Životní sen 12.

autor: BlackAngel

Bill

Tak to se nám teda rozhodně  povedlo. Vesele se vracím do naší učebny a neustále se spokojeně uculuju. Co tomu asi řeknou naši? Za mnou se courají unavení kluci. Jo, jo, oni to mají těžký. Já si jen prozpěvuju, občas si zařádím na podiu, ale kluci, ti se do toho musejí pořádně opřít. Mířím rovnou ke stolku s pitím, otevřu kolču a napiju se rovnou z lahve.
„Že by ses nejdřív podělil!“ uslyším Georgův hlas. Přijde ke mně a vytrhne mi kolu z ruky.
„Hamoune jeden!“ rýpne si do mě a vesele se zakření. Já ho přejedu arogantním pohledem.
„Tss, uklidni se, já nejsem žádný hamoun!“ řeknu tvrdě. Georg ztuhne, asi nečekal, že takhle zareaguji. Propuknu v obří smích.
„Bille, někdy si fakt na palici,“ zakroutí nechápavě hlavou a nalívá si kolu. Otočím svůj pohled na Toma. Obejdu sedačku, na které se uvelebil a stoupnu si za něj. Skloním se k němu a…  
Tom

„Bille, jo, to je moc příjemný,“ zavřu blahem oči a ukloním hlavu na stranu, aby Bill měl lepší přístup ke krku.
„Hele, já chci taky masáž,“ zaškemrá Gustav.
„Tss, hele trhni si, tahle masérka je moje!“ vypláznu na Gustava jazyk a zakloním hlavu. Podívám se na Billa. Jak je spokojený, drobeček můj. Hned bych se na něj vrhl, ale jaksi před klukama to nejde.
„No tak když masáž nebude, jdu se kouknout, co se děje v hale, Geo, jdeš taky?“ zeptá se Gustav, počká na Georga a zmizí někde v hale. No, to se mi upřímně hodí.
„Pojď ke mně, miláčku,“ zavrkám a mrknu na Billa. Chytím ho rukou jemně za předloktí a stáhnu ho k sobě na klín. Skloním se k němu obličejem a jemně ho líbám. „Dneska si byl úžasný,“ zašeptám mu do ucha, kousnu ho jemně do krčku a udělám mu tak menší flíček. Příjemně mi zabrní v podbřišku, dostal jsem na Billa děsnou chuť. Vjedu svou rukou pod jeho triko, pohladím mu jeho nádhernou jemnou kůži na břiše a zajedu jedním prstem pod lem jeho džínů.

Bill

„Copak by Tomík chtěl?“ vydechnu potichu, když mě hladíš prsty pod džínama. Otřu se zadečkem o tvůj už docela tvrdý klín.
„Tomík by chtěl svého kocourka,“ culí se na mě ten ďáblík. No kdo by mu tak odolal. Hladím Toma přes triko po břiše a hrudníku. Tom mě sleduje a pěkně si to pochvaluje. Stáhnu mu jeho xxl triko a zasypávám polibky to dokonalý tělo. Nevynechám jediný místečko, jediný sval. „Mhm, Billí,“ vydechne Tom a stáhne mi triko a už už se dobývá i do kalhot. Ty za chvíli padají i s boxerkami dolů na zem. Potichu oddechuju, cítím jak mi rychle buší srdce. Políbím hladově Tomovy sladké rty a slezu z jeho klína. Posadím se na zem, k Tomovým nohám, dlaní mu hladím hrudník, bříško, podbřišek a posunuju dlaň níž, až se dostanu do rozkroku. „Lásko, hlavně nepřestávej!“ vydechne Tom a kouká zastřeným pohledem na mě. Vezmu do ruky jeho penis a stisknu jeho špičku mezi své rty. Tom se prohne slastí a zakňourá. Začnu ho jemně a pomalu kouřit, přitom se pořád věnuju jeho citlivé špičce penisu.  
Tom

Asi se zblázním slastí. On je tak úžasný.
„Billí, Billí, já tě chci,“ zajedu mu rukou do vlasů a trochu víc si jeho hlavu přitisknu do rozkroku. Cítím, že nebude trvat dlouho a já se udělám, ale takhle rozhodně nechci. Kouknu na Billa, který se mi pořád tak krásně věnuje. Vytáhnu ho k sobě nahoru a začnu ho líbat. Zasypávám polibky jeho tělo a mířím dolů, tam dolů, kde to mám tak rád… xD.
„Mhm, jo, pokračuj, miláčku!“ vydechne Bill a křečovitě mačká polštářky na sedačce. Je chudáček úplně rozcuchaný a má rozteklé oční stíny, ale pořád je tak sexy. Vezmu do ruky jeho penis a začnu ho kouřit, pak, když už vidím, že už je to na Billa celkem moc, ho jemně nazvednu a prudce do něj proniknu. Začneme se společně pohybovat, nic jiného teď pro nás neexistuje, než jen my dva. Přijde mi, jako bychom byli jedno tělo, jedna duše. Dýcháme společně, naše srdíčka bijí ve stejném rytmu. Nikdo jiný teď doopravdy pro mě nebyl, byl jsem tady a teď, já a Bill. Přesto jsme nebyli sami, sledovaly nás dva páry vyděšených a nevěřícných očí. Kdybychom tak nezapomněli na ten zatracený zámek.
„Tome!“ uslyšel jsem ten známý, vyděšený hlas. V ten okamžik jsem nebyl schopný ani jednoho pohybu. Akorát jsem se ještě stihnul udělat.

Bill

„Bille, proboha co to tady děláte?!“ to mě vytrhlo z toho šťastného transu. Ucítil jsem ve svém těle příjemný teplo. Tom se udělal a já hned taky. Před těmi našimi diváky. Nikdy jsem se necítil trapněji. Vyděšeně jsem se koukl na Toma a pak na ty příchozí. „Sakra, sakra, sakra, proč jsme se zase doprdele nezamkli!“ to mi kolovalo celou dobu, než jsme se od sebe s Tomem odtrhli a rychle se začali oblíkat. Čeká nás asi dlouhý a trapný vysvětlování…

autor: BlackAngel
betaread: Janule

6 thoughts on “Životní sen 12.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics