Kurvička

autor: Vanity

„Hele, puso, za kolik?“

„S tebou ani za sto let!“ rozkřikl se mladý černovlasý chlapec na starého převoněného podnikatele. Chlapci mohlo být sotva dvacet. Měl na sobě černé kožené kalhoty a lesklé fialové tílko, které spíše odhalovalo než zahalovalo. Na úzkých zápěstích měl spoustu kovových náramků a kožených řemínků. Na krku mu visel masivní řetěz. Vlasy měl ledabyle přehozené dozadu, takže odkrýval svou výrazně nalíčenou tvář. Lesklé fialové kozačky z něj dělaly hvězdu. A tou on byl, ačkoliv nebyl nikde vítaný. Z každého klubu či baru byl vyhozen, jelikož zdejším pasákům kazil kšefty. Na žádné ulici se nemohl usídlit nastálo, jelikož i ty pěti eurové šlapky jej nenáviděly, protože jim bral zákazníky.

Avšak vybrat si uměl velice dobře. Měl několik zásad, podle kterých se řídil. Zaprvé, nejít s nikým, komu je přes třicet. Když už má dělat kurvičku, tak si vybíral, aby se mu sex nehnusil, chtěl si to užít. Zadruhé, nebýt laciný jako ostatní šlapky, které si vydělávají akorát na fet. A zatřetí, nejít s nikým, kdo nemá auto. Opravdu nestál o to, aby jej někdo šoustal u pouliční lampy. Své zásady striktně dodržoval, a tak se mu nikdy nestalo, že by svého výběru litoval. Byl schopný si za noc vydělat až tisíc euro. Byl velmi nadaný a zkušený, a jeho zákazníci to náležitě oceňovali. Ačkoliv nikdy nezůstal na žádné ulici více než jednu noc, nestěžoval si. Věděl, že všude se najde někdo na úrovni, kdo zatouží po úzké chlapecké prdelce.

* * * * *

Bill stál poblíž autobusové zastávky na samém předměstí Berlína. Ještě nikdy předtím tady nebyl, ale tohle místo jej zaujalo. Pár metrů od něj postávalo několik místních kurviček a se zájmem si jej prohlížely. Ano, tady bylo poznat, kdo je kurvička a kdo šlapka. Kurvičky tu byly dámy oblečené do vyzývavého, leč předraženého oblečku, ověšené sladěnými šperky. Vždy učesané a namalované. Šlapky oproti tomu nosívaly džínové mini, okopané kozačky a rudou rtěnku. Jak si Bill stačil všimnout, taková tu nebyla ani jedna. Kousek od něj zastavilo auto. Nablýskaný stříbrný mercedes. Vysoká bruneta v černém kostýmku se uculila na ostatní a směle vykročila vpřed. Nejspíše její pravidelný zákazník.

Billovi se tu začínalo líbit čím dál tím víc.

* * * * *

Bylo okolo jedenácté večer, skoro všechny kurvičky už odjely se svými zákazníky a zbývaly jen dvě, takové postarší dámy. A Bill. Postával u pouliční lampy a lehce se o ni opíral. V ruce držel svou krátkou bundičku a v ústech si pohrával s cigaretou. Byla nezvykle teplá noc. Začínaly jej bolet nohy v kozačkách na vysokém podpatku a měl hlad. Od rána nic nejedl, trvalo mu celkem dlouho, než se dopravil na okraj Berlína. Nikdy by neřekl, že je to až tak velké město.

Zrovna když přemýšlel, že to pro dnešek vzdá a chytne si taxíka, aby jej odvezl domů, zaslechl přijíždějící auto. Ohlédl se přes rameno a zašlápl dokouřenou cigaretu. Pousmál se, když viděl, že se auto nezastavilo u postarších dam, ale přejelo až k němu. Jeho úsměv se rozšířil, když spatřil velké černé auto s tmavými skly, nablýskané a jistě nechutně drahé. Čekal, dokud majitel nestáhl okénko a nepodíval se na něj. Úsměv na Billově tváři nemohl být větší, když uviděl mladíka tak v jeho věku. Tak pěkného zákazníka již dlouho neměl. Ano, vybíral si jen ty atraktivnější, přeci jen to dělal i pro své potěšení, ale řidič černého Cadillacu byl atraktivnější než všichni předchozí.
Stočil svůj pohled na Billa a pokynul mu, aby nastoupil. Bill neváhal. Posadil se na místo spolujezdce a vyčkával. Nikdy nezdravil první. Někteří nechtěli, aby mluvil.

* * * * *

Dojeli do velmi bohaté části Berlína. Všude se pyšnily obrovské domy s velikými zahradami, upravenými živými ploty, bazény a vířivkami, dokonce i tenisovými kurty. Bill zavrtěl hlavou, připadal si jako ve snu. Ačkoliv si nežil špatně a byl na svůj stropní byt 4+1 velmi hrdý, proti těmto vilám neměl sebemenší šanci. Mladík zastavil před garáží jednoho z menších, avšak i tak velkých domů. Vypnul motor a beze slova vystoupil. Bill se dovtípil, že by měl také vystoupit a učinil tak. Jak bylo jeho zvykem, upravil si vlasy a vyčkával. Jeho zákazník však vůbec nedával najevo, že tu je. Bez ohlédnutí vešel do domu, nechal však otevřené dveře. Bill se zhluboka nadechl. Tohle bude jistě zajímavý večer, pomyslel si a vyšel vstříc mladé noci.

* * * * *
Tiše zavřel vchodové dveře a rozhlédl se. Z předsíňky vedly dvoje dveře. Jedny byly zavřené a druhé dokořán. Nahlédl jimi do další místnosti a zatajil dech. Vše bylo tak přepychové a drahé. Očima bloudil po místnosti a na každém kousku se zastavil, aby si vše zapamatoval. Pokoji, který nejspíš sloužil jako obývák, dominoval nádherný ebenový krb. Nádherně kontrastoval s béžovými stěnami. Do stejné barvy byl sladěn i hebký koberec a závěsy u okna přes celou délku místnosti. Černá kožená sedačka vybízela k pohlazení. Byla obklopená spoustou světlých polštářů a působila velmi pohodlně. Prosklený stolek se prohýbal pod stohy časopisů s auty a hudbou. Ebenové poličky byly plné cédeček a filmů. Dokonce i gramofonových desek. V rohu obývacího pokoje se pyšnila černá naleštěná Gibsonka.

„Něco k pití?“ ozvalo se mu za zády.

Úlekem nadskočil a vykulil oči. Strašně se vyděsil. Otočil se na usmívajícího se mladíka v hiphopovém oblečení, s dredy svázanými do mohutného ohonu. Bílé triko krásně podtrhovalo jeho opálení. Bill si chvíli myslel, že se dívá na hodné dvojče toho zamračeného kluka, který jej sem přivezl.

„Ano, jistě, děkuji,“ odpověděl a pousmál se.
„Něco teplého, či něco na osvěžení?“ upřesnil svou otázku hoper.
„Něco studeného, prosím, klidně vodu.“
„Copak jsi žába, abys pil obyčejnou vodu? Co takhle pomerančový džus?“
„To byste byl hodný,“ usmál se Bill. Měl ve zvyku svým zákazníkům vykat, pokud se tedy nedohodli na tykání.
„Tykej mi, prosím, připadám si pak hrozně starý. Tom,“ zakřenil se a natáhl k chlapci ruku.
„Bill,“ řekl a nabízenou ruku přijal.
„Takže jeden džus, hned to bude. Udělej si pohodlí,“ řekl Tom a odešel do kuchyně, jež byla propojená s obývákem. Bill si odložil bundičku přes opěradlo kožené sedačky a s radostí se na ni posadil. Přitáhl si k sobě velký nadýchaný polštář a uvelebil se. Byla tak pohodlná, jak se domníval.

„Tady to je.“ Tom před něj postavil velikou sklenici s vychlazeným džusem a sobě též. Posadil se kousek od něj a odkašlal si.
„Víš, přejdu hned k věci. Nejsi první, koho tu mám, avšak sousedé mě mají za slušného chlapečka, takže proto ten odstup venku,“ vysvětlil a pokračoval. „Myslím, že bychom se měli dohodnout, jak si dnešní noc představujeme, že?“

Bill přikývl.

„První věc je, kolik chceš za celou noc?“
„Celou noc?“
„Ano, nerad se omezuji časem, takže celou noc.“
„Většinou to nechávám na zákazníkovi, jak je se mnou spokojený, avšak pod dvě stovky nejdu,“ řekl Bill jasným a rozhodným hlasem.
„Oh, čekal jsem, že řekneš víc. Uvidíme, co v tobě je,“ usmál se Tom a napil se svého džusu.
„Další věc, která mě zajímá, je, jaký druh sexu upřednostňuješ?“

Bill se ošil. Na takové věci se jej zákazníci neptali, byl to nezvyk. Dělal to, co oni chtěli, nikdy nebrali ohledy na to, co by chtěl on, ačkoliv si zatím nikdy stěžovat nemusel.

„Bille…“ pobídl jej Tom a zaujatě se na něj podíval.

„Totiž, nikdy jsem nad tím neuvažoval. Dělám to, co po mně chtějí zákazníci a dělám to rád,“ řekl popravdě a také se napil. Začínalo mu být horko i uvnitř těla.
„Dobrá, povím ti tedy, co se líbí mně, a pak to zkusíš ty. Já, ačkoliv na to moc nevypadám, upřednostňuji pomalé a dlouhé mazlení, jež přechází v provokaci a k orálnímu sexu. Nemám rád, když se jde hned na věc. Sex mám moc rád a rád si ho užívám. Proto nechci, aby bylo hned po všem. Líbí se mi, když mi ho někdo kouří, je to velmi příjemné, že? Samozřejmě nejsem sobecký a rád oplácím, co dostávám. To, že se mi velmi zamlouvá sex s chlapcem, ti jistě došlo, už jen proto, že jsi tu,“ mrknul Tom na Billa a opřel se o pohovku.

Bill kývl.

„Zkus to, pověz mi, co se ti líbí,“ vyzval Tom Billa.
„No, rád používám pusu, velmi rád. A také mám rád, když si se mnou zákazník pohrává, hlavně prsty a jazykem. A nemám rád sprosťárny. Totiž jako slovní, víš. Nadávky a ponižování. To se mi nelíbí.“ otřásl se Bill nad jednou velmi ošklivou nocí.
„Všechno?“
„Myslím, že ano.“
„Dobře,“ odkašlal si Tom a poklepal si dlaní na stehna. „Pojď sem.“

Bill vstal z pohovky a upravil si vlasy. Zas ten jeho věčný zlozvyk. Přicupital k Tomovi na vratkých podpatcích a obkročmo se na něj posadil. Dlaněmi se zapřel o jeho ramena a dosedl na Tomův klín. Tom hlasitě vydechl a ruce položil na Billovy boky. Chvíli je hladil a nevědomky si jej přitahoval blíže na svůj stoupající klín. Bill se zavrtěl a pousmál se. Tom reagoval velmi rychle. Olízl si rty a naklonil se blíže k Tomovu obličeji. I zblízka byl dokonalý. Jeho jemná horkem sálající tvář přitahovala Billovy rty stále blíže. Hleděl mu do temných očí a čekal na svolení políbit jej. Tom přesunul jednu dlaň na Billův týl a mírně si jej přitáhl blíž. Lehce pootevřel rty a vydechl horký vzduch na rty své kurvičky.

Bill přivřel oči a zhluboka se nadechl, dech jeho pána byl neodolatelný. Sladký a vzrušující. Bez váhání se ponořil do jeho jemných rtů. Skousával je a hladil jazykem, sem tam vtiskl malou pusinku na ozdobu v Tomově levém koutku. Rukama bloudil v jeho vlasech a přitahoval si jej blíže k sobě. Tom jej převalil na pohovce tak, že teď Bill ležel na zádech a mezi roztaženýma nohama mu ležel Tom. Donutil jej zaklonit hlavu a pootevřít rty. Hned do nich vnikl jazykem a vyzýval ten druhý k vášnivé hře. Olizoval jej a sál, přetahovaly se navzájem o nadvládu, boj však byl vyrovnaný. Chvíli měl na vrch on, chvíli Bill. Pro Toma však Billova ústa byla k laskání málo. Zachytil rukama okraj jeho tílka a bez námahy jej vysvlékl. Odhodil kousek oblečení na prosklený stolek a vrhl se na jemnou kůži na krku. Sál ji tak mocně a naléhavě, dokud nevytvořil několik zarudlých flíčků. Jeho počínání Billa vzrušovalo, již po několikáté mu přejel mráz po zádech a on sotva lapal po dechu.

Tom se od něj spokojeně oddálil a svlékl si obrovské triko a odhodil je stejně jako Billovo. Rozepl si sponu svého koženého pásku. V další činnosti mu zabránila Billova jemná dlaň. Sám slezl z pohovky a přemístil se mezi Tomovy nohy. Rozepl knoflíčky u kalhot a naznačil Tomovi, aby se nadzvedl. Stáhl mu je až ke kotníkům a následně mu je stáhl úplně. Tom před ním seděl nahý a ztopořený. Se spodním prádlem se Tom neobtěžoval. Bill se usmál a chytl jeho tvrdý penis do ruky. Obmotal okolo něj své hubené prsty a stiskl. Tomův mučivý výdech jej pobízel k dalšímu kroku. Naklonil se k jeho plochému vypracovanému bříšku a políbil jej na pupík. Jazykem si budoval cestičku výš a výš, až ke ztuhlému vrcholku, který Bill svým jazykem obkroužil a skousl zoubkama. To samé zopakoval u druhé bradavky. Tomův penis stále tiskl v dlani, nic jiného s ním však nedělal.

Tomuhle říkám provokace, pomyslel si Tom a zaklonil hlavu. Bill sjížděl jazykem dolů, hodně dolů. To už je moc, zanaříkal Tom v duchu a odvážil se na Billa podívat. Bill měl zavřené oči a jemnými polibky obdarovával každou částečku Tomova klínu, kromě té hlavní. Kromě té, která si to žádala tak viditelně. Po nekonečném mučení a zkoušce Tomovy vytrvalosti, se Billova ruka probudila k životu. Pomalu, avšak silným stiskem, přejížděl Bill po Tomově penisu. Věnoval mu polibek na růžovou hladkou špičku, a poté si jej vložil do úst tak hluboko, jak bylo možné. Sevřel okolo něj rty a jazykem jej olízl. Přidržel si rukama Tomovy boky a začal jeho penis důkladně sát.

Tom zabořil ruce do Billových černých vlasů a hladil jej a naváděl tam, kde se mu to líbilo nejvíc. Bill se sebou nechal manipulovat, přeci jen, tohle byla jeho práce a dělal to hlavně pro potěšení zákazníka. To jeho bylo momentálně přehlíženo. Bill po chvíli pustil Tomovy boky a nechal jej, aby lehce do jeho úst přirážel. Nebylo to tak rychlé a zběsilé jak očekával, Tom se doopravdy uměl dobře ovládat. Když Tom pocítil, že se blíží k vrcholu, odtáhl Billovu hlavu z dosahu a přiměl jej stoupnout si. Rozepl mu pásek i zip kalhot, rozvázal šněrování vysokých kozaček a vše z Billa svléknul. Políbil jej na bříško a posadil si jej na klín. Zaujatě sledoval Billův vztyčený penis, jak naráží do jeho bříška. Svůj penis přitiskl k Billově nahé prdelce. Bill pochopil, zapřel se rukama o sedačku a začal se o Tomův penis zadečkem třít. Byl trochu výš než Tom a nakloněný přes něj.

Tom měl perfektní příležitost podráždit dva malé růžové hrbolky. Přitiskl se k jednomu ústy a sál. Olizoval tu malou bouličku jako nejsladší cukrovinku. Přejížděl po ní jazykem a nutil Billa hlasitě sténat. Chvíli ještě pokračoval, ale pak zastavil a přitáhl si Billovo tělo blíže k sobě, stačilo by se jen trochu sklonit, a mohl by ochutnat Billův vyzývavě vtyčený penis. Nepřemýšlel nad svým jednáním, prostě to udělal. Pohltil jeho chloubu do svých úst a jazykem jej olizoval. Sál jej opravdu velmi jemně, nechtěl, aby se udělal tak brzy. Měli ještě spoustu času. Jednou rukou zabloudil na Billův zadeček a pohladil jej. Byl tak malý a kulatý. Neodolal. Musel si plácnout. Poté jej pevně stiskl v dlani a zahučel okolo jeho penisu. Vztáhl ruku k Billovým ústům a vsunul dovnitř prostředníček. Bill jej nadšeně přijal a olizoval mozolnatý prst. Slinil jej a sál, jako by to byl Tomův penis. Tom jej po chvilce vytáhl z Billových úst a přesunul i druhou ruku na Billovu prdelku. Dvěma prsty druhé ruky oddálil chlapci půlky od sebe a nasliněným prstem do něj pronikl. Jen kousek. Bill se napjal a slastně zavzdychal. Tom začal prstem pohybovat a s každým pohybem se dostával hlouběji a hlouběji, až v něm byl celý. Kroužil v něm a roztahoval jej, přidal i další prst a další. Bill se nad ním kroutil rozkoší. Tomovy prsty byly tak dobré, tak zkušené.

„Tome…“ zavzdychal a prohnul se v zádech.
„Ano,“ zachraptěl Tom omámeně, když se ústy odtrhl od jeho penisu.
„Pojď do mě. Moc tě tam chci,“ zakňučel Bill a svezl se kousek níž, aby na Toma dobře viděl.

Tom zalovil rukou pod jedním polštářem a vytáhl kondom. Zubama otevřel balíček a vytáhl ven voňavého pomocníka. Bill si jej ochotně vzal a líně jej Tomovi navlékl. Pohodlněji se na Tomovi usadil a nechal jej, ať sám navede svůj penis k jeho dírce. Vyšpulil zadeček, aby to měl Tom jednodušší, a očima se zarýval do Tomova pohledu. Byl tak chtivý. Tom do Billa lehce pronikl a přirazil. Bill zavřel oči a prudce vydechl. Byl velký. Sakra velký, a to dělalo jejich spojení tak vražedně úzké. Sám začal na Tomův klín dosedat a musel se opravdu hodně soustředit, aby se neudělal příliš rychle. Jenže když vzal Tom do ruky Billův penis a začal jej honit, nevydržel a jeho sperma se roztříštilo o Tomovo bříško. Pocit Billova spermatu na svém těle Toma rozvášnil mnohem víc, než u něj bylo běžné. Překulil Billa pod sebe a klekl si na kolena, nechal Billa, aby okolo něj obmotal nohy a začal do něj prudce přirážet. Sténal blahem, to úzké těsné horko bylo jako droga. Nedokázal v tu chvíli myslet na nic jiného. Přirážel do Billa jako smyslů zbavený, cítil, že se blíží jeho vrchol.
Vystoupil z Billa, stáhl si kondom a klekl si nad jeho obličej. Sám se začal přivádět k orgasmu a Billova dlaň na jeho varlatech mu k tomu značně pomáhala. Bill měl otevřená ústa a jazykem si přejížděl po rtech, čekal, až se Tom udělá přímo do jeho pusy. Tom pocítil známé škubání a mravenčení v celém těle. S hlasitým táhlým stenem se udělal přímo na Billův obličej. Ačkoliv se Bill snažil zachytit vše do úst, pár kapek skončilo na jeho tvářích a bradě. Tom se unaveně opřel o sedačku a hlasitě dýchal, snažil se krotit svůj dech. Bill ještě několikrát olízl jeho penis, aby jej očistil a vzhlédl na Toma.

Ten se přemístil vedle něj. Natáhl se pro sklenici nedopitého džusu a najednou ji vypil. Byl vyprahlý. Bill jej napodobil.

„Pěkné, moc pěkné,“ zhodnotil jejich společnou noc Tom.
„To ano,“ souhlasil Bill a natáhl se pro své boxerky. Oblékl si je, následovaly kalhoty a tílko. Boty prozatím nechal. Tom jej sledoval velmi pyšným pohledem. Byl hrdý na to, že konečně poznal kurvičku, která jej dokáže uspokojit a ukojit jeho chtíč. Bill se nebránil zkoušet nové věci, nebránil se ničemu. To Tom obdivoval. Sám si oblékl kalhoty a triko a došel do kuchyně, kde měl připravené peníze a papírek se vzkazem.

„Tady,“ řekl a podal Billovi jeho odměnu. Ten jen naprázdno otevřel ústa a vykuleně se díval na bankovku, kterou mu Tom podával.
„2.000? To jako vážně?“
„Je to snad málo?“ usmál se Tom laškovně.
„Ne, jistě že ne,“ zakýval Bill hlavou a skoro nábožně si peníze vzal. Podíval se na papírek a pak se optal.
„A tohle?“
„Moje číslo a adresa. Byl bych moc rád, kdyby ses u mě někdy zastavil. Bylo to s tebou opravdu hezké a rád bych si to zopakoval.“

Bill se usmál a kývl. Obul se do bot a vzal si svou bundičku. Rozednívalo se a jistě bude padat rosa, nechtěl nastydnout.

„Odvezu tě, chceš?“
„Opravdu? To by bylo milé, bydlím až na druhém konci Berlína,“ přiznal Bill a usmál se.
„Tak jedem,“ poplácal Tom Billa po zadečku, obul si boty a mohli vyrazit.

autor: Vanity
betaread: Janule

40 thoughts on “Kurvička

  1. A tam si to pěkně zopakují..xD!!!To bylo pěkně pikantní..xDA chudák Bill,zase je za k….xD

  2. Název, autorka…. hned sem věděla, o čem to bude 😀 Bylo to krásný. I ten konec.

    Van, já chci 2. řadu děvky. xD 1. sem četla už dvarát 😀 A ten konec se ne a ne změnit… chápete to? 😀

  3. Tohle bylo dokonalé! Bože chtělo by to pokračíko!!!!!!!!!!!!!!  Každý slovo jsem hltala… tohhle já mužu…. xD Pls pls udělej pokráčo 😀

  4. Oooh, úžasné, excelentní… Nemám na to slov:-D Sice se mi Bill jako kurvička nelíbí a nerada to čtu, ale tohle byla výjimka. Vážně povedené, Tom se mi šíleně líbil tak, jak jsi ho tu vylíčila. Nemluvě o tom, že orální sex u nich dvou je prostě dechberoucí, už jenom ta představa. A když to člověk čte na řádcích, které jsi psala ty, nemůže nic, než smeknout, poklonit se a obdivně zatleskat!!! SUPER!!!:-D

  5. Ještě teď se zpamatovávám z té krásy *-*
    Vanity je neuvěřitelná spisovatelka a tak jak píše ona, nepíše nikdo. *hluboká poklona* <3
    a ano, k další serii děvky se musím přiklonit také, milovala jsem tu povídku a chtělo by to pokračováni… <3

  6. naučte mě někdo zase dýchat…twl :D…o bylo něco xDD….mooooc pěkný..upe..ježiši xD

  7. Co na to říct, i kdyby nebyla autorka uvedená, Vanity se pozná vždy 😉 prostě dokonalý… <3

  8. Jo, to já jsem taky v tranzu… lesklé fialové tílko a kozačky… ale jo… dobrý… dávicí reflex potlačen… no co už, každej se musí nějak živit…

  9. Excelentní povídka..naprosto dokonalá! Jak jsem viděla že autor je Vanity hned jsem věděla o čem povídka bude a nezklamala jsem se xD
    Taky prosím o druhou sérii Děvky x))

  10. moooc dobrý. Klidně bych snesla ještě jednu takovouhle návštěvu. Jen od reality to má dost daleko. Ale to rozhodně neni důvod k tomu, abych tohle dílko náležitě nepochválila. Je to parádní

  11. povídka jak vystřižená z erotickýho serveru (to má být lichotka) … hlavním plusem budiž fakt, že jsem se dozvěděla jaký je rozdíl mezi šlapkou a kurvičkou … ten happy end (byl to happy end?) mě jako fanouška Pretty woman trošku zklamal, ale co .. nemůžu mít všechno …

  12. No jo když sem přijde povídka od Vanity tak okamžitě čtu protože je zaručeno že to bude úžasné počteníčko a jak je vydět tohle neni vyjímka…
    prostě mnam….. XD

  13. twlllllllllllllllllllleeeeeee chcíííípám … chci něco podobnéééhooo .. prosím .. jaj .. rychle PS: UMŘU !!! 😀

  14. woow… no páni, tolik komentářů to už jsem dlouho nazažila… :-* Jste vážně zlatíčka *yes* jsem absolutně nadšená z vašich reakcí… *lol* k Děvce… mno ráda bych napsala pokračování, ale budu na to potřebovat spoustu času, takže v nejbližší době opravdu ne, ale slibuji, že jednou ano… *yes* Teď chystám něco jiného a doufám, že se konečně rozhoupu a dopíšu to… *rofl* ještě jednou díky moc za komentáře… :-*

  15. Nááádhera, dokonalost…..opravdu překrásně napsáno, děkuji za tuhle úžasnou povídku.

  16. Vážně krásná povídka, čtu ji sice už poněkolikáté, ale vždycky se mi strašně líbí:) Krásně se četla, byla pěkně popsaná a i když v poslední době povídky tohoto typu zrovna dvakrát nemusím, tahle byla dokonalá. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics