Odplata v nemocnici 20.

autor: KaKiNkAaA ^_^  
Ahoiii twinsesťáci <3
Předem se omlouvám, že povídka měla menší zdržení, ale bohužel jsem pár dní  nebyla doma a neměla jsem u sebe počítač. Jak všichni víte nedávno byl koncert THček, takže jsem jela dřív a než jsem se dokopala k tomuhle dílu to taky trošku trvalo, jelikož jsem neměla vůbec náladu a myšlenky k tomu abych dokázala psát. Pořád mám záseky, ale snažím se je napravit.
To bylo jen pro vysvětlení  a raději už nebudu zbytečně  žvanit a dál už pomlčím.
Takže se nenechte rušit a komu se tahle moje povídka zalíbila tak se do ní  znovu pusťte a hltejte dál.
Tak zatím  úchyláci, Pa Vaše Kaki <3  
  
Poté, co Bill byl schopen se normálně nadechnout a uklidnit svůj splašený dech po tak dokonalém orgasmu, který mu dopřál jedině jeho láska Tom, byl schopen se obléct. Nic tak úžasného jako tohle v životě nezažil. Nedokázal ani slovy popsat, jak úžasný pocit mu Tom poskytnul.
Ještě pořád cítil, jak je zpocený a na čele měl kapičky potu. Točila se mu hlava. Byl tak nesmírně moc šťastný. Byl rád za to, že tohle Tomovi dovolil.
Vděčně Toma políbil procítěným polibkem na rty a až mu došel vzduch, pak se teprve odtáhl. Už s klidným dechem.
„Děkuju, lásko“  špitnul zasněně Bill a pevně objal Toma kolem pasu a přivinul si ho k sobě. Tom se nechal a sám byl rád, že se to Billovi líbilo. Byl na sebe pyšný, a taky měl proč.
Po chvíli sezení se oba chlapci na lavičce nakonec zvedli a zamířili zpátky do nemocnice. Byli venku už dlouho, a tak aby nikdo neměl nějaký kecy, kde jsou, a nehledal je. Člověk nikdy neví.
Teď si byl Tom už  plně jistý, jak na tom Bill je, co se týče citů k němu. Měl ho v hrsti. Měl ho přesně tam, kde ho chtěl, a už stačilo jen málo, aby to mohl dokončit. A taky, že to brzy, už velmi brzy udělá. Přeci jenom Bill už v nemocnici nebude dlouho, jelikož už je v pořádku a brzy ho propustí domu. Do té doby musel Tom dokončit svou pomstu. A pomalu věděl jak. A rozhodně nemíní nijak couvnout. Pomstí se…  

Pomalu se Tom s Billem vrátili zpátky do nemocnice. Přesněji do Billova pokoje, kde Tom uložil Billa do postele, aby raději ještě odpočíval.
„Měl bys, zlato, odpočívat,“ usmál se Tom na svého bratra, který mu úsměv oplatil. Musel se pořád usmívat, jelikož byl opravdu šťastný. To ale ani trošku netušil, že mu úsměv ze rtů brzy spadne. Přejde ho úsměv a to brzy. Jenže to on nevěděl. To Tom měl eso v rukávu a věděl, co přijde a co se stane. Jen jediný on věděl skutečnost.
„Dobře ale přijdeš brzy, viď, že ano?“ koukal stále na Toma. Nemohl z té dokonalé postavy spustit své čokoládové oči. Byl jím totálně poblázněn a zamilovaný. Nikdy se necítil tak krásně, jako když sám cítil, co je to skutečně láska.
„Neboj. Jen co se probudíš, budu u tebe,“ usmál se na oplátku Tom. Ještě políbil krátce Billa a pak se pomalu otočil a odešel z pokoje a Billa tam nechal samotného. Musel odpočívat, a především si Tom všechno chtěl v klidu nechat projít hlavou. Už totiž brzy bude muset zasáhnout a musí si být přesně jistý, jak to udělá. Teď musel přemýšlet.  
Bill, když se ocitnul v pokoji sám, ani tak mu ze rtů nezmizel úsměv. Jen se víc zavrtal do peřiny a zavřel oči. Byl opravdu unavený a Tom měl pravdu, musel odpočívat. I když měl zavřené oči, před sebou stále viděl Toma, svou lásku. Proto se mu tak nádherně usínalo.  
To Tomovi se momentálně honily hlavou jiné myšlenky, o kterých jeho bratr neměl ani páru. Jen co odešel z jeho pokoje, zamířil do sesterny a plácnul sebou přímo na pohovku. Byl rád, že tu je sám a může v klidu přemýšlet. Momentálně neměl náladu ani na jeho nejlepší kamarádku Rachel. Měl ji rád a rád si sní povídal, jenže teď byla situace jiná, a hlavně on potřeboval být sám, aby mohl v klidu přemýšlet. To s Rachel by bohužel nemohl. Aspoň ne o tom, o čem potřeboval.
Musel hodně rychle přemýšlet, jelikož ho opravdu tlačil čas Billova propuštění. Ale ani to ho nemohlo zastavit. Stihne se pomstít, a to pořádně. Slíbil si to a taky, že to udělá.
Ani to pořádně nezaregistroval, a pomalu se mu klížila očka a on usínal. Před očima měl stále Billa a svou pomstu. Když Tom usnul, měl všechno před očima. Všechno, co si tak dlouho budoval. Dokonale viděl to, co udělá, a taky jak jeho bratr trpí. Tak to přesně chtěl. Teď to byl ale pouhý sen, ale už brzy to bude realita. Jeho sen se stane skutečností.
Na rtech se mu ve snu vykouzlil škodolibý úsměv. Jen on jediný věděl, co znamená. Ale brzy už to pozná i jeho bratr. On je hlavní aktér celého plánu.
Tom ani nevěděl, jak dlouho spal. Ale spalo se mu krásně, a taky s úsměvem na rtech se po chvíli probudil. Musel se pořád usmívat. Měl opravdu dobrou náladu. Lepší sen se mu nemohl zdát. Už teď věděl, jak se Billovi pomstí, a jak ho to bude nejvíc bolet. Díky snu měl dokonalý plán, který se velmi brzy uskuteční.  
Nakonec se ale z pohovky zvedl a protáhl se. Bylo by dobré se zase na chvíli za Billem podívat. Proto se pomalu vydal k jeho pokoji. Nevěděl, zda spí, a tak potichu chytil za kliku a nakoukl dovnitř. Pohled se mu zastavil na spícím Billovi, který ležel na posteli a pravidelně oddechoval. Spal.
Nejprve se Tom chtěl  otočit a jít zpátky na sesternu, ale nakonec si to rozmyslel a potichu vešel do pokoje. Nechtěl Billa budit. Opatrně po špičkách přešel k jeho posteli a skláněl se nad ním. Vypadal tak nevinně, když spal. On byl vlastně nevinný, i když byl vzhůru, a to se Tomovi líbilo. Všechno ale jednou skončí.
„Brzy se dozvíš všechno, Bille. Brzy přijde chvíle, kdy se ti za všechno, co jsi mi udělal, pomstím,“ špitnul tiše Tom k svému bratrovi. Tak ale, aby ho nevzbudil. Škodolibě se přitom usmíval a měl nutkání zasáhnout už teď, ale ne. Nebyla správná chvíle a mohlo by se to ještě pokazit.
„Už se těším na to, jak budeš stejně jako já trpět, bráško,“ dodal tiše Tom a propálil Billa očima. Byl rád, že spí, a on si ho jen tak mohl prohlížet. Ano, byl krásný a vypadal jako anděl. Byl tak čistý, ale to všechno se brzy změní.
„Ucítíš, co je to skutečná bolest, o to se já postarám.“ Vydechl Tom a lehce dlaní pohladil Billa po vlasech. Ten se jenom v posteli zavrtěl, ale spal dál. Netušíc nic.
Nevěděl ani to, že je tady Tom, natož co říká, a hlavně co chystá. Byl zaslepen láskou k němu, a i kdyby snad něco tušil, přes růžové brýle by to snad ani neviděl.  
autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

7 thoughts on “Odplata v nemocnici 20.

  1. toma no tak prestan uz s tou trapnou pomstou vsichni vime ze si v tom uz az po usi tak nedelej vlny nas neobelstis

  2. JÁ NECHCI ABY TO SKONČILO NĚJAK HROZNĚ .. TO POTOM NENÍ NIC … 🙁 KAŽDÝ ZKLAMANEJ A PROSTĚ … JE TO NA PRD KDYŽ TO MÁ ŠPATNEJ KONEC 🙁

  3. No já nevím,ale Tom mi moc zamilovaný teda nepřipadá,naopak!!!Billa je mi předem líto,bude to pro něho krutá rána,až ho Tom odkopne….. =(

  4. Hej jako.. Naprosto dokonalí 🙂 Už se těšim na další dílek a doufám že bude hodně brzo <3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics