Láska zničí každého 10.

autor: Schwarz Engel
Simone se koulí slzy po tváři neuvěřitelnou rychlostí. Pořád tomu nemůže uvěřit, že přišla o Billa.Tom ji vzal do své náruče a utěšoval ji, i když věděl, že to nebude mít žádný účinek. Pořád si v duchu opakoval, že za to může jenom on. Měl si ho víc všímat. Později by třeba zjistil, co mu je. V hlavě se mu honilo jedno moudro… Láska zničí každého…Tom vzal kolem ramen svoji matku a společně s očima plných slz šli k autu. Nasedli a jeli domů.
Nikdo nepromluvil ani slovo za celou cestu. Oba dva mysleli na jednoho člověka, a tím je Bill. Simone si šla lehnout, aby něco naspala, mezitím šel dredáček k Billovi do pokoje, kde se rozplakal naplno. Vzal svíčku a růži, dal to k Billově fotce a svíčku zapálil. Sesunul se na zem a smutně si povzdechl.
„Billí, bráško můj malej.“ Nikdy by si nepomyslel, že mu tohle Bill udělá. Nedokázal si odpustit, že za to může on, jenom on.

Flashback

„Tome, pojď sem, prosím.“ Prosil Bill druhý den po příjezdu z nemocnice, měl úsměv na tváři a myslel si, že to Tomovi už řekne a budou šťastní oba dva. Moc se přepočítal. Jakmile uviděl ,že se otevřely dveře a v nich stojí vysmátý Tom s nějakou courou úsměv mu zmizel.
„Co potřebuješ, Bille ?“
„Už nic. Nechtěl jsem tě rušit.“
„Ok, bráško. Jdeme ke mně, tam je klid.“
„Dobře, Tomíku.“ Ta velice zmalovaná kurva se usmála a šla za Tomem k němu do pokoje. Kdyby Bill jenom věděl, kdo to byl. Zase se tiše rozplakal.

Konec Flashbacku

„Jak jsem jenom do hajzlu mohl vědět, že za ten rychlý ústup tvého úsměvu může ona. Nebyla moje holka ani nic podobného. Měla mi helpnout s výběrem dárku pro tebe. Kdybych jenom tušil, co to s tebou udělá, nikdy bych jí nevzal k nám domů. Prosím tě, Bille, odpusť mi to, bráško.“ Díval se na jeho fotku a ani netušil, že Bill je tady s ním. A že ho upřeně sleduje. Sleduje, jak je Tom smutný. Dotknul se jeho ramene, avšak Tom jenom cítil chlad. Vzhlédl, ale nic neviděl. Zavrtěl hlavou.
„Už blázním. Bill tady se mnou být nemůže.“ Cítil něco, jako že je tady, ale nikoho neviděl.

„Ach, Tome, kdybys jenom věděl, že jsem tady.“ Zamumlal pro sebe. Věděl, že ho nemůže slyšet. Kleknul si k němu a hleděl na něj… Měl jsem mu to říct dřív… Dredáček je na dně, naprostém dně. S vyčerpáním si lehl do Billovy postele, kde usnul. Spal neklidně, ale zásluhou Billa se mu povedlo dopřát mu příjemný spánek. Vnořil se mu do snu.

„Ahoj, Tomí..“
„Bille, bráško.“ Ve snu ho šťastně objal a držel k sobě.
„Tome, promiň, že jsem ti to neřekl, že tě miluju, nemuselo to takhle dopadnout.“
„Chci být s tebou, bráško můj milovanej.“ Bill si jenom povzdychl.
„Ty mě nemiluješ jako kluka, ale jenom jako brášku, viď ?“
„Bille, kdybys mi to řekl a dal šanci. Jsi úžasný člověk, hodný, laskavý a milý. Určitě by nebylo těžký se do tebe zamilovat.“
„Prostě mě to mrzí. Pamatuj, když ti najednou bude zima, jsem u tebe.“
„Dobře, bráško.“ Tom pak ucítil, že se probouzí.

Otevřel oči a protřepl hlavou. Vydechl lehnu si znovu, a teď už usnul pořádně.
Ráno se probudil do krásného slunečného dne. Pro něj to byl však jeden z hnusných dnů. Vstal a podíval se na Billovu fotku.
„Ahoj, bráško,“ vstal a přešel k ní, fotku následně políbil.
„Na dnešek se mi o tobě zdálo.“

autor: Schwarz Engel
betaread: Janule

6 thoughts on “Láska zničí každého 10.

  1. achjo:(sice Tom vždyx nechá Billa umřít..ale pak to končí:(teyďka se bude trápit Tom..to se mi taky nelíbí:(

  2. Tak teď to buď skončí,nebo se Bill nějakým způsobem vrátí zpátky mezi živé.Toma mi je moc líto….tak se trápí,chudák =(

  3. mmm ja nevim…..jsem z toho nejaka skepticka. Uvidim co mi prinese dalsi dil. Porad nevim co si pod tim vsim mam predstavit. Bill ozit nemuze….to je nemozny (jestli ozije, tak s touhle povidkou koncim…to rikam uprimne) takze uz me napada leda aby umrel i Tom. No jsem zvedava, ale vazne z toho mam dost smiseny pocity

  4. Tak toto je nádherné…Bill bude stále u neho???
    Naozaj krásne, ale škoda že ho Tom nemiluje ale aj to raz pr´de to viem…
    Poviedka sa zvrtla aj keď som nevedela že ako to bude pokračovať a ani teraz neviem…Tom predsa nemôže chodiť s duchom??? Alebo??? Ja som radšej ticho…nechám sa prekvapiť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics