Love is immortal 5.

autor: zrzek995

Tom sedí na okně a shlíží na tělo své mrtvé lásky. Proč se jen neovládl? Měl radši zemřít. Už takhle sedí druhou noc a shlíží na Natálii. Druhou noc? Měl by se vrátit Bill, ale jestli spatří Natálii, bude vědět, že byl Tom venku a neukáže mu svou tvář. Co kdyby mohl z Natálie udělat také upíra, mohla by být zase s Tomem a milovat ho. „Kde je ten Bill?“ zeptá se Tom sám pro sebe a dojde k Natáliinu tělu.

***

„Bille, to myslíš vážně? Ty jsi z Toma udělal upíra jen proto, že jsi do něj zamilovaný? To je ale vážně hřích, měla bych tě zabít… Ale neudělám to, já udělala mnohem větší chybu.“ Řekne Jessica a usměje se na Billa.
„Já jsem se prostě nemohl dívat na to, jak mi ho bere. Byl jsem jím posedlý víc než zabíjením. Musím ho znovu vidět… musím se odsud dostat… musím…“ Nedořekl, jelikož se rozrazily dveře a do nich vstoupili dva upíři, ti samí, kteří vedli Billa do kobky.
„Bille, je čas.“ Řeknou a odvedou Billa. Jess se zvedla a dívá se, jak Billa táhnou ze dveří. Za chvíli se dveře znovu otevřou. „Jess, ty jdeš také. Budeš bojovat s Billem.“ Řekne jeden upír.
„Ne!“ vykřikne Jess a snaží se vykroutit silným pažím upírů. Ví, že Bill je velmi silný a dokáže ji zabít a ona chce zemřít, ale zároveň jsou s Billem největší přátelé, byli milenci. Bill ji nedokáže zabít, ona to ví.

Billa dovedou do velké kruhové tmavé místnosti, hned za ním dovedou i Jess. Oba se na sebe smutně podívají. Bill se rozhlédne po místnosti. Je tady jen jeden východ. Když vzhlédne, spatří nad svojí hlavou tribunu a v ní sedí mnoho dalších upírů, kteří se těší na souboj života a smrti. Přímo před nimi je vysuté pódium a na něm sedí Markus a jeho žena Isabele se svými „dětmi“.
„Takže vážení, dnes budou bojovat o svobodu Bill Trümper a Jessica Dark. Uvidíme, kdo přežije. Nechť souboj začne.“ Poručí soudce, který sedí za Markusem a kývne na upíry, kteří dosud drží dva odsouzené, aby je pustili. Ti uposlechnou a vzdálí se. Bill a Jess jen stojí a koukají se na sebe. Nakonec se Jess rozeběhne a vrhne se na Billa, ten se nebrání, jen se svalí na zem.
„Bille, musíš mě zabít. Já tě nezabiji. Nemám pro co žít, prosím, zabij mě.“ Prosí Jess.
„Já to nedokážu, Jess, po tom, co jsme spolu prožili. Já nechci, Jess. Nenuť mě.“ Řekne Bill a shodí ji ze sebe.
„Dobře, když to nepůjde po dobrým, tak to půjde po zlým!“ Křikne Jess a rozeběhne se znovu k Billovi, tentokrát ho ale za letu prudce kopne do obličeje, Bill se svalí na zem a přidržuje si levou část obličeje. Publikum jásá. „Ještě ti to nestačilo?!“ vykřikne Jess.
„Nezabiji tě.“ Řekne rozhodně Bill a postaví se.
„Ale zabiješ, já tomu napomůžu.“ Usměje se a zahryzne se do Billova krku. Ten ucítí prudkou bolest, Jess se trefila přímo do tepny na krku, jestli ji nechá, nebude žít, nebude lovit, neuvidí Toma… neuvidí Toma? To nikdy! Bill chytne Jess za vlasy a zvrátí jí hlavu dozadu. „To je ono.“ Usměje se Jess, ví, co teď přijde. Bill si stoupne a vytáhne Jess za vlasy na nohy.
„Jess, promiň, dělám to kvůli Tomovi. Nikdy si to neodpustím. Věř mi, mám tě stále rád.“ Řekne Bill Jess do ucha.
„Odpouštím ti to, Bille.“ Řekne Jess a zakloní hlavu, aby měl Bill lepší přístup. Bill se skloní k Jess a zakousne se. Rychle ale jemně vysává Jessice krev z tepny, aby jí ukončil život a mohl se vrátit k Tomovi.
Po chvíli padne Jess k zemi mrtvá. Její tělo se vznítí a během chvilky zbude jen popel. Bill padne na zem a rozvzlyká se. Najednou ho ale uchopí dvě silné paže a táhnou pryč.
„Co to děláte? Vyhrál jsem snad, ne? Musíte mě pustit.“ Začne se Bill bránit.
„Pustíme tě, ale až bude po soudu. Sněm ještě musí rozhodnout, jestli jsi hoden svobody, kterou jsi doteď měl. Počítej radši s tím, že se ven nedostaneš.“ Usměje se jeden upír a hodí Billa do kobky.

***

„Bille?! Bille!!!“ volá Tom po celém lese, ale nedostává se mu žádné odezvy. K večeru se vrátí zpět do chatrče, kde se posadí na okno a sleduje každý pohyb v lese, jestli to není Bill. „Už má tři dny zpoždění.“ Řekne si pro sebe a dál hledí z okna.

***

„Bille Kaulitzi, zachoval jsi se velmi nečestně a zrádně, porušil jsi jedno ze dvou pravidel, které tě stojí život. Svoji svobodu jsi si vydobyl, ale to neznamená, že tě jen tak pustíme. Za své činy budeš pod naší kontrolou. Pokud sněm zjistí, že jsi znovu porušil zákon, zemřeš a to bez soudu. Můžeš odejít.“ Řekne soudce sněmu a pokyne stráži, aby Billa vyprovodila ven. „Doufám, že tě brzy budeme moct zabít, Bille. Jsi snad ten nejhorší upír, co jsem kdy viděl. Už jsi byl tolikrát souzen a pokaždé ti to prošlo. Ale my ti teď dáme lekci do života.“ Řekne jeden a před branami zámku se na Billa vrhnou a začnou ho bít, kopat a kousat. „A teď utíkej, než si to rozmyslíme a zabijeme tě hned.“ Zavrčí druhý a jdou dovnitř, zatímco Bill leží zkrvácený a pomlácený před bránou.

autor: zrzek995
betaread: Janule

9 thoughts on “Love is immortal 5.

  1. nerada píšu komentáře ale tak abych udělala radost tak ho zase jednou napíšu………tahle povídka je úplně úžasná, moc ráda jí čtu, ikdyž upíry moc nemusim tohle si ráda,a s chutí po každý přečtu…..už se těšim na další díl ;D

  2. Je to hezká poídka, i když..začala jksem jí číst protože tady jiná povídka neni…ale jsem za to docel ráda§!!!…docela dost ráda..!

  3. děkuji moc za komentáře :-)dál se to bude vyvíjet trochu jinak. Ten začátek mi přišel docela nudnej, tak teď to bdue doufám nabitější. Snažím se jak to jde, hlavně ne každé dny jsou přínosné a ne všechno se mi povede napsat. Uvidíte dál 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics