Najdu tvé srdce 26.

autor: Rachel

Tomovy ruce přejely po velkém, oroseném zrcadle v koupelně a Tom se pozorněji zadíval na svůj odraz. Pečlivě, milimetr po milimetru prozkoumal svou čistou a jemnou pleť a nato se natáhnul po svém kartáčku, očima hledajíc  zubní pastu.  
Bylo něco málo před desátou hodinou, když se oba po dlouhém, nekonečném mazlení a líbání konečně dostali z postele ven. Bill narychlo utíkal do svého pokoje, a zatímco si vzal na práci přípravu snídaně, Tom se rozhodl se zušlechtit. Nikdy nešel do postele bez pořádné sprchy nebo koupele, včerejšek byl výjimkou, kdy se věnoval mnohem příjemnějším věcem. Právě proto za sebou co nejrychleji zavřel dveře koupelny a pustil na své horké, rozpálené tělo příjemně teplou vodu.  
S přivřenými víčky vnímal ten úžasný pocit uvolnění a blaženosti, který jej s každou další kapičkou, dopadající na jeho nahé tělo naplňoval. Miloval teplou sprchu hned po ránu… a o to víc si ji teď užíval.
Vytáhl kartáček z pusy a omyl jej pod vodou. Otevřel střešní okno, aby měla pára kam odejít a rozhlédnul se po koupelně. Vzal první, velký ručník, který mu přišel pod ruku a omotal si jej kolem pasu. Naposled se zadíval do zrcadla, vycenil na sebe své sněhobílé zuby a spokojený s výsledkem vyběhl ze dveří koupelny ven na chodbu.  
Pomalu sešel schody dolů  a volným krokem zamířil ke kuchyni. Těsně přede dveřmi se zastavil a zvědavě nahlédnul dovnitř, nato však jeho rty rozjasnil široký úsměv. Podvědomě se pousmál a pozorněji se zadíval na černovláska před sebou.
Billovy ruce měly mnoho práce a Bill jen očima přejížděl po ingrediencích, které už použil a které ještě ne. Připravoval své vlastní jídlo, které Tom ještě nejedl, proto si dal opravdu záležet. Natáhnul se po čerstvých ředkvičkách, a zatímco si pod nosem pobrukoval neznámou melodii, nevědomky přitom vrtěl zadečkem, po kterém teď přejížděl Tomův chtivý pohled.

Málem se mu zatmělo před očima, když jej takhle uviděl. Bill měl na sobě modročerné, tmavé tričko a kraťounké, uplé boxerky. Bylo zřejmé,  že se dnes ještě nijak neupravoval, vlasy měl jen volně pohozené dozadu a malování si nechával na později. Měl očividně velmi dobrou náladu a na své práci si dával co nejvíce záležet. Přes jeho tvář přelétnul jemný úsměv a jeho srdce se rozbušilo o poznání rychleji, když za sebou ucítil nádhernou blízkost a známou, přitažlivou vůni, vznášející se za ním v sladkém oparu.
„Už to bude hotové,“ s úsměvem odpověděl dřív, než stihl Tom vyslovit svou otázku a znova se sehnul ke své práci. Tom se pousmál.
„Co to vlastně vůbec bude?“ optal se a zvědavě nakoukl přes Billovo rameno.
„Moje specialitka. Bude ti chutnat, uvidíš,“ Billovy rty se zvlnily do úsměvu a Bill se zadíval na svou dosavadní práci. Pousmál se a spokojeně  vzal nůž do rukou… v tom však ucítil na svém krku první  horký polibek.  
Překvapeně zamrkal a pomalu shlédnul dolů. Jeho očím se naskytly paže, ovíjející  se kolem jeho pasu, a horké dlaně, které pomalu spočinuly na jeho bocích, lehce jej hladíc. Odtrhl od nich pohled a zadíval se před sebe, tiše vnímajíc další polibky měkkých, plných rtů.
„Tome,“ vydechl tiše a poprvé přivřel víčka slastí, tiše vydechujíc. Cítil za sebou Tomovu blízkost, cítil jeho podmanivou, přitažlivou vůni, která jej dráždila v nose, cítil jeho horké rty na své  kůži, jež se pod nimi pozvolna začínala rozpalovat. Cítil jeho dlaně na svých bocích… které teď obratně vklouzly pod lem jeho trička, a prsty přejely po jeho kůži. A to Billa ani v nejmenším nenechávalo chladným.
„Ano,“ Tomovy rty se zvlnily do úsměvu a Tom tázavě pozvedl obočí, ve svých polibcích však pokračoval dál. Teď patřil černovlasý mladík jen jemu, měl s ním své úmysly.
„Přestaň, prosím,“ Bill tiše vydechl svou prosbu a pevně semknul víčka. Lehce zaklonil hlavu a trhavě vydechl, když ucítil na své  kůži Tomovo jemné skousávání a následně jazyk, který mu poraněná místečka ošetřoval. Řekl sice Tomovi, aby přestal, ve skutečnosti si však přál pravý opak. Toužil po tom Tomovi patřit, chtěl, aby i on na chvilku převzal kontrolu. Všude před ním postávala nedochystaná snídaně, ani to však Billovi nezabránilo v představě chvilkových něžností a intimností z Tomovy strany. Pomalu mu začínal docházet Tomův záměr.
„A co když nechci přestat?“ Tomův tichý, zastřený hlas se tiše dolinul k Billovým uším a Tom se pousmál. Znova se sehnul ke kůži na Billově krku a vsál ji mezi své rty. Billovi tak jen potvrdil jeho dosavadní myšlenku.  
„Ty mě svádíš!“ Billovo tělo se prudce otočilo a Bill nahlas vyřkl svou myšlenku… v tom však jako by do něj udeřil blesk.
Překvapeně zamrkal a nevědomky pootevřel rty v němém úžasu, dívajíc se na chlapce před sebou. Tom stál před ním téměř nehybně a snažil se zadívat do jeho čokoládových očí, jejichž pohled po něm putoval. Jeho tělo bylo zahaleno jen sněhobílým ručníkem, omotaným kolem jeho boků. Copánky měl volně pohozené, v ušních lalůčcích se mu leskly stříbrné náušnice a jeho pleť i kůže nesla nádech zlatavého opálení od slunce. Na jeho hrudi i tváři stále ještě ulpívaly kapičky vody, které samovolně stékaly po jeho nahém těle… až se vpily do látky ručníku.
Snad ještě nikdy jeho vzhled nepřipravil černovlasého chlapce o slova tak jako teď. Byl dokonalý… až příliš dokonalý nato, aby mu Bill dokázal odolat.  
Využil chvilky Billova překvapení  a opět se sehnul k jeho bílé kůži na krku.
„Přesně tak,“ odvětil klidně a nedával na sobě nic znát. Billův úžas a překvapení však jen tak přehlédnout nemohl. Moc dobře věděl, na co právě myslí. Snažil se bojovat sám se sebou… tento boj měl však předem prohraný, tím si byl Tom jistý. Odtrhl rty od jeho krku a naslouchajíc Billovu trhavému výdechu, vtiskl první polibek na jeho pravé rameno.
„Dělám jen to, co jsi dělal ty včera večer,“ zašeptal stále klidným, avšak vábivým hlasem… a cítil, jak se dvě jemné dlaně zlehka dotkly jeho nahých paží. Nečekal už na nic. Dlaněmi sklouznul na Billův zadeček a vysadil jej na kuchyňskou linku. Pomalu se od něj odpojil, a konečně se zadíval do jeho čokoládových očí.  
Jejich pohled se nejdříve střetnul s tím jeho a pak pomalu sklouznul na jeho mužnou, vypracovanou hruď. Billovy rty opustil tichý výdech a Bill si lehce skousl rty nad snědou, krásně opálenou kůží a rýsujícími se svaly. Opatrně vztáhnul prsty a bříšky po nich jen lehce přejel, tiše vydechujíc, zatímco pohled jeho očí sjel ke sněhobílému ručníku kolem Tomových boků. Kdyby se pohledem dalo svlékat, Tom by tu už dávno stál kompletně nahý. Tak moc jej přitahoval.
„Jsi dokonalý. Tak sexy,“ vydechl tichým, až zastřeným hlasem a neváhal ani vteřinu.
Ovinul své paže kolem Tomova krku a přitáhnul si jej za týl blíž. Vyhledal jeho rty a přímo naléhavě se do nich vpil. Jen několik málo vteřin věnovali prvním, toužebným polibkům, než se Tomovy rty odpojily od těch Billových.
„Je to tu dost pohodlné, nebo tě mám unést zpátky do ložnice?“ zašeptal a opět se přesunul k Billovu krku. Vsál jeho kůži mezi rty a více skousl. Odpovědí mu byl Billův tichý sten.
„Chci zůstat tady,“ odvětil a lehce si skousl rty slastí, kterou mu Tomovy polibky a dlaně, bloudící pod jeho tričkem, přinášely. Obmotal své dlouhé, štíhlé nohy kolem Tomových boků a přitáhl si jej za týl blíž k sobě… dokud neucítil na svých rtech vášnivý, hladový polibek.  
Tom si dával opravdu záležet. Dlaněmi bloudil po Billově hrudi a bříšky prstů zkoumal jeho citlivou kůži. Žádostivě líbal jeho rty, laskal jeho jazyk tím svým, nebo se věnoval citlivé kůži na jeho krku. Lehce ji skousl a přejel po ní jazykem… a s úsměvem zaznamenal blažené zavrnění někde u svého ucha. Pousmál se a dál se věnoval své činnosti. Bylo to další citlivé místečko, které u černovlasého chlapce odhalil.  
Billovy rty opustil další, naléhavý sten a Bill prudce zvrátil hlavu dozadu. Tomovy rty, horké doteky i smyslné polibky jej dráždily tak, jako ještě nic na světě. Tom na něj působil jako to největší afrodiziakum – už jen tím, že tu stál, líbal a dotýkal se jej. A právě to na Billa zapůsobilo nejvíc…  
A toho si všiml i Tom. Znova se nadechl, a když ucítil na svém bříšku slabý tlak, pomalu shlédnul dolů. Jeho srdce vynechalo jeden úder… a na jeho tváři se rozhostil úsměv, když se jeho očím naskytla malá, avšak zřetelná vybouleninka. Pousmál se a skousl si rty. Jeho přítel byl vzrušený… a on se nemohl dočkat, až s tím něco udělá.
Rty se opět vrátil k Billovu krku, zatímco se jeho ruka jen pomalu sunula do Billova klína. Už  už se usídlila v jeho rozkroku a chystala se prozkoumat jeho vzrušení… její činnost však přerušila ta Billova.  
Billovy oči rychle vzhlédly k těm Tomovým a Bill párkrát zamrkal. Nervózně si na lince poposedl… a pomalu odtáhl jeho ruku ze svého rozkroku.
„T-Tome, já… Tohle ještě ne, prosím…“ zaprosil a bázlivě uhnul svým pohledem před tím Tomovým. Netušil, jestli se na tohle právě teď cítí. Toužil po Tomovi, to ano… jen si nebyl jist, jestli je na to ta správná chvíle.
Tomovy rty rozjasnil milý  úsměv a Tom odložil svou ruku z Billova rozkroku. Nezlobil se na něj – právě proto, že jej dokázal zastavit a vyjádřit tím své pocity. A právě pocitu provinění vůči němu jej chtěl zbavit.
„V pořádku, lásko,“ zašeptal a něžně si jeho tvář pozvedl, vpíjejíc se do jeho očí těmi svými. Byly to právě ony, nekonečná něha, zračící se v nich, co Billa zbavilo všech jeho obav a pochyb – stejně, jako měkký, vděčný polibek.  
„Tatínku! Billi!“ zvonivý dětský hlásek se roznesl celou zahradou a Hailie se naposled rozloučila se Sue. Nadšeně zamávala a se zářivým úsměvem vběhla rovnou do tatínkovy náruče.
„Oh, konečně, miláčku. Už se nám s Billem moc moc stýskalo. Jak ses měla, princezno moje?“ Tomovu tvář rozzářil úsměv a Tom se od své dcerky na okamžik odtáhl, hledíc do její šťastné tváře. Hailie se na něj vesele usmála, než se opět uvelebila v jeho náruči.
„Bylo to úžasné, tati,“ přiznala a pevně jej objala.  
Tomovy oči pomalu vzhlédly k těm čokoládovým a Tom oplatil úsměv černovláskovi, stojícímu kousek opodál. Vypadalo to, že s tímto víkendem byli všichni tři více, než spokojeni.  
autor: Rachel
betaread: Janule

6 thoughts on “Najdu tvé srdce 26.

  1. Krásný díl, to Tomovo svádění bylo absolutně perfektní =)) Jenom škoda, že Bill couvnul, mám pocit, že tady něco není v pořádku, jako by se Bill bál Tomovi dovolit víc, než jenom líbání a něžnůstky, jsem zvědavá, jestli na tom něco bude, nebo prostě jenom Bill neměl tu správnou náladu…no, po pravdě řečeno, nedovedu si ale představit, že by někdo na Toma v téhle povídce neměl náladu…xD, on je tady totiž "Pan dokonalý" se vším všudy ♥♥♥ Takže se nehorázně těším, až Billí Tomovi dovolí víc, snad se dočkám ♥♥♥

  2. jeeeej twle … tak on mu ho honí … a když dojde na něj tak je posranej … tak to je teda skvělí

  3. Tak toto ma teda poriadne prekvapilo. Bill sa večer správal ako skúsený milenec a Toma urobil nádherne a teraz, keď mu to Tomi konečne chcel vrátiť, tak cúvol??? Ja som skôr myslela, že problém bude mať Tom, keďže doteraz bol asi len so ženami. Tak na toto som zvedavá čo sa deje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics