Me vengo 2/3

autor: Lenna W.K.T. & Kačítek

*Pátek ráno*

Po té divočině  s Billem, kterou jsme praktikovali až do rána, jsem spal asi hodinu a půl a málem jsem zaspal. Přijel jsem pozdě a vůbec jsem se nemohl soustředit. Můj šéfík se na mě pěkně naštval. Pak se usmál a řekl, že to chápe, že když poznal svoji nynější milenku, taky toho moc nenaspal. Sakryš, jak to poznal? Každopádně to hlavní přišlo hned poté. Řekl, že jsem skvělý pracovník a že si je vědom mé skvělé práce, a tak mi na zbytek dne dal volno. Krásné volno. Taky jsem toho patřičně využil a celý ten čas, co jsem měl být v práci, jsem vložil do nakupování.
Nebudete věřit, kolik super věciček jsem viděl, ale koupil jsem jen pár věcí, které jsem věděl, že použijem. Přijel jsem domů, Bill už na mě čekal. V jeho neodolatelném saténovém župánku. Bylo vidět, že pod ním nic nemá. Hned jsem dostal chuť to vyzkoumat.

„Tomiii!“ vypískl nadšeně a skočil mi kolem krku, přičemž omotal nohy kolem mého pasu. Ano, byl úplně nahý.
„Ahoj, plyšáčku.“ Usmál jsem se. Dal jsem tašku na židli a plně se věnoval svému, zjevně natěšenému štěstí. Dost mě překvapilo, když mi hned sundával sako a rozdělával kravatu. Nažhavilo mě to do nepříčetnosti.
„Ty jsi ale natěšený, králíčku.“ Vzdychl jsem a rychle jsem ho posadil na stůl.
„Nemohl jsem se dočkat. Málem mně bouchly kuličky, tolik tě potřebuju.“ Zamrouskal mi do ucha a já měl pocit, že se asi rozsypu. Hned jsem mířil ručkou po stehně až k jeho přirození.
„Tak ty ses těšil?“ usmál jsem se provokativně. Bill mi mezitím rozepl košili a přitiskl své horké rty k mé hrudi a krku. Já objal jeho penis prsty a pomalu párkrát po něm přejel. Bill se znatelně zachvěl, zafuněl a rty se přemístil k bradavce. Věděl, že tohle mě donutí pokračovat. Ale já si to chtěl užít s našima novejma hračkama.

„Nejsi zvědavý, co jsem to koupil?“ pošeptal jsem, zatímco Bill se potýkal s páskem a zipem kalhot. Když jsem to dořekl, kouknul se mi do očí a zkřivil obličej.
„Je to něco šíleně důležitého?“ jen jsem přikývnul. Odstrčil mě stranou, hopnul ze stolu dolů a mířil k tašce. Pomalu vyndával kočičí ouška, extrémně sexy obleček, stříbrný vibrátor, rolničku, gumového robertka a tři tuby s lubrikantem. Byl jsem tak šťastný, když se jeho obličej roztáhl do širokého šibalského úsměvu. Čapl obleček.
„Hned jsem zpátky, zatím opláchni ty hračky teplou vodou a udělej si pohodlí v ložnici.“ Jak to dořekl, zmizel v koupelně i s ouškama. Já jsem bleskově udělal všechno, co mi řekl. Pečlivě jsem omyl naše nové hračky, osušil je, a pak si udělal pohodlí na rudém křesle v naší ložnici. Tetelil jsem se štěstím, že na moji hru přistoupil.  
Když už čekání  bylo vážně šílené. Když už jsem nevěděl, jak si sednout a snažil jsem se tolik nemyslet na to, co nás dva tento víkend čeká, přišla chvíle, kdy se mi Bill konečně ukázal. V rozkroku mi silně zacukalo. Ústa se otevřela dokořán, no, moje čelist spadla pěkně až na zem a začal jsem slintat. Představte si Billa v černých krajkových boxerkách, s maximálně sexy krajkové košilce a s kočičíma ouškama. Měl dokonce i boty na podpatku. Skousl jsem si ret.
„Či-či-čiii… chtěla by mlíčko, micinka moje?“ Ani byste nevěřili, jak se Billovi zablýsklo v očích. Další zacukání mi v rozkroku. Ladným krokem došel až ke mně. Sedl si mi na klín.
„Čičinka by chtěla moc moc mlíčka… má veliký hlad. Páníček ji tu nechal celý den samotnou. Teď mi to musí vynahradit.“ Pošeptal podlejzavě.
„Jsi tak neuvěřitelně sexy, Billy!“ zakňučel jsem a v tu ránu byly moje kalhoty dole. Ou, to je rychlost. Cítil jsem, jak tvrdne. Sundával mi trenky a nosánkem šťouchnul do mojí rostoucí chlouby.  
„Páníček si mě ale musí zasloužit.“ Pošeptá Bill.
„Čímpak?“
„Páníček musí postříkat své čičince obličej.“ Koukl na mě. Jak jen může být někdo tak šíleně přitažlivý? Myslel jsem, že se zblázním z řečí, které říkal. Tolik jsem chtěl udělat to, co mi říká.
„Tak čičinka, by chtěla postříkat obličej… to nebude problém.“ Zavrčel jsem nadrženě. Přesně jsem věděl, kam Bill míří. Vzal jsem jej za bradičku a otevřel mu pusinku. Svůj ďábelský nástroj jsem mu až po kořen vrazil skoro až do krku a vzdychnul jsem, když jeho jazyk pohladil můj penis. Ruku jsem mu dal do vlasů. Vstal jsem. Rád u toho stojím. Bill klečel a nechal si přirážet do úst.
„Bože… ss… mmh!“ zakňučel jsem roztouženě. Jeho ústa byla branou do ráje. Jeho jazýček hbitě kmital sem a tam. A když se varlata pumpovala prvními kapičkami mé touhy, vyndal jsem ho a pleskl ho svým penisem po tváři. Doširoka otevřel oči. Chtěl to vidět. Ale nemohl. Nemohl vidět, jak moje sperma lepí jeho vlasy k sobě. Oh bože. Takhle to pokračovalo dlouhou hodinu. Když konečně přišlo to, na co jsme oba tak horlivě čekali. Od hlavy až po špičku palce mnou projel elektrický proud a mým penisem projela pořádná nálož semene. Přímo do Billovy pusinky. Ten slastně přivřel oči. Celý upatlaný mnou polykal, co se dalo. Všechno ale nespolykal a teklo mu to po bradě. Kapalo na hruď. Byl to nádherný pohled.
„Líbí se ti to, čičinko?“ usmál jsem se spokojeně a on přikývl. Pak vstal. Přitlačil mi na ramena a donutil mě se posadit zpět do křesla. Sedl si na mě. Začal mě líbat na krku. Oh, bože, bude to nádherný víkend.

*Sobota*

Bill spal. S hlavou na mé hrudi, na které měl pořád kočičí ouška. Usmál jsem se, když jsem viděl, jak spokojeně oddychuje. Znavený. Opatrně jsem ho položil vedle a vstal. Šel jsem pro hadr, abych očistil nábytek od semene. Byla to divoká noc. Ale hračky ještě zůstaly ležet. Nějak mi to nevadilo, aspoň jsme měli něco na dnešek.
Očistil jsem všechen nábytek a stěnu, kam se mi to povedlo taky hodit. A udělal jsem nám krásnou, chutnou a vydatnou snídani. Po takovém výdeji energie je nutné ji doplnit. Dal jsem to všecko na podnos a potichu kráčel do ložnice. Opět, snad po milionté jsem, se udivil nad Billovou neskonalou krásou. Potichu jsem došel až k posteli a podnos postavil vedle a zachumlal se k němu do dek. Doslova, i když spal, vyzýval k vášnivému dráždění.

„Billy…“ pošeptal jsem mu do ouška a následně jej začal líbat. Zavrtěl se a vzdychl. Bože, zničí mě. Zruinuje veškeré mé už tak chabé sebeovládání. Pohladil jsem jej na dokonale jemném stehnu, pěkně od kolene až skoro k rozkroku. Zakňučel. Mým tělem projelo vzrušení asi jako blesk. „Billy no tak vstávej, máš tu snídani, lásko.“ Šeptám mu do ouška, hladíc jeho bříško. V tu chvíli, ale jaksi mě, milého, nadrženého medvídka Toma, udivilo jeho nenasytné chování. Otevřel oči, vzal mou ruku a ihned si s ní sjel do tvrdého klína… přisál se mi na rty. Stáhl mě úplně k sobě pod peřinu. „Lásko…“ zakoktal jsem.

„Pss… udělej to.“ Pošeptal a objal mě nohama kolem pasu. Nešlo odolat. Začal mě dráždivě líbat. Ale já jsem se nechtěl dát tak snadno.

„Lásko, udělal jsem snídani. Dovádět můžeme potom.“ Huhlám mezi polibky.
„Víš, jak moc jsem se těšil na to, až konečně budu moc odhalit svoji… vášnivou stránku? Víš, jak moc jsem se těšil, až mě hnedka po probuzení pomiluješ?“ pošeptal tak podlejzavě a jemně mi přirazil do ruky. Sakra, sakra, sakra…!
„Billy…“ zakňučel jsem jako pes, kterého mučí nejšílenějším způsobem. Bill se překulil na mě, držel mi mou ruku v rozkroku a pohyboval jí. Slastně vzdychal… proboha… proč já? Tohle se nedá vydržet.
„Nadzvedni se, broučku.“ Pošeptal jsem. Jemně se zvedl a na mě už koukal můj stojící drak. Trochu jsem po něm přejel rukou a hekajícího Billa si posunul více dozadu.
„Ne, takhle ne! Koně už jsme měli“ zakňučel a slezl ze mě. Chytil se pelesti a vyšpulil na mě svoji dokonalou prdelku. Na nic jsem nečekal a vstal, a klekl si těsně za něj. Hladil jsem jej na bocích. Pak jsem se sklonil, rozhodnut poškádlit jeho zadeček. Roztáhl jsem půlky a jazýčkem se dobýval k jeho vstupu.
„Mmmhhaaach!“ zasténal Bill. Nemohl jsem, když právě takhle sténal, myslel jsem, že umřu. Když se na mě podíval tak prosebně, jako se kouká hladový pes, když prosí o kus jídla, nemohl jsem odolat. Přesně věděl, jak si mě dostat přesně tam, kde mě měl. Přesně věděl, jak mě donutit k tomu, k čemu chtěl.  
Napřímil jsem se a svým stojícím nástrojem jsem projížděl mezi půlkama své hříšné  lásky. Začal jsem jej líbat na jeho skvostném tetování. Sice mi nikdy neřekl, co to znamená, ale mně to ve finále bylo stejně úplně jedno. Pomalu jsem se nasměroval do něj a pomalu zasouval.

***

„Típni to cigáro, prosím.“ Pošeptal mi do ouška prosebně. Ale já jsem si svou hříšnou tyčinku nemohl odpustit.
„Dáváš mi do těla, a pak mi zakazuješ kouřit?“ pousměju se.
„Kdybys aspoň kouřil mě. Tak bych byl zticha.“ Prohodil sladce.
„Proč jsi mi nikdy neřekl, jak moc chceš sex?“
„Bál jsem se. Že si budeš myslet, že jsem nechutný nadrženec. A tak… A hlavně jsem i tak trošku doufal, že to jednou přejde od mazlení samo.“ Řekl a jemně se začervenal. Típl jsem cigáro a objal ho kolem pasu.
„Umíral jsem touhou po tobě. Pokaždé, když jsi mě tak neuvěřitelně dráždil, pořád.“ Pošeptal jsem mu do ouška holou pravdu. Bill se sladce zahihňal. Zbožňoval jsem jej. Pohledem hltal, jak si stydlivě strkal neposlušný pramen uhlových vlásků za ouško. Musel jsem vypadat jako totální maniak, když jsem si jej takto prohlížel.
„Dáme si tu snídani, bereš?“ usmál jsem se na něj. V břiše mu doslova křičelo. Nevěděl jsem ale, jestli mám větší chuť na míchaný vajíčka, nebo na ty roztomilý vajíčka mezi Billíškovejma nohama. Trošku jsem se začervenal, když jsem si uvědomil nenasytnost a nadrženost svých myšlenek. Bill si toho očividně všimnul a zahihňal se. Zase. Sluníčko moje.

„Proč se červenáš, broučku?“ 
„To raději nechtěj vědět.“  Řekl jsem prostě, ale ten malý ďáblík vedle mě naléhal.
„No tak, Tomy!“ koukl na mě psíma očima. Ne, už zase. Ovládá mě jeho kouzlo.
„Mám hlad, ale nevím, jestli mám chuť na ty míchaný vejce nebo na ty tvoje…“ nedořekl jsem a prsty poškádlil Billovi varlata. Ten mě zpražil vzrušeným pohledem a já měl chuť utéct někam daleko, abych mohl, lidově řečeno, vymrskat kládu.
Raději jsem přitáhl podnos s připravenou snídaní a začal Billa krmit, načež on začal krmit mě. Spapkali jsme všechno. I připravenou zeleninu a ovoce. Pak se Bill odebral do koupelny, vykonat ranní hygienu a ospršit se. Když přišel, málem mi zase ztvrdnul. Prostě jsem z něj nemohl, jak ležérně přede mnou stál a osuškou otíral své tělo. Přál jsem si být v tu chvíli tou osuškou. Radši jsem zalezl do koupelny. Vlezl do sprchy a pustil vodu na své rozvášněné, horké tělo. Užíval jsem si každé teplé kapičky a myslel, jak by asi vypadal, kdyby mi ho… sakra… ve sprše… Myslím na něj všude, na jeho zvráceně krásnou pusinku. Uuuf. Vypnul jsem vodu, natáhl se pro ručník a otřel si hruď. Pak jsem osušku omotal kolem boků a vylezl. Vyčistil jsem si zuby, udělal na sebe pár xichtů a oholil si držtičku, abych Billa neškrábal.
Vcházejíc do ložnice jsem uslyšel Billovy slastné vzdechy a slabé vrčení. Podíval jsem se na postel a polila mě horkost.
„Bože, Bille!“ objevil moje hračky.
„Aaah… jo…!“ skoro zakřičel. Vůbec mě nevnímal. Škádlil se stříbrným vibrátorem v té rozkošné prdelce. Jeho rozkrok se tyčil snad ke stropu. Líce měl zalité vzrušenou červení. Nohy doširoka roztažené, pokrčené v kolenou, tisknul víc ke svým hýždím. Zacukalo mi v rozkroku. Bože to né, měli jsme sex před hodinou a půl. Prosím, Bille, přestaň. Prosil jsem ho v duši, modlíc se, aby to byl jen sen. Nemohl jsem vydržet. Sednul jsem si na křesílko a pozoroval jej. Snažil jsem se nerozdělat svůj ručník a nezačít masturbovat, ale vůbec to nešlo. Hladil jsem se přes látku v rozkroku. Poslouchal jeho nářky. Třepotající se řasy zkrášlující už tak nádherný obličej. Když táhle zasténal mé jméno, zacukal mi ještě víc. Bylo tak krásné vědět, že myslí na mě, že si přeje, abych mu tu slast způsoboval já. Rozdělal jsem ručník a pohlédl na svůj ztopořený penis, a hned se zase přilepil zrakem na Billa. Začal sténat.

„Ah… jo… joo… jooh, bože Tome!“ Prohýbal se v zádech. Pak si kleknul, přidržoval si vibrující věcičku u zadečku, a začal na něj silně přirážet.
„Tome, chci ho do pusy!“ zakňučel, pohlédl na mě. Myslel jsem, že je tak v tranzu, že mě nevnímá, opak byl pravdou. Vstal jsem a klekl si na postel. Pohladil Billa na vláskách a ten se ihned začal hladově činit. Přejel po mém vzrušení jazykem od špičky po kořen a zase nahoru. A znova. Dole se však zastavil a sál kůži u kořene mýho penisu. Nedokáže si nikdo představit, jakou slast mi to stvoření přinášelo. Kňučel, přirážel na kousek stříbra v něm. Rukou se opíral o moje stehno, zatínal do něj drápky. Pak se přesunul opět na vrchní část penisu a vsunul do úst pouze špičku.
„Haaach… Bille!“ zakňučel jsem a snažil se ovládat ruku v jeho vlasech, aby netlačila do rozkroku jeho hlavu. Oddychoval jsem vzrušeně, a přitom pozoroval Billovo hupkání.  
Střídali jsme polohy. Na různé způsoby. Přirážel jsem mu do prdelky vibrátorem a on na mě pěkně roztahoval nožky a kouřil mi ho. Když jsem se silným vzdychem udělal do jeho sladké pusinky, sotva stačil polykat a teklo mu to z úst ven. Oh, jak dokonalý pohled. Pak zakňučel, kouknul na svoji prdelku. Přejel jsem mu dlaní přes rozkrok a Bill zavzdychal. Nakonec jsem si lehl mezi jeho roztažené nožky a pohyboval vibrátorem v něm a sál jeho božskou špičku penisu. Byl tak vzrušený, že byl během minuty cumlání a sání hotov. Spolykal jsem, co šlo. Padl vedle mě a oddychoval.
Když se vydýchal, začalo celý divadýlko pěkně od začátku. Bože, děkuju ti za tuhle vášnivou kočičku.

autor: Lenna W.K.T. & Kačítek
betaread: Janule

19 thoughts on “Me vengo 2/3

  1. hej že bych si pořídil satenovej župánek, a všechny ty věci a řekl příteli čičinka chce postříkat obličej tak mě odtáhne do vany a postříká tak maximálne ledovou vodou, abych se probral a choval jako kluk, protože to by jinak už mohl bejt s holkou že

  2. Héééj… nemám slov!!! Správně jsem odtušila, že to bude čím dál tím víc lepší… a nezbývá mi než tebe chválit a sebe proklínat za tu představivost!!! Chvála Bohu, že mi nikdo nemůže vidět do hlavy… :-D:-D:-D

  3. [6]: naprosto soulasím :DD kdyby mi někdo viděla moje myšlenky..*bože proč je tak perverzní* xD

    Jinak poděkujme bohu za TWC *-* :DD
    Bohoskvoucí dílko 😀 fakt paráda 😀 skvělá  povídka 😛

  4. Lenno ja te zabiju. Kdo to ma asi tak prezit takovej naval cunacinek :DDD Hej ne. Tomovi z toho skube v rozkroku a ja z toho skubu cela :DD To je v riti tohle. Tak debilne uchylnej vyraz jsem snad jeste u povidky nemela :DD Jeste ze sedim zady k oknu…by se asi sousedi divili co to tam tak hypnotizuju v monitoru 😀 No luxus proste

  5. [6]:Teda Rachel!!!Vzhledem k tomu,jak něžné a romantické jsou tvoje povídky se nestačím divit xD!Ale čemu se divím,tenhle magasex nemůže nechat v klidu nikoho!A nemůžu tady z Billa,to je prostě nenasytný Bůh sexu xD!!

  6. Doris: ty sis jeste nezvykla? 😀
    Rachel: mno pockej si na treti dil 😀
    Barca: ty jsi moje verna ctenarka? Juuu to je super to me moc tesi 😉 :-*

  7. "Pak si kleknul, přidržoval si vibrující věcičku u zadečku, a začal na něj silně přirážet." tahle věta mě totálně odrovnala a nevím proč xD mhm, dobrou noc, že? xD jak mám jako usnout, to vážně nevím xD Lennuško, jakože víš co… xD se z tebe popo xD dneska tvůj status na fb stal taky zato xD

  8. Teri, kterej status myslis? ja jich psala asi miliardu 😀 hehe… to vis 😀 mno touhle povidkou jsem ze sebe dostavala vsecku nadrzenost, ale stejne ji ta, zbylo na rozdavani 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics