Zakázané ovoce – Vůně novoty 7.

autor: Kate
Další dílek 😉

„Díky, moc, Sebastiane.“ Poděkovala Nessa svému známému. No známému, spíše nevlastnímu strýcovi. Dostala klíče od skřínek a všichni čtyři se šli přezout. Sára a Nessa vzaly Toma S Billem na bruslařskou dráhu. Není to přímo dráha, spíše „stezka“ vedená okolo asi 10 kilometrů vzdáleného rybníka. Bill nejdříve trochu protestovat, ale nechal se přemluvit po tom, že Tom slíbil že ho nenechá spadnout na zem. Nebo do vody. Bill neuměl moc bruslit ani plavat. Všichni čtyři se přezuli, do skříně hodili boty a vydali se na dráhu. Měli štěstí, dnes tu bylo málo lidí na to, že byl takový slunečný den. Začátky podzimu byly většinou deštivé, naštěstí to teď byla výjimka. Tom si poupravil přezku na brusli, a pomalu se rozjel po hladkém asfaltu. Sára sledovala Billa, a když viděla, že se moc neměl k tomu, aby se taky rozjel, strčila ho přímo k Tomovi.
„Ááááá…“ byl Billův hlas tlumen v Tomově mikině. Tom ho chytil se smíchem do náruče a spolu spadli na zem. Teď se smála celá čtveřice.
„V pohodě?“ zeptal se Tom, když se s Billem zvedali ze země.
„Jo, dík za měkké přistání.“ Rozesmál se opět Bill a lehce ho plácnul po břiše. Tomovi koutky vystřelily do úsměvu a sklopil pohled k zemi, a pak se podíval na Nessu a Sáru. Ty pochopily, že kluci chtěj být teď sami a daly si závod, kdo bude na konci stezky jako první. Během deseti vteřin byly z dohledu. Tom se přišoupnul k Billovi.

„Tak co jedem se projet?“ chytil Tom Billa za ruce.
„Jo,“ hlesnul a nechal se postrčit vpřed. Za malou chvíli se už zdálo, jako kdyby Bill na bruslích jezdil už odmala. Tom jel vedle Billa a vzal ho za ruku. Bill ji rád přijal. Mlčky dojeli do půli cesty, kde si sedli na blízkou lavičku. Z lavičky byl nádherný výhled na rybník. (Pozn. Autora.: I když někomu příroda moc nevoní, co?XD). Dvojice dopadla na lavičku a opřela se o sebe rameny. Tom si po chvilce přetáhnul Billovy nohy na svůj klín a opřel Billa o opěradlo lavičky. Ruce mu omotal okolo pasu a natáhnul se k němu obličejem.

„Jsem rád, že tě mám,“ zašeptal. Bill se usmál a hlavu mu schoval do mikiny. Seděli tam dlouho, až do té doby, když na ně hvízdly Sára s Nessou.

„Lidi jdeme si pro boty. Za chvíli nám jede bus.“ Oznámily a pomalu jely směrem na začátek stezky. Tom ze sebe „sundal“ Billa, stoupnul si na kolečka a pomohl Billovi také vstát.
Jeli mlčky vedle sebe, a ticho jen rušilo drncání koleček.
„Bille?“
„Hm?“
„Proč… proč jsi se přestěhoval zrovna sem? Vždyť je to tu taková díra.“
„Máma tu dostala práci. A já jsem byl rád, že mizim z minulé školy. Odešel bych kamkoliv,“ odmlčel se, když si vzpomněl na kluky z bývalé školy a na bolest, kterou mu způsobovali. „I když, tady to taky je celkem nic noc.“ Řekl na oko ironicky.
Tom oba dva prudce zastavil.
„Počkej, to mi chceš říct, že já ti nejsem dobrej.“ Vztekal se, ale cukaly mu koutky. Bill se přišoupnul k němu a chytil ho za tvář.
„Jasně, ty jsi ten nejlepší.“ Zašeptal mu a hladově ho políbil. Tom neváhal a zapojil se. V tu najméně vhodnou chvíli Tomovi zapípal mobil. S brbláním ho vytáhnul z kapsy a otevřel SMSku.

Od: Vanessa
Text: Hele, přestaňte s tou prasárnou 😉 A pohněte k nám, jede to za deset minut.
Přijato: 15: 48

Zaklapl mobil a hodil si ho zpět do kapsy. Podíval se směrem k šatně, a když zaostřil, zjistil, že se tam smíchy za břicho popadají jeho kamarádky. Obrátil se na Billa a ten se tvářil více než vražedně.
„To nebylo moc inteligentní mě takhle nechat.“ Urazil se Bill. Ovšem věděl, že mu to jako vždycky, dlouho nevydrží. Tom ho obejmul zezadu kolem pasu a hlavu si položil na jeho rameno.
„No tak, Billí. Nezlob se.“ Škemral a políbil ho na krk. Bill se zachvěl. Na krk byl hodně citlivý.
„Tak dobře.“ Našpulil rty. Tom ho ještě jednou políbil a vzal jej za ruku. Dojeli k šatně, tam jim Sára dala klíčky od skříňky, a šli se přezout. V šatně se Bill ohnul, aby si rozepnul přezky, a tím, že se ohnul, se mu vyhrnulo tričko. Tom se na něj podíval a polknul. Teď byl za boha rád, že má volné kalhoty. I když i přes ty bylo pomalu vidět jeho vzrušení. Měl co dělat, aby se na Billa nevrhnul. Bill si sednul na lavičku a sundal si brusle. Teprve teď si všimnul Tomova rudého obličeje.

„Co je?“ nechápal. Tom znovu polknul.
„Nic.“ Rychlá odpověď. Bill si ho změřil pohledem, a pak mu na to kývnul. Nazuli si svoje boty a šli vrátit brusle. Slušně poděkovali a došli na zastávku, kde už čekaly Sára a Nessa.
„No to je dost, že jdete.“ Sprdla je okamžitě Sára, když se k nim došourali.
„Promiň, mami.“ Uchechtl se Bill. Nečekali ani pět minut a nastupovali do autobusu. Všichni si sedli úplně na poslední sedadla autobusu. Celou cestu se Tom na Billa uculoval a pomalu přemisťoval svou ruku na Billovo stehno. Když byl u cíle, tak mírně stisknul. Bill sebou trhnul. Tom pokračoval rukou výš a výš. Zarazilo ho to, že ho Bill zastavil a vrátil jeho ruku do úrovně kolena. Bill se na Toma omluvně podíval a nechal svou ruku na té jeho. Vystoupli, kde se rozloučili se Sárou a Nessou.
„Bille, co se stalo?“ zeptal se ho s obavami v hlase Tom.
„Já, no… víš, je to na mně moc rychle. Potřebuju čas. Promiň, omlouvám se,“ svěsil pohled. Tom ho chytnul za ruku a druhou rukou mu zvednul bradu.
„To je v pořádku. Počkám.“ Usmál se na něj a políbil ho. Jejich jazyky opět hrály jakousi vášnivou hru.
„Nezlobíš se?“ Musel se ujisti Bill, když se odtáhli.
„Copak se jde na tebe zlobit?“ Usmál se opět Tom. „Nechceš jít ještě k nám?“ navrhnul mu.

autor: Kate
betaread: Janule

8 thoughts on “Zakázané ovoce – Vůně novoty 7.

  1. hááá prej počkám 😀 To je dobrý. Napřed mu Tom řekne že počká a nebude spěchat a v zápětí na to si ho zve k sobě :D:D To je správný. Jen do něj Tome 😀 Jinak je to naprosto úžasný. Moc se mi tohle líbí. Cítim z toho ještě kdejaký komplikace ale moc se na to těšim.

  2. [1]: Naprosto souhlasím, máme stejný myšlenky. Chtěla jsem to taky napsat, ale pak jsem si řekla, že už to tady místo mne někdo vyjádřil. 😀
    S povídkou jsem spokojená, daří se ti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics