Životní sen 13.

autor: BalckAngel

Tom

Ten poslední, koho bych tu čekal, je moje a Billova matka. Natáhnu se pro oblečení a nasoukám se do něj. Ty dvě mě a Billa nepřestávají sledovat.
„Mami, já,“ kouknu se na mámu, nevím, jak začít. Otočím se na Billa. Ten se tváří nějak podobně jako já.

Sylvie (Tomova máma)

„Co, mami?“ stojím zkoprněle a raději se nedívám na mou sestru. Doufám, že mě nepoznala. To je zákon schválnosti. Už jsem ji nikdy nechtěla vidět a teď tu stojím s ní a kárám mého syna. Vlastně jejího.

Simone

To, co se teď tady odehrálo, mi vyrazilo dech. Proto Bill nikdy domů nepřivedl svou přítelkyni. On je gay. Pohledem sjedu na toho Toma. Tom, jmenuje se stejně jak Billův bráška. Zadívám se na ty dva. Až teď mi začne doopravdy docházet, jak si jsou podobní. Ty oči, nosy, rty, prostě všechno. Otočím se na tu ženu stojící vedle mě. Kdo to ksakru je? Asi začínám bláznit, ale něco mi říká, že ta žena má něco dohromady se zmizením mého syna a že ten syn je přede mnou. 

Bill

Proč je tady takový  ticho? Uslyším svůj rozklepaný hlas: „Mami, já a Tom… ehm, my spolu chodíme,“ podívám se mámě přímo do očí. Polknu a seberu další kus mojí malé odvahy: „Tom je děsně úžasný kluk, máme tolik společného, on je jak moje dvojče,“ vydechnu.

Silvie

No kdybys jen věděl! říkám si v duchu a otočím svůj pohled na Simone. V tu samou chvíli se podívá také ona na mě. Škubnu sebou. Nemůžu od ní odtrhnout oči. Simone mě doslova propaluje pohledem. Povede se mi od ní odvrátit.
„Tome, sbal si svoje věci, jede se domů!“ poručím.

Simone

Ten hlas mě přivede o nějakých pár let zpátky. Vzpomenu si na mou sestru. Přejedu tu ženskou pohledem. Tohle ale není moje sestra. Vypadá jinak, ale ten hlas…

Tom

Sbalím svoje věci. „Bille, měj se,“ sleduju ho zaraženě. „Nashle, paní Kaulitzová,“ podívám se na Billovu mámu.
„Nashledanou!“ procedí Simone přes zaťaté zuby.

Simone

„Bille, jedeme domů!“ šlehnu pohledem k synovi a vyjdu ven z té učebny. Za mnou slyším Billovy kroky. Celou cestu domů ani jeden z nás nepromluví. Vrátíme se hodně pozdě. Bill odchází rovnou do pokoje, já se přesunu do obýváku. Přistoupím k oknu a dívám se ven. Před očima mi koluje to, co jsem viděla. Co když je to pravda a Bill se miloval se svým bratrem? Není náhoda ta podobnost mezi nimi.

autor: BlackAngel
betaread: Janule

4 thoughts on “Životní sen 13.

  1. Ááá..nechce se mi ani věřit..BlackAngel dopsala 12. díl!! xDDD
    Paráda…. tak šup šup, ať se konečně dozvím, jak to dopadne xD

  2. Hele,když se ti to Petrushe nelíbí,tak to klidně číst nemusíš,já holt poslední dobou nemám tolik času jako předtím..proto posílám dílky s takovou odchylkou…a Janče děkuju za super komentík,jsem ráda, že se to líbí…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics