ Zasmála se Klára.
„Ale že bys mu vykouřila, o tom uvažuješ.“ Rýpnul si Bill a věděl, že má pravdu. Klára se jen na chvíli odmlčela.
„Můžu vykouřit klidně i tebe,“ poznamenala spíše v žertu, ale kdyby Bill chtěl… udělala by to. Billova tvář najednou posmutněla.
„To nejde,“ špitnul Bill a zadíval se do stolu.

„Chybí ti Tom, že.“ Povzdychla si Klára a chytla Billa za ruku. Bill ji stisknul a přikývnul. Chyběl mu. Moc mu chyběl. Byl od něj pryč sotva 10 dní a nemohl myslet na nic jiného než na něj. Kor když musel být s Andym. Spal s ním obden a vždy ho bolelo celé tělo. Posledně do něj Andy brutálně narval vibrátor.
„Tak za ním zajdi,“ pobídla ho Klára. Bill přikývl. Chtěl to udělat už dávno.
„Zítra tam půjdu.“ Pípnul a snažil se pousmát.
„Ale co ty, maminko.“ Změnila rychle téma Bill.
„No, není to nic na závidění.“ Zasmála se Klára a Bill se upřímně přidal.
„Zlato už budu muset jít. Jsem objednaná k doktorovi.“ Omluvila se Klára a sbalila svoje věci ze stolu.
„Jasně. Taky musim. Čeká mě… Andy,“ odpověděl Bill a zaplatil za oba útratu. Klára si jen povzdychla. K tématu Andy už raději moc nemluvila. Konec konců Bill moc dobře věděl, co si o tom ona i B.B. myslí. Klára se s Billem rozloučila pusou na tvář a zamířila ulicí pryč. Bill se za ní ještě chvíli díval, než zamířil opačným směrem. Moc nechvátal. Neměl ani kam.

Mezitím Tom seděl v herně a sledoval kluky při hře kulečníku. Tenhle stůl mu toho tolik připomínal. Ten den, kdy prvně po Billovi zatoužil, když ho provokoval se svým tetováním, i ten den, kdy tu viděl Igora, jak znásilňuje Billa. Zachoval se tenkrát jako debil. Urazil se a odešel a byl to Karlos, kdo ho musel dokopat k usmíření. To všechno se mu teď honilo hlavou. Bill mu chyběl. Bylo tu sice ostatní kluci, se kterýma se bavil, ale jeho Bill už tu nebyl. Ze zamyšlení ho vytrhl Karlos, který mu žďuchnul do žeber.
„Máš návštěvu, Tome.“ Usmál se na něj. Oblíbil si ho stejně jako Billa a přenechal mu Billovu funkci vrchního obstarávače.
„A kdo to je?“ podíval se Tom na Karlose. Že by Bill? Karlos se sklonil k Tomovu uchu. Nemuseli to slyšet všichni. Přeci jen takhle osoba byla známa mezi lidma z ulic.
„B.B.“ šeptnul a zase se narovnal. Tom jen překvapeně zamrkal. B.B? A za ním? Mluvili spolu vždycky, jen když šlo o holky. Jinak ne. Tom se pomalu zvedl a zamířil za Karlosem.

„Ahoj, Tome,“ usmál se B.B. sedící za stolem v návštěvní místnosti.
„Nazdar.“ Pozdravil Tom pořád ještě překvapeně, že je to opravdu B.B. Ani B.B. se necítil zrovna svůj. Zase byl tady mezi spoustou policajtů.
„Co tu děláš?“ neodolal Tom se zeptat a sednul si naproti němu.
„No… přišel jsem se tě na něco zeptat,“ opřel se B.B. o lokty a Toma si prohlížel. Toma to zmátlo ještě víc.
„No… tak se ptej.“ Pokrčil ležérně rameny.
„Na jak dlouho to tu ještě máš?“ zeptal se okamžitě B.B. Tom jen vyvalil oči.
„Asi… ještě půl roku. Proč?“ vysoukal ze sebe zaraženě. B.B. jen přikývnul a vytočil číslo na svém mobilu. Tom to vůbec nechápal. V telefonátu zaznívalo jeho jméno a délka jeho zdejšího pobytu. B.B. hovor po chvíli ukončil a telefon strčil do kapsy. Musel se usmát nad Tomovým nechápavým výrazem.
„Můžu tě dostat ven už za 14 dní. Čili na konci měsíce.“ Vysvětlil B.B. konečně celou situaci a tím i důvod své návštěvy.
„Co… cože?“ vykoktal překvapeně Tom. Tohle celé přece nemohlo být zadarmo.
„Co za to chceš?“ začal hned Tom uzavírat obchody. B.B. se jen zasmál.
„Chci slyšet jen tvůj souhlas. Že chceš jít ven.“
„No jasně, že chci, ale jak si to…“ Rozhodil Tom rukama. Nechápal to.
„To neřeš.“ Mávnul nad tím B.B. rukou. Chlápek od soudu si začal kupovat jeho holky, ale to muselo zůstat pod pokličkou. Toho chlápka může dobře využít, takže to nebude nikde šířit. Právě s ním telefonoval. Tom jenom přikývl.
„Nenechávám svý lidi ve štychu, když nemusim.“ Usmál se B.B.
„Nejsem od tebe. Jsem od Andyho.“ Opáčil Tom. B.B. jen nesouhlasně zakroutil hlavou.
„Už i ode mě.“ Podotknul a vytáhl rukáv, aby Tom mohl vidět jizvu na předloktí. Pochopil to. Obchod se uzavřel a Andy s B.Bm se spojili. Jen se pousmál a pokýval hlavou.
„Tak teda díky, šéfe.“ Vděčně se na B.Bho podíval.
„Pořád stejnej B.B., jasný?“ Zasmál se B.B a zvedl se k odchodu.
„Tak začni balit. Za chvíli se stěhuješ,“ usmál se naposledy a odešel. Tom tam ještě chvíli seděl a vstřebával to. Za 14 dní jde ven? Jde za Billem? Po chvíli se zvedl a s omámeným úsměvem zamířil do svojí cely.

autor: Doris
betaread: Janule

5 thoughts on “Bad boys 26.

  1. No toto,to je nějaký podraz,ne?Člověk se tu dva měsíce těší,co všechno Andy s Billem provede,a kde nic,tu nic..xD xD xD!!!
    Teď vážně,jsem ráda,že se povídka vrátila!!!A taky,že se Tom těší na Billa.Jenom se obávám,co udělá,až zjistí,co udělal Bill…..

  2. to jo..taky sem se těšila na pořádnou akci Andyho s Billem….ale co už..jen se bojim, že až Tom vyleze tak pozná, že je Bill s Andym..x(

  3. Mám radost, že přibyl další díl. 😀 Ale skutečně-nejde nepokárat, že tu nebyla žádná akce s Andym! 😀 Tak snad příště… Těším se.

  4. Za Billem… xD Oops, až se Tom dozví o Andym a jeho choutkách… xD Se na to těším. Supeeer díl…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics