This Love

autor: Jitulík

Ahojky, Twincesťáci. Je to neuvěřitelný. Zase píšu další ff. Tentokrát vznikla kvůli písničce od The Veronicas. To už jste určitě zjistili :D. Tak doporučuji k tomu poslechnout. Je to fakt moc super song. Teď nedávno jsem ho objevila na youtube. Tak doufám, že se vám bude k tomu dobře poslouchat. Teď už ale k povídce. Přeji příjemný počtení, váš Jitulík =o)

„Proč? Sakra proč se to muselo stát. Proč zrovna já. Proč ne on?“ Černovlasý chlapec si promnul oči a ospale si zívl. Neustále musel myslet na to, co se mu stalo. Nebyl schopen to nijak vyjádřit nebo dát najevo. Byl úplně na dně. Nevěděl, co si má počít. Tak moc jej miloval, ale on to nevěděl. Nevěděl o tom, že jej miluje. „Ach jo.“ Povzdechl si a ulehl do prázdné postele. „Tohle je horší než všechny ty doktorský kecy.“ Na chvíli se zamyslel a usadil se pod oknem, kde měl kompletní výhled na noční oblohu. Nemohl si ale odpustit jednu malou chybu. Kdyby možná tenkrát Tomovi nic neřekl, tak by byli alespoň bratři. To si však uvědomil pozdě. Bylo po všem. Po krásných chvilkách strávených s ním, po jeho krásném úsměvu… Co by za to dal, kdyby mohl strávit poslední den s Tomem sám. Na chvíli se zasnil a zadíval se právě na padající hvězdu.„Přeji si, aby se Tom změnil, aby mě miloval.“

Když hvězda spadla, Bill se koukl znovu na nebe a zavřel oči. Byly plné slz. Nevěděl, proč brečí, ale něco ho k tomu nutilo. Něco, co miloval celý svůj život. Něco, pro co by i umřel a položil za to život. Ano, za bratra by položil sám sebe. Bránil by ho. Kdyby mu někdo řekl, že si musí vybrat. Jestli si nechá svůj život, nebo jestli bude dál žít ten Tomův. Řekl by Tomovo jméno. Určitě by se ani nerozmýšlel. Odpověď věděl už dávno. Tom byl jeho nejlepším přítelem už od narození. Až na posledních pár měsíců. Když mu Bill řekl, že k němu možná chová i jiný cit než jen ten bratrský, už s ním nepromluvil. Bylo to hrozné. Proto se tedy rozhodl udělat změnu. Proto si přál to přání. Chtěl, aby ho měl Tom alespoň rád. Nechtěl se mu vnucovat, ale chtěl se s ním mazlit a objímat. Chtěl od něj dostat alespoň jednou jeden polibek na líčko nebo do vlásků.
S myšlenkou na Toma si pomalu lehl do postele a neklidně usnul.

„Bože, kolik je hodin? Ach ne. Půl desátý.“ Ještě nebylo ani deset hodin a on si klidně vstával. Nechápal se. Takhle brzy nikdy nevstával. „To je divný. Jako by mi něco říkalo, že mám jít probudit Billa. Ale proč? Do prdele nic si nepamatuji.“ Zaklel a svalil se zpátky na postel.
„Co se mi to stalo? Vždyť jsem nebyl včera opilý. Určitě vím, že jsem byl při vědomí.“ Tom se tedy zvedl z postele a zamířil do bratrova pokoje. Už jen když otevřel dveře, na něj dolehla bratrova jemná vůně. Nakrčil roztomile nosík, aby mohl nasát trochu té vůně a vydal se směrem k jeho posteli. Byl roztomilý. Ze spaní měl mírně našpulené rtíky a malinko pokrčený nosík. Byl k sežrání.
„Billi, budeš vstávat, bráško?“ Zeptal se jej něžně Tom a pohrával si s jeho černými vlásky.
„Ne nech mě být. Nechte mě být!“ Zakřičel ze spaní Bill a ošíval se všude kolem sebe. Tom na něj mluvil, aby sebou přestal tolik šít, že je všechno v pořádku, ale Bill jako by nic neslyšel. Tom mu tedy znatelně stiskl ruku a dal mu malou pusinku do vlásků. Bill se po chvíli uklidnil a začal otevírat očka.

„Tome? Co tady děláš?“ Tom se zamyslel, proč vlastně přišel a malinko se uculil.
„Chtěl jsem tě probudit, ale ty jsi sebou moc mlel. Tak sem tě uklidnil.“ Bill se usmál a pouze kývl. Tom se na něj znovu uculil a malinko se naklonil dopředu.
„Tomi? Co to děláš?“ Zeptal se malinko vyjukaně Bill a koukal se do těch oříškových očí.
„Uvidíš.“ Řekl laškovně Tom a malinko se otřel svými rty o ty Billovy. „To snad není možný. On mě tady líbá. Mé vlastní dvojče!“ Bill se od Toma odsunul a nejistě se mu podíval do těch jeho čokoládek.
„Tomi? Ty to se mnou myslíš vážně?“ Tom se zasmál. Bill byl tak roztomilý človíček.
„Samozřejmě, že ano, Billí. Nechci ti ublížit. Miluju tě strašně moc.“ Bill se přitulil k Tomovi na hrudník a poslouchal jeho pravidelný tlukot srdce. Jak dlouho o tomhle snil? Jak dlouho snil o opětovaný lásce…?

Tomu, co právě oba dva prožívali, se dá říci kouzlo osudu. Vždy když spadne hvězda a člověk si přeje svoje přání, mělo by se mu splnit. Přání musí být ale reálné. Tahle láska změnila oběma dvojčátkům jejich životy. Tahle láska dvou hvězdiček a dvojčátek, které budou každý den na obloze svítit jako dvě malé hvězdičky. Je to neuvěřitelné, jak daleko dosahují vaše přání. Dvojčátkům se sen splnil. Myslím, že alespoň jednomu z nich ano. Tím jedním byl Bill. Teď už jsou oba dva zapsáni v knize hvězd a nikdo je nemůže rozdělit.

autor: Jitulík
betaread: Janule

4 thoughts on “This Love

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics