Pornstars

autor: Lenna W.K.T. a Doris
Ahoj uchyláci. Znáte to taky takový ty večery, kdy nevíte coby, a tak prostě s někým začnete tvořit? No tak to se nám právě stalo s Lennou. A nějak jsme neodolaly se s váma nepodělit. Možná bych tam měla napsat velkým nápisem CENZURA na některé výrazy, ale to už by zas nebylo ono. Takže pokud vám to nevadí, tak směle do toho. Doufáme, že si tuhle „bejkárnu“ užijete, tak jako jsme si jí užívaly my 🙂
Už nebudu zdržovat, pusťte se do toho a směle se vyjadřujte 🙂
Lenna W.K.T a Doris
Lenna je…uchyl ‎(2.45):
Bill: Probudím se se zazvoněním budíku, s úsměvem jej zaklapnu, vstanu a jdu do koupelny. Tam se precizně oholím, obléknu si svoji motorkářskou (hlavně velmi těsnou) kombinézu, upravím si vlasy, namaluju se a udělám si rychlý kafe. Čapnu malý batůžek, hodím si ho na záda. Motorkářský boty, helmu a pádím po schodech dolů ke svojí silný mašině, směr práce, kterou vážně zbožňuju. Ihned mířím do svý šatny a připravuju se na natáčení.
Doris02 ‎(2.50):
Tom: Nesnáším vstáváni, ale když jde o práci… tak jsem čilej hned po ránu. Vykonám svoji ranní hygienu, navlíknu na sebe svoje XXL hadry, navážu šátek na hlavu a ve svým luxusním autíčku dojedu do práce. Zamířím si to do šatny. Pokud vím, tak dneska mam natáčet s někým fakt kvalitním. Tak to jsem na to zvědavej. Nejlépe nějakou couru v mužským podání bych bral. Za nějakých dvacet minut už si to přešlapuju na place a poslouchám, co a jak.
Lenna je…uchyl ‎(2.53):
Bill: Pečlivě jsem natřel své tělo olejem, abych se leskl celý, a navléknu se do sexy spodního prádla. Nožky nechám vklouznout do červených lesklých botiček a ladně mávajíc zadkem ze strany na stranu si to štráduju na plac. Když tam dorazím, čelist mi div nespadne, stojí tam naprosto dokonale nabouchanej borec s copánkama… oh, budu křičet slastí, jen co se mě dotkne. „Promiňte za zpoždění, pánové, ale občas je těžké nacpat se do tohohle.“ Ukážu na podvazky a latexový korzet v červené barvě. Svůdně se na tebe usměju, dojdu k tobě. „S tebou dneska točim?“

Doris02 ‎(2.56):
Tom: A hrome. Tak tenhle bude luxusní. To se do něj udělám snad stokrát… Sjedu tě pohledem a kousnu se do rtu. „Jo, se mnou…“ přikývnu, „jsem Tom.“ Oh bože… už jdeme natáčet? Chci ho fuckčit už teď.
Lenna je…uchyl (2.58):
Bill: Svůdně se zahihňám. „Bill,“ podám mu ruku, a když mi ji stiskne, přitáhnu ho k sobě a začnu vášnivě líbat… v tu chvíli rejža zařve akce, ale to už tě svalím na postel a svůdně se po tobě plazím. Když se opřeš o lokty, abys mě pozoroval, jak se po čtyřech k tobě blížím, zatlačím ti na ramena a sednu si ti na bříško, začnu okusovat tvůj ušni lalůček, vzdychajíc ti do ouška. „Mám tě vzít do nebe?“ zavzdychám slabě, aby nebylo moc slyšet, co říkám.
Doris02 ‎(3.02):
Tom: No sakra… ten se nezdá. Tohle bude jízda. Proč tě nezatáhli na natáčení už dřív? „Několikrát,“ šeptnu. Zajedu ti rukou do vlasů a zakloním ti hlavu. Sjedu jazykem krční tepny a zakousnu se. Vzdychnu, když mi zatneš svoje dlouhý nehty do ramen.
Lenna je…uchyl (3.06):
Bill: Nadrženě se usměju, dostal jsem jasný povel to pěkně protahovat. Asi dobře věděli, co s tebou zamává… usměju se, skousni si ret a jazykem přejedu od krku, po středu hrudi, na bříško, podbřišek a zastavím se u lemu boxerek. Kouknu na tebe a natěšeně zatřepotám řasami. Budu tě mučit. Vstanu a přejdu k přistavenému křesílku hned naproti posteli a sednu si na něj svůdně. Opřu se a svoje nožky roztáhnu a položím je na opěradla, čímž se ti totálně obnažím. „Chci, aby ses na mě díval,“ řeknu dosti nahlas a stáhnu si boxerky, ale ostatní prádlo si nechám. Nasliním si prstík a přejíždím si okolo vstupu.
Doris02 ‎(3.10):
Tom: Rozšíří se mi zorničky a vzrušeně zakňučím. „Fajn… ale nešetři se,“ zabodnu zrak na tvůj prst bloudící kolem vstupu do tvýho těla. Už teď je evidentní, že tvoje prdelka je dokonalost sama. „Dělej si to pořádně.“
Lenna je…uchyl ‎(3.11):
Bill: Usměju se a vsunu hned dva prsty… nožky se mi okamžitě zkroutí a mám tendenci dávat stehna k sobě, ale vím, že nesmím, chci, abys měl dokonalej výhled…. „Ukaž mi tvýho macka,“ kouknu na tebe, a hned na to s přívalem slasti zakloním hlavu a zakňučím.
Doris02 ‎(3.14):
Tom: Jo, bože. Tahle nestydatost mě bere. Hltám každej tvůj pohyb. Přiraz tvých prstů. „Jen si počkej… napřed si dej do těla,“ taky nemám v plánu ti to jen tak usnadnit. Ale je fak,t že z tohohle výhledu se můj kámoš dost probouzí k životu. „Ukážu ti ho za odměnu.“
Lenna je…uchyl‎(3.17):
Bill: „Aaah…“ přejedu si druhou rukou na hrudi… roztáhnu nohy ještě víc a jemně se svezu podél opěradla. Vystrčím na tebe dupku ještě víc. „Ooooh, joo… bože,“ zakňučím a narvu si tam třetí prst, co nejvíc to jde. Zacuká mi v rozkroku… začnu pohybovat prstíky… „Pojď si pro mě,“ zakňučím, jsem si jistý, že moje rozechvělý kolena by mě teď neusnesly.
Doris02 ‎(3.21):
Tom: Jseš kurevsky dobrej. Zvednu se z postele a postavím se před tebe. „Opovaž se přestat,“ vydechnu vzrušeně, a když se tvůj pohled zabodne na mě, začnu si sundavat kalhoty i spodní prádlo. Už dost těsný prádlo. Zapřu se jednou rukou o opěradlo křesla, prsty druhý ruky ti zatnu do stehna. Sjedu až k tříslům, a pak ti silně přejedu pres klín.
Lenna je…uchyl ‎(3.24):
Bill: Druhou ručkou ti pomáhám se sponou a rychle ti sundavám trenky. Nohy se mi silně zkroutí a prsty do sebe musím vrazit ještě o to tvrději, když vidím tvoji gigantickou kládu. Mno, s tebou mít svoje poprvé, tak stáhnu půlky a zdrhám jak nějaká Mánička. Přejedu po něm dlaní a třu o sebe rty. „Chci ho do pusy,“ skousnu si rty, a hned na to si je olíznu.
Doris02 ‎(3.28):
Tom: Nohy ti stáhnu z opěrek a stáhnu tě ještě o něco níž z křesla. Mám štěstí, že jsi tak hubenej… obkročmo si nad tebe kleknu a přidružuju se opěradla. „Tak kuř… a ber ho pěkně hluboko.“ Volnou rukou tě chytnu za vlasy a přitáhnu ti hlavu do svýho klína.
Lenna je…uchyl ‎(3.31):
Bill: Hladově tě vezmu do úst. Prsty si stále dráždím prdelku a hladově přejedu jazykem po celé délce. Kouknu se ti skoro až poníženě do očí a slabě zafuním, začnu sát špičku. Když začneš vzdychat, můj penis vyroste o dalších pár čísel. Připlácnu ti penis k bříšku, ohnu se maličko a olizuju ti koule a jednu vsaju do úst přejíždějíc dlaní po penisu.
Doris02 ‎(3.34):
Tom: „Ooh joo,“ zasténám a pevně ti stisknu vlasy. Slastně zakloním hlavu a hlasitě vzdychám. Skoro drtím opěradlo v dlani.
Lenna je…uchyl3.37):
Bill: Jemně na tebe zatlačím, aby ses oddálil a vstanu… zatlačím tě k posteli, posadím tě na ni. Roztáhnu ti nohy a vtiskávám polibky na vnitřní stranu stehen. Nevnímám kamery kolem nás, ale jen tebe… na férovku si začnu mastit rozkrok… kňučím u toho, pak se na tebe podívám. Zavřu pusu a rty tlačím na tvou špičku a dívám se, jak se tváříš, jak bys mi nejradši ojel pusu, jemně vystrčím jazyk a zakmitám na špičce, pak zase zavřu pusu a tlačím.
Doris02 ‎(3.40):
Tom: Kdyby jen pusu… nejraději už bych tě ojížděl kompletně. Pitomej scénář taky… Tlačím ti hlavu na svoje tyčící se péro, slastí mi škubou boky proti tobě. „Tak kuř…“ vzdychnu a nekompromisně na tebe kouknu.
Lenna je…uchyl ‎(3.44):
Bill: Usměju se a malou škvírkou ve rtech tě pojmu celého do úst. Pevně obepínám rty tvůj vztyčený klacek. Simuluju příraz do čehosi užšího než jsou ústa… pak povolím a narvu si ho do krku, celého pěkně po kořen… zakňučím a rychle ho vyndám, než se začnu dávit… a zase… ručkou si hraju s tvými kuličkami, které doslova hoří… že bych tě až takhle rajcoval? To je teď jedno, vím jediné, že až skončí práce, ojedu tě ještě aspoň 4x bez scénáře na několik způsobů… zakvílím a stoupnu si s hlavou stále v tvém klíně, v předklonu ti nastavím dupku, abys mě dráždil prsty uvnitř.
Doris02 ‎(3.49):
Tom: „Oooh, joo… dělej…“ vzdychám a vrazím do tebe dva prsty najednou. Zatraceně hluboko. Zakroutím s nima, až narazím na tvůj bod. Když přidušeně zasténáš, začnu do tebe prsty přirážet tak, abych na něj neustále narážel. Nějaký kamery jsou mi teď úplně někde. S takovouhle čubičkou se na to ani myslet nedá. Jsi jak poslušně vychovaná děvka. Ještě se mi dobrovolně na prsty přirážíš.
Lenna je…uchyl3.52):
Bill: Když přirazíš po několikáté, začnu neovladatelně křičet… začínám pěkně divočet… rukou silně stisknu tvoje péro, přejíždím po něm zuřivou rychlostí. Zakloním hlavu, a pak se podívám na tvoji ručku a na svůj zadeček… začnu silně přirážet na tvoji ruku a div ne řvát jak děvka. „Jooo, dělej… aaaah… oh, kurva jo… hhm…“ oddychuju hodně nahlas… pak se přestanu ovládat. Úplně strhnu ze sebe ten podělanej korzet, jsem pod nim pěkně zpocenej, povalím tě na postel, kleknu si na tebe a začnu ti prdelkou přejíždět po rozkroku, skloním se a do ucha ti nadrženě zasyčím. „Ojeď mě, nebo chcípnu nadržeností.“
Doris02 ‎(3.58):
Tom: Jak mi vzdycháš do ucha, stisknu v dlaních tvoji prdelku a pěkně si ji prohmátnu. „Jsi jak malá coura,“ usměju se naprosto omámeně. Vyhoupnu se do sedu a stáhnu tě ze sebe. Přetočím tě ba břicho a vytáhnu na všechny čtyři. Rozkročím ti víc nohy, a natisknu se na tebe. Nastavím svýho ptáka proti tobě a na jeden příraz do tebe proniknu. Jednou rukou tě přidržím za bok a druhou tě tahám za vlasy. Na nic moc nečekám a začnu do tebe divoce přirážet. Nekrotím se se vzdycháním. Měl jsem pravdu, že tvoje prdelka bude naprostá senzace. „Jo, to je ono…“ sténám a projíždím tě.
Lenna je…uchyl ‎(4.00):
Bill: Silně si skousnu ret, div si jej neprokousnu, chytím se pelesti, teď si konkrétně připadám jako fena v parku, ale to je mi absolutně fuk… cítím, jak mi tvoje mega péro roztáhlo dupku… jak v něm tepe… rozkřičím se a začnu na tebe přirážet. Jsem neskutečně rád, že to natáčí, budu první, kdo si tohle péčko koupí. „Dělej víc… oh… dělej… vyjebej to ze mě pořádně… uuuh…“
Doris02 ‎(4.07):
Tom: Tvrdě do tebe přirážím a skoro ti až drtím bok v dlani. „Ooh, kurva… jseš fakt děvka…“ sténám. Leje ze mě pot. Tohle je snad moje nejlepší natáčení… a že už jsem jich měl mraky. Jsem jak v extázi. Ještě chvíli tě tak projíždím. Jaký štěstí, že za ta léta praxe už se umím ovládat, abych se neudělal moc brzo. Po chvíli zmírním a zataháním za vlasy tě donutím si kleknout. Natisknu tě břichem na pelest postele a nechám tě v kleku. Znovu začnu přirážet a pustím tvoje vlasy. Hrudí se natisknu na tvoje záda. Tak parádně kloužeš po tom oleji, co na sobě máš. Volnou rukou ti začnu sjíždět z hrudníku přes břicho až na podbřišek a zase zpátky.
Lenna je…uchyl (4.11):
Bill: „Sss… ooh… já myslel, že takový hřebci jako ty, maj děvky rádi,“ přirazím prdelkou silně proti tobě… pak otočím hlavu a kousnu tě do spodního rtu. „Chci tě šukat i mimo kamery,“ pošeptám ti a začnu zase levně křičet.
Doris02 ‎(4.15):
Tom: No do píči, ještě mi tohle říkej. Vzrušeně usyknu, když mě kousneš. „Miluju děvky, jako jsi ty,“ vzdychnu a přirazím prudčeji na tvůj bod. „Tak křič, čubko,“ zasténám a slastně přivírám oči. Už teď je mi jasný, že jestli tě ošukám až v šatně, tak budu dobrej, protože nevím, zda to vydržím takovej kus dojít a nezasunout do tebe.
Lenna je…uchyl (4.20):
Bill: Začnu křičet. „Zasuň ho hluboko… bože, to je klacek…“ začnu řvát a prudce se proti tobě zmítat… přirážím na tebe, až mi tvoje varlata pleskaj o zadek. „Oooh… dělej…“ (zakňučím a vrazím si k tvýmu gigantyckýmu klacku ještě prst. „Oooh.“
Doris02 ‎(4.23):
Tom: O něco přidám a nijak se nekrotím. Tvrdě ti projíždím zadeček. Prudce přirážím. „Vyhoň se…“ přikážu ti. „Chci vidět, jak si při tom nestydatě honíš,“ vzdychnu ti do ucha. Mám teda docela co dělat, abych to stíhal udejchat. Takhle snad ani zvířata nešukaj. „Dám si tě i mimo kamery,“ šeptnu ti do ucha a skousnu ho.
Lenna je…uchyl (4.28):
Bill: „Joooooh, pořád, nevyndavej ho,“ přirážím proti tobě a sjedu si rukou do klína… počkám si, až se budeš pořadně dívat a přejíždím si palcem přes špičku, a pak si ho začnu rychle mastit… „Vidíš ty žíly?“ zašveholím a pořád jemně přirážím proti tobě. „Uuuuuh… představuju si na něm tvoji ruku a nebo líp… tvůj jazyk… ooh… ty borče, pojeď pořádně.“
Doris02 ‎(4.33):
Tom: Já z tebe snad odpadnu. S každým dalším tvrdým přírazem hlasitě vzdychnu a sleduju, jak si honíš. „Jooo… to je ono… jen jeď…“ sténám. Tělem mi projíždí jedna vlna horka za druhou a občas mi začne škubat v podbřišku. „Nešetři se… za odměnu tě vykouřím,“ vzdychám a nevnímám pot, co mi teče po čele.
Lenna je…uchyl‎(4.35):
Bill: „Uuuh… udělej se do mě, chci rozpatlat tvoji mrdku po celým těle,“ zakňučím a nestydatě si ho honím. „Ssss… oooh jo… pojeď… ooh.“
Doris02 ‎(4.42):
Tom: „Už se dočkáš,“ vydechnu a moje přírazy začnou bejt prudší. Nejraději bych to ještě odložil, ale nemam šanci. Ne s tím, jakej jseš kavalitní kousek. Pořád ale sleduju tvojí pracující ruku. Zbožňuju to… dívat se na někoho. Ještě chvíli a splním tvoje přání.
Lenna je…uchyl ‎(4.44):
Bill: Připlácnu se ke stěně… oooh, to je nálož… prohnu se, teď bych to chtěl vidět, jak stříká… mno, nevadí, uvidím až v šatně. Přirazím proti své ruce, následně proti tobě a začvachtá to… cítím, jak to ve mně proudí a tlačí se to ven. „Ooh, kur… oooh.“
Doris02 ‎(4.49):
Tom: Je to bez šance. Aaaah…“ zasténám a slastně zakloním hlavu. Začnu ti plnit prdelku, a přitom z tebe postupně i vyjíždím. Zůstanu zasunutej jen zčásti, naděluju ti svoje sperma do zadku. Jo, chci takovej orgasmus znovu. Chci ho třikrát denně… v pravidelných dávkách. Když se dokonale uvolním, vyjdu z tebe a prstama ti přejedu přes vstup. Vytejká to z tebe jak z nadržený kurvy.
Lenna je…uchyl ‎(4.51):
Bill: Hrábnu si dolů a pořádně v tom vymáchám prstíky, zvědavě tě ochutnám, a pak si začnu roztírat tvoje semeno po hrudi a obličeji, stále si přejíždím po penisu rukou v různých intenzitách, slabě se k tobě otočím. „Příště mi postříkáš obličej.“
Doris02 ‎(4.54):
Tom: „Jo, proč ne?“ blejksne mi chtivě v očích a otočím tě čelem k sobě. „Teď chci ale ochutnat tebe,“ svezu se po posteli, abych bych hlavou proti tvýmu klínu. Nechávám tě si dál honit. Jen vysunu jazyk a oblíznu špičku.
Lenna je…uchyl ‎(4.56):
Bill: „Sssss…“ zasyčím nadrženě. „Mmmh, v táhle poloze se mi líbíš, borče,“ dám ti ruku na rameno. „Vyplázni jazyk,“ řeknu omámeně a začnu tě plácat klackem po jazyku hned, jak ho vyplázneš.
Doris02 ‎(5.05):
Tom: Jo, to i mně se tohle dost zamlouvá. „Jeď, čubko,“ zasténám a nechám tě mi špičkou šmejdit po rtech. Občas ji zase olíznu. Prstama ti začnu dráždit varlata. „Jen mi to všechno dej.“
Lenna je…uchyl ‎(5.09):
Bill: „Ooh,“ zasténám a narvu ti hlavu do mýho rozkroku. „Kuř, borče…“ vzdychnu, zakloním hlavu.
Doris02 ‎(5.13):
Tom: Sjedu jazykem celou délku, a pak tě poslušně začnu pohlcovat do úst. Semknu rty těsně kolem a jazyk tisknu na tvůj penis. Saju, a přitom tě beru hluboko do úst. Skoro až do krku, jak jen mi to moje možnosti umožňujou.
Lenna je…uchyl ‎(5.17):
Bill: Zakloním hlavu, poprvé mi z úst unikne, ne nadrženej, ani děvkoidní sten, ale absolutně toužebný vzdych… Po chvíli tvé práce začnu ale zase sténat a minutku na to ti to klopím do úst. „Bože, ještě… aaah,“ zasténám, prohnu se jak luk. Když se slast roznese celým mým tělem, celé mé tělo se povolí a oddychuju. „Oooh.“
Doris02 ‎(5.21):
Tom: Bože, ty máš zásobu. Plníš mi ústa a já ani pomalu nestačím polykat. Něco mi steče i na bradu, ale zbytek si se slastným výrazem vychutnávám. Vysaju z tebe poslední zbytky a odpadnu na postel. Kurva, tohle bylo něco. Takovej sex chci pořád.
Lenna je…uchyl ‎(5.24):
Bill: „Uuuuf,“ vypnou kamery, odtleskaj nám to, všichni ze štábu maj stan, zahihňám se, není se čemu divit. Kouknu na hodiny nad dveřma. „Bože, dělali jsme to 3 a půl hodiny, ty se nezdáš,“ usměju se, přetočím se svůdně na bok a upravím si podvazky. Pak vstanu, obléknu si svůj saténovej župánek a svůdně odcházím do své šatny, těsně než za sebou zavřu, tě prstem chtivě vyzvu k sobě.
Doris02 ‎(5.26):
Tom: Ty bejku… zvednu se z postele a natáhnu na sebe boxerky. No jo, pauza na vydejchání…. což se já asi nevydejchám. Jazykem si přejedu po piersu a jdu za tebou. A jak rád.
Lenna je…uchyl ‎(5.29):
Bill: Nedočkavě tě očekávám, ležím ležérně na svém rozkládacím křesílku, špičkou rudé botky si přejíždím po lýtku. Když vejdeš, nadrženě se usměju. „Co bys řikal večeři pro dva a zítra je sobota…“ mrknu svádivě, „může to být tvůj nejlepší víkend, co si zažil,“ usměju se mezitím, co tě pozoruju, jak ke mě přicházíš.
Doris02 ‎(5.32):
Tom: Kleknu si před tebe a olíznu podpatek tvojí botky. „Jestli ho s tebou prošukám tak kvalitně jako tady… tak chci celotejdenní víkendy,“ vydechnu a oči už mi žhnou, když ze sebe stahuješ tu tenkou látku županu.
Lenna je…uchyl ‎(5.34):
Bill: Usměju se. „Mám doma hračky, může být ještě lepší,“ pošeptám, přitáhnu tě k sobě a začnu vášnivě líbat.
*** Po cca 15 minutách ze z mojí šatny opět ozývá mix mých a tvých vzdychů) „Bože, ty KANČE!“
autor: Lenna W.K.T. & Doris
betaread: Janule

46 thoughts on “Pornstars

  1. Hey, tak to je naprosto dokonalý!!!! Já u toho snad ani nedejchala!! Absolutně jsem nevnímala nic jinýho než ten děj!!! Boží! Miluju takovýhle perverznosti!! ♥♥♥

  2. Tak tohle bylo dóóóst luxusní!!! Tak takovýhle porno bych natočila taky s Tomem… Úžásná FF, prostě na to nemám slov… Vy kanci xD

  3. Hej tak to je naprosto luxus! xD tomuhle řikám dávka xD Jen tak dál holky a napište ještě nějaký, nejlíp pokračování týhle xD

  4. Oooh O_o no tak to bylo…..dost drsný!:D
    Bez srvítek, tak to má být:D.
    Tak tohle se mi líbilo a to jakože hodně!:D
    Och bože, tohle chci číst každej den:D

  5. hej…no tyvole :D:D:D bože…děvčata,vy se fakt nezdáte 😀
    Jak jinak,než vy dvě….to je fakt síla xD
    Kdyby se TOHLE vážně někdy natočilo….byla bych hned druhá po Billovi,kdo by si to koupil xD
    masakr :D:D:D:D

  6. Myslím, že tohle opravdu natočit, mají zajištěnou první příčku v žebříčku nejprodávanějším DVDček a já sama bych nedělala nic jinýho, než na to koukala. 😀 😀 Odrovnalo mě to, total. 😀 😀
    Btw…vždycky když píšu "takovou" povídku, tak si vždycky říkám, že jí sem ani nemůžu dát a pak si přečtu takovouhle perlu a dojde mí, že spojení "až moc perverzní" neexistuje, nebo se jeho hranice posouvá s věkem fanynek. 😀 😀

  7. Ooh, slibovaná povídka, ano, naše nespavost je nakazující. Chytám to od tebe, Lennuško xD no, některý tvoje věty mě fakt dostaly. Rozesmály xD A Doris… prostě… měly by jste nespat častěji a psát xD

  8. Co jiného z toho může wzniknout než takowáhle prasárnička co? 😀 Kor když se sejdou takowé dwě uchylky 😀 Wím swoje holky a o u obou 😀
    Parádní dílo a fakt něco pro mě 😀 aah… hltala jsem každé slowo. Wžíwala jsem se do toho diw jsem z toho neměla aj já sama orgáč 😀

  9. Tak to mě poserte na holý záda!! xD ku*va to bylo až moc luxusní!!! xDxD takový nadržený hovada!! LUXUS!!!!

  10. Moc diky za chvalu, cekali jsme, ze to prilaka hlavne to "nadrzenejsi" obecenstvo 😀 Jsem neskutecne pysna na to ze to vyslo, pze jsme se uz s Doris baly, ze tu "bejkarnu" Janule nebude chtit zverejnit 😀 Jinak Doris se snazim dokopat k dalsimu "dilu" ale zatim jsme nenasly cas. Jinak my si DVD predobednavame na netu 😀 😉 A 14 dni pred tim nez to vyjde stepujeme pred sexshopem
    Kaki: ja vim, porad te kopu, ale ty nikdy nemas cas voeee*STOP* a kdyz uz jsi na netu mas chut hrat, tak vymyslet dej, kterej by tobe sedel je umeni teda jako 😀 brzo dame zase neco 😉

  11. Lenna: Twe tak když mi píšeš wždy pár minutami předtím než musím jít spát tak se nediw jako 😀
    Jinak jako neee… já nejsem tak náročná 😀 Přeháníš 😀 Ae jou zahrajem zase brzo 😉

  12. Jééééžííííšííííí!!!!To byl mazec!!!Některé výrazy mě totálně zabily..xD,i když já mám radši něco více nežnějšího a romantičtějšího,tohle byla teda parádní jízda…

  13. … tohle je naprosto luxusní povídka *yes* už dlouho jsem žádnou nehltala tak, jako tuhle  *no* tohle si hned dávám do oblíbených… budu to číst pořád a pořád a pořád a pořád… *yahoooooo* Takovýhle prasárničky se mi opravdu líbí *lol* a některá slova *rofl* mazec xD… parádní dílko…

  14. Ou, tak tohle si vystihla, takhle ani zvířata nešukaj ! Jedna z nejlepších co sem kdy četla 😀 Dpč, i když mám radši něžnější věci, tak tohle mě zabilo 😀

    Lenna , jdu s Tebou stát tu frontu před ten sex shop :D:D

  15. Bože čtu to už po dvanáctý a furt nemám dost…tohle tak vidět naživo, nebo u toho rovnou bejt…ježiši!!! Já nwm co bych dělala xDDDDD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! honem další díl xD

  16. Kaki: jsi narocna 😀 Aspon pro me jo 😀 Kdyz uz byt Tom tak Billa jak to rict… laskat a milovat a ne ho mlatit 😀 (treba nase vezenska hra 😀 )
    Ann483: Okay tak pojed 😀 u nas to vyjde driv jak v CR 😛

  17. boze lidi vy mi davate. SE tu uchylne usmivam nad tema komentama 😀 Ale jsem rada ze se to libi a moc me to tesi. Psat s Lennou byl rozhdne zazitek. Budte radi, ze v tom nejsou ty nase komentare co jsme k tomu psali 😀 Ja slibuju ze si ten cas udelam nekdy 😀 A zase nejakou cunarnu napisem 😀

  18. [23]: Brouku, musis, jinak se me haksny zkroutej do paragrafu 😀 Jdeme na tooooo 😀
    Brouku tolik komentu k mymu (i kdyz jen napul) pocinu jsem nikdy nemela, hej 😀

  19. 😀 WOW!!! myslím že sem to celý přečetla na jeden nádech 😀 a ještě teď nemám kyslíku dostatek! 😀 bombový!!!
    Jako číst tohle, místo toho abych se učila matiku… 😀 nevím jak to dopadne! 😀 Budu asi v tý písemce kreslit číslíčka, která budou představovat ty dva v týhle povídce 😀 A to teprve bude zasloužená známka z testu! 😀

  20. Tak to je kurevsky kvalitní porno xD. to chci taky!! xD. oh.. s těma dvěma? xd. bože holky vy jste ale hambaté xD. lennuško utebe se mi to moc llíbí xDDDD.. Doris je taky mooc šikovná xDDD…. boha. holky vy hste mě uplně dostali xD. stačí si tohle přešíst a mám permanentní orgasmus na talší roky dopředu xDDDD

  21. Milacku… ted si me nastvala 😀 a ja si na nasi svatebni noc planovala taky super  polohy a ty mas orgac tri mesice dopredu… asi pozadam o rozvod 😀 Ne ty vis, ze te miluju ze bych to neudelala 😀 jsem silene happy jak se to libi 😀

  22. To si piš lasko že se mi to líbí xd. ale neboj s tebou si to užiju milionkrát víc xDDD

  23. Adel: ja te miluju holka, vazne 😀
    Sauriel: mam nohy jak paragraf 😀 Mame rozepsano new a asi bude dalsi dil Pornstars 😀

  24. haha…no ja teda porno herce nedělal, ale mam kamoše co to dělal. No nezavidím mu to. pro ty co si myslí, že se tady vytahuju

  25. [37]: no co uz…..porno kvuli tomu natacet nebudu :DD Ono tam preci jen ani tolik nejde o to jestli to natacej nebo ne…jako spis o to co tam delaj 😀

  26. tak to je moc…tak perverzácký..ae úžsný..měly by ste pokračovat….a pak to vydat knižně..asi by to bylo hned vyprodaný…prostě..jak řikám ta povídka je bezchybná..:)))…chci pokračování…x)

  27. tak to je kruta povidka je uplne maximalne pervezacky a naprosto dokonaly je to naprosto dokonaly protoze je to tak neskutecne pervezacky

  28. Klobouk dolu! Nejsem žadna fanynka TH ba bych řekla naopak, ale tadle povídka a i jina co sem cetla bylanaprosto dokonala. Celou dobu sem četla s otevřenou pusou 🙂

  29. Já nestačím zírat! 😀 Něco takhle perverzního jsem ještě nikdy nečetla! 😀 A mooooc se mi to líbilo! 😀 Skvělý nápad perverzně sepsaný, prostě dokonalost! 😀 Opravdu jsem někdy koukala s otevřenou pusou, co jste tam všechno napsaly 😀 A skvěle si dokážu takhle Billa představit, taková malá kurvička 😀 No kdo by jí odolal 🙂
    A teda jak porno nemám ráda, tohle bych kupovala i kdyby stálo majlant! 😀 Na tomhle by teprve kluci vydělali, nějaká aplikace oproti tomuhle pornu nemá šanci! 😀 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics