V temnotě 4.

autor: Áďa

391
„Copak?“ pousmál se Tom. Dělal, jako by o ničem nevěděl, ale přitom měl radost, věděl, že po alkoholu je Bill vždycky vláčný a krásně mazlivý, dokud ještě nechodil s Andreasem, tak se vždycky po nocích pak tulil ke svému velikému plyšovému pejskovi.
„Mmmmm,“ zavrněl Bill v odpověď a přitulil se ke svému dvojčeti, jak jenom to bylo možné. Byl by snad býval i usnul, protože u sebe cítil hřejivé teplo někoho, kdo ho bude chránit, a jemu to umožňovalo pocit neskutečného bezpečí.
To by ale Tom nesměl využít příležitosti. Zorničky se mu zúžily vzrušením, když sjel dlaní z Billova obličeje na jeho hrudník, kde začal sebejistě mnout droboučké, ale přesto dostatečně vyzývavé bradavky.
Bill sebou zavrtěl. Napřed se pokusil tu ruku ze sebe setřást, ale pak si uvědomil, že mu to vlastně ve skutečnosti ani nevadí. Bylo mu to moc příjemné, ačkoliv ve své opilosti nevěděl, kdo vlastně mu ve skutečnosti tyhle pocity působí, měl za to, že Andy. Kdo jiný by si taky na něj dovolil sahat? Roztáhl rty do přívětivého úsměvu a překulil se na záda.
„Když myslíš… tak si hraj,“ zapředl a spokojeně držel víčka nadále zavřená, aby si ten pocit mohl o to víc vychutnávat, ale na spánek nebylo rázem ani pomyšlení.
„S radostí,“ vydechl Tom.  
Na tenhle okamžik čekal. Nedělá přece nic špatného, Bill ho k tomu právě vyzval. Okamžitě si stáhnul boxerky, klekl si tak, aby měl bratra mezi svýma nohama a aby se jeho obnažený klín dotýkal toho Billova poté, co ho šikovně zbavil spodního prádla. K masáži bradavek záhy přidal i druhou ruku, nedočkavě se začal o Billův klín třít, rty zaútočil na jeho krk a rytmicky mu přitom sténal do ucha.

Bill se jeho dotykům vůbec nebránil. Naopak, sice nespolupracoval, protože byl na to příliš  malátný a unavený, ale všemu, co mu bratr dělal, se ochotně podřizoval a držel jako beránek. Líbilo se mu to, bylo mu to hodně příjemné, a i on sem tam tichoulince zavzdychal.
„Andreasi,“ šeptnul zasněně a rozvalil se ještě víc. „Ještě…“
„Ano… ano,“ zavzdychal mu Tom do ucha. „Dneska si to pořádně užijem… nikdy na to nezapomeneš.“
Dychtivě se přisál ke kůži na jeho krku, a ďábelsky mu zazářilo v očích. Pořádně začal tenkou kůži zpracovávat, aby na ní udělal velice dobře viditelný flek. Do druhého dne to nezmizí a on tím spustí lavinu, která skončí jeho vysněným okamžikem. Nešťastným Billem, kterého Andreas opustil, v jeho náručí, jak u něj hledá oporu. A tentokrát nebude problém ho zmanipulovat a přesvědčit, aby u něj našel i něco mnohem většího. Vždyť kdo ho zná lépe než on? Kdo dokáže jeho malému bráškovi číst lépe myšlenky a zná jeho tajná přání víc, než on? Nikdo! A Tom byl přesvědčený, že až budou spolu, budou ten nejšťastnější pár na světě.
Rozmazloval bratrovo tělo, jak jenom mohl, ale cítil, že sám už potřebuje něco jiného. S potěšením zaznamenal, že Billa taky pořádně vzrušil, a rozhoupal se na jeho klíně tak moc a tak silně, jak jenom to bylo možné. Tisknul přitom dlaněmi za ramena dvojče pevně k posteli, aby nemohl dělat nic jiného, než držet, a když Bill začal kňourat téměř až prosebně, znělo to jeho uším jako ta nejkrásnější rajská hudba.  
A on chtěl slyšet ještě  víc, chtěl teď bratrovi vynahradit veškeré ty jeho ignorace, kdykoliv mu Tom naznačoval cokoliv, co by jejich vztah mohlo posunout za hranice sourozenectví. Chtěl ho mučit, ale ne bolestí.
Hmátnul na noční stolek pro svůj šátek a pevně, ne však, aby ho to škrtilo, přivázal Billovy ruce nad hlavu k posteli.
„Neee,“ zaskučel Bill nesouhlasně, ale Tom se mu jenom pohodlně usadil mezi nohama.
„Ale ano, broučku,“ zavrněl a začal Billa hladit po hrudi. „Bude se ti to líbit, věř mi.“
Začal se snažit, jak jenom mohl, aby své dvojče uklidnil, a až když Billovo nesouhlasné vrčení skutečně utichlo, pak teprve se sklonil k jeho klínu.
„Takhle si tě Andreas nesvazoval, aby se ti to o to víc líbilo, viď?“ zahuhlal si stěží slyšitelně pod vousy. „Však já ti ukážu, čemu se říká skutečně nádherná noc.“
Roztáhnul Billovy dlouhé  nohy ještě víc a dýchnul mu na špičku penisu. Uchopil ho mezi prsty, začal mnout a spokojeně naslouchal Billovým prosbám, ať to všechno urychlí. Jeho přání však zarytě ignoroval a naopak všechno protahoval tak moc, jak jenom to šlo. Až když Bill v rámci proseb začal lehce poplakávat, jak moc mu v přirození pulzovalo, pak teprve se konečně smiloval a začal ho kouřit.  
I když ještě nikdy žádnému klukovi nic takového nedělal, šlo mu to téměř samo a jestli tam někde byla nějaká nejistota nebo nezkušenost, byla potlačena mírou Billova vzrušení. Zpěvák ve chvíli, kdy Tom vsál jeho penis, ztratil nad svými pohyby veškerou kontrolu a začal Tomovi aktivně přirážet až do krku. Toma to zpočátku lehce zmátlo, ale pak sám nad sebou zavrtěl hlavou. Čekal snad, že bude Bill tuhej jak solný sloup? Ne. Jen ať si to písklátko užívá. Ta přitroublá barbína se určitě zmohla jenom na to nejzákladnější a na nějaké rozmazlování jim nezbýval čas. Nevěděl, že pravda je jiná, že Andy naopak něžnostmi nešetřil a rozdával je Billovi, kdykoliv to jenom bylo možné. To si však Tom nepřipouštěl a jeho ego ho v tom jedině podněcovalo. A ve chvíli, kdy se do něj Bill s výkřikem udělal, měl pocit, že tím nejlepším je on a jedině on sám…

Propustil bratrův penis ze svých úst a nasoukal se k jeho klínu ještě blíž. Vytáhl pod polštářem už připravený a pečlivě ukrytý gel a důkladně začal Billův zadeček promazávat. Pořádně se na to soustředil a když do dvojčete začal strkat své prsty, snažil se dbát na to, aby ho to pokud možno vůbec nebolelo. Kdykoliv sebou Bill cuknul, zmírnil, a druhou rukou mezitím svižně připravil sebe.
Už nedokázal déle čekat. Pevně Billa chytil za boky a opatrně, ale rázně do něj vklouznul jako po másle. Okamžitě ho zalila neskutečná euforie z toho těsného sevření a podvědomě se rozpohyboval. Aniž by si to uvědomil nějak víc, během pár vteřin se v poblouznění rozjel na totální maximum. Cítil jen vlastní blaho, vnímal, jak po něm začíná stékat pot, avšak své vlastní steny už doléhaly do jeho zvukovodů jenom vzdáleně.
Vůbec neslyšel projevy Billa. Neviděl, jak se na bledé tváři množí slzy.
Bill se snažil Toma ze sebe dostat, ale vůbec se mu to nedařilo. Byl proti jeho tělu, navíc se svázanýma rukama, absolutně bezmocný. To opečovávání předtím se mu hodně líbilo, ale tohle už bylo moc, hodně ho to bolelo. Snažil se na něj mluvit, ale zdálo se, že ho dotyčná osoba buď neslyší, nebo ho totálně ignoruje. Bál se, že je to spíše to druhé. Uvědomil si totiž, že Tom zrychluje a jeho přírazy jsou čím dál tím tvrdší.
„Ne… prosím… tohle už ne….“
Ale nebyla žádná reakce. Tom po chvíli jeho nářky konečně zaslechl, ale už se nedokázal zastavit, věděl, že tuhle divokou jízdu dotáhne až do konce.
„Prosím… prosím, Andy… lásko… to bolí…“

Tom vycenil zuby a zlostně  se zamračil. Ten malej barbar si furt neuvědomuje, kdo mu tu dnešní  dokonalost způsobuje! Asi mu toho chlastu neměl nalévat tolik. Ale na stranu druhou… proč toho vlastně nevyužít? Když už si myslí, že mu to dělá Andreas, třeba by tím jejich rozchod mohl urychlit…
Ušklíbl se a ještě  o něco přitvrdil. Věděl, že už to dlouho nevydrží, takovouhle rychlost, a taky  zřetelně cítil, jak se blíží jeho vrchol. Ale o to akčněji musí jednat. I kdyby u toho měl vypustit duši! Začal sténat nehorázně nahlas, jako by byl za to placený, a až když po chvíli s radostným výkřikem vyvrcholil, pak teprve se uklidnil a unaveně klesnul na bratrovu hruď.
Začaly se mu klížit oči, sex ho pořádně unavil. Chvilku nabíral druhý dech, zatímco Bill radši roztřeseně mlčel, a pak teprve z něj vystoupil a rozvázal mu ruce. Bill se okamžitě schoulil do klubíčka. Nechtěl dát najevo nějakou bolest, co kdyby ho pak už Andy nechtěl? Vždyť každý má někdy nějaký úlet! Radši tedy bolestně semknul víčka a nechal se Tomem přikrýt. Dovolil mu, aby si ho k sobě přitáhnul, a až po docela dlouhé době se mu povedlo usnout, zatímco Tom byl tuhý hned.

Ráno se Bill probudil s tupým pobolíváním hlavy. Chvíli mu trvalo, než se mu podařilo otevřít oči. Trošku zasténal, ale vzápětí v něm hrklo jako ve starých hodinách, když si uvědomil, v jaké poloze se nachází. Byl nafest přitisknutý k Tomovi. Ten si ho jednou rukou jistil, zatímco druhou rukou suverénně spočíval v jeho klíně, tváříc se přitom ve spánku, jako by mu celý svět ležel u nohou.
Bill zalapal po dechu. Aniž  by bratra probudil, povedlo se mu z jeho sevření se vymanit, ale v tu chvíli ucítil slabou, ale pořád znatelnou tupou bolest, která vždycky následovala po sexu, protože i když byl uvolněný sebevíc, následující den to prostě cítil, ačkoliv ho to v pohybech nebo čemkoliv, co běžně dělával, neomezovalo. Zblednul, až vypadal jako hotelová stěna, zvednul se z postele… a spatřil na prostěradle několik kapek již zaschlé krve. Zamžoural očima po pokoji a spatřil prázdnou lahev od Absinthu…  
Dopotácel se do koupelny, kde se zamknul a nešťastně se po zdi svezl na zem. Bože, proč? Všechno ukazovalo více než jasně, co se v noci dělo. A on s tím musel souhlasit, vždyť Tom by mu určitě proti jeho vůli nic neudělal. Achjo… On věděl, že nemá pít. Že se něco zvrtne. A teď měl toho důkazy, poeticky řečeno, černé na bílém.
Zdrceně se zvedl, zadíval se na sebe do zrcadla a málem omdlel, když uviděl, že má na krku výrazný flek. Proboha… vždyť navečer přijede Andy! A jestli ho takhle uvidí…
Rozklepal se. Věděl, že ho Andreas miluje nade vše, ale taky věděl, jak je žárlivý. Kromě  toho, oba zastávali ve svém vztahu jeden názor. Odpustit se dá  cokoliv, ale jedno se odpustit nikdy nedá. A to nevěra… a asi těžko Andymu vysvětlí, že to bylo v opilosti, a že nevěděl, co dělá. Vždyť se na ten večer skoro ani nepamatoval! Věděl jen, že s Tomem koukali na nějaký film, na nějakou komedii, ale pak se jeho vzpomínky rozplývaly do ztracena.
Zničeně si povzdychnul a s myšlenkami typu Proč zrovna já? zalezl do sprchy, kde se s příjemně teplou vodou začaly mísit jeho slzy…

autor: Áďa
betaread: Janule

15 thoughts on “V temnotě 4.

  1. Ze začátku téhle povídky jsem si myslela, že Tom Billa opravdu miluje a je nešťastný, že Bill jeho city zjevně neopětuje. Ale…tohle už je spíš o tom, že Tom chce mít něco, co mít nemůže a zjevně je ochoten si to prostě vzít…chudák Bill, zase za oběť. 😀 Už vidím následující díly halící se do násilí a deprese…

  2. [2]: v tomhle s tebou souhlasím 🙁 další depkoidní povídka  a mě fakt už odvezou… "za štěstí zaplatíš" ssem rozdýchala dlouho..

  3. Ajaj…takto to vždy dopadá, keď sa nekto opije…Rom urobil ale peknú kravinu. Toto mu Bill už asi neodpustí, ak Andyho miluje!

  4. wow, tolik komentů, jo? 🙂 no teda, dankeschön, mein Jumbie 😀

    koukám, že mě už všichni automaticky řadíte do sadismu, a přitom jsem už zezačátku psala, že ta povídka zas tak tolik sadistická nebude 😀 i když, pár ošklivějších momentků tam bude, ale ve finále ta povídka zas tak dramatická nebude 🙂

  5. [3]:Já jsem "Za štěstí zaplatíš" nerozdýchala doteď…..a už ani nerozdýchám!
    Táááák,do poslední chvíle jsem doufala,že se stane něco,co v tom Tomovi zabrání,ale pak jsem si uvědomila,kdo je autorem,a věděla jsem,že Billa už nikdo a nic nezachrání!!!A Bill si ještě vyčítá,že je to jeho vina!!A Tom..je fakt hnusný,doufám,že s ním Bill nebude a zůstane s Andym…=)

  6. Radostně vykřikl, když vyvrcholil, jo? To si teda nějak nedovedu představit, jak by to mělo zaznít, to bys mi měla trošinku přiblížit. 😀
    Každopádně jsem zmaten Billovou reakcí. To on si jako neuvědomuje, že souložil s Tomem, mně tam totiž tak nějak chybí nějakej ten vztek vůči Tomově osobě. Ano zhrzen být může, ale až potom, co si to vyřídí s tím podlým násilníkem. Mě by totiž asi nenapadlo mrskat samu sebe a při tom to neřešit s tím druhým. Přeci jen si to nezpůsobil sám, že? :-/

  7. Koukám, že se opět každý zastává Billa. Tak neměl pít, ne? Zase to všichni hází jen na Tommyho.
    A mně nevadí, že si Billa vzal. Tak! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics