Odplata v nemocnici 18.

autor: KaKiNkAaA ^_^

Ahoiii, Twincesťáci :-* Moc mě těší a děkuju všem těm, které jsem snad ještě neodradila, a jsou dál se mnou s touhle povídkou. Děkuju za komentáře a za vaši podporu 🙂 Moc si toho vážím, a doufám, že vás nijak nezklamu a budete se mnou i nadále. Každopádně pomalu ale jistě se už blíží den, kdy se Tom svému malému bráškovi pomstí, takže tomu se Bill opravdu nevyhne. To bych si sama neodpustila, kdybych vás o tohle připravila xD Takže ještě chvíli vydržte a přijde den, kdy všechno vypukne xD No nic, jak koukám, zase se vykecávám a vás zbytečně zdržuju, takže už pomlčím a vy se pusťte do počteníčka 😉
Komentuje, kritizujte, ale taky můžete samozřejmě i chválit xD Za každý váš komentář jsem ráda.
Tak zatím, úchyláci, Pa Vaše Kaki <3

Tom, když uslyšel Billova slova, na chvíli ztuhnul. Nebyl schopen slov, natož nějakého pohybu. Právě mu jeho bratr totiž řekl, že jej miluje. Tohle chtěl slyšet, a najednou, když se k tomu dostane, neví co říct. Dost ho to rozhodilo. Nevěděl, jak zareagovat, i když na tuhle chvíli čekal jak dlouho, aby mohl dokončit své dílo.
Bill nevěděl, co si má z Tomova pohledu myslet. Hodně ho to znervózňovalo a bál se toho, že udělal chybu. Že měl ještě počkat, než přizná Tomovi své city, které k němu chová. Snažil se mu z očí vyčíst něco, co by mu dalo aspoň nějakou odpověď, ale nic… Nedokázal z nich nic vyčíst.
Tom se cítil hodně zvláštně, až sám sebe nechápal, jak ho bratrova slova mohla takhle rozhodit, když na to čekal. Po chvíli se ale vzpamatoval a jen se na Billa pousmál. Opět nasadil svou masku a pokračoval v téhle frašce. Získal si Billovu důvěru, a teď i srdce. Na tohle čekal a teď to měl. Věděl, že díky tomuhle každým okamžikem je čas zasáhnout a dokončit tuhle hru. Bill už bude jen pár dní tady v nemocnici, než ho propustí, a v té době musí Tom ještě udělat to, po čem celou dobu tak moc touží. Pomstít se…

Bill se trošku uklidnil, když zaznamenal Tomův úsměv. To ho uklidňovalo v tom, že chybu neudělal. Tom ale pořád mlčel a sám Bill teď nevěděl, co říct. Nenacházel vhodná slova pro tuhle chvíli. Tom prozatím taky nic neříkal. Jen si Billa víc přitulil k sobě a objal ho. Musí dokázat svému bratrovi, že i on jej miluje a opětuje mu jeho city. Ovšem jen hraně.
„A já se už bál, do koho ses nezamiloval a mě tím necháš,“ špitnul Billovi do ouška a neposedný pramínek vlasů mu zastrčil za ucho. Černovlásek se nad jeho počínáním uculil.
„Vždyť mám oči jenom pro tebe, lásko.“ Usmál se a lehce Toma políbil na rty. Cítil takové příjemné hřejivé teplo u srdce a opravdu mu bylo krásně. I když mu Tom neřekl ta dvě slova, cítil, že mu jeho city opětuje. Že cítí to samý jako on.

„Tak to jsem rád, protože já pro tebe taky,“ vydechl tiše Tom. Doufal, že tohle doznání Billovi postačí a on pochopí. Nechtěl mu říkat ta dvě slova, jelikož pro něj hodně znamenala. Možná na to nevypadal, ale měla pro něj velkou cenu a nikdy je neříkal jen tak. Vlastně je potom, co ztratil Juliet, neřekl ani jednou.

Bill se mile usmál a přiblížil se k Tomově tváři blíž. Chytil ho lehce za lícní kosti a spojil jejich rty. Pomalu se svými rty o ty jeho začal otírat. Postupně už si s jeho rty nejen takhle pohrával, ale líbal. Procítěně si bral Tomovy rty a líbal jej. Tom nenamítal a začal Billovi polibky oplácet. Přistoupil na jeho hru. Později se jich jazyky spolu proplétaly a hrály spolu vášnivou a divokou hru. Bill Toma hladil ve vlasech, přičemž Tom si Billa jednou rukou přidržoval u sebe za týl a druhou rukou ho hladil po boku, jak mu seděl na jeho klíně. Opatrně rukou vjel Billovi pod tričko a cítil, jak se pod jeho doteky jeho bratr lehce zachvěl. Jen se mezi polibky lehce pousmál a dál jej líbal. Nikdo tady nebyl a moc tady nechodilo lidí, a tak se nemuseli ani jeden ničeho bát, že je někdo uvidí a přistihne je.

Tom chtěl něco vyzkoušet, a tak nepřestával a hladil Billa bříšky prstů po jeho bříšku. Bill tiše vydechl do Tomových úst a nijak se nebránil. Bylo mu to příjemné.
Tom chtěl vědět, jak zareaguje, jelikož možná podle toho by mohl dokončit svou pomstu, do které zbývá už pouhých pár dní, jelikož už Billa brzo propustí z nemocnice. Tom se mu chtěl pomstít tady, když ho mohl mít neustále na očích a byl u něj doslova každou chvíli. Tohle místo, tahle situace, se mu nesmírně hodila a on jí hodlal využít.
Pomalu, jak hladil Billa po holém bříšku pod tričkem, prsty zajížděl nenápadně lehce pod lem jeho kalhot, aniž by jejich polibky nějak přerušil. Jejich jazyky se spolu proplétaly a oba chlapci vyžadovali další a další polibky. Tom svými hbitými prsty pomalu sjel k bratrovým kalhotám a začal mu je opatrně rozepínat. Nehodlal ho vyděsit, ale měl chuť zajít dál a něco si vyzkoušet. Ani v tuhle chvíli se mu Bill nebránil a při líbání ho hladil ve vlasech. Pořád ale vnímal každičký pohyb a taky dotek na svém těle od svého Toma.
Tom svému bratrovi pomalu rozepnul zip u kalhot, aby se mohl dostat lépe na místo, které ho tolik lákalo. Lehce mu kalhoty stáhl níž a dlaní přejel přes Billovo mužství, které zakrývala pouhá látka spodního prádla. Bill tiše při tom doteku vydechl do Tomových úst a jeho tělo se lehce otřáslo. Naléhavě si bral jeho rty mezi své a nemohl se Tomových polibků nabažit. Bylo to až neskutečné. Tolik miloval jeho rty. Nikdy jich neměl dost.

Tom naposledy pohladil Billa v rozkroku přes boxerky a poté vklouznul svou zvědavou rukou pod spodní prádlo úplně a přejel dlaní po jeho mužství. Už po tak tvrdém mužství. Byl vzrušený.
„Ach,“ zasténal Bill mezi polibky a lehce zatahal Toma za spodní ret. Cítil návaly horka z bratrova počínání. Myslel si, že z jeho doteků zešílí. Stačilo takhle málo a on celý hořel. Ještě nikdo se ho nemohl dotýkat na tak intimních místech, ale teď se ho dotýkal člověk, kterého tolik miluje. Bylo to poprvé, co tohle mohl pociťovat. Nikomu to ještě ve svém životě nedovolil, ale teď věděl, že může a hlavně že to chce, aby se ho dotýkal. Cítil, že je tohle správné.

Tom se mezi polibky jenom lehce usmál a dlaní zlehka přejížděl po bratrově mužství a víc ho rukou dráždil. Cítil, jak je vzrušený a jeho samotného to dostávalo. Chtěl víc…
„Chci tě,“ vydechl do bratrových úst a čekal na jeho reakci. Na to se Bill při jeho slovech lehce zasekl a cítil, jak jeho tělo ztuhlo. Cítil, že Tom je ten pravý a věřil mu, ale na tohle ještě nebyl připravený. Ještě nebyl připravený se mu odevzdat celý. Dát mu jeho tělo. Tělo, které bylo ještě neposkvrněné a nedotčené. Miloval ho, ale své poprvé chtěl prožít v nějaký výjimečný den, na který by nikdy nezapomněl. Chtěl, aby to bylo s Tomem, ale ne tady a za těchhle okolností. Proto se lehce odtáhl od Tomových rtů a zadíval se na jeho tvář. Vpíjel se do jeho čokoládových očí tolik podobných těm jeho.
„Lásko, já… já. Moc si toho vážím, že po mně toužíš. Já po tobě taky, to si nemysli. Jen na to ještě nejsem dostatečně připravený a… a navíc, chtěl bych s tebou své poprvé zažít tak, abych na to nikdy nezapomněl. Na tohle se ještě necítím a nechci se s tebou milovat tady anebo někde v nemocnici. Chtěl bych, aby tenhle okamžik pro nás oba byl výjimečným. A nemocnice tím místem není.“ Vydechl tiše Bill a nespouštěl přitom z Toma oči. Doufal, že jej pochopí a nebude mu to zazlívat. Přeci jenom tohle nebylo vhodné místo pro milování. Navíc ne pro Billovo poprvé.

Přesně tuhle reakci Tom od svého bratra čekal. V tomhle se teda vůbec nezměnil. Byl pořád stejný a za tohle byl Tom opravdu rád. Teď si byl opravdu jist, co tohle pro Billa znamená. Jen se na něj lehce usmál a krátce jej políbil na naběhlé rty.
„To nevadí, broučku. Chápu to a počkám na tebe, až budeš skutečně připravený. Počkám na tebe tak dlouho, jak jen budeš potřebovat.“ Usmál se Tom a líbnul svého bratra na nos. Bill se šťastně usmál a procítěně se vpil do Tomových rtů. Věděl, že ho nezklame. Věděl, že ho pochopí, i když měl trošku obavy, ale věřil mu.
„Děkuju,“ špitnul tiše do Tomových úst a opět ho začal líbat. Byl mu tolik vděčný. Tolik ho miloval, až se mu motala hlava. Tom začal svému bratrovi polibky oplácet a svou ruku pořád měl pod jeho spodním prádlem. Nevytahoval ji. Nechal ji tam a Bill nijak neprotestoval.
„Můžu tě alespoň uspokojit?“ vydechl mezi polibky. Věděl, že spát s ním nemůže, i když on to chtěl, ale jelikož se na to Bill necítil, nechal to být, ale tohle toužil udělat. Tolik ho lákalo vykouřit svého bratra. Alespoň tohle by mu mohl dovolit.

Billovi při jeho slovech lehce zrůžověly tváře a lehce skousl bratrovy rty. Jen ta slova ho vzrušovala a on sám věděl, a hlavně cítil, že tohle chce. Tohle mu dokáže dovolit, jelikož po tom sám toužil. Proto při jeho slovech lehce Bill přikývl na souhlas. Chtěl to.
Tom se lehce usmál. Dovolil mu to a on toho mínil využít. Teď i on uspokojí Billa tak, jako on jeho tenkrát v Billově pokoji.
Před chvílí se ujistil, jak je pro Billa důležité, prožít své poprvé a to mu náramně pomohlo. Nahrál mu do karet, aniž by věděl. Děkoval Bohu nebo spíše Billovi, že zareagoval na jeho slova tak, jak zareagoval. Přesně tohle chtěl a brzo už toho právě využije. Těšil se na tu chvíli, kdy se už bude moct svému bratrovi pořádně pomstít a dokončit své dílo. Skončit tuhle hru.
Teď na to ale nechtěl myslet, jelikož tady měl v tuhle chvíli lepší práci, kterou hodlal udělat.

autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

8 thoughts on “Odplata v nemocnici 18.

  1. On to fakt udělá?? Kyaa! Utž se nemůžu dočkat dalšího pokráčka!
    Tom je pěkná potvora. To musim uznat… Až je mi Billa neskutečně líto…

  2. A ja asika viem čo chce urobiť…ale bude to naozaj kruté nemyslíš???
    To je jedno nechám sa prekvapiť a cem rýchlo pokračko!!!

  3. Tak nevím,ale zavání to nějakým násilím..Zjišťuju,že jsem v poslední době z těch povídek zdeformovaná,protože už vidím znásilnění úplně za vším…

  4. Jsem moc zvědavá na tu pomstu… Souhlasím tady s holkama. Billa je mi líto. Tome, to mu nesmíš udělat! Ale jo.. aspoň bude.. drama 😀

  5. [4]: sem na tom půlně stejně xD
    jinak moc hezkej díl ale nwm nwm jestli se dočkam pokračování, jestli tohle čekání vydržim xD

  6. Lásko já z tebe pojdu. Ja ti to rikala hned, ze tu z toho budou na nervy :DD jak ja sama a to jsem par dilku napred 😀 Proste konecna tohle. Neprestavas me prekvapovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics