Predátor vs. vetřelec 1.

autor: LoFinQa*TWC & illyrias

Vážení čtenáři, kdo má inteligenci větší než gumová kačenka, nedoporučujeme číst. Protože tahle ,,mírně“ zvrhlá FF není pro dušičky naprostého klidu a míru, ba naopak, takže pak si nestěžujte, upozornění bylo… xD Je to vícedílovka, píšeme ji spolu (LoFinQa*TWC & illyrias), tak snad se bude… ehm… líbit xD
P.S: Winged Angel je illyrias, a Bill´s Bitch je LoFi xD
P.S: G= Gordon, S= Simone

Winged.Angel (28.6.2009 21:07):
T: (Dneska maj jet pro toho smrada, co si to vymysleli, jako bych jim já nestačil! Nechci žádnýho otravnýho bráchu ani dětinskou ségru! Musel bych se dělit, a to bych nesnesl. Celých 17 let jsem se s nikým nedělil, tak proč najednou jo? Ne! Nechci sourozence!)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (28.6.2009 21:09)
B: (Sedím na lavičce se sklopenou hlavou a očekávám další lidi, kteří si přijdou adoptovat někoho z nás. I když, vlastně ani nevím proč. Snad mě ještě neopustila naděje, že si někdy vyberou i mně. Jsem trapný, pořád si to nalhávám. Kdo by chtěl zrovna mě?)

Winged.Angel (28.6.2009 21:11)
G: (Jdem do toho děcáku, je tam plno harantů jak smetí, se Simon se koukáme, který se nám zalíbí, samý jsou ale šeredný jak noc xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (28.6.2009 21:12)
B: (Právě vešli dovnitř nějací dva lidé, vypadají docela přívětivě, možná si mě vyberou. Ježiši ne, nad čím to zase přemýšlím? Jsem naivní… Mě by chtěl jen naprostý blázen, a to by teda musel být ŠPIČKOVÝ blázen, to vám řeknu)
S: (Všimnu si schouleného kluka – nebo holky? – na lavičce a kývnu na Gordona)

Winged.Angel (28.6.2009 21:14)
G: Co támhle to? Jakýho pohlaví to asi je? (Uvažuju nahlas, ten jedinej z nich nejvíc ujde.) Nic jiného nám, mámo, nezbývá, ať nám to zabalej. xD


(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (28.6.2009 21:16)
B: (Vystrašeně se koukám jejich směrem a přece jenom ve mně zůstane malý plamínek naděje, že bych konečně mohl mít nový domov…)
S: (Lítostivě se dívám na tu zničenou osůbku a pomalu přijdu blíž) To bude asi chlapec… (poznamenám)

Winged.Angel (28.6.2009 21:19)
G: Vážně? (Přijdu k němu) Ahoj, jak se jmenuješ? (Zeptám se radši takhle, než otázkou ,,jakýho jsi pohlaví“ xD)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (28.6.2009 21:21)
B: (Najednou se cítím tak šťastně, jak jen párkrát v životě! Tohle je první člověk, který si mě vůbec všimnul!) J-já… Bill… (vyhrknu tak trochu stydlivě)
S: (tak se tam usmívám… toho klučíka chci xD)

Winged.Angel (28.6.2009 21:22)
G: (No vida, je to kluk…) A kolikpak ti je? (Možná 14? Vypadá mladě…)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (28.6.2009 21:23)
B: 19 (špitnu vystrašeně)
S: Gordone, vezmeme ho? (šeptnu a úplně rozněžněle se na Billa dívám xD)

Winged.Angel (28.6.2009 21:25)
G: Jo, chceš jít k nám? Víš, máme syna ve tvém věku a chceme další dítě, ty nejsi malý ale už dospělý, tak nechápu, proč tady jsi, ale to je jedno… Stejně je to praštěná FF, protože ji píšou praštěný lidi (Usmívám se)

(ooh) BiLLs BiTcH xĐ (28.6.2009 21:28)
B: (Chvíli se na toho pána dívám, jako kdyby byl nějaký psychopat. Neříkám, že není, ale opravdu pochybuju o jeho duševním zdraví. Aspoň že ta ženská se zatím zdá být normální. Nakonec ale překonám počáteční odpor a šťastně vypísknu) Opravdu? J-já… Moc rád! (konečně odsaď vypadnu! I když s těmihle nenormálními lidmi, tak už se odkyblíkuju z tohohle proklatýho místa! Bože, to se mi snad jenom zdá…) J-já… Můžu se na něco zeptat? Jak se jmenujete? (zeptám se stydlivě)
S: Simone (odvětím rozzářeně díky faktu, že máme další dítě. Sice nevím, jak to budeme zvládat, ale to se přežije xD)

Winged.Angel (28.6.2009 21:30)
G: Simon, běž to vyřídit, a já si tady s Billem popovídám (usměju se na Billa)

autor: LoFinQa*TWC & illyrias

betaread: Janule


15 thoughts on “Predátor vs. vetřelec 1.

  1. Hej ten Gordon je střevo…=D Z těch jeho kců fakt nmožu…=D Jinak už se těším, jak se bude Tom tvářit na Billíka…tak rychle dál! 🙂

  2. Autorky by mi měly pomoc při hledání dolní čelisti, co mi údivem křusla na zem :oD That is good :o)

  3. Boze……………….
    To sa nemozete obtazovat aspon tu konverzaciu vo worde upravit?
    Takto sa spoluatorska povidka NEpise, pouhym skopcenim konverzacie do clanku……………………..

  4. mě se líbí každá povídka tímhle stylem psaná a to platí i u téhle ale jedna věc mě zaráží Bill tam říkal,že je mu 19 a Tom říkal,že se 17 let s nikým nedělil zajímavé

  5. Všem děkujem za povzbudivý komenty xD Jo jo, je to uhozený, ale to byl účel xD Další díl bude brzo, teď jsem byla týden bez compu, takže už ho co nejdříve pošlu x))

    Nexus: Jestli to nevíš, takhle se povídky, které píšou 2 nebo více autorů PÍŠOU! Zřejmě s tím nemáš moc velké zkušenosti, což mě samozřejmě velice mrzí, nechci se tady s tebou hádat, jen říkám, že nemáš pravdu… x)Kromě toho – psali jsme to na ICQ – a nevím, jak u tebe, mě historie zkopírovat nejde. Do wordu jsem to celé přepisovala a ještě upravovala překlepy apod., aby Janule neměla těžký betaread. Jestli ti tento ,,styl psaní" vadí, nikdo po tobě nechce, abys to četl/a!

    Schwarz Engel: Jo, je to tak, že Bill a Tom jsou bráchové, ale oni o tom zatím neví. Děj je takový, že Bill je od svých dvou let v dětském domově. Takže se o svůj pokoj v těch dvou letech ještě dělil. Potom, co odešel, už Tom byl sám. x))) Snad chápeš, já jsem na vysvětlování naprosté střevo xD

  6. [11]: Nahodou, pisanie spoluatorskych poviedok mam v oblube. Je to zaujimavejsie nez pisat to sam (aj Vampire Love, aj pernikova Chalupka, aj Forgiveness, aj Forbidden Love na mojom blogu su spoluautorske, at uz s Annie, moi@ashi-sama alebo Wicky) ale takto, sa to NEDELA.
    Jeden napise kusok, to sa skopci. Druhy napise kusok, to sa skopci. BEZ TOHO, ako sa doticny volal a kolko bolo hodin ked to odoslal!

  7. Nexus: Nevím, jak to děláte vy, ale psát spoluautorskou povídku jde na více způsobů. Jeden tak, jak ji píšete vy, druhý, jak ji píšeme my. Nemusíš nás tady poučovat, já to vím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics