Bad boys 29.

autor: Doris

Bill s Tomem seděli už asi hodinu v návštěvce a povídali si. Tedy pokud se zrovna nelíbali. Bill věděl, že už bude muset jít. I návštěvy tu byly časově omezené.
„A co venku? Děje se tam něco?“ zeptal se Tom. Zajímalo ho, jak tam všechno probíhá. Do jaké situace přijde.
„No…“ zamyslel se Bill. Děla se vlastně jen jedna závažná věc, co by mohla Toma zajímat, a tu mu rozhodně vykládat nehodlal. „…vlastně ani ne. Jen… Klára je těhotná a…“ Bill chtěl pokračovat, ale přerušil ho zaskočený Tom.
„Cože? A s kým?“ Bill se musel usmát. Toma určitě napadají stejné myšlenky jako jeho, když se to dozvěděl.
„S B.Bm,“ usmál se Bill a trochu se na Tomovi zavrtěl. Seděl na něm už dost dlouho, tak chtěl najít lepší pozici.
„S B.Bm?“ zamrkal překvapeně Tom. To, že pasák spí se svými svěřenkyněmi, věděl. To, že bez kondomu, to taky věděl, ale tak snad mají prášky. Že by morálka upadala?
„Hm,“ přikývl Bill a koutky mu cukaly nad Tomovým zamyšleným výrazem. „Už nějakou dobu spolu jsou a B.Bmu asi ruplo v hlavě, že chce potomka.“ Zasmál se Bill a Tomovi se značně ulevilo.
„Budu už muset jít.“ Povzdychl si Bill a chtěl se zvednout, ale Tomovy ruce ho stáhly zpátky na sebe.
„Já vím.“ Pousmál se Tom a vpil se do jeho rtů. Bill mu to okamžitě oplácel a ruce mu pevněji omotal kolem krku. Vychutnával si jeho jazyk ve svých ústech, a kdyby mohl, už by od něj neodcházel. Tom si ho přidržoval za boky a rukama mu pomalu zajížděl pod košili a začal ho hladit po břiše. Bill sebou cuknul a s usyknutím se od Toma odtáhl. Tom na něj nechápavě koukal a v Billovi zatrnulo. Jenže Tomův dotek, i když jemný, ho na podrážděné kůži hodně zabolel.

„Co se děje?“ nakrčil Tom nechápavě obočí. Bill jen zakroutil hlavou.

„Nic jen… včera jsem se opařil čajem.“ Plácnul první výmluvu, co ho napadla. Tom se jen pousmál a pohladil ho po tváři. Billovi spadl kámen ze srdce, že mu Tom uvěřil. Nadechoval se, že ještě něco řekne, ale přerušil ho Karlos, který nakoukl dovnitř.
„Pánové, mě to vážně mrzí, ale už budete muset končit.“ Omluvně koukl na oba chlapce.
„Já vim… už jsem na odchodu. Usmál se Bill, naposledy Toma políbil a zvednul se z něj.
„Však už budete spolu.“ Usmál se Karlos povzbudivě na Toma, jehož tvář se opět trochu zachmuřila. Tom jen souhlasně přikývl a zvedl se od stolu.
„Měj se, Bille.“ Trochu si povzdychl a poslal svému miláčkovi vzdušný polibek. Bill s lehkým úsměvem přikývl a opustil prostory věznice.

Tom se vrátil do cely a snažil se zaměstnat, aby na Billa neustále nemyslel. Bill se pomalu vydal k centru města a cestou vytočil Kláry číslo.
„Ahoj, Bille.“ Ozvala se vesele Klára, když hovor přijala.
„Ahoj, Klárko… já jen jestli máš čas. Chtěla jsi se mnou mluvit.“ Usmál se Bill do telefonu.
„Jo, jasně. Jsem free.“ Zasmála se Klára a horlivě u toho kývala hlavou. „Tak za dvacet minut v kavárně?“
„Jasně. To mám akorát.“ Odsouhlasil Bill a s posledním pozdravem zavěsil. Byl na místě asi za patnáct minut. Sedl si k jejich obvyklému stolu, objednal si džus a čekal. Klára přišla přesně. Líbla Billa na tváře a sedla si naproti němu. Číšník už před ní automaticky stavěl sklenici džusu. Byli tu známí a v poslední době i dost často, tak už věděl. Klára poděkovala a otočila se na Billa.
„Byl jsi za Tomem?“ usmála se.
„Jo.“ Přikývl Bill a trochu si povzdychl.
„Jak se má? Všichni už se ho nemůžou dočkat.“ Vyzvídala Klára. Bill jen pokrčil rameny.
„No, jak by se mohl mít v lochu? Ale je v pohodě.“ Pousmál se. „Tak o čem jsi chtěla mluvit?“ Bill se nechtěl moc bavit o Tomovi. Už tak mu bylo těžko, že je tam a on tady. Klára chvíli zaváhala. Přemýšlela, jak by to měla říct. Ale Bill byl jako její bratr. Věděl, že on jí určitě poradí.

„No… už vím, kdo je ten neznámý, co mi píše.“ Trochu se zaksichtila. Bill zvědavě pozvedl obočí.
„Vážně? A kdo?“ zeptal se a pozvedl sklenici s džusem k svým ústům.
„Daniel.“ Vydechla Klára a zadívala se upřeně na Billa. Ten se zakuckal svým pitím, až mu vyhrkly slzy.
„Co… cože?“ vykuckal ze sebe. Klára jen přikývla, že slyšel dobře.
„Včera mi volal.“
„Proboha proč? To kvůli tomu jeho zájmu?“ Billovi se to vůbec nelíbilo. Zrovna Daniel. Ten, kterej tak dostává B.Bho do problémů. Kvůli kterýmu se tohle všechno děje.
„No, dal mi nabídku.“ Klára si nervózně skousla ret. Bill jen rozhodně zakroutil hlavou. Nevěděl sice jakou, ale že v tom bude sex, mu bylo víc než jasné.
„Nebudeš s ním spát. Sama jsi říkala, že už s nikým nespíš. A B.B. by ho zabil,“ zamítl takový nápady rázně Bill. Klára se trochu provinile zakřenila.
„No, nespala bych s ním. Stačí mu, když ho vykouřím. Prý pak nechá B.Bho na pokoji.“ Vzdychla. Taky se jí to nelíbilo, když šlo o něj, ale pro B.Bho by udělala všechno. Chtěla, aby byl konečně v bandě klid. Bill se zamračil. Tohle se mu ani za mák nezamlouvalo. A cítil z toho boudu.

„Něco v tom bude. Kdyby mu tohle stačilo, tak by to chtěl už dávno.“ Zakroutil Bill hlavou. I Kláru tohle napadlo, ale byla už prakticky rozhodnutá to zkusit.
„Myslím, že to zkusím.“ Špitla a nervózně sklonila hlavu. Bill se málem utopil podruhé. Ona si z něj snad dělá srandu.
„Řekni mi, že to nemyslíš vážně.“ Bill jen nevěřícně kroutil hlavou. „Proč mi tohle vůbec říkáš? Snad si nečekala, že ti to schválim.“ Rozhodil Bill rukama. Na jednu stranu ji chápal. Chtěla B.Bmu pomoct. Zrovna tak jako on. A věděl i to, že ji to samotnou netěší, ale tohle bylo šílené.
„No… když kývnu, tak chci, aby to někdo věděl. Kdyby se něco stalo.“ Klára nebyla hloupá. Nevěřila Danielovi, a proto potřebovala, aby o ní někdo věděl. Kde je… s kým je. A jako nejlepší řešení jí přišel Bill.
„Kláry… ty snad nevíš, co po mně chceš. Chceš, abych tě nechal jít za tim čůrákem, a přitom držel hubu?“ Bill byl nerad sprostý, ale když ho něco rozčílilo, tak se nekrotil. A o to hůř se cítil, když měl obavy o někoho, na kom mu záleží.
„Já vim, Bille, že bych neměla, ale jsem z toho už na prášky. B.B. furt řeší nějakej problém v bandě, kterej způsobí Dan. Je z toho nervní a já ho potřebuju mít v pohodě.“ Zadívala se Klára na Billa skoro zoufale a pohladila se po bříšku. Bill si povzdychnul.
„Hele… mně je stejně jasný, že tam půjdeš, i když řeknu ne.“ Zatvářil se rezignovaně. „Jen mi řekni, kdy a kam jdeš a nechoď tam sama. Ať s tebou je někdo další.“ Zakroutil Bill hlavou a konečně se mu podařilo se napít. Klára se jen usmála a přikývla.
„Dobře. Někoho s sebou vezmu a dám ti vědět, až tam půjdu. Ještě jsem nic neodkejvala.“
Klára dopila svůj džus a děkovně na Billa koukala. Ještě se na ničem s Danem nedomlouvala, ale uvažovala o tom hned, co s ním domluvila. Přesto, že její prvotní reakce byla, ať si nechá zajít chuť a raději se nechá uspokojit hadicí od vysavače.
„Tak dobře, ale dej na sebe pozor.“ Upozornil ji Bill vztyčením prstu. Bylo jednodušší to nějak přijmout, než se s ní dohadovat a vědět, že stejně udělá po svém. Takhle aspoň bude vědět, kdy a kde je. Klára se jen zasmála a přikývla. Seděli spolu ještě celkem dlouho, než Bill rozhodl, že bude muset jít. Bylo už odpoledne a měl jet ještě s Amandou nakupovat. Rozloučil se s Klárou pusou na tvář a zamířil domů. Tedy k Andymu domů.

autor: Doris
betaread: Janule

7 thoughts on “Bad boys 29.

  1. Nejjednodušší by bylo Daniela odprásknout,a byl by klid!!!
    A bojím se Tomovy reakce,až ho pustí,a on se všechno dozví,chudák Bill…..myslím,že ho Tom nechá…

  2. krásný … moc krásný … ale v tom něco bude a bojím se aby to nebylo to co si myslím … 😀 .. ale jinak upa skvělí 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics