Nightmare 12.

autor: Lea

380
Proč?

Bill ležel na zádech, oči zavřené, a přemýšlel. Vlastně vzpomínal. Vzpomínal na všechny krásné chvilky, které v životě prožil. To mu doporučila Alice, prý aby si tím zkrátil čas. A musel uznat, že to bylo příjemné. Na tváři mu pohrával lehký úsměv, když si vybavoval mlhavé vzpomínky ze svého dětství. Záměrně nevzpomínal na nic, kde by byl Tom. Ne. Toho nechce a ani nemůže vidět. Bylo mu hodně proti srsti, že je Tom pořád tady, ale nemohl nic dělat.
Kdyby jen tušil…

Tom se opatrně rozhlédl. Stál v chodbičce mezi Billovým pokojem a sesternou. Těžká to situace. Musí kolem sester nějak proklouznout. Podíval se. Byly tam dvě. Jedna si bez zájmu lakovala nehty a druhá ji zřejmě peskovala za její lenost. Pak se sestra zvedla a odešla. Druhá sestřička, která tu byla zřejmě na praxi, seděla, a koukala úplně jinam. Tohle byla Tomova šance, a té musí využít. Co nejrychleji a nejtišeji otevřel dveře a najednou se ocitl v Billově pokoji.

Bill měl zavřené oči a úsměv ve tváři. Uslyšel nějaký zvuk, ale nevěnoval tomu pozornost. To bude nějaký otravný doktor, nebo třeba Alice. Jenže hlas, který promluvil, rozhodně nepatřil Alici.
„Ahoj, bráško.“

Bill poplašeně otevřel oči a jeho výkřik zadržela dlaň, která mu dopadla na ústa. Zakřičel do Tomovy dlaně, ale výsledkem bylo jen nějaké nesrozumitelné zahuhňání. Začal se kroutit a vzpínat, ale Tom ho přidržel, aby se nehýbal.
„Nech toho, Bille, ublížíš si, jsi napojený na přístrojích,“ začal mu domlouvat, ale Bill mu jen tiše naříkal do dlaně a snažil se dostat co nejdál od svého ďábelského bratra.
„Sundám ti tu ruku z pusy, ale nebudeš křičet, ok?“ podíval se na něj Tom. Bill vystrašeně přikývl a Tom tedy sundal dlaň.
Oba chvíli mlčeli. Tom, protože vlastně ani nevěděl, co říct, a Bill, protože měl strachem stáhnuté hrdlo a nemohl téměř ani dýchat. Po chvíli Tom prolomil tíživé ticho, které vládlo.
„Neměl jsi to dělat, Bille. Myslel jsi vůbec přitom na mamku, taťku…?“ Bill vyděšeně zvedl oči a promluvil roztřeseným hlasem.
„N-nešlo to jinak, buď bych se zabil já sám, nebo bys mě zabil ty,“ pípnul tichounce. Tom svraštil nechápavě obočí.

„Já, že bych tě zabil?“ Jeho slova v Billovi vzbudila záchvěv vzteku a vzdoru.
„A uvědomuješ si vůbec, co tu říkáš? Uvědomuješ si, jak jsi mi ublížil? Asi ne. To bych snad už ani nečekal. Ty si neuvědomuješ, jak moc mě to bolelo. A nejen fyzicky. Ta… ta tvoje zrada se mi zaryla hluboko, ale opravdu hluboko do srdce,“ řekl pevným hlasem, i když oči mu neustále vyplašeně těkaly ze strany na stranu.
Tom chvíli mlčel. Zarazil ho bratrův nenadálý výbuch, a také jeho slova. Mlčel a nechával si to projít hlavou.
„Uznávám, že v některých chvílích jsem to… trochu přehnal,“ připustil neochotně. Bill se zasmál, ale znělo to spíš jako hysterický pláč.
„Trochu? Trochu?? To, že jsem si kvůli tobě podřezal žíly… to je trochu?“
„Já ti neřekl, že si máš podřezat žíly,“ zavrčel nepříjemně Tom. Bill okamžitě zmlkl, zalekl se jeho hlasu. Jeho tělíčko se opět roztřáslo a začínal si připouštět tu pravdu, že Tom sedí jen pár centimetrů od něho. A nejspíš ho přišel zabít, aby nic nevyžvanil…

Slabé vyjeknutí  proťal vzduch, když chlapec ucítil ruku na své hlavě. Je to tady, chce ho uhodit! Rychlostí blesku zajel pod peřinu, schoulil se do klubíčka, a tam se třásl jako osika, pořád opakujíc srdceryvné prosby, aby ho Tom nechal být.
Ten se na to třesoucí  se klubíčko nechápavě díval. Pak se podíval na svou ruku, kterou chtěl Billa jen lehce pohladit po vlasech a zakroutil hlavou. To se ho opravdu tak bojí? Ale… na druhou stranu je to pochopitelné. Mu by se asi taky moc nelíbilo, kdyby ho někdo mlátil, kdyby mu někdo nadával, ponižoval ho a znásilňoval.
Ale pořád si neuvědomoval, že přesně takhle ublížil svému bráškovi.

„Bille, uklidni se a přestaň dělat kraviny. Chováš se jako magor,“ vyjel na Billa.
„Vypadni!!!“ ozval se hysterický, a zároveň vyděšený výkřik zpod peřiny. Tom se zamračil. Nesnášel, když na něho někdo křičel, a u Billa to nepřipadalo v úvahu. Několikrát se zhluboka nadechl, aby se ovládl a nevytáhl ho za vlasy.
„Sakra, to si nemůžem normálně promluvit jako bratr z bratrem?“ ucedil nevrle a strhnul peřinu netrpělivě stranou. Bill vykvikl a zakryl si obličej dlaněmi.
„Ty nejsi můj bráška, nejsi, nejsi,“ šeptal pořád dokolečka.
„Meleš nesmysly.“
„Můj bráška, můj Tom byl hodný,“ naříkal Bill. „Měl mě rád.“
Tom se zarazil. Chvíli na Billa mlčky zíral.
„Já tě mám ale taky rád, Bille,“ promluvil konečně. Billovi se z hrdla vydral tichý, ale přesto dobře slyšitelný vzlyk.
„Kdybys mě měl rád, tak mi nikdy takhle neublížíš. Nikdy bys nedovolil, abych tak moc trpěl,“ mluvil, zatímco slzy zkrápěly jeho krásné tváře.
„Ale no tak, Bille, nebuď tak paranoidní, vždyť…“ nedořekl, protože Bill ho rázně přerušil.
„Proč? Proč je všechno pryč? Toho Toma, který mi byl nablízku dřív, jsem zbožňoval. A on zničehonic… během jedné noci zmizel. A nahradil jsi ho ty. Chci zpátky toho Toma, který se o mě staral, toho, který se mě zastával před ostatními, když se mi posmívali, toho, který se mnou zůstával doma a dával na mě pozor, když jsem byl nemocný, toho, kterého jsem měl nadevšechno rád…“ slzy tekly Billovi po tvářích a on je nedokázal zadržet. Myšlenky, které několik měsíců trápily jeho černovlasou hlavu, se vydraly na povrch. „Když jsme byli malí, slíbili jsme si, že umřeme spolu. Tak proč jsem málem umřel kvůli tomu, že mě k tomu donutil můj bratr? Řekni mi proč, Tome? Chci znát ten zpropadený důvod,“ vzlykl tiše Bill.

Tom si složil obličej do dlaní. Nebrečel, jen s ním Billova slova pořádně zamávala. Netušil, že se na to jeho brácha dívá takhle. Mlčel dlouho. Uplynulo pár minut, ale těm dvěma to připadalo jako pár hodin. Bill neměl sílu a odvahu po svém proslovu cokoliv říct a Tom k tomu sbíral síly. Byli tak stejní… a přitom tak rozdílní.
„Jsem tu pořád, Bille. Jsem to pořád já. Tom,“ zašeptal rasta.
„Nejsi!!“ rozkřičel se Bill. „Nejsi, nejsi!! Prosím, Tomi, vrať se!“ rozplakal se a schouĺil do klubíčka. Volal někoho, kdo byl tak daleko, ale zároveň seděl před ním. Pro něj byl ale cizí. On chtěl zpátky brášku, kterého miloval.
Hnědé oči se leskly slzami při pohledu na brášku, který se svíjel na posteli pod náporem pláče, který způsobil on. Jedině on. Nikdy by ho nenapadlo, jak moc to Billovi ubližuje. Ach Bille, vždyť tohle všechno má důvod…
„Ne vždycky jsi takhle vyváděl,“ ozval se po chvíli tiše. Bill na něho obrátil své uslzené oči.
„A-Ano, někdo jsem snad byl v klidu, protože jsem se tě bál,“ kuňknul, ale Tom odmítavě zavrtěl hlavou.
„Šel jsi dobrovolně.“
Bill se zakuckal vlastním pláčem. Rychle nabral do plic vzduch a zalapal po dechu. Jak se ten hajzl opovažuje takovou nestydatou lež vůbec vyslovit?
„Co jsi… co jsi to…“
„Ale ano, Bille, ano! Je načase, aby sis vzpomněl, rozumíš?“ naléhal Tom a chytl ho za drobná, třesoucí se ramínka. Bill neměl ani sílu se mu vytrhnout. Jen na něho tupě zíral. Tom se v jeho očích zoufale snažil nalézt záblesk rozpoznání. Marně…
„Jak jsi to myslel?“ pípnul tichounce dredáček. Tom sklopil hlavu.
„Všechno ti řeknu, nevěděl jsem, že o tom nevíš. Jinak bych…“ zavrtěl hlavou a zhluboka se nadechl. „Takže, bylo to asi takhle…“

Jeho hlas přerušila hlasitá  rána, jak se rozletěly dveře a dovnitř vpadlo asi deset lidí. Bill slabě vykřikl a přitáhl si přikrývku až k bradě. Mezi tvářemi rozpoznal Andrease, Alici, ale hlavně tu bylo plno mužů v uniformách. Policie.
Tom vyděšeně vyskočil na nohy a rozhlédl se kolem sebe. Jakmile uviděl Andrease, bylo mu to nanejvýš jasné. To snad ne…
„Tom Kaulitz?“ zeptal se přísně nějaký muž s brýlemi, který vešel jako poslední. V rukou třímal policejní odznak.
„J-Já… ano… tedy…“ koktal Tom, ale inspektor nepotřeboval víc slyšet. Strhl Tomovi ruce za záda a nacvakl pouta.
„Tome Kaulitzi, jste zatčen pro ublížení na zdraví, vydírání a zneužívání svého bratra Billa Kaulitze. Máte právo nevypovídat, vše, co řeknete, může být použito proti vám.“

autor: Lea
betaread: Janule

38 thoughts on “Nightmare 12.

  1. No konečně!!! Myslela jsem, že umřu z toho čekání!!! 😀 Rychle dalšíííí, já chci vědět, jak to doopravdy bylo!!! (i když mě osobně žádná alternativa nenapadá)
    Začínám být závislá na téhle povídce !!! 😀

  2. Nééé nesmějí Toma zatknout, zrovna teď když se spolu dali do řeči .. PRosím ať to dopadne dobře … Jiank moc kdásný díl =)

  3. Ach nééé-ééé.. přesně tohohle jsem se bála.. 🙁 Honem rychle další nebo nedočkavostí vykvetu 😀

    PS: Jestli skončí Tom natrvalo ve vězení, jdu pro něj osobně. Přidá se někdo? 😀

  4. z jedné části jsem ráda že Toma zatkli, ale z druhé… chci aby byla dvojčata spolu….

    [3]: mno jediné co mně napadá, by bylo, že se někde ožrali nebo tak, ale to je spíše nepravděpodobné XD

  5. On Tom snad Billa nakonec přesvědčí, že se mu to líbilo, ne? 😀 Jako to si vážně myslel, že to dělá dobrovolně? Třeba před ním Bill předtím projevil svůj sado-maso styl…mno nechám se překvapit, co z tohohle nakonec vyleze. 😀 😀

  6. pane Bože…to je…úžasný! normálně u toho brečim, to se mi už dlouho nestalou povídky…jak Tomovi všechno říká a …sakra :'(

  7. Mein Gott… já tu bulim jak želva… Kurva..x(( Nee, nesměj ho zatknout.. musej si s Billím promluvit..x(( Honem dááál! Už se nemůžu dočkat!..x))

  8. Doufám,že v tom vězení nějaké pořádné gorily Toma ušukají k smrti,parchanta!!!!Ještě bude Billa přesvědčovat,že to všechno chtěl a dělal dobrovolně,prý vzpomeň si,jak to bylo!!Uškrtila bych ho nejradši!!!

  9. ale ne…zrovna když to chce Tom nějak vysvětlit ho museli sebrat…doufám že to nějak vyřeší a dopoví to…už se nemůžuu dočkat pokráčka 🙂

  10. Jé konečně další díll už jsem se bála!! miluju tuto povídku !! ♥♥ tyjo, doufám že to neskončí tak, že Bill skončí s Andreasem xDD i když tam bylo napsaný, že je naštěstí hetero..ale jeden nikdy neví xD.. prosíím honem dááál xDD

  11. hej tak to me dostalo..jeste mu bude Tom ríkat ze to chtel dobrovolne a nebo ze bysme nevedeli neco s Billovo minulosti….Jo do vezení s Tomem

  12. johou, konečně 🙂 jako asi by nasralo, že je přerušili zrovna v týhle situaci, docela bych s Tomem možná i začala soucítit, ale i když mi toho teď je malinko líto, tak z toho mám radost, spravedlnost se projevila 🙂 akorát mám obavy, že to ted Bill bude Andymu vyčítat s tím, že "Tom mi chtěl něco říct.." atd…

  13. Já jsem tak ráda, že se konečně ti dva setkali…a o to víc mě štve, že se to tak useklo..chci slyšet, to co Tom chtěl říct, chvi vědět jak to bylo dřív…chci vědět jak to Tom vnímal…
    Plně si uvědomuju, že Tom zato..co udělal Billovi si zaslouží to nejhorší, ale JÁ to tak prostě nechci..:( At Bill řekne něco…ať něco udělá…nechci aby šel Tom do vězení…
    Sakra…já se tak těším na další díl..!

  14. Asi tady můj koment bude působit jako pěst na oko, ale mě se to, jak se to vyvíjí, moc líbí. Tom si v téhle povídce nezaslouží nic jiného než pěkných pár let  v lochu a "nafackat" co nejvíc to jde. Doufám, že Bill nezapomene na to, co mu všechno Tom prováděl…
    Moje ideální vidina by byla, kdyby Toma zavřeli a Bill by potom za ním šel na návštěvu a Tom by před ním padl na kolena a  vybrečel by kýble slz a potom by mu Bill MOŽNÁ odpustil a  potom by MOŽNÁ mohli být spolu…
    Dobře, nechala jsem se unést xD Tady je aspoň vidět, jak mě ta povídka pohlcuje! O__o ♥

  15. Ano! Skvělé! Konečně dostane to co si zaslouží, tss a ještě by chtěl tvrdit, že je to Billova vina. Já nevím, ale mám pocit, že Tom si ani neuvědomuje, co udělal. Jsem zvědavá na Simoninu reakci, no doufám, že to Billovi nebude líto, že Toma zavřeli… Prostě úžasný dílek, už se třesu na další!

    [20]: Naprosto s tebou souhlasím!

  16. aaa cely tento diel som citala jednym dychom, jezis museli tam vpadnut ti policajti? toho andreasa by som .. 😀 som strasne zvedava na pokracovanie!

  17. Tak a má to! Žádný vysvětlování, do basy s ním! Nemá právo se obhajovat! Jakej byl na Billa? Hnusnej a teď si to odskáče, pěkně…Je lepší, když to skončí tak, že ho zavřou a někdo v lochu ho tam znásilní taky. Ať ví, jaký to je!

  18. jo takhle se mi to líbí… jen ať si pěkně Tom uvědomí co chudáčkovi Billovi vyváděl.. odpornej jeden…jinak honem rychle dál, jsem nedočkavá 😀

  19. hustě.. prosím! ať to skončí dobře!! xD. pro oba xd. wow. hustý xd. honem další díl! xD

  20. To ste sa naozaj zbláznili???
    Keď som chcela až ho aj zastrelia tak kde nič, tu nič….a TERAZ???? Konečne mu chcel niečo povedať a my sa to ani nedozvieme??? Som úlne na nervy z tejto poviedky…nechcem aby už Bill trpel, ale Tom mal niečo na mysli a začína si aj uvedomovať že neičo spravil zle!!!
    Hej a oni ako spolu už raz niečo mali??? Keď vravel že Bill šiel dobrovolne…tak Tom si myslel…

  21. To si snad ze mě děláš srandu!! 😀 Já, že konečně se nějak Tom přizná k něčemu hezkému, a ona příjde policie a posere to!! No to mě poser 😀 😀
    Stejně, tohle j eúplně úžasná povídka <33

  22. boooze….ja te zabiju. Ted z toho budu mit trauma ze to vubec nechapu. Co to jako melo bejt, ze sel dobrovolne. NO to je v hajzlu tohle. *skube si vlasy* at je tu okamzite dalsi dil. Ja se picnu. Takhle tu useknout. Takovy drama. Kazdopadne nic to nemeni na veci, ze mu Tom ublizoval. At to bylo zpocatku jak chtelo, musel videt, co Bill zaziva….takze toho mel nechat. Ale ted jsem z toho tak v riti ze sama uz nechapu vubec nic 😀

  23. Holky, nestačím zérat kolik jste mi tu nechaly komentů..ach, děkuju moc, moc, moc x)
    Takže většina z vás chce aby se daly dvojčata dohromady? Hmm, uvidíme x) Na druhou stranu jsou tu i takoví, například Janča xD kteří striktně odmítají fakt že by se do sbee ti dva zabouchly xD Ale já vám nic prozrazovat nebudu, ikdyž bych to ráda udělala x)
    Jen vám řeknu že v příštím díle se toho dozvíte mnohem víc..a asi nikdo z vás netuší to co tam bude x) Budete překvapené a já vám mo ráda překvapuju xD
    Ještě jednou velký díííík

  24. Tak tomu říkám parádní useknutí díla (ironie). Fakt na zabití tohle oprawdu. Jak to mám jako wydržet do dalšího dílu? Nemožné toto…
    Jinak jako docela by mě zajímalo co tím Tom myslel, tím co říkal. Nemo možná spíše stihla říct než přišla policie. Mám z toho smíšené pocity ae i přesto si myslím, že nic nedokáže omluwit Tomowo chowání a tak ubližowání Billowi.
    Myslím, že z toho je w šoku nejen on ae taky Bill. Ještě se ho nakonec zastane ne?
    Já se snad nedožiju dalšího dílu po tomhle…
    Bože tohle je wážně psycho a to aj na mě 😀 Doufám, že tady bude brzo nowý díl jinak za sebe neručím 😀

  25. [30]:V poho,jsem ráda,že ještě někdo má na to stejný názor,už jsem myslela,že zůstanu sama,no,je nás málo.

    [31]:Asi by jsi mě měla varovat předem,protože já mám vysoký tlak a arytmii,a jestli ty dva dáš dohromady,tak mě máš na svědomí..xD

  26. docelA by mě zajímalo, o se stalo s tím
    starým tomem. dobře tomovi tak. zavinil s to sám
    tuhle povídku úpa zbožńuju.sem s dalším dílem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics