Potíže s komentáři – pokračování

Tak snad už si všichni přečetli článek o komentářích, a reagovali. Ti, co to ještě neudělali, mají možnost TADY. Přišly i dva vzkazy od holek na Guest book.
Když jsem si to všechno tak pročítala, nejvíc na mě z toho křičelo slovo „Opera“, hned po ní „Mozilla“. Nikdo nepsal, že by se mu to stávalo z Internet Exploreru, nebo jen minimálně, takže pokud opravdu chcete komentovat, a máte potíže, zkuste si náš blog prozatím otvírat v IE. Angela Merkel, Georgova milovaná kancléřka :-D, ho sice Němcům nedoporučuje, ale o Čechách nic neříkala, takže klídek… v nebezpečí jste nejspíš jenom v Německu 😀 všude jinde to Bill Gates jistí 😀
Co se týče prohlížečů v mobilech, tak to vám neporadím vůbec, podle mě má valná většina lidí v mobilu taky Operu mini, ale tam se mi zdá, že to spíš taky závisí na typu telefonu nebo spíš jeho nastavení… jak psala Teri.K. Měla starej, tam jí to nefungovalo, od tý doby, co má novej, jde to.
To jsou holt záhady, který nejspíš nevyřešíme, ale pokusit se můžem.
Nebudu vás všechy nutit, abyste psali na blog.cz, i když by lavina mejlů byla asi účinnější než jeden, ale pokusím se to nějak všechno sesumírovat, dám to dohormady a během tohohle týdne pošlu Standovi mejl. Uvidíme, jakej bude výsledek. Kdyby to nepomohlo, nezabývali by se tím, pak by byla potřeba hromadná akce, ale to bych vám pak naspala. Prozatím to vezmu na sebe.
Doufejme, že to bude nějaký výsledek mít. Zatím se mějte hezky, pište povídky, ať mám co dávat na bloga a díky za pomoc. Až budu vědět něco víc, samozejmě napíšu. Pa J. :o)

2 thoughts on “Potíže s komentáři – pokračování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics