Láska zničí každého 11. (konec)

autor: Schwarz Engel

Andy byl mezitím už rozhodnutý, že to musí znovu zkusit. Když věděl, že to není vhodná chvíle, sebral se a šel k Tomovi, který se culil nad tím, co se mu zdálo. Zazvonil a vyčkával. Tom se sebral a otevřel.
„Ach, ahoj, Andy, tebe bych tu nečekal.“ Andy ho ale vtáhnul dovnitř a opřel o dveře.
„Tome, já to nevydržím už dál. Já tě furt miluju.“ Prudce ho políbil a užíval si to. Tom se ale vzchopil a dal mu facku, až blonďáček zavrávoral.
„Nech toho.“ Odstoupil od dveří.
„Tome, pochop mě, miluji tě.“
„A Bill miloval mě!! To kvůli mně se zabil!“
„Ale já tě miluju, Tomí.“ Andy si smutně povzdechl, div se skoro nerozbrečel. Stál tam a tiše plakal. Nevěděl, co má dělat, jestli to ještě jednou zkusit nebo utéct. Jenom nečinně stál u Toma. Tomovi ho bylo moc líto, ale zase věděl, že ho nemiluje. Byl v pytli.
„Andy, neplakej.“ Utřel mu slzy z tváří a nadzvedl mu hlavu. Zadíval se mu do očí a rty se k němu přibližoval, až se rty dotkl těch jeho.

– – – o rok později – – –

„Tomí, miláčku už musíme jít.“ Zavolal Andy na Toma, aby šli spolu na odvykačku drog. Tom asi měsíc po tom, co začal chodit s Andym, začal brát tvrdé drogy. Nejčastěji bral heroin. Nosil dlouhé rukávy a Andymu to nedalo a uviděl vpichy.
„Andy, mně je špatně. Já bych tam nedošel.“ Simuloval, že je mu špatně, aby tam nemusel. Dnes měl v plánu jiné věci.
„Tak dobře, jdu teda do města.“ Zavřel dveře a odešel. Tom měl volnou cestu. Sednul si a začal psát dopis.

Andy, celý rok jsem ti lhal. Nikdy jsem tě nemiloval. Proto jsem začal brát drogy. Abych zapomněl na to, že tě nemiluji, a zapomněl na bolest v mém srdci. Bolest, která se nazývá láska. Miloval jsem celou tu dobu Billa. Nevím, co jsme si nalhával. A místo toho, abychom byli spolu, jsem se celý rok přetvařoval. Promiň a odpusť, jestli dokážeš, za mojí zradu. Sbohem, Tom.

Tom dal dopis na postel a otevřel tajnou skrýš, kde měl schované čtyři obrovské stříkačky naplněné heroinem. Píchnul si do žídly jehlu a vytlačil obsah stříkačky přímo do krve poté stříkačku vyjmul a udělal to samé i s ostatními. Poté si lehl do postele a k sobě si dal Billovu fotku, na kterou koukal. Po chvíli cítil, jak drogy dělají své, a jemu se chce spát, a jak jeho srdce má čím dál tím menší údery.
„Miluji tě, Bille.“ Vydechl, zavřel oči. Cítil na tváři chlad. Vzpomněl si na ten jeho sen.
Až ucítíš chlad, jsem u tebe
Usmál se a poté usnul, kde následně ve spánku umřel.

Dvojčátka se setkala v nebi, byla tam spolu až na věky věků.

KONEC

autor: Schwarz Engel
betaread: Janule

5 thoughts on “Láska zničí každého 11. (konec)

  1. Ja plačem…prečo???
    Prečo konec!!!???? Ne Ne …prečo všetci len trpia na lásku…mám toho po krk…a ešte sa aj zabije…viem že boli spolu a boli šťasný…ale toto???
    Ale aj tak prekrásne…škoda že si Tom uvedomil že Billa miluje príliš neskoro!!! Možno…

  2. Tak trochu jsem takový konec čekala,mohlo to být trošku více rozepsané…..ona smrt předávkováním rozhodně není tak idylická a bezbolestná..

  3. ja se priznam, ze me konec nechal absolutne chladnou. Dokonce me Tom stihl na posledni chvili vytocit. Protoze rict tohle Andymu…nebo spis napsat….to je teda humus. A pokud jde o tu zlatou davku tak souhlasim s Jancou. Za prve kdyby mel ty strikacky vsechny plny, tak po vpichnuti jedny, uz by si nezvladl pichnout dalsi. Rozhodne jedna strikacka by mu stacila  (a nemusela by bejt ani plna) a nez by umrel, tak by tprel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics