Love is immortal 10.

autor: zrzek995

O TÝDEN POZDĚJI:
Tom stále váhá nad milostným vztahem s Billem. Naopak, Bill si je již jistý. Chce Toma mít jen pro sebe za každou cenu. Je na něm závislý, Tom je pro něj jako droga, bez které již nemůže existovat. Každou noc usínají ve společném objetí, ale víc zatím Tom nepovolil. Bill nespěchá, spokojil se zatím jen s jeho neustálou blízkostí.
Dnes jdou k Simonovi do jeho sídla, kde se koná velká hostina. Simon má rád velké akce a spoustu pití, jídla a krve. Již jsou ustrojení a mohou vyrazit.
„Tome, už bychom měli jít, abychom nepřišli pozdě. Simon si zakládá na přesnosti.“ Řekne Bill, když přijde do pokoje za Tomem. Ten se zrovna prohlíží v zrcadle. Bill mu vybral tmavé jednoduché širší kalhoty a černou košili, opět rozepnutou do půlky hrudi. Zatímco Bill si vzal upnuté černé džíny a krvavě rudou košili rozepnutou na prsou, kde se mu skvěl nádherný stříbrný kříž posázený malými kamínky rubínů.
„Samozřejmě, už můžeme.“ Otočí se Tom na Billa, který jen zalapá po dechu.
„Vypadáš nádherně.“ Usměje se Bil, přistoupí k němu a dožaduje se polibku, který ihned dostane. Poté se přemístí k Simonovu sídlu.

„Vítejte, už jsem se bál, že nedorazíte.“ Usměje se vlídně Simon na oba upíry a vede je do sálu, kde se koná večeře. „Posaďte se sem, prosím. Až budu mít chvilku času, určitě si ještě popovídáme. Zatím musím jít přivítat ostatní.“ Rozloučí se Simon a jde pryč. Tom se s Billem posadí na určená místa a rozhlíží se okolo.
„Proč je tady tolik stráží?“ zeptá se Tom. Bill se rozhlédne po místnosti a vidí, že u každých dveří, oken a v koutech stojí dva upíři, kteří na nich visí pohledem. ¨
„Nevím, ale nelíbí se mi to. Všichni se dívají jen na nás, jako kdyby nás hlídali. Jak budeme moci, zeptáme se Simona, co se děje.“ Rozhodne Bill a pohodlně se usadí.

„Vítejte mí drazí přátelé. Chtěl bych vám jen poděkovat, že jste všichni přišli. Popřeji vám jen dobré chuti a po večeři se přemístíme do tanečního sálu. Nuže, dejte se do jídla.“ Popřeje Simon a posadí se. Všichni se nahnou nad mísy s jídlem a berou si, co jim hrdlo ráčí.
Po večeři se všichni najednou přesunou do tanečního sálu, jen Tom nemůže najít svého společníka. Celá stráž se také přemístí do místnosti, jen dva upíři chybí. Tom se vydá hledat Simona, jestli s ním náhodou není Bill.
„Simone? Simone, prosím tě, kde je Bill?“ zeptá se, když ho konečně najde na druhé straně sálu, kde se zapáleně baví s nějakým jiným upírem.
„Ach, Tome. Pojď, zavedu tě k němu.“ Nabídne se Simon a pokyne Tomovi, aby ho následoval.
Jdou tmavými a dlouhými chodbami osvětlenými jen svícny. Je tu šero.
„Takže, jak jste na tom s Billem? Onehdy se mi svěřil, že po tobě velmi touží.“ Zeptá se Simon, zatímco s Tomem bloudí spletitými chodbami.
„Ano, jsme spolu, ale ještě jsme náš vztah… jak bych to řekl, neuzavřeli. Bill je velmi trpělivý a chápe, co jsem všechno prožil. On ví, že musí počkat.“ Řekne Tom a Simon se jen pousměje a zavede ho do jednoho z pokojů.
„Kde je Bill?“ zeptá se Tom, když si povšimne, že je pokoj prázdný.
„Ty hlupáčku. Vážně si myslíš, že tě nechám tomu zrádci? Tome, on tě chce jen zneužít jako všechny ostatní. Na mě to také zkoušel, ale já jsem mu neodolal jako ty. Ví, jak to udělat, aby se do něj lidé zamilovali. Už to několikrát udělal, a pak je nechal zabít, nebo je sám zprovodil ze světa. Tome, Bill tě jen využívá. Jsi pro něj hračka, která se brzy opotřebuje a už bude na vyhození. Věř mi, jsem na tvojí straně. Nechci, abys dopadl jako ti ostatní. Bylo jich už hodně, Tome, a já nedovolím, abys byl další.“ Řekne Simon a stoupne si k Tomovi.
„Ale tohle by Bill neudělal. Miluji ho a znám ho. Vždyť čeká, až budu připraven.“ Brání ho Tom.
„Ano, on si počká. Vždycky byl trpělivý, ale až to konečně vyjde, tak tě odhodí. Vím, že díky těm jeho zamilovaným pohledům a láskyplným slovům jsi jím naprosto omámen, ale jsou to samé lži, Tome. Chci ti jen pomoci.“ Řekne Simon a vezme Toma do náručí. „Je mi to vážně líto Tome, že jsi mu takhle naletěl, ale nevěděl jsem, že to použije i na tebe. Myslel jsem, že jste přátelé, jinak bych tě varoval dříve.“ Tom si zkroušeně sedne do křesla, které je nejblíže. Simon poklekne před něj a jemně mu hladí dlaněmi stehna. „Tome, zkus se vyspat dnes tady. Uvidíš, zítra bude líp. Ráno tě budu čekat na snídani.“ Řekne Simon a zvedne se.
„A kde je Bill? Chci ho vidět a promluvit si s ním o tomhle.“ Rozzuří se najednou Tom a vylítne z křesla.
„Nevím, někam zmizel. Odpusť, že jsem ti to neřekl dřív a takhle tě rychle odvedl. Musel jsem tě varovat, pochop. Dobrou noc, Tome. Ráno pro tebe pošlu sluhu a rozhodneš se, co bude dál.“ Rozloučí se Simon, zavře za sebou dveře a čeká, až uslyší, že Tom spí. Netrvalo to dlouho. Slyšel, jak Tom přešel pokoj, svlékl se a zalehl do postele. Hned, jak Simon slyšel jeho pravidelné oddechování, zamkl dveře a klíče dal sluhovi s tím, že dokud mu on nepřikáže, ty dveře budou zavřené.

„Okamžitě mě pusťte ven!“ zakřičí Bill z mřížované cely. Jedinou odpovědí je mu zlý smích, který vychází od dvou strážců, kteří ho sem přivedli. „Co jsem udělal? Proč mi tohle děláte? Tom mě najde a vám nakope prdele!“ zakřičí na stráže a ty se rozesmějí ještě víc. „Co je vám k smíchu?!“ vykřikne otázku.
„Jen to, že Tom je teď se Simonem v jednom pokoji a Simon po něm velmi touží. Myslím si, že ten teď nemá starosti o tebe, ale o to, aby byl pro Simona dost dobrý. Spokoj se s tím, že se už neuvidíte. Simon si Toma nechá jako hračku pro svoje potěšení. Ty zůstaneš tady a na Toma zapomeneš, nebo zemřeš. To je na tobě.“ Řeknou a smějí se dál.
„To nikdy, na Toma nikdy nezapomenu a on nikdy neuvěří Simonovým lžím.“ Vykřikne Bill.

„Pozdě, už se stalo, Bille. Tom je nyní úplně na dně z tvého falešného chování. Jak řekl již Fero, buď na Toma zapomeneš, nebo tě tady necháme vyhladovět a pak tě zesláblého zabijeme, nebude to tak bolet. Ale varuji tě, jestli tady budeš takhle řvát, budu muset zabít tebe i Toma.“ Usměje se Simon, který zrovna vešel.
„Proč to děláš? Já jsem ti věřil. Myslel jsem, že jsi přítel.“ Řekne Bill nevěřícným a vyčítavým hlasem.
„Proč to dělám? Tobě to ještě nedošlo? Jak jsi mi o Tomovi povídal, jak je vášnivý a to nejen v lovu, ale i ve vztahu, chtěl bych ho také vyzkoušet. Tom bude můj, a ty si můžeš gratulovat za to, co jsi pro mě udělal. Za pár dní Tom zjistí, že já jsem jediný, kdo mu porozumí a kdo ho chápe, a pak nebude trvat dlouho a zamiluje se do mne. Bude to můj poslušný pejsek, vycvičím si ho. Umím to a ty to moc dobře víš.“ Řekne Simon a na tváři se mu usadí vítězoslavný výraz.
„Působíš na něj svými vlivy, málokdo by ti odolal, i já jsem byl málem tvůj. Tom se ti jen tak nevzdá, bude mě hledat, dokud mě nenajde, a i kdyby našel moje mrtvé tělo, pomstí mě. Miluje mě, cítím to z něj. A já miluji jeho a nevzdám se ho. Budeš litovat, že jsi nás vzal do svého domu.“ Řekne odhodlaně Bill.
„To si nemyslím, moje vlivy jsou silné, nebude jim dlouho vzdorovat. Teď odejdu, abych stihl připravit snídani pro Toma… a Bille, chovej se slušně, stále jsi zde na návštěvě.“ Řekne pouze Simon a se zlým smíchem odejde z vězení.

autor: zrzek995
betaread: Janule

6 thoughts on “Love is immortal 10.

  1. Kyaaa! Tak to od něho bylo sakra podlý! Tohle si chudáčci nezasloužili… Jako!! Jestli mu Tom uvěří, tak budu pochybovat o jeho duševním zdraví. xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics