Pánská jízda

autor: Tomi

Ahojik, chtěl bych se podělit o svojí novou povídku. Jasně, že Bill a Tom nejsou brachové. Na to téma už bylo vymyšleno snad všechno. Některé události v příběhu se opravdu staly. Ovšem rád bych si splnil jednu mojí tajnou fantazii. Tak příjemný počtení.

„Jasně za chvíli tam jsme.“ Hodil jsem telefon na stolek.
„Dost pozdě na návštěvy nemyslíš? Je skoro jedenáct.“ 
„Ale Niki, bude to sranda.“
„Tak jdi sám, Billy. Já stejně moc toho tvýho kámoše neznám. Jenom od vidění.“
„Bez tebe nikam nejdu. Budeme se pěkně válet doma.“
Niki chvíli přemýšlel, a pak z něj vypadlo: „Tak teda jdem.“  
Letěl jsem se převlíknout z tepláků do džínů. Naštěstí mi to netrvalo tak dlouho jako jindy. Nebylo času na zbyt. Cesta městem byla poměrně  romantická. Drželi jsme se s Nikim za ruce a sem tam se políbili. Nebyli jsme spolu dlouho, jenom pár měsíců. Miloval jsem, jak je klidnej a vždycky si ví rady. Tvořil dokonalej protipól mojí něžně hysterický povahy. Byl stejně vysokej jako já. Hubenej a měl ty nejkrásnější modrý oči na světě. Líbily se mi jeho delší černý vlasy sčesaný na patku. Kvůli němu jsem začal chodit do videopůjčovny, která byla spojená s papírnictvím, čím dál častěji. Když jsem si nenesl nějaký úplně pitomý DVD s filmem pro holky, tak alespoň takový zbytečnosti jako čtvrtky, mini poznámkový bloky, lepidlo. Tužek se zvířátkama mám nepočítaně. Nakonec první krok udělal on a jsem mu za to dodnes vděčnej. Tak alespoň kámoš myslel jsem si.  
Chodili jsme spolu jezdit na kole, na skate. Pouštění draka nad vojenskou základnou byl taky můj jeden hodně dobrej nápad. Ještě jsem Nikimu říkal, když jsme jeli do kopce.

„Co se bojíš, to už je zrušený.“
„Jo, a co ty auta támhle.“ Zaparkovali jsme a šli na pole. Moc drak lítat nechtěl, a to jsem si u něj v papírnictví vybral tak krásnýho netopýrka. Sotva jsme se vrátili, tak už stály u auta a čekaly na nás. Vypadalo to jako v těch stupidních filmech. Nevím, jestli je naše historka o pouštění draků uspokojila, nicméně nám vynadali, že tam stát nemůžeme a pustili nás. Tak jsme to šli zkusit na jiný pole. Klečel jsem na zemi a připravoval draka, když v tom se to stalo. Niki se nade mě nahnul a přejel mi rukou po zádech a zajel mi s ní mezi půlky.
„Ježíš co to děláš.“ 
„Co by. Vzrušuju Billa Kaulitze.“ 
„Hmmm. Já se nemůžu bránit.“
„To je dobře.“ V autě jsme se nakonec líbali a hladili. Niki chtěl víc, ale já ho odmítl. Tak mi jenom masíroval záda.  
Z úvah mě vyrušil Tomův opilej hlas.
„To je dobře, že už jste tady. Čekám tu celou věčnost. To bude underground.“ Nevím, proč si vymyslel, že nás vyzvedne před domovem důchodců. Taky občas mýval zajímavý nápady. Ještě párkrát zařval slovo underground a v oknech se začalo rozsvěcovat.
„To víš, hledaj ve slovníkách, co to znamená. Jediný pořádný vzrůšo od války.“
„Jo a to musíš zrovna dělat ty.“ Byl jsem rád, že jsme se ve zdraví dostali do vily rodičů jeho přítelkyně. Byla na nějakým školním srazu, její rodiče na dovolený a on byl doma sám. Podle toho to taky tak vypadalo. Odvedl nás k bazénu.
„Tuhle flašku jsem vypil sám. Nudil jsem se, a pak si vzpomněl na tebe.“ Pokusil se mě obejmout. Nikimu se to moc nelíbilo. „Vykoupeme se. Co vy na to?“
„Klidně. Vyndám z kapsy mobil a klíče a skočím tam ve věcech.“
„Tak to ne, puso. Svlíkat. Ještě nám skočím pro ručníky.“ Zmizel ve vnitř. Posadil jsem se. Niki vedle mě. Tom přinesl ručníky a znova zmizel v pokoji. Nesl mně a Nikimu jahodový mojito.
„Jak víš, že ho mám rád.“
„Já vím všechno.“ 

Kecali jsme o všem možným. Tom začínal bejt dost hotovej. „Ták a teď se vykoupeme.“ Shodil ze sebe hadry a skočil do bazénu.
„Jdeme taky?“ Niki pokrčil rameny. „Takže jo.“ Skočil jsem do studený vody a Niki za mnou. Plavali jsme a blbnuli. Už mi nevadilo, že je voda tak ledová. Tom se o mě v bazénu několikrát otřel. Ječeli jsme jak na lesy. Tom skákal ze břehu do vody a předváděl se. Ve vedlejší vile se rozsvítilo a někdo vešel ven.
„Jen ať se pan doktor podívá na pořádný těla. Doma má hroznou megeru.“ Ječel Tom, když zaregistroval světlo.  
Utírali jsme se s Nikim navzájem. Bylo mi skvěle jak nikdy. Tom nás po očku pozoroval. Oblíkl se a zmizel v kuchyni. Přitáhl skleničky a bílý. Každýmu nalil. Pak objevil pantofle na podpatku a obul si je.
„Sekne mi to, co.“ Udělal pár kroků. Pak s sebou zaškobrtl. Ulomil podpatek.
„Jó to není stavěný na slony jako ty.“
„V pohodě. Já to nějak tchýni vysvětlím.“ Ještě vám ukážu tu japonskou zahradu. „Není to moc vidět.“ Nejrůznější pahorky a stromečky osvětlovaly malý lucerničky. „Jůů pomoc! Zachraňte mě. Propadám se.“ Tomovy nohy pomalu zajížděly do písku. Oba jsme ho chytli, každej za jednu ruku a vytáhli na trávník. Až tam ráno majitelé domu najdou obrovský šlápoty, tak se budou divit.  
Tom mi nalil další mojito. Motala se mi hlava. „Tomí, kudy se dostanu na záchod.“
„Musíš nahoru do patra.“ 
„Dík.“
„Já jdu s tebou.“ Ozval se Niki. Našel jsem to na druhej pokus. Niki seděl na vaně a koukal na mě. Schválně jsem si stáhnul džíny i boxerky ke kolenům, což normálně nedělám, když jsem na záchodě sám. Taky je fakt, že ho doma nemáme v koupelně.
„Billy, proč to děláš.“
„Protože se mi chce.“ 
„Musíš kroutit tou prdelí? Už takhle mi tepe v ocasu.“ 
„Tak se na mě nedívej.“ Natáhl jsem si svršky a myl si ruce. „Nechceš se taky vyčurat?“ 
„Ne, to nechci.“ Věděl jsem, že má dost velkej problém, kterej jsem způsobil já a měl jsem z toho škodolibou radost. Tohle ještě bude zajímavej večer, a hlavně noc. Otočil jsem se k němu a zakňoural: „Jsem hrozně nadrženej, chtěl bych se milovat.“
„Nevydržíš to domů? Je tu Tom. Nejde to.“ 
„Ten je tak opilej, ani si nevšimne, že tam nejsme.“ Políbil jsem ho. Naše jazyky se propletly. Zajel jsem mu rukama pod triko. Mozek mi vypovídal službu. Když jsme se odpojili, abychom se mohli nadechnout, zaječel jsem: „Niki, dělej. Ošukej mě jako psa.“ Potřeboval jsem ho cítit v sobě. „Prosím.“
„Tak ty mne prosíš? Moc pěkný.“ Trhnul jsem sebou. Hrozně jsem se lekl. Někdo zostra zaklepal na dveře.
„Hej kluci, všechno v pohodě?“ Ticho a pak znova Tomův hlas. „Hej kluci, že vy tam šukáte. To je teda underground. Pusťte mě dovnitř. Chci to vidět.“ První se vzpamatoval Niki. Stáhl si triko a šel ke dveřím. Otevřel je.  
„Co blázníš, Tome? Nic se neděje.“
„Kecáš. Kluci, já chci taky. Bude to underground.“
„Tome, máš přítelkyni, to nejde.“
„Prosím. Chci to zkusit. Bude underground.“ Došel jsem k Nikimu.
„Tak ho nech.“ Tom mě dost necitelně vzal za ruku a táhl mě do ložnice. Rozsvítil. Shodil mě na postel a prohledával šuplíky v nočním stolku. Narazil na nějakou knížku v papírovejch deskách. Asi detektivku. Vyhodil jí na podlahu. Niki si sedl vedle mě na postel. Nechápavě koukal na Toma.
„Hej, tak to mě poser. Vidíte to, co já.“ Vytáhl ven krabičku s barevnejma gumama a po chvíli štrachání i gel. „Hej, na co to ve svým věku potřebujou?“ Začalo mi docházet, že tady jde do tuhýho. 

Tom ležel na posteli a my s Nikim každej s jedný strany. Hladili jsme ho a líbali. Bylo na něm vidět, jak se mu to náramně líbí. Vzdychal jak o život. Mohl by se rovnou přihlásit na Olympiádu. Určitě by měl zlatou. Servali jsme z něj triko a já ho kousal do krku. Chichi. Ať má nějakou památku. Jeho přítelkyně to určitě náležitě ocení. Přejel jsem mu rukou po rozkroku. Stáhl jsem mu džíny i s boxerkama najednou. Naštěstí byly volný, tak to šlo dobře. Niki ho líbal a chvíli si hrál s tím jeho. Pak se vrátil k bradavkám. Olízl je jazykem a pak vytvářel mokrou stopu až tam dolů. Olízl jsem špičku. Přejížděl po něm jazykem a pak ho celýho vzal do úst. Jeho vdychy tlumily Nikiho rty.  

Ani jsem si neuvědomil, že jsme oba ještě oblečený. Ucítil jsem že, Tom už každou vteřinu bude. Začalo mu v něm škubat. Rychle jsem ho vyndal. Pár kapek dopadlo na moje rty, vlasy a do oka. To není zrovna příjemný. Moje vzrušení bylo pryč, ale Niki byl napjatej k prasknutí. Nechal jsem všeho a šel do koupelny umejt si obličej. Vrátil jsem se do ložnice. Niki ležel na posteli sám.
„Šel ti zase udělat jahodový mojito.“ 
„Jsem rád, že jsme spolu sami. Lehl jsem si vedle něj a začal ho líbat. Políbil jsem ho něžně na nosánek a na čelo. Sundali jsme ze sebe oblečení a hladili se. Nejlepší je, když jsme my dva spolu. Sundali jsme jeden druhýmu opatrně triko. Jemně mi kousal do ouška, a nebo mi jazykem přejížděl po dolním rtu. Mohl jsem se zbláznit rozkoší.
„Niki, já to chci.“
„Tak dobře.“ Snažil jsem se ze sebe dostat obtažený džíny. Šlo to dost blbě. Niki mi musel pomoct a já mu pak pomohl s těma jeho. Lehl jsem si na bříško. Zasypal moje záda desítkama drobnejch pusinek. Políbil mě na zadeček. Roztáhl mi ho a vnikl do mě jazykem. Neznám větší potěšení. Je to něco užasnýho. No dobře ještě se mi hodně líbí, když mi Niki občas líbá chodidla. Natáhl se pro gel a strčil do mě mně hned dva prsty najednou. Byl jsem zvyklej. Nejsme žádný začátečníci.
„Niki už.“ Nasazoval si gumu, jak si jinak vysvětlit těch pár mučivých vteřin před tím, než do mě pronikl a na jeden příraz. Okamžitě se začal pohybovat. Přirážel jako vzteklej. Nevěděl jsem, že Tom mezitím dorazil. Postavil tác na zem. Popošel k posteli. Nepokrytě na nás zíral a honil si. Nevykřikoval ani ‚to bude underground‘. Niki opustil moje tělo.  
„Néé.“ Zaječel jsem. Ucítil jsem ho v sobě znova. Byl jsem zblblej alkoholem a vzrušením, ale přesto mi došlo, že tu něco nehraje. Nikiho penis byl menší. Snažil jsem se nadzvednout. „Pššš… hezky lež.“ Nikiho ruka mě zatlačila zase zpět. Střídali se na mně. Když už jsem byl tak blízko orgasmu, opustil moje tělo a začínalo to nanovo. Hrozně mě mučili. Bylo mi jasný, kde Niki bere takovou výdrž. Jakmile se napije, je to nekonečnej příběh. Trvá dlouho, než se udělá. Ani nevím, jak se to stalo. Tom si lehl vedle mě.
„No hezky si na něj vylez.“ Nikiho příkazy mi šly na nervy. Udělal jsem, co chtěl. Moc dobře ví, že polohu na koníčka nemusím. Začal jsem se trošku nadzvedávat. Nedocházelo mi, co chtějí udělat. Niki byl za mnou. Sklonil jsem se a Tom mě líbal.
„Ježíš, Niki, néééé.“
„Pššttt, bude se ti to líbit. Sám jsi říkal, že to chceš zkusit.“ Jeho penis se tlačil do mýho otvoru. Musel jsem začít zhluboka dejchat. Pomalu se dostal dovnitř a začal přirážet. Byl jsem naprosto hotovej. Dost to bolelo, ale pak to povolilo. Ucítil jsem příjemný mravenčení. Líbilo se mi to čím dál tím víc. Udělal jsem se. Mohutnej výstřik schytal Tomův hrudník a peřina. Pak se udělal Niki a na závěr Tom.  

Ležel jsem na posteli neschopnej pohybu. Měl jsem pocit, že jsem paralyzovanej. Bolelo mě snad všechno, ale stálo to za to. Nic úžasnějšího jsem v životě nezažil.
„Jak ti je, puso?“ Zeptal se Niki a odhrnul mi vlasy z obličeje.
„Já nevím. Podáš mi oblečení? Prosím a zavoláš taxíka?“  
Vypil jsem poslední mojito a rozloučili jsme se s Tomem. Šlo se mi dost blbě. Těšil jsem se na svojí postýlku. 

„Niki, lásko, uvaříš mi kafe?“ Ráno snad bylo ještě horší.
„Klidně.“ Poťouchle se usmíval. Někdo zazvonil. „Prosím otevřeš?“ Tom se přihnal do našeho bytu jako velká voda.
„Vyhodila mě. Lena mě vyhodila. Už s ní nechodím.“
„Jak to? Co se stalo?“ 
„Nestačil jsem uklidit ten bordel. To je tvoje.“ Podal mi moje barevný boxerky, který pracně vydoloval z kapsy. Byly moje oblíbený s komixovejma postavičkama. Nerad bych o ně přišel. „Niki, pupí, tak ty kafe dvě.“ Představil jsem si, jak to tam muselo vypadat. Hlavně v ložnici. Kdo by měl radost ze zválený postele, použitejch kondomů. Všude po baráku se povalovaly vypitý flašky a skleničky. Tomovi se na závěr ještě podařilo pozvracet japonskou zahrádku. „Nebojte se, já to nějak ukecám. Svedu to na vás. Já jsem přece usnul a vy jste si to nahoře rozdávali.“ Tom se napil kafe.
„Jsem zvědavej, jestli ti to sežere.“ Usmál se Niki.

autor: Tomi
betaread: Janule

9 thoughts on “Pánská jízda

  1. "Bude to underground." z toho jsem chcipala xDD jeste ze jsem v pokoji sama, pusobila bych jak posuk co se tu smeje a a pritom je tu takovy ticho xDDD dobra povidka 🙂

  2. ja když slyším toho blbece, když řve bude underground tak mam tendence zdrhat. Nikdy z toho nekouká nic dobrýho.Opravdu to řval před důchodákem, opravdu jsme se pokoušeli pouštět draka u vojenský základny, skákali nahý do bazenu.Opravdu jsem byl na záchodě se svým přítelem a on seděl na vaně. Zbytek bych chtěl prožít. Doufám, že se mi moje fantazie splní, protože jsem se tak ožrali, že ani nevím jak jsem se dostal domů

  3. To nemělo chybu,normálně se řehním xD Super povídka,mě se tvoje věci taky moc líbí,škoda,že jsou většinou krátké…

  4. "Hej kluci, že vy tam šukáte. To je teda underground."
    "Kecáš. Kluci, já chci taky. Bude to underground."
    "Prosím. Chci to zkusit. Bude underground."
    Ooh, bože… nedávám to xD Tomanovy hlášky jsou nejlepší. Tohle bylo fakt vtipný, nemůžu z něj 😀
    Tomi, napiš nějakou vícedílku xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics