Krankheit, Familie und die Liebe 4.

autor: MußiQ-May

Omlouvám se, že to trvalo tak dlouho, ale musím se teď děsně moc učit, aby mi vyšel ten koncert, a den s mým úžasným dvojčátkem <3 … No, Budu se teď už snažit to psát rychlej 😀 A plus to jsem měla zaracha na kompl dva týdny, ale to jsem v poho zvládala… 😀 No, tak doufám že se vám tento díleček bud líbit ^^ Další bude co nejdřív! 🙂
Tak Papááá May

Obrázek

Bill

Dojeli jsme domů totálně unavení.
„Tomí, takový výlet si někdy musíme zopáknout, hm?“ Usmíval jsem se na Toma, který byl rozvalený přes naši modrou měkoučkou pohovku.
„Hm…“ Zabručel.
„Tomí…“ Přišel jsem k němu, a na malý kousek, který tam byl ještě volný, jsem si vedle něj lehnul. Pohladil jsem ho po zádech, a políbil na tvář. Se zavřenýma očkama se do široka usmál. Zasmál jsem se tomu, a věnoval mu další pusinku na tvář.
„Nemáš hlad, lásko?“ Hladil jsem ho po zádech.
„Hm… Něco bych si dal.“ Otevřel svá čokoládová očka.
„A copak?“
„Tebe…“ Zasmál se, a políbil mě na krk.
„No, jak myslíš.“ Vpil jsem se mu do rtů, a rukama sjížděl pod tričkem po jeho dokonalém těle, až ke kalhotám. Nejdříve jsem mu trochu vyhrnul tričko, a potom jsem mu rozepnul pásek.
„Billí, víš… Víš určitě, že-“ Nenechal jsem ho doříct větu.
„Ano, chci…“ Usmál jsem se, a políbil jsem ho na nos. Rozepnul jsem mu kalhoty, které jsem mu následně stáhl i s boxerkama.
„Ah…“ Vydechl, když jsem vzal jeho chloubu do ruky. Začal jsem rukou pohybovat.

„P-Počkej…“ Zastavil moji ruku. Zaraženě se na něj koukám. Usmál se, a svlékl mi tričko, které odhodil někam pryč. Přetočil se tak, abych ležel pod ním. Obkročmo se lehce posadil na má stehna těsně k rozkroku, a také si svlékl tričko, které zmizelo někde za ním. Rukou se zapřel za opěradlo modré sedačky, na které jsme leželi, a začal mě líbat na krku. Jeho polibky nahradil jazyk, kterým mi přejel po kůži, až k hrudníku, kde mě opět začal líbat.
„Umm…“ Zakňučel jsem, když jazykem začal obkružovat mou pravou bradavku, kterou potom lehce políbil. Sjížděl svými polibky až ke kalhotám. Rozepnul pásek, a věnoval mi mokrou pusinku na podbřišek. Trošku bojoval s knoflíkem u kalhot, ale nakonec ho rozepnul. Ještě pomalinku rozepnul zip.

„Ahm…“ Vzdychl jsem, když mi polštářky prstů přejel po podbřišku a po bocích. Cítil jsem, jak mi boxerky začínají být čím dál víc těsnější, a jak pomalu tvrdnu. Pomalinku mi stáhl kalhoty ke kolenům, a políbil mé vzrušení přes černou látku, která mě obepínala.
„Tome, já už to nevydržím!“ Vydechl jsem. Beze slov mi stáhnul boxerky, ze kterých se postavila moje vzrušená věcička, které mi ty boxerky málem roztrhla.

Tom
Wwrr… Bill je strašně nedočkávej, a to je pro mě děsně moc vzrušující. Políbil jsem jeho špičku, a rukou ho chytil u kořene. Na špičce jsem ho ‚ožužlával‘, a dráždil ho piercingem ve spodním rtu.
„Ah…“ Sténal, a prohýbal se v zádech. Loktem se zapřel o sedačku, a zaklonil hlavu. Jeho ruka bloudila od krku k ramenům, až k bradavkám, se kterými si trochu pohrával, což ho nutilo hlasitěji sténat.
Vzal jsem si ho do pusy úplně celého, a pomalu zase vysunul. Od špičky jsem na něj kladl něžné pusinky, a postupoval až dolů. Jazykem jsem po něm zdola přejel až ke špičce, a zase jsem si ho vzal do pusy. Pohyboval jsem nahoru, a dolů, a Bill mi nekontrolovatelně přirážel do pusy. Chytl jsem ho za boky, aby trošku přírazy proti mé puse zklidnil.

„T-Tomi?“ Pípl na mě. Zvedl jsem na něj pohled.
„Ano, lásko?“ Usmál jsem se.
„No… Nevím, jak ti to mám říct, ale… Nechceš zajít někam na jídlo?“
„C-Co? Bille! Sakra, jak teď můžeš myslet na jídlo?“ Vykulil jsem na něj oči.
„No, nevím, asi proto, že mám hlad?“ Zasmál se. To není možný! Uspokojuji svého brášku, a on dostane hlad.
„Bille, řekni, že si děláš jenom srandu! Prosím!“ Zakňučel jsem, a pohladil ho po rozkroku.
„Tomí, ne, opravdu si z tebe srandu nedělám. Mám hlad!“ Podíval se na mě vážně.
„Tak pojď, no…“ Vstal jsem na nohy, a šel do ložnice ke skříni. Bill cupital za mnou. Otevřel jsem skříň, a z ní jsem vytáhl velké modré tričko s černým potiskem, čisté boxerky, ČISTÉ ponožky, nějaké kalhoty, které jsem měl zrovna po ruce a kšiltovku s čelenkou. Všechno jsem to na sebe naházel, a koukl jsem na Billa, který tam pořád stál úplně nahý!
„Děje se něco, zlato?“ Přišel jsem k němu, a ruce mu položil na boky.
„Ne nic…“ Políbil mě na krk.
„Tak proč ještě nejsi oblečený, hm?“
„Potřebuji pomoct.“
„S čím?“
„S oblékáním“ Uculil se. To po mně chce, abych o oblékl? Žádnej problém!
„Mám ti pomoct?“
„Můžeš….“ Vytáhl ze skříně svoje boxerky, a podal mi je. Na jeho krk jsem pokládal letmé pusinky, a postupoval jsem až k hrudníku. Sjel jsem jazykem až k podbřišku, a věnoval jsem mu na jeho jemnou kůži něžný polibek, a to mi oplatil jeho nádherný sten mého jména. Sjel jsem jazykem až k jeho mužství, které jsem odměnil pusinkou.
„Tomí…“ Ozvalo se ze shora. Nadzvedl jsem mu jedu nožku, a navlíkl na ni jeden otvor boxerek. To samé jsem udělal i s druhou nohou.

Pomalinku jsem je táhl po jeho úzkých nožičkách nahoru, až k jeho bokům. Když už boxerky perfektně seděly, ještě jsem políbil jeho ‚bouli‘, a postavil jsem se na nohy.
„Tak co dál?“ pohladil jsem ho ve vlasech. Podal mi zelené tričko s barevným potiskem.
„Tak… Ručky nahoru.“ Zasmál jsem se. Bill dal poslušně ruce nad hlavu. Klekl jsem si, a od lemu boxerek jsem mu přejel po pravém boku jazykem, a doputoval jsem až ke krku, který jsem chvíli laskal, a pak jsem něžně políbil jeho rtíky.

Navlékl jsem mu ruce do rukávů, a pak rozcuchanou hlavičku do otvoru na hlavu. Stáhl jsem mu tričko k pasu, a vzal jsem kalhoty, které mi už Bill netrpělivě podával.
Navlékl jsem mu nožky do nohavic, a pak páskem pevně stáhnul u pasu. Ruce jsem mu položil na uzounké boky.
„Tak, můžeme jít?“ Políbil jsem ho na čelo.
„Proč ne?“ Zasmál se. Vzal jsem ho za ruku, a vedl na naši malou verandičku. Už sám si nazul boty tak jako já, a vyšel ven za dveře, které nechal otevřené. Ještě jsem vzal z věšáku jeho mikinu, a vyšel jsem za ním.
„Tomí, já nechci mikinu…“ Podíval se na mě tím svým štěněčím pohledem.
„Ale lásko, je už večer. Aspoň si ji ovaž okolo pasu, až půjdeme domů, tak ti bude zima…“ pocuchal jsem mu ofinku, a zamkl dveře. Klíče jsem hodil do kapsy, a ruku v ruce s Billem odešel k výtahu. Mlčky jsme do něj nastoupili. Zavřely se dveře, a Bill ke mně přicupital. Chystal jsem se zmáčknout takový ten ‚čudlík‘ do přízemí, ale mou ruku zastavila ta jeho. Namačkal se na mě tak, že se naše hrudníky o sebe třely, a Billův rozkrok se otíral o ten můj.
„Ah… Bille, vždyť…“ Umlčeli mě dva měkounké polštářky, které se třely o mé rty.
„Copak?“ Šeptl do polibku.
„Zapomeň na to…“ Odpověděl jsem mu, a mé ruce vjely pod jeho tričko. Jeho hubené prstíčky rozepínaly mé kalhoty, a vjely do mých boxerek, a pevně obmotaly můj penis.
„B… Bille!“ Vzdychal jsem do jeho lehkých polibků. Jeho rty pokládaly na mou tvář lehoučké polibky, a doputovaly až pod mé ucho, kde se jemně otřel jeho jazyk, i s kovovou kuličkou. Z mých úst vyšel hlasitý sten. Zhaslo se světlo ve výtahu. Bill to nevnímal, a dál se věnoval mému oušku, a jeho ruka se začala v mých boxerkách pohybovat.
*Blik* Světlo se rozsvítilo, a výtah se rozjel o patro výš. Bill okamžitě vyndal ruku z mých boxerek, a zapnul mi kalhoty. Ovšem laskat moje ucho nepřestal.
„Billí…?“ Šeptl jsem.
„Ale no tak. Nemáme se přece za co stydět.“ Přejel jazykem přes mé ucho. Byl jsem bezmocný. Jeho dotyky, polibky… ON! TO mě dostává na kolena. Nechal jsem ho, ať si jeho jazyk dál hraje s mým uchem. Otevřely se dveře.
„Ehm…!“ Někdo si odkašlal, a nastoupil. Nevnímal jsem to. Měl jsem zavřené oči, a z mé pusy neustále vycházely steny. Ani Bill tu osobu moc nevnímal, a dál se věnoval mně. Má ruka začala bloudit po jeho zádech, a dostala se až pod tričko. No co, přece se opravdu nemáme za co stydět. Pootevřel jsem jedno oko, a zjistil jsem, že ta osoba, co nastoupila, je dívka s hnědými dlouhými vlasy. Má černé kozačky na podpatku, hnědé legíny, černou sukni, a lehké hnědé letní tričko s výstřihem. Na řasách měla asi tunu řasenky, ale to jí nádherně zvýrazňovalo velké zelené oči. Měla černou koženou kabelku, a velké stříbrné náušnice.
„Aaah… Bille, mmm…“ Zasténal jsem, když Bill přejel rukou po mých napnutých kalhotách. Ze zadu jsem vjel pod Billovy kalhoty, a ukazováčkem přejel po jeho vstupu, což ho přinutilo dlouze a nahlas zasténat mé jméno.

Zazvonil zvonek ve výtahu, což nám oznámilo, že už jsme v přízemí. Otevřely se dveře, a ta holka rychle vyšla z výtahu. Jen jsem se tomu zasmál, a dál se věnoval Billovi. Prstem jsem vjel do Billova vstupu.
„Aaa… Toméé…Ummm…“ Zakřičel přes celý barák, a zavřely se dveře.
„Ne-ne… Nechtěl jsi… Jít n-na jídlo?“ Vykoktal ze sebe.
„Ty jsi chtěl, lásko.“ Usmál jsem se, a zapohyboval prstem v jeho vstupu, a opět zasténal.
„Tome… Umm…“ Pokoušel se mi něco říct, a přitom se zavřenýma očima mačkal moje tričko v rukách, a já jsem opět párkrát zapohyboval prstem.
„Ano, lásko?“ Zasmál jsem se, a políbil ho do vlasů.
„N… Nechceš už jít? M-mám… mám hlad.“ Řekl, a zasténal do mé mikiny, když se můj prst do něj hlouběji dostal. Ještě jednou jsem do něj jako by přirazil, a vytáhl jsem z něj prst.
„Ah, Tome…“ Sjel po mě k zemi. Klekl jsem si k němu, a políbil ho na tvář,
„Tak co, jdem? Ať my tady neumřeš hlady, zlato!“ Zasmál jsem se, a on mi věnoval přenádherný úsměv, jaký dokáže jen on.

autor: MusiQ-May
betaread: Janule

7 thoughts on “Krankheit, Familie und die Liebe 4.

  1. LoL….tak to je konec :DD Bill je teda trochu nerozhodnej :DD Jednou ma hlad a pak je nadrzenej :DDNo ja se picnu. Ale chtela bych bejt na miste ty holky. Jaj to bych nedavala :DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics