A Beautiful Disaster 4.

autor: bmccray

394
**O DVA MĚSÍCE POZDĚJI**

Billův pohled  
Všechno hrálo tak trochu v můj prospěch.
Tyler si konečně přišel pro zbytek svých sraček a chtěl se vrátit zpět ke mně. Dokonce zkoušel i speciální omluvy. Ale já prostě nemohl. Už jsem s ním skončil. Potřebuji začít znovu a rozhodl jsem se přestěhovat z LA na Manhattan, do New Yorku. Andy trval na tom, že prostě MUSÍ jet se mnou. Byl jsem rád, že si to myslel. Dostal jsem úžasnou práci pro magazín „New Trends“ jako jejich nový vedoucí a editor.

Ke všem dobrým věcem je tu i jedna negativní. Poslední 3 týdny mám stálé nevolnosti. Už ani nemůžu jíst moje oblíbené jídlo. Stěží v sobě něco udržím. Před pár dny za mnou přišel Andy s mým oblíbeným Dunkin’s Donut ledovým kafem.
Upil jsem pár loků a kompletně mu pozvracel jeho nové konversky.  
„A mám toho dost, Bille! Zvracíš už skoro tři týdny!“ Vrhl na mě pohled. „Zítra půjdeš k doktorovi, už jsem tě objednal.“  
Otřepal jsem se, nesnáším představu, že budu u doktora. Ale vím, že se s ním nemůžu hádat. Je tvrdohlavý jako mezek.

„Okay, Andy, půjdu k doktorovi. Jen dej tenhle hnus co nejdál ode mě, než se znovu pozvracím,“ povzdechl jsem si.

Rychle mě objal svým  „bratrským objetím“, jak tomu říkal, a odešel do práce. Uklidil jsem kolem sebe a rozhodl se si trochu zdřímnout, než budu muset do kanceláře. Tyhle poslední dva měsíce jsem dokázal snít jen o Tomovi. Nemohl jsem uvěřit tomu, že někdo, koho jsem sotva znal, na mě mohl mít takový dopad.

______________

Druhý den jsme s Andym čekali u doktora. Snažil jsem se bojovat s pocitem, že se každou chvílí pozvracím. Když sestra zavolala mé jméno, chytl jsem Andyho za ruku a vešli jsme dovnitř. Zavedla nás do malé místnosti. Já čekal u stolu a Andreas byl příliš zaměstnaný krádeží kondomů.  
„Nikdy nevíš, kdy uvidíš krásnou holku… nebo kluka v tvém případě, Bille.“ Jen jsem protočil oči. Když dovnitř vešla doktorka, představila se nám jako doktorka Danielsová.

„Dobrý den, vy musíte být William Kaulitz.“
Přikývl jsem. „Můžete mi říkat Bill. A jo, tohle je můj nejlepší přítel, Andreas,“  představil jsem nás. Můžu s jistotou říct, že jí Andreas zkoušel, když mu třásla rukou.  
Podívala se do karty. „Takže, Bille, tady se píše, že máte nevolnosti a bolesti žaludku?“ Přikývl jsem, že ano. „Dobře tedy, mohl byste si lehnout? Prohlédnu vám břicho a vy mi řekněte, kde cítíte tlak nebo bolest, ano?“  
Znovu jsem přikývl a vytáhl si triko. Začala promačkávat moje břicho, a když se dostala k pánevní oblasti, jemně jsem vykřikl.

Zapsala si to.

„Dobře, Bille. Mohl byste si vzít tuhle lahvičku a jít vedle? Ráda bych vzorek vaší moči,“  řekla, když mi podávala malou nádobu.

„Ok.“ Vzal jsem si nádobu a odešel vedle. Asi za 3 minuty jsem se vrátil s lahvičkou moči.

Vzala si to a zavřela. „Dobře, mělo by to být hotové tak za půl hodiny,“ usmála se na mě. „Mohli byste, pánové, jít zpět do čekárny a počkat na výsledky?“

S Andym jsme odešli zpět do čekárny a asi za 45 minut mě zavolali zpět, bez Andyho. Posadil jsem se zpět na ledový stůl, zatímco doktorka Danielsová se dívala do výsledků. Nad něčím váhala.

Umírám?

Podívala se na mě.

„No, doktorko, co to je?“ zeptal jsem se netrpělivě.

Intenzivně se na mě dívala. „Bille, vypadá to, že jste těhotný. Omlouvám se, že jsem k vám byla tak neomalená, ale dělala jsem testy stále dokola a pořád vycházely stejně.“

Nemohl jsem uvěřit tomu, co říká. Jsem kluk. Kluci nemůžou otěhotnět, ne?

„Já vím, co si myslíte; jak můžu být těhotný? Jsem kluk. No, podívala jsem se také na vaše krevní testy před 6 měsíci, které jste si dělal v Kalifornii, a vypadá to, že máte chromozom, který umožňuje některým mužům otěhotnět,“ řekla tak trochu urychleně.

Začal jsem cítit závrať a pocit, že budu zase zvracet.
„Jestli chcete, zjistíme, jak daleko už jste, a pokud se rozhodnete si miminko nechat, domluvíme se na vašich pravidelných měsíčních prohlídkách.“

Nemohl jsem mluvit, proto jsem jen přikývl. Nevěřím, že to zvládám tak dobře.
Nemůžu se dočkat, až to řeknu Andymu.
______________

Šli jsme dolů chodbou do další místnosti s ultrazvukem.

„Položte se a znovu vytáhněte triko,“ řekla mi.

Udělal jsem, co mi řekla, a ucítil ledový gel, který mi rozetřela po břiše. Vytáhla tu divně vypadající věc a přejížděla mi s ní po břiše. Oba jsme se dívali na obrazovku a já nemohl uvěřit tomu, co tam vidím.
Nebo co myslím, že jsem viděl.

„Ta malá věc tady, ne větší než dvě čtvrtiny, je vaše dítě, Bille.“

Ztratil jsem řeč. Dítě, které ve mně rostlo. Tomovo dítě. Vytiskla mi snímek a já od něj nemohl odtrhnout oči. Očistila mě od gelu a já se posadil.

„Jste ve druhém měsíci a jednom týdnu. Takže pro dnešek jsme hotovi. Jestli budete tak hodný a půjdete dopředu, Cynthia vás objedná na příští měsíc na kliniku, která se specializuje na mužské těhotenství. Pokud budete mít jakékoliv otázky, nebojte se mi zavolat. A ano, tady máte předpis na vaše prenatální vitamíny.“ Usmívala se na mě. „Bille, gratuluji k vašemu zázraku. Byl jste požehnán.“

Vrátil jsem jí malý  úsměv a šel jsem si domluvit schůzku s Cynthií. Z nějakého důvodu byl Tom zase to jediné, o čem jsem mohl přemýšlet. Můj úsměv se zvětšil, jak jsem si hladil bříško. Hned, jak jsem se vrátil do čekárny, Andy vyskočil na nohy.

„Bille! To byla věčnost! Co se stalo?“ ptal se bez dechu. Ukázal jsem mu snímek. „No kurva! Já budu strejda!“
Přikývl jsem a šel se objednat na příští měsíc.
______________

Jakmile jsme se s Andym vrátili domů, dostalo mě to. Čekám Tomovo dítě a ani nevím, kde Tom je. Jak budu vychovávat to dítě sám? Vím, že mám Andyho, ale to není to samé. Jediné, co chci je, aby tady Tom byl se mnou. Sklouznul jsem na pohovku a rozvzlykal se. Andy vyšel zpoza rohu a přiřítil se ke mně.

„Bille, co se stalo? Myslel jsem, že hormony by se neměly projevit dřív, než ve čtvrtém měsíci,“ řekl a stíral moje slzy.

„No tak to sis myslel špatně asi,“ zamumlal jsem skrze slzy.

Natáhl jsem se k němu a pevně ho objal. Jemně mě hladil po zádech, a tak mě ukolébal ke spánku.
O pár hodin později, když jsem se probudil, mi Andy podal hrnek zeleného čaje. Výraz jeho obličeje byl vážný. Povzdechl si a díval se na mě. Chystal jsem se něco říct, ale umlčel mě.

„Bille, jsi můj nejlepší přítel a jsem nadšenej, že čekáš dítě. Ale i tak, musíš tohohle Toma prostě najít a říct mu to.“
Přikývl jsem a zíral do hrnku s čajem. „Já vím, Andy, ale kde mám začít?“ povzdechl jsem si.
Andy vstal a přešel k jeho laptopu. „Bille, jak bylo jeho křestní jméno a příjmení?“
Začal jsem mít podezření, ale on se na mě jen díval.
„Jeho jméno je Tom Trümper.“
Dalších 30, 45 minut jsem neslyšel nic, než jen cvakání po klávesnici. Začal jsem usínat, když najednou z ničeho nic Andy nadšeně vykřikl.

„Našel jsem ho!“ křikl Andy svým zpěvavým hláskem.

Rychle jsem se postavil a podíval se mu přes rameno. „Tom Trümper, věk 24, pracuje u Epic Record jako producent. Můžeme tam zavolat a získat na něj kontakt.“ Zavrtěl jsem hlavou.

„Nevím, Andy. Nemůžu za ním jen tak přijít a říct mu „Čau, pamatuješ si mě? Spali jsme spolu před dvěma měsíci a já teď čekám tvoje dítě.““ Zvedl jsem se a odešel do kuchyně.  
Andy byl těsně za mnou.

„Bille, už je mi zle z toho, jak v noci brečíš! Já vím, že toho kluka skoro neznáš, ale musíš ho vidět. Aspoň to zkusit. Celou dobu budu s tebou, každý krok. Víš, že to myslím vážně. A až mu to řekneš, musíme to říct tvému tátovi a klukům.“

Viditelně jsem zbělal. Sakra! Totálně jsem zapomněl na tátu.

„Okay, vyhledám ho. Ale předtím musím dokončit tyhle photoshooty a článek.“

Andy jen zatřásl hlavou a zasmál se. „Cokoliv řekneš… nejdražší maminko.“

Praštil jsem ho do ramene a přešel do svého pokoje, převléknout se. Jakmile jsem byl hotov, vzal jsem svůj laptop a tašku a odešel do auta.

autor: bmccray
translate: Deni
betaread: Janule

27 thoughts on “A Beautiful Disaster 4.

  1. Yeah! Tak tohle já můžu. =) Moc se mi to líbí. =D Zajímá mě, jak to Tom překousne, že čeká s Billem dítko. xD

  2. To se to rizjíždí, jen ať to Tom vezme dobře a budou spolu velká rodina. ;D Je to moc pěkné 😉 ♥

  3. Ou, už jsem čekala, že se Bill setká s Tomem a ono nic:-( no tak snad v příštím díle. Bill to vzal relativně v klidu a Andreas taky. Je to fajn, že to berou takhle, ale na můj vkus to bylo trošičku uspěchané. Jinak se moc těším na další díl, jsem hodně zvědavá, jak proběhne jejich setkání.

  4. Ouu!! Moc se mi to všechno líbí až na to,že perioda přebývání jsou 4dny. To do středy opravdu nevydržím. Dobře vydržím, ale bude to úmorné. 😀
    A tedy začnu být svědomitý komentátor a moc,moc chválím překladatelku. 🙂 Vím, že to musí být práce,i když ten díl není tak dlouhý, mnohé z nás to berou jako něco automatického.
    Já tedy taky vyplodím něco anglicky pro autorku. xD
    Ooh, very interesting. I love Andreas´s care. I like it. 🙂 I look forward to Tom´s behaviour.

  5. Budu asi trošičku zlá, mám to ráda, tenhle překlad (Deni děkujeme ♥), ale přijde mi to takový… nevím, zvláštní? Berou to strašně v pohodě, je v pohodě, že je KLUK těhotnej, Andreasova reakce mě tak trochu překvapila, protože mě říct kluk, že je těhotnej, asi sebou šlehnu nebo tak něco… takže tohle mi přijde takový zvláštní, ale jinak je to dobrý, těším se na další díl a Tom jako producent? To je něco ♥ Ale těším se na jejich miminko!

  6. Tak to by mě zajímalo jak Tom zareaguje..jen doufám že Billa nebude nutit k potratu..to by bylo hrozné.

  7. Opravdu sladká povídka… líbí se mi jak se to vyvíjí, jsem napjatá, nemužu se dočkat až se Bill a Tom střetne, co si řeknou, Tom hledá Billa a Bill Toma… našli se tak teď to střetnutí x)

  8. [9]:: Tenhle názor s tebou sdílí více lidí, já byla mezi nimi, ale v další řadě se pak všechno vysvětluje a hodně věcí se pochopí díky flashbackům, takže tady je to možná podáno vážně rychle, ale jinak to jistý význam má. A jinak, není zač, já tuhle povídku sama miluju (všechny tři řady) a není pro mě nejmenší problém pracovat na překladu 🙂 Dělám to ráda a Bmccray je vděčná za komentáře, které na domovských stránkách nedostane 🙂

    A jinak jsem všem vděčná ,že komentujete a že se vám povídka líbí! Jsem z toho nadšená!!! :-*

  9. No mě hlavně přijde divny když kluk čeká dítě…me se tohle naštěstí stát nemůže, ale když nad tím přemýšlím asi bych to nerozdejchal..bych si myslel ze jsem se zblaznil

  10. taky jsme zvedavá jak se Bill a Tom potkají a jak to bude probíhat 🙂
    Super povídka a taky dobrej preklad! 🙂

  11. No tak na to, že chlapi těhotný bejt nemůžou, tak to vzal fakt nějak klidně 😀 už se nemůžu dočkat pokračování

  12. 😀 wow… to to šlo ale rychle! 😉
    Části jako: "Já čekal u stolu a Andreas byl příliš zaměstnaný krádeží kondomů." a  "Cokoliv řekneš… nejdražší maminko." ..mě fakt pobavily 😀
    ..uvidíme co nás čeká s dalším dílkem 😉

  13. Je zajímavé porovnávat tuhle povídku s MT,ve které jde o stejnou věc,a přitom je úplně jiná.Když si vzpomenu na Billova duševní muka,která v MT prožíval,když se rozhodoval,jestli si dítě ponechá,příjde mi jeho reakce tady,jak bych to řekla,poněkud zvláštní,prostě pohodička.I když to Deni [13]: vysvětlila,trošku s tím mám problém.To ovšem v žádném případě neznamená,že se mi povídka nelíbí,líbí se mi moc,a hrozně se těším,až se Bill setká s Tomem,myslím,že ten bude sice malinko zaskočený,ale určitě nebude Billa nutit k potratu,spíše si tipuju,že bude mít radost.Nemůžu se dočkat dalšího dílu ♥♥♥
    A tobě,Deni,děkuju za překlad,máš můj obdiv a chválu =)

  14. Já vím, že je to strašně zbabělý nepsat komentář v anglině, když se učím devět let, ale já to prostě musím napsat v mateřským jazyce!!!
    To je úžasný!!! Popravdě jsem nedoufala, že to Bill tak v pohodě vezme, stejnětak Andy, ale pročítala jsem si komenty a myslím, že se ta problematika v příštích dílech bude ještě dál rozvíjet. Bill je teprve na začátku. Držím mu palce, aby Toma našel a Tom našel jeho… ale myslím, že než budou opravdu spolu jako šťastná rodinka, povede k tomu ještě dlouhá cesta. To ale nic nemění na tom, že se na pokračování prostě těším!!!♥

  15. Okey, dnes ti Deni přidělám trochu práce – jeden komentář na překlad navíc. Anglicky se mi dnes myslet nechce…

    Co se povídky týká, abych pravdu řekla, tak trochu to celé nechápu. Bylo upozornění, že si hlavně máme všímat posunu času. Tak si všímám. To by mi bylo celkem jasné. Jen ten děj je prozatím takový.. roztěkaný. Nevím, jak jinak to říct. Zatím je to takové divné.. zvláštní. Nedokážu si odhadnout, jak by to mohlo pokračovat. Je to – není to myšleno negativně – psané dost divně. Zvláštně. A nejvíce mě překvapují pocity postav. Billa, Andrease, té doktorky… ale i Toma a dalších. Avšak myslím, že se máme ještě na co těšit. Ač je to tak divné a zvláštní, má to své obrovské kouzlo. Těším se, až bude příběh více rozvinutý, zapeklitý :o)

  16. Já věděla, že otěhotní. (to by nidko nečekal, že 😀 ) Taky si nemyslela, že to Bill a Andy vezmou tak v pohodě, je to takové zvláštní(?) Nemůžu se dočkat dalšího dílu 🙂 Děkujeme Deni zatak úžasný překlad 🙂

  17. Oh, už widim Billa jak s Diorkou na rameni nakráčí do toho studia a spustí: "ahoj Tome, před pár tejdnama jsme spolu spali, bylo to upe úžasný, a jen tak mimochodem, čekáme dítě." 😀
    S Tomem to šlehne XD

  18. Ehm, ehm… xD to bylo nějak až moc v pohodě, ne? xD Já vím, psalo se tu, že se to vysvětlí… ale přesto, na mě to je příliš rychlý 😀 "Budu strejda!" Andreas to rozsekává též xD Bill je rád, což je dobře. Jsem zvědavá na Toma, doufám, že nebude dělat kina. Snad ne… 😉 Jinak moc hezký.
    A Deni, díky 😉

  19. [13]:Som teda zvedavá ako to vysvetlia, lebo sa mi tiež zdalo, že sú všetci až príliš v kľude, dokonca majú kliniku ktorá sa špecializuje na mužské tehotenstvo:) ale páči sa mi to, keď sa na to pozerám s nadhľadom:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics