75°C 4.

autor: Lenna W.K.T.

Sorrac, za velké  zdržení, ale koncert+ další osobní záležitosti mi nedovolovaly pokračovat. Teď jsem z koncertu nabyta twincestními pohledy (a že jich tam bylo 😉 ) a navíc jsem nemocná, takže směle můžeme pokračovat ;). Kdo se těšil na akci, nechť ji má mít a patřičně si ji užije 😉 Pa Wolfina 😉
354
Spokojeně jsem k němu přišel. Ulehl do peřin z lesklého žlutého saténu. Miluju satén, jeho jemnost, chlad. Tohle byl pravej čínskej satén. Taťka mi ho přivezl ze služební cesty z Číny. A hned několik. Přesně ladil do mého nového pokoje.
Dal jsem talíř přímo doprostřed velkého letiště a lehl si naproti Billovi. Podal jsem mu lžičku a navzájem jsme se začali krmit. Jiskřičky v jeho očích jako by rozzářily celou půdu. Papkali jsme.
„Néé, třešně nééé… nemůžu je už ani vidět,“ zahihňal se Bill rozkošnicky.
„Ani se ti nedivím s tvojí brigádou. Kolik ti vůbec je?“
„V září šestnáct,“ usmál se a pokynul hlavou, čímž vyzval mě, abych odkryl svůj věk.
„Mně taky, prvního,“ usmál jsem se.
„Mě patnáctýho,“ odkryl. To znamená, že jsem o čtrnáct dnů starší.
„Kde bydlíš?“
„Daleko odtud. Ve městě.“  Špitne, ale bylo vidět, že se o tomhle nechce bavit. Pohladil jsem ho po tváři. Toužil jsem jej zase líbat. Dal jsem talíř na noční stolek a přitáhl si jej za boky blíže.
„Proč ve mě vyvoláváš tolik touhy?“ pošeptal jsem a dal mu vlhké vlásky za ucho, abych odhalil jeho krček.
„Mělo to tak být, Tomy,“ pošeptal. Přitiskl se ke mně. Hladil mě na boku a na bříšku. Já nosem přejížděl po jeho tváři. Tak moc jsem toužil po všem, co s ním bylo spojené. Ať to bylo cokoliv, chtěl jsem dělat všechno, co dělal on. 

„Nepůjdeme před tím ještě do sprchy? Smrdím tím jezerem,“ usmál se roztouženě.
„Můžu jít s tebou?“ musel jsem ho mít blízko sebe. Hrozilo totiž, že bych umřel nedočkavostí. Jako pes, kterém umřel páníček. Steskem.
„Půjdeme zvlášť, aspoň se na sebe budeme těšit.“ Zašeptal. Přikývl jsem. Vstal jsem a došel do koupelny. Připravil mu ručník a vše, co by mohl potřebovat, dokonce i svoje tričko na spaní a oblíbený saténový trenky. Cha, cha s š*kajícíma ďáblíkama. Lepší jak kamasútra (xDD A/N: taky mám i já). Usmál jsem se na něj. On mě pohladil po zadečku a vášnivě se přitiskl k mým rtům. Prosím, tohle ne, neudržím se. I Bill odhalil mé slastné zafunění, stačil utéct do koupelny dřív, než jsem si jej přitáhl za boky blíž k sobě. Chjo… Vzal jsem svoji krabičku s cigárama a šel si sednout na balkon na ratanový nábytek. Zapálil jsem si, vdechoval škodlivý nikotinový kouř. Snažil se zahnat tu stresující část dnešní noci. Co když budu nemožnej? Co když udělám něco, co se mu nebude líbit?

Zavřel jsem oči. Oddával se uklidňovači nervů. Poslední šluk. Nohy mi mravenčí. Vejdu dovnitř a on zrovna vyšel z koupelny. Čelist mi spadla a zakutálela se kamsi, asi až dolů k babičce do ložnice. Tak moc mu to slušelo. Voněl už zdálky a teplá voda rozehřála jeho křehké tělo. Chtěl jsem ho snad ještě víc. Polkl jsem.
„Máš to volné, Tomy, honem, ať mě nenecháš dlouho čekat.“ Usměje se, a se mnou se točí svět. Radši zapadnu do tý sprchy. Vyčistím si zuby, abych mu při líbání nesmrděl cigárem, a pak vlezu do sprchy. Pořád mi v hlavě zní věta: „Poslední panic, poslední.“ Už mě to sere. Zapnu vodu. Jaké by to asi bylo, kdyby tu byl se mnou? Bože, myslím na něj i ve sprše. Otevřu oči, namydlím se, opláchnu, dredy umeju taky… a vylezu… trochu je vysuším, otřu si hruď a vyjdu jen tak s ručníkem kolem pasu. Bill hajal pěkně na posteli a culil se jak měsíček na hnoji. Usmál jsem se též. A on mě prstem vyzval k sobě. Neváhal jsem. Na nočním stolku už ležely kondomy a lubrikant. Panejo, myslí na vše. S blaženým úsměvem na tváři jsem se opřel rukou u jeho hlavy. Jeho ruka sjela od krku přes hruď, až na bříško a bok. Na místech, kde se jeho dlaň dotkla mé kůže, se okamžitě objevila husí kůže.

„Chodíš do posilovny?“
„Jo, nejlíp tam dokážu ventilovat vztek.“ Usmál jsem se. Ano, na to, že mi je patnáct, a jsem snad jediný panic pod sluncem, moje postava dospívá. Svalová hmota roste. Bill si skousne ret. Musím se usmát. Bill si toho všimnul.
„Ehm… studuješ polohy i ve spánku?“ okomentoval moje trenky. Pozvednu hravě obočí.
„Teoreticky…“ Bill se usmál.
„Dneska si je ukážeme prakticky, co ty na to?“ Bože moje hlava. Opět se motá, já se vznáším. Asi jsem se zamiloval. Do jeho tajemnosti, roztomilosti, krásy. Až po uši.
„To si nechám moc rád líbit.“ Pošeptám rozvášněně. Bill se nadechl, že ještě něco řekne, ale já jej přerušil chtivým spojením našich rtů. Opět ty sladké polibky. Vášnivé vzdechy. Billovy ručky sjely okamžitě na ručník. Rozdělal ho, ale nechal ho přehozený přes můj zadek. Prohnul se a tím se otřel o můj nahý rozkrok. Vzdychl jsem mu do úst. Zapřel jsem se ručkama, slabě jej přilehl a ono otření jsem zopakoval sám, jen teď to bylo mnohem intenzivnější. Ruka sjela pod moje tričko, ve kterém byl Bill oblečen. Pohladil jsem jej až k bradavce a palcem přes ni přejel. Bill se zachvěl a chtivě mi vplul jazykem hlouběji do úst. Tohle se mi hodně líbilo. Pomalu jsem se oddálil od jeho rtů a sundal mu tričko. Opět jsem zalapal po dechu. Dokonalost jeho těla…. je NEPOPSATELNÁ.  
Ihned si sedl ke mně. Vzal ručník, letěl hnedka za tričkem. Opět jsem spočinul před Billem nahý. Ne, že by mi to vadilo. Hned mě stáhnul zase na sebe. Líbal. Po chvíli jsem ale zatoužil ochutnat jeho tělo absolutně celé. Líbnul jsem ho na tvář. Jeho ruce putovaly po mých zádech. Přisál jsem se na krk. Jazykem jemně hladil jeho laní krk. Skousával, sál kůži a následně opět jazykem ošetřoval. Nejspíš jsem narazil na Billovu erotogenní zónu, protože okamžitě zalapal po dechu a zavlnil se pode mnou. Ruce sjely na můj zadek. Pěkně ho promáčkl. Vzdychnul. Mno jo, pevný zadek. Ale já se těšil na ten jeho. Přitlačil si mě k sobě víc. Slabě jsem se vlnil, otíral se o něj. Levá ruka zůstala na zadku a ta druhá bloudila v mých dredech. Tlačil moji hlavu k sobě. Jo, jeho erotogenní zóna. Sjel jsem na klíční kosti. Moje rty za sebou zanechávaly mokré cestičky. Bill spokojeně zamručel. Pohladil jsem jej na bocích, vyjel rukama výš a olízl jeho pravou bradavku. Následně jsem po ní přejel palcem. Další zalapání po dechu.

„Jsi neuvěřitelnej požitkář a mě to ničí.“ Pošeptal rychle. Nic jsem na to neříkal. Vsál jsem bradavku do úst. Bill škubnul boky proti mému bříšku. Ucítil jsem ho. Tvrdej jako skála. Polknul jsem a ztvrdlou bradavku nechal bradavkou. Přesunul jsem se na podbřišek. Opětovné zamručení. Podíval jsem se na ten „stan“, co tvořily moje trenky na Billově těle.
„No tak, Tome, už se to vzrušení nedá vydržet. Dotkni se ho aspoň rukou, prosím.“ Zamručel. Takhle výzva nešla přehlédnout. Líbal jsem čím dál níž, až jsem se zastavil u lemu trenek. Kouknul jsem se mu dráždivě do očí. Nepřestanu ho trápit. Ještě maličko si chci užít toho, že ho „mám v hrsti“. Sklonil jsem se a šťouchnul do boule nosem. Hned nato jsem maličko vycenil zoubky a jemně ho chňapnul zoubkama. Ale ne moc. Bylo to spíš takové přejetí zubama, škrábnutí, ale se vší opatrností.
„Tome!“ zakňučel vyčítavě. Usmál jsem se. Tolik to chtěl. Sundal jsem mu proto svoje trenky. Musel jsem přivřít oči. Máááj gáád… takový tintítko a taková kláda. Za pět let nebude mít penis, ale dělo. Ou…
Vypláznul jsem jazyk a přejel naplocho po celé délce.
„Ooh… jo!“ zakňučel Bill kouknul jsem nahoru. Do tváře jsem mu pořádně neviděl, ale byl absolutně soustředěný na mou práci. Oči zavřené, ret skousnutý. Řasy se jemně třásly. Vsunul jsem ho do pusy. Pečlivě jsem přejížděl rty, nahoru a dolů. Snažil jsem se jej co nejvíce obepínat, abych mu způsoboval co největší slast. A taky že jsem způsoboval, a jakou. Jeho tělo se pod mým počínáním vrtělo. Vzdychal, kňučel. Asi deset minut jsem se činil. Olizoval jeho špičku, sál ji. Vychutnával jsem si ho jako nejsladší lízátko.  
„Už pojď,“ zakníkal. Tahal mě za jeden dred nahoru.
„Chtěl bych si ještě hrát.“
„Udělám se, jsi příliš dobrý.“
„Tak se udělej. Ojedu si tě, až budeš zase ready.“ Usmál jsem se navýsost nadrženě. Bill se zatvářil spokojeně. Asi proto, že se nestydím používat sprostá a chlípná slova. Pohodlně si lehnul zpět a oddával se mým ústům. Hladil mě na hlavě, jeho prsty probíraly dredy skoro každý zvlášť. Když se vážně blížil k vrcholu, vrtěl se ještě víc. Stěží ovládal boky. Pustil jsem je. Chtěl jsem, aby mi ukázal svou divokost. Taky, že ukázal. Začal přirážet do mojí pusy. Nevím, proč se mi to šíleně líbilo. Semknul jsem rty ještě více k sobě. Jeho vzdechy byly hlasitější, ruce mě tlačily víc do jeho klínu.
„Tomy… aah!!“ vykřikl a moje ústa se začala plnit jeho semenem. Polykal jsem. Chutnal báječně, naprosto dokonale. Troška mi utekla z úst. Jeho přírazy nepřestaly, ale znatelně zjemněly. Dal ruce pryč. Kouknul jsem na něj. Měl zavřené oči. Jemně se usmíval.
„Děkuju,“ pošeptal. Přitom neměl, za co děkovat.
„Já děkuju tobě.“ Zahuhlal jsem. Lehajíc si k němu, jemně jsem jej pohladil na bříšku. Přitulil se. Je roztomilej. Hladil mě na hrudi.
„Jsi pěknej divoch, víš to?“ Bill se začal smát.
„Mh… nebudu lhát, že nemám sex a všechno kolem něj rád. Když na to přijde, ano, dokážu být divoký, nenasytný a sobecký, chceš to vidět?“ zahihňal se vyzývavě.
„To už jsem tak trošku viděl,“ usmál jsem se taky. Hladil jsem ho po rameni.
„Copak nechceš okusit úzkost a horkost mého těla?“ pošeptal a já se nemohl ovládat pokušení jeho podlézavého tónu. Otočil jsem se k němu čelem a ruka sjela na jeho bok.
„Copak už jsi připravený?“ 
„Na tebe, Tome? Vždycky…“  šeptnul. Položil se na mě a spojil naše rty.

Po dobrých deseti minutách předehry sklouznul do mého klína a počal mě uspokojovat ústy. Nedalo se to vydržet bez občasných vzdechů a stenů. Měl jsem chuť jej prosit, ať už mě nechá do něj vstoupit a přesně v tuhle chvíli přestal. Vzal mě za ruku a strhnul mě na sebe. Sáhnul na stoleček, popadl jeden kondom. Za pomocí zubů ho zkušeně otevřel, opatrně, ale pečlivě mi ho nasadil. Jak chtivý výraz měl, když se díval na můj bolestě naběhlý, vzrušený penis, toužící po uspokojení. Nechápal jsem, co se to děje. Ale bylo to to nejlepší, co jsem kdy zažil. Hned na kondom přišel lubrikant. Asi aby to lépe klouzalo. Roztáhl nohy.
„Pojď!“ vyzval mě jednoduše, v tu chvíli jsem se zasekl.
„Já… ještě… mno… jsi můj první, bojím se, abych ti nějak neublížil nebo něco neudělal špatně…“ 
„Nic se nestane, neboj. Povedu tě.“ Pošeptal. Dal mi ruce na zadek, přibližoval mě k němu. Vzal jsem proto svůj penis a nasměroval jej do něj. Pomalu jsem tlačil a vcházel. Musel jsem zavřít oči.
„Líbí se ti to? Řekni. Líbí se ti to? Jsem úzký, viď?“ Pošeptal, ale já nebyl schopen slova. Jen jsem táhle zasténal. To mu asi jako odpověď stačilo.

Nořil jsem se do něj  čím dál hlouběji. Když už jsem byl úplně v něm, chvíli jsem počkal.
„Bille…“ zasténal jsem a ten ďábel se ještě víc stáhnul. Obejmul mě nohama kolem boků, stejně pevně jako jeho tělo objímalo můj penis. Naprosto dokonalé spojení dvou rozvášněných těl.
Přirážel jsem nejdříve pomaleji, ale postupně jsem divočel. Přirážel jsem tvrdě, rychle. Poháněn živočišnou chutí po uspokojení. Ne, to nebyla chuť, byla to kýžená potřeba. Naše vzdechy se mísily se steny. Billovy nehty, silně zaryté v mých zádech, putovaly. Zanechávaly tak za sebou rudé škrábance. Nastavoval se mi. Chtěl, abych byl hluboko uvnitř, a tak jsem mu s radostí jeho přání plnil.
Stejně tak oddaně  jsem naplnil… kondom. Jaké by to asi bylo bez něj? Nevycházel jsem z něj, na to jsem v tuhle chvíli neměl dost síly. Ani fyzické ani psychické. Bál jsem se, že mi uteče. Svíralo mě to tolik. S hlavou na jeho rameni jsem se musel ujistit.
„Že mi nikam neutečeš…“ pošeptal jsem. Bill oddychoval stejně jako já. Během asi dvou hodin dosáhl třikrát vrcholu.
„Maximálně tak do práce.“ Pošeptal udýchaně. Pak mi zatlačil na ramena. Chtě, nechtě jsem z něj musel vyjít. Svalil jsem se vedle. Sáhl po kapesníčkách a použitý kondom do něj zabalil. Vydýchával jsem se a moc mi to nešlo. Ruce se mi klepaly. Pak jsem s Billovou pomocí otřel naše bříška od Billova semene a v těsném obětí jsme usnuli. Dnes je ze mě, díky Billovi, opravdový muž.

autor: Lenna W.K.T.
betaread: Janule

15 thoughts on “75°C 4.

  1. Oooh, no tak ta poslední věta… to je prostě dobrej konec, který mluví za vše:-D Tome… seš vážně dobrej!!!xD♥ *uznale pokyvuje hlavou* xD
    Nemám slov, bylo to prostě úžasné a jak už zmínila slečna v prvním komentu = není prostě co dodat!!! Gratuluju, jsi jedna z mála lidí, která opravdu dobře dokáže popsat sex, aspoň jedna z mála takových autorů, které znám xD Máš svůj styl, který se mi moc líbí, ukázala jsi ho už v Me Vengo a teď jsi tímhle dílem jenom potvrdila jak jsi dobrá:-D♥
    Úžasná povídka, každopádně myslím, že taková pohodička nebude trvat dlouho, což??? Ale nevadí, prostě Tom už není poslední panic na světě, je to v suchu, nevadí, hlavně že jsme všichni zdraví!!!:-D

  2. Tahle povídka se mi hrozně líbí ♥♥♥,je psána z Tomova pohledu jakoby pohledem do minulosti,působí to na mě zvláštně a tajemně,a cítím z toho neobyčejnou lásku a cit…Bill je tady hotový ďáblík,pěkně Tomovi dává zabrat =),je to prostě úžasné ♥♥♥ a ten sexík byl dokonalý..=)

  3. Pracuju tedka na traileru, myslim, ze hodne prozradi, hlavne muj zamer s povidkou… dekuju za uzasne komentare je to vazne super ze se vam libi, protoze kdybyste vedeli to co ja… myslim, ze na konci povidky vas jebne (asi jako me)
    Rachel ma pravdu, casy srandy konci a kluci se musi pustit do sve prace, myslim, ze vas Bill silene prekvapi stejne jako Toma… kdo by rekl, ze tohle andelske stvoreni se promeni v dabla, jen aby zachranil svou lasku… prozradim jen, ze on sam diky tomu zachranovani dopadne nejhure… jsem moc rada, ze nepisete komentare typu: TO JE SKVELI CHCI DAL 😀 ale rozepisujete se… svoje pocity jake z toho mate… pro autora je to dulezite presvedceni o tom, ze chape podstatu nejen on ale i lidi co to ctou. Koukam ze se v komentarich objevilo slovo "TAJEMNY"  coz je presne to, jak chci aby povidka vypadala, odted vam zacnu odkryvat postupne jak se to tam cele semlelo a proc vlastne ted to Tom vypravi… proc to nevypravi Bill? Odpoved se dozvite na konci pribehu 😉
    MILUJU VAS

  4. [5]:chceš mě zabít???!!????timhle komentem si mě totálně podkopla a já et budu pořát jenom dumat jak to bude dal……mrško xD

  5. [6]:Hele tu je nekdo zvedavej 😀 chacha :D:D snad se me konecne podari zmensit ten trailer a dat ho konecne na youtube 😀
    Hodne prozradi 😀

  6. [5]: Tak víš co, já mám bližší informace, když si s tebou píšu xD:-P
    Ale jinak jsem vážně zvědavá, ten sex ti ještě jednou moc moc chválím!!!:-*

  7. [5]: Proč to nevypráví Bill jsi nám prozradila už na začátku,podle toho,co jsi psala je,myslím,v komatu..jenom prosím,ať neumře,tyhle konce mě hrozně ničí…

  8. Adel 😀 gay OMG lasko tohle mi nedelej 😀

    Jaaj ja jsem si to tedka precetla znova… a musim se pochvalit 😀 (egoista zasranej, ze)
    Je pravda, ze ve me samotne to zanechava zvlastni pocity, nemuzu si pomoct ale kolikrat se mi nad dejem chce plakat… nekdy nehoraznym vzrusenim, ktere se hromadi v Tomove tele a Bill si s nim tak hraje az Tom vazne musi prosit place vzrusenim, tohle vsechno jsou moje pocity, strasne me bavi vypisovat svoje pocity jakozto Tom, protoze k nemu mam blizko i povahove a tak… kolikrat zase placu nad tim, co se tam deje za jine veci, dlouhe odlouceni, laska touha, boj za bezpeci… myslim, ze s touhle povidkou se budu tezce liucit az ji dopisu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics