Vysavač

autor: MußiQ-May

Čawlitz úchylátka ;D … Jakpak se máááme? (: Mám tu pro vás další jednodílku. Doufám, že se vám bude líbit ;D
Pá(é)čko, Maj (:

„Ne, tohle já dělat nebudu! Udělej si to sám!“ křiklo naštvaně po Tomovi jeho mladší dvojče Bill.
„Ale no ták, Bille. To tě nezabije,“ ušklíbl se Tom, a do ruky mu strčil vysavač.
„Ne, ne, ne! Vysávat já nebudu! Já chci…“ skousnul si ret a zamyslel se.
„No, copak bys chtěl, bráško?“ zvedl obočí Tom a pousmál se.
„Co kdybych si uklidil pokoj?“ uculil se Bill.
„Pokoj si uklízíš každej den, takže zapomeň! Můžeš si ho uklidit, až vysaješ, a umyješ vanu… Minimálně,“ zívl Tom. Bill naštvaně našpulil rtíky a stále držel vysavač, který mu Tom strčil do rukou.
„Fajn,“ odsekl a i s vysavačem odpochodoval do obýváku, a zavřel za sebou dveře. Ještě jeho směrem i přes zavřené dveře stačil vypláznout jazyk. Vydechl, a hypnotizoval vysavač pohledem.

„Co s tebou?“ povzdechl si. Zapojil vysavač do zásuvky, a ten se hned naplno rozjel. Bill se leknul. „Whaaaa!“ zakřičel a trhl sebou. Podjela mu noha, tím pádem skončil na zemi na zadku. „Kurva! Debilní vysavač!“ zanadával a vypnul ho. Naštvaně do něj kopl a pomalu se sesbíral ze země. Sakra, to ho ten Toman neumí vypínat, když ho vydělává ze zásuvky? Zakroutil nad tím hlavou. Koukal zase tak hypnotizovaně na ten vysavač. Vůbec se mu do toho nechtělo. Nejradši by se rozvalil na postel, a spal by minimálně až do dalšího dne. Nespokojeně se zavrtěl a opřel se o zeď. Stále ale z vysavače nespouštěl očka. Zachichotal se, když mu to bliklo.

„Mám nápad, Whiii,“ zasmál se, a pro sebe se zaradoval. Proč by si to uklízení přecejen nemohl trošku zpříjemnit, hm? Pootevřel dveře, jestli není v blízkosti Tom. Byl v kuchyni a cosi si zpíval. Umýval nádobí. Bill se opět pro sebe zaradoval. Pomalu zase dveře zavřel a odťapkal k vysavači. Rozepnul si pásek, a kalhoty i s boxerkami letěly dolů. Skousnul si ret a přisunul si k sobě vysavač. Do rukou si vzal takovou tu… rouru (Poznámka autorky: nevím jak se tomu říká xD), a obmotal okolo ní prstíčky. Zhluboka se nadechnul, a přirazil do vysavače.  
„Mmmmh,“ slastně vydechnul a pousmál se. Rozpohyboval se v tom. Spokojeně vzdychal a pořád zrychloval přírazy. Chystal se opřít o zeď, protože se mu takhle opravdu nepohodlně… přiráželo. Popošel kousek a omylem nohou žduchl do vysavače. Jeho nožka spustila vysavač, který byl stále zapojený v zásuvce. Při Billově smůle ho spustila tak, že vysavač nasál vše dovnitř. Bill vyvalil oči a nahlas zapištěl.
„Aaaaaaaaaa,“ zakřičel a šikovně si zapletl nohy i šňůru z vysavače a zase skončil na zemi.
„Pust mě, ty potvoro!“ křičel a pokoušel se ze své chlouby sundat vysavač, který ho spokojeně sál dál, a nehodlal ho pustit. V ten moment se otevřely dveře, a v nich stál dredatý kluk. Tom! Jakmile uviděl, co se před ním na zemi odehrává, ani se nepokoušel zadržet smích. Pohled na jeho bratra, jak si to rozdává s vysavačem, byl až příliš komický.

„B-Bille, seš v pohodě?“ stále se dusil smíchy.
„Tomane! Okamžitě mi pomoz!“ zakňučel zoufale, ale vysavač ho stále spokojeně sál. Tom se slzami v očích od smíchu přikývl, a chystal se vypnout vysavač, když v tom Bill prudce zaklonil hlavu, a zapřel své tělíčko dozadu o ruku. Nahlas zavzdychal a do vysavače vyvrcholil. Tohle už Tom opravdu nevydržel. Propukl v ještě větší záchvat smíchu, ale poslušně se dostal k vysavači, který vypnul. Už nebyl slyšet hukot vysavače, ale jen hlasitý smích Toma, a Billovo vydýchávání z bouřlivého sexu s vysavačem. Bill se zavrtěl, a pomalu z vysavače vyšel a postavil se na nohy. Protáhl se a pohled mu padl na Toma, který se skoro dusil. Zakroutil nad tím hlavou.  
„Tohle nebylo vtipný,“ zamračil se a dal ruce v bok.
„Ale bylo,“ smál se Tom dál.
„No, jediná věc v baráku, co mě dokáže uspokojit,“ ušklíbl se.
„To asi proto, že já nejsem věc, bráško,“ na Tomově tváři se objel lehký úsměv.
„A i kdyby… Líp bys to nesvedl,“ znuděně zívl. Ano, přesně k tomu chtěl Bill svého staršího bratra vyprovokovat.
„Ale ano, svedl,“ zakňučel Tom dotčeně.
„Dokaž to,“ vykouzlil nadržený úsměv na rtech. Tom bez jediného slova šel k Billovi a chytil si ho za boky. Usmál se na něj a políbil ho žhavě na rty, což Billa už totálně dostalo. Zachvěl se. Tom mu sundal tričko a polibky mu sjížděl po krku až dolů. Zastavil se nad pupíkem, který mu projel jazykem až na podbřišek. Opět nasadil na jeho kůži pusinky. Když se konečně dostal k bratrovu penisu, Bill nedočkavě zakňučel. Tom se nad tím pousmál, a přejel mu po něm po celé délce jazykem. Bill hlasitě zavzdychal bratrovo jméno a podlomila se mu kolena, tudíž zase skončil na zadku. Tom tam klečel a nevěřícně na něj koukal, jako by se chystal zase vybuchnout smíchy.  
„Promiň,“ šeptl Bill, a uculil se. Tom přikývl a nasáčkoval se Billovi mezi nožky. Pousmál se, a naklonil se k Billovu mužství. Začal mu rty laskat špičku.
„Aaah, mhh, Tomí,“ zavzdychal nahlas Bill. Tom si ho vzal celého do pusy a rozpohyboval se. Bill se nedokázal ovládnout. Začal Tomovi do pusinky přirážet. Tom vyvalil oči. Něco takového nečekal, ale vyšel Billovi vstříc, tak se ještě rychleji rozpohyboval. Bill začal nahlas a dlouze sténat. Semkl k sobě pevně víčka. Tom se trošku pousmál a pokračoval. Po pár sekundách Bill do Tomovy pusinky s výkřikem vyvrcholil. Tom všechno poslušně spolykal a podíval se na Billa. Zhluboka dýchal. Přivinul si ho k sobě.
„Tak co? Kdo tě nejlíp uspokojil?“ uculil se. Bill otevřel očka, a podíval se na brášku. Zasmál se.
„Vysavač.“

autor: MußiQ-May
betaread: Janule

16 thoughts on “Vysavač

  1. boze to je konec a nejvic ta veta"Pust mě, ty potvoro!" ,a nebo Vysavac spokojene sal, hej tak tahle byla vazne dobra ,ja sem se malem pochcala kdyz sem to cetla protoze z toho vazne nemuzu…:)

  2. Kurwaa…leží na zemi a kroutí se smíchy…to bylo božíí xDDD.-..prej líp bys to nesvedl xDDD

  3. Nejlepší konec… téda ten Billí se vážně nezdá 😀 smála jsem se od začátku až do konce 😀 😀

  4. Přísahám, že když jsem si přečetla název, hned mě napadlo, co se bude dít xDDDD
    Fakt to nemá chybu, a jak Bill na konci Toma převezl, prý vysavač xD!!!!

  5. To je debil :DDD Jak ho něco takového mohlo vůbec napadnout? Šťouchnout ho do vysavače?? :DD Pane bože. Mě tečou slzy smíchy

  6. A jaký z toho měl pocit vysaveč?? =D
    Jinak celou dobu jsem se válela na podlaze a řehtala se jak kůň… Babča nse přiřítila a koukala na mě jak na blázna… XD
    Když jsem řekla jenom: "Vysavač", poklepala si na čelo a odešla… XP

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics