Zakázané ovoce – Vůně novoty 13.

autor: Kate

Přeji hezké počteníčko, plosím, nezabít mě za začátek, ale ten konec by to mohl vynahradit 🙂 Pa Kate

Nessa zajela se svým Land Roverem na parkoviště. Vypnula motor a odpoutala se.

„Chcete to vzít s sebou, nebo se najíme tam?“ otočila se na ostatní.
„To vezmem s sebou, ne?“ přikývl Tom a lezl z auta. Ostatní také vylezli a Nessa na dálku auto zamknula. Sára otevřela těžké dveře a rozhlédla se. Moc lidí tu nebylo. Jen nějaká bloncka, nejspíše se svým klukem, nějaká rodina s dětmi a…
„To je Mark?“ lekla se Nessa. Bill se podíval tím směrem, kam ostatní a ztuhnul. Do očí se mu nahrnuly slzy. Mark nejspíše uslyšel svoje jméno a otočil se na čtveřici. Na pravém oku měl pořádně velkého monokla a přelepené obočí. Okolo něj se seběhla celá jeho partička a o něčem začali diskutovat, a neustále se ohlíželi na čtveřici u dveří. Bill si schoval tvář do dlaní. Otočil se čelem k Tomovi a udělal krok k němu. Schoval se k němu do náruče. Tom ho pevně sevřel jednou rukou a druhou ho hladil po zádech.

„Tak pojďte, rychle.“ Popadla je Sára za ruce a táhla pryč. Musela je téměř silou dotáhnout až k autu, které Nessa odemykala. Naskočili do auta, Nessa okamžitě nastartovala motor. Prudce strhla volant a se smykem otočila auto. Kdyby Sára nebyla připoutaná, hezky by to s ní trhlo, jen tak tak chytla dva kyblíky s jídlem, co byly na palubní desce, a kluci vzadu, protože nebyli připoutaní, spadli na sebe. Spíše Bill na Toma. Ten ho opět chytil a už ho nepustil. Vanessa sešlápla plyn a rozjela se ke svému bytu. Bill se zavrtal k Tomovi do mikiny a znovu se zavzlykal.
„Notak, Billi, to bude dobrý.“ Utěšoval ho a vískal ve vlasech. Díky rychlosti, kterou se auto šinulo po silnici, byli u bytu za méně než deset minut. Zastavila a ohlédla se dozadu. Povzdychla si. Vytáhla klíčky ze zapalování a hodila je na zadní sedadlo k Tomovi.
„Až půjdete, tak to zamkněte.“ Vystoupila a práskla dveřmi. Ta situace s Markem už ji pěkně štvala. To je snad zákon schválnosti, že Mark je tam, kde jsou oni nebo co? Sára ji napodobila a běžela i s tím jídlem za ní do domu. Tom se sklonil ke klubíčku, co se k němu tisklo, a líbl ho do vlasů. Je to snad náhoda? Sleduje je snad Mark? Začalo to vše tím, jak napadl Nessu, nebo něco dělal už před tím? Znovu se podíval na Billa, který už vypadal na to, že se uklidňuje. Znovu ho k sobě láskyplně přitisknul.

„Proč?“ škytnul Bill.
„Co proč?“ posadil si Billa na svůj klín.
„Proč se na mě nevykašleš?“ po tváři mu stekla další slza.
„O čem to mluvíš?“ nechápal.
„Vždyť jsem jen nicka, která by se nechala klidně znásilnit. A myslíš si snad, že na tobě nevidím, že se mnou chceš šukat nebo co?!“ hystericky křičel a neuvědomoval si, že mele jednu věc přes druhou. Tom mu chytil obličej do dlaní.
„Bille nech toho, nevíš, co říkáš.“ Snažil se ho znovu uklidnit. „Nechci, aby sis myslel, že tě chci dostat jen do postele. Není to pravda.“
„Proč to děláš? Proč máš o mě starost?“
„Protože tě miluju.“ Vyhrknul. Bill se pohledem zabodnul do toho jeho. Naprázdno otevřel pusu a zase jí zavřel.
„Promiň.“ Semknul Bill víčka a zabořil se do Tomova krku.
„Co?“
„Jak jsem se teď choval.“ Znovu se na něj podíval. Tom přikývnul a začal se pomalu natahovat k Billovi. Ten se naopak trochu sklonil. Bill ale namísto rtů, uhnul k Tomovu uchu. „Miluju tě, Tome.“ Zašeptal a políbil ho pod ucho. Putoval polibky přes krk, až k jeho rtům. Nejdříve se o ně jen třel, Tom pak rty ale trochu pootevřel a Bill mohl do nich vklouznout jazykem. Lehce přejel po jeho patře, pak se dotknul jazykem toho Tomova a vyzval ho ke spolupráci. Tom vystřelil jazykem proti tomu Billovu a kroužil okolo jeho kovové ozdůbky. Čas od času za ni trochu zatahal. Tom si Billa chytil za boky a přitáhnul ho víc na sebe. Jezdil rukama po jeho zádech, ale níž si zajet netroufal. Zaskočilo ho to, když Bill vjel rukama pod lem jeho velkého trička. Billovy ruce putovaly stále výš, a jeho rty se přesouvaly na Tomův krk, kde mu udělaly pořádný cucflek.

„Bille,“ uniklo Tomovi když začal třít mezi prsty jeho bradavky. Bill se pousmál, a nehodlal přestat. Stáhnul Tomovi mikinu, dále chytil lem trička, a Tom zvednul ruce, aby s tím Bill neměl tolik práce. Bill mu tričko přetáhnul přes hlavu, které následně skončilo na předním sedadle. Malým gestem mu naznačil, ať přehodí nohy na sedadlo, a aby se opřel o dveře. V momentě, když Tom tak udělal, natěsnal se mu Bill mezi nohy a tam se uvelebil. Znovu zaútočil na jeho rty. Skousnul Tomovi spodní ret tak, že z něj vytekla kapka krve. Tom trochu usyknul, ale nic neříkal. Bill se přesunoval rty po jeho krku, až na jeho hruď. Každé místečko opatřil motýlím polibkem. Jemně do úst vsál Tomovu bradavku, a Tomovi utekl vzrušený sten. Pánví přirazil proti Billovu břichu, a toho začalo ještě víc tlačit Tomovo vzrušení.

Tom už to nevydržel, a chtěl to Billovi oplácet. Prudce se tedy vymrštil do sedu, a rovnou převalil Billa na druhý konec sedadel. Zapřel se rukama za jeho hlavou, sklonil se k jeho rtům a ukradl mu žhavý polibek. Neváhal ani chvilku, a Billovo tričko se také nacházelo vpředu na palubní desce. Tom mu mezi prsty mnul bradavky a líbal ho na krku. Postupně se ale přesouval níž, až doputoval na Billovo bříško. Bill hlasitě vyjeknul, když mu Tom vklouznul jazykem do pupíku. Bill si ho vytáhnul k sobě nahoru, kde mu daroval vášnivý polibek. Nakláněl se tak, že se Tom převrátil do původní pozice a Bill dopadnul hrudí na tu jeho. Teď byli kůží na kůži, a tak cítili horkost těla toho druhého. Bill udělal Tomovi další obrovský cucflek na krku, a mezitím mu rozepínal přezku na pásku. Následoval knoflík i zip. Kalhoty skončily někde u Tomových kolenou. Bill přejel rukou po bouli v Tomově boxerkách a pousmál se. Trochu zatlačil.

„Bille,“ zasténal Tom. Bill dal svoji dlaň pryč a pošoupnul se trochu níž na úroveň Tomova podbřišku. Chytil lem boxerek a po milimetrech je stahoval. Tom myslel, že zešílí. Bill každý nový kousek kůže obdaroval pusinkou. Tomovy ruce se přesunuly na Billova ramena a tlačily ho stále níž na ono místo. Bill konečně stáhnul boxerky k Tomovým kolenům, a přejel dlaní přes Tomovo tyčící se mužství. Sklonil se k jeho rozkroku, ale nevěnoval se naběhlému penisu, ale vnitřní straně stehen. Zoubkama skousával kůži, sál ji a pusinkoval.

„Billi, prosím,“ škemral Tom. Bill se ale ani neohlédl a dál se věnoval Tomově stehnu. Tom si chytil jeho hlavu a tlačil si ji více ke svému vzrušení. Zavřel oči a zaklonil hlavu. Vykřikl, když se Bill jen dotknul jazykem jeho špičky. Prudce zase vrátil hlavu tak aby na Billa viděl, a vzápětí ji opět zaklonil. Zasténal, když mu Billova ruka začala mnout varlata, a jeho jazýček přejel po celé jeho délce. Oproti tomu, co Tom už zažil, tohle se s tím nedalo srovnávat. Bill ho dokonale vydráždil, a vypadá to, že toho jen tak nenechá. Bill se ale rozhodl, že Toma už nebude trápit, a tak vsál jeho penis do úst. Jednou rukou si ho přidržel kolem pasu, aby mu do pusinky nepřirážel jako šílený, a druhou rukou si stále pohrával se jeho varlaty. Tom teď vzdychal jako šílenej a nemohl přestat. Bill pustil jeho varlata a do ruky uchopil naběhlý penis. Začal jím pomalu pohybovat a v puse stále žužlal Tomův žalud. Postupně své pohyby zrychloval, a Tomovi se dech postupně krátil. Měl pocit, že už ani nemá sílu sténat. Najednou ucítil mravenčení v podbřišku a cítil, že už bude.

„Bille, já už-,“ nedořekl to a udělal se Billovi do pusy. Podíval se na toho ďáblíka, a viděl, že má trochu zkřivený obličej. Od pusy mu teklo Tomovo sperma.
„Billi, nemusíš to polykat.“ Pohladil ho po vlasech. Bill se na něj ale podíval s vyzývavým výrazem a polknul. Tom vykulil oči. „Jsi v pohodě?“
„Jo, nechápu, proč bych neměl být?“ usmál se. Byla mu darována pusinka na čelo.
„Děkuju ti, ale teď ti to oplatím, ty můj ďáblíku.“

autor: Kate
betaread: Janule

9 thoughts on “Zakázané ovoce – Vůně novoty 13.

  1. Nechtělaq bych být na Nessyně místě… jestli jim něco ukáplo… XD bechtěla bych si pak čistit sedačky… XP Vážně ne…!!! XD

    A už se těším na další díl…

    "Děkuju ti, ale teď ti to oplatím, ty můj ďáblíku."

  2. mmmmm tak ted jsem nemalo hotova :DD A hned ta posledni veta zpusobila, ze ani nedospim na dalsi dil :DD

  3. och, bože! :DD dokonalost, dočkala jsem se! 😀  Bill se úplně nezdá 😀 a oni si to takhle dávají v cizím autě 😀 nechci vidět ty sedačky 😀 ale Bill to vlastně polknul, že :D…no nemám slov, těším se na další díl!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics