A Beautiful Disaster 18.

autor: bmccray

394
**O TÝDEN POZDĚJI**

Tomův pohled

Ještě jsem Billovi neřekl, co se děje. Je těžké to jen tak vynést na světlo, ale myslím si, že už něco ví. A až to zjistí na jisto, jsem si jistý, že ho to zdrtí.

Sedím v obleku u soudu. Normálně oblek nenosím, ale nemohl jsem sem přijít oblečený tak jako normálně. Saki a já jsme vložili krev, pot a veškeré naše úsilí, abychom vyhráli. Udělal jsem vše, co bylo v mé moci, abych tohle zastavil, ale mám pocit, že se stane něco špatného. Čekáme, až soudce vynese rozsudek. Mám pocit, jako bych ani nemohl dýchat. Saki se na mě podíval a poplácal mě po rameni.

Soudce se vrátil zpět do jednací síně.

Všichni jsme se postavili.  
„V rozhodnutí v péči o Serenity Marii Trümperovou, bylo opatrovnictví svěřeno matce,“ řekl.  
Bylo to, jako by se všechno rozplynulo, neslyšel jsem, co říká. Zapadnul jsem zpět do lavice a cítil, jak mi stékají slzy po tvářích. Podíval jsem se na Lorraine, která objímala svého nového přítele Nicka. Přísahám, že jsem snad viděl náznak zalitování v jejích očích. Soudce řekl, že mohu něco ještě říct. Roztřeseně jsem se za pomoci Sakiho postavil.  
„Lorraine, prosím… prosím, postarej se o ni.“ To bylo vše, co jsem jí mohl říct. Odešel jsem ze soudní síně, společně se Sakim, a Lorraine se za mnou rozběhla.  
„Tome, prosím, počkej. Prosím!“ Otočil jsem se.  
Paparazzi zběsile fotili.

„Tome, je mi to tak líto. Chtěla jsem jen další šanci, víš? Být matkou,“ řekla a dívala se do země. Nemohl jsem jí to uvěřit.

„Nemusela jsi mě tahat na soud. Nemusela jsi ji ode mě vzít. Soudní případ… proč, Lorraine? Pohybovat se kolem ní by pomohlo víc, než jí vtrhnout do života a pak ho milionkrát opustit.“ Povzdechl jsem si a odešel. Vyzvednu Serenity dřív ze školky.

______________

Billův pohled

Usínal jsem. Tohle byl můj první den na mateřské dovolené. Zrovna jsem se snažil udržet oči, aby se mi pořád nezavíraly, když mi zazvonil telefon. Snažil jsem se to ignorovat, ale bylo to vytrvalé. Zasténal jsem a natáhl se pro něj.

Odkašlal jsem si. „Prosím?“ zeptal jsem se, zatímco jsem si protíral oči.

„Bille, to jsem já.“ Ztuhl jsem. Může to být…? Ne.

„Tylere?“ zeptal jsem se a pomalinku se posadil.
______________

Pohled Serenity

Seděla jsem na houpačkách se svými přáteli, Gabem a Abdullah. Zrovna mi vysvětlovala, proč má čepici na hlavě. Byla tak cool, taky chci jednu. Slyšela jsem otevřít bránu a otočila se. Viděla jsem tatínka. Seskočila jsem z houpačky do písku a rozběhla se za ním, Abdullah a Gaba jsem vzala s sebou.

„Tatínku! Tohle jsou moji přátelé Abdullah a Gabe. Jsme nejlepší přátelé!“ řekla jsem rychle. Usmál se na nás dolů.

„Ahoj, Abdullah, ahoj, Gabe, já jsem její táta, Tom.“ Abdullah se stydlivě usmála a Gabe mu rozhodně potřásl rukou. Slečna Hallová je zavolala zpátky. Abdullah se rozloučila a odběhla za ní. Gabe naznačil ‚ahoj,‘ a objal mě.

„Pojď, musíme něco udělat,“  řekl tatínek, a zatímco jsem si šla pro věci, odhlásil mě. Řekl, že dnes si užijeme zábavu. Nebyla jsem proti.
______________

Tatínek mě vzal do autokina a nechal mě objednat všechno, co jsem chtěla. I když to bylo trochu divné. Nikdy mě nenechá sníst všechny tyhle sladkosti před večeří. Hm, mně to určitě nevadí. Po kině jsme šli do Zoo… dobře, až po nákupech. Tatínek řekl, že se musí zbavit obleku. Koupil si něco na sebe a mně preclík se sýrem.

A pak byla Zoo. Byla to sranda! Doopravdy jsem viděla tygra! Předtím, než jsme odešli, jsme zašli do obchodu pro děti. Musela jsem vybrat tričko pro Billyho a miminko. Tatínek říkal, že nemá rád Zoo, ale pokud já budu šťastná, tak mě vezme. Usmála jsem se a řekla tatínkovi, že už jsem unavená. Vzal mě do náruče a odnesl do auta.

Když jsme dojeli domů, Billy tu nebyl. Vím to, protože jsem prolezla celý dům. Posadila jsem se ke stolu a dělala si domácí úkoly. Tatínek mi dal tři Oreo sušenky a sklenici mléka. Zasekla jsem se na jednom slovíčku v mé knížce pro začátečníky a tatínek mi pomohl ho vyslovit. Když jsem byla hotová, tatínek se mi podepsal do mé čtenářské knihy.

Šla jsme se do obýváku dívat na pohádky, když mi tatínek vypnul televizi. Podívala jsem se na něj.

„Tatí, běží Chowder,“ podívala jsem se na něj, jako by měl tři hlavy. Posadil se vedle mě a vysadil si mě do klína.

„Beruško, musím s tebou mluvit.“

Povzdechla jsem si. „OK,“  řekla jsem znuděně.

„Víš, že tě moc miluji, že?“ Zeptal se a stiskl mě.

„Jo, tatí,“ odpověděla jsem a hypnotizovala ovladač.

„No, a maminka taky, a proto si pro tebe přijde a vezme tě k sobě domů.“

Podívala jsem se na něj.

„Ok. Už jsme skončili? BĚŽÍ Chowder, tatí.“ Řekla jsem mu netrpělivě.

„Ne, Serenity. Ty už nebudeš bydlet s tatínkem a Billym. Budeš bydlet s maminkou a Nickem.“

„Dobrý vtip, tatí,“  řekla jsem mu a smála se.

„Ne, Serenity, myslím to vážně.“ Nevypadal, jako kdyby si dělal srandu. Seskočila jsem z něj.

„Proč?!“ zakřičela jsem.  
„Nekřič.“

„Ne! Ty už mě nemáš rád!“ křikla jsem a odběhla do svého pokoje, třískla jsem s dveřmi.
______________

Billův pohled

Vrátil jsem se do ztichlého domu. Akorát jsem se vrátil z rozhovoru s Tylerem. Řekl jsem mu, že ho nemiluju. Křičeli jsme, brečel jsem, samozřejmě, ale nakonec jsme se shodli. Dal mi dárek pro miminko, dva krásné řetízky.

***Flashback***

Vešel jsem do restaurace a viděla Tylera, jak si pročítá  menu. Došel jsem k němu a posadil se proti. Sundal jsem si brýle.

„Bille. Rád tě vidím, jak ses měl?“ zeptal se mě a usmíval se.

Věděl jsem, co chce. „Dobře. Můžeme to urychlit? Protože se chci vrátit domů.“

„Jasně, proč ne. Jen jsem ti chtěl říct, že jsem ti nikdy nechtěl ublížit. Ale prostě jsem nemohl udržovat něco, kde už nebyla láska,“ řekl a vzal mě za ruku.

„Nedotýkej se mě,“ stáhl jsem ruku zpět. „Miloval jsem tě, a ty to víš. Ale ty ses s tím prostě nemohl vyrovnat, Tylere.“

„Bille, poslouchej-„

Zarazil jsem ho.

„Ne, ty poslouchej! My dva jsme skončili. Posunul jsem se dál a našel jsem toho nejdokonalejšího muže, který mě miluje, ať se děje cokoliv. Je tady pro mě a stará se o mě. I když se hádáme, vždycky to urovnáme a hodíme to za nás. Ty jsi mě chtěl jen na sex. Vím to, protože jsi to přiznal Andreasovu bratrovi na mých 21. narozeninách. Nevěřil jsem mu, ale asi jsem se pletl, co?“  
„Pořád tě miluju a ty mě, protože kdyby ne, nepřišel bys sem!“ Řekl a znovu mě chytil za ruku.
„Řekl jsem, aby ses mě, sakra, nedotýkal, Tylere!“ Vstal jsem.
„Bille, omlouvám se. Um… tady… pro miminka,“ řekl a přisunul ke mně krabičku.
„Bude to jedno, nemám dvojčata, Tylere. Ale díky, ať je to cokoliv.“ 
„Ehm, takže tady není  žádná možnost, že se vrátíme k sobě?“ zeptal se.

Začínal jsem být naštvaný.  „Zeptej se mě ještě  jednou a tohle místo neopustíš živej.“

Ještě  chvíli jsme spolu mluvili a já  mu dost jasně vysvětlil, že my dva se už  v životě nikdy nedáme dohromady.  
„Můžeme být přáteli, jako jsme byli na střední škole,“ nabídl jsem mu.

Přikývl.

Vstal jsem a hodil na stůl nějaké peníze.

„Uvidíme se,“  řekl jsem mu a odešel. Zamával mi a já se vydal domů.

***Konec Flashbacku***

Šel jsem do Tomovy a mé ložnice. Seděl na parapetu u okna a plakal. Okamžitě jsem šel k němu.

„Tome, co se stalo?“ Otočil se na mě, jeho oči byly podlité krví.
„Lorraine si za dva týdny odvede Serenity,“ řekl ochraptěle. Plakal jsem s ním.

Vysvětlil mi, co se stalo, a taky to, že musel vysvětlit Ren, že jí pořád miluje, ať se děje cokoliv. Pořád jsem nemohl uvěřit, že mi neřekl o soudním řízení. Mohl jsem jít s ním a podpořit ho.

„Dostaneme se přes to, Tomi… slibuji,“ řekl jsem a objal ho.
„To doufám,“ zašeptal tiše.
______________

**O DVA TÝDNY POZDĚJI**

Tomův pohled

Bylo mi příšerně od doby, co Ren odešla. Nechodil jsem do práce ani nic podobného, skoro jsem nejedl a nespal. A sex byl totálně automatický. A to už  na Billa bylo moc.

„Thomasi! Jedem na dovolenou do Hemptnu, začni balit!“ křikl z prádelny. Podíval se na mě. „HNED!“ Povzdechl jsem si a vstal.

Sbalil jsem si na 3 dny. Co Bill nevěděl, bylo, že moje podrážděná nálada byla trochu součástí plánu.
______________

Kolem druhé odpoledne jsme vyjeli a do Hemptnu dojeli v šest. Bill vystoupil z auta a hotelový poslíček nám došel pro zavazadla. Přesunuli jsme se do pokoje a Bill se oblékl do svých plavek.  
„No tak, Tome,“ řekl a přetáhl si triko přes hlavu. Natáhl jsem na sebe plavky. Šli jsme na soukromou pláž a Bill zamířil rovnou do vody. Šel jsem společně s ním, navzájem jsme na sebe stříkali vodu a Bill se pokoušel zastavit své tričko od toho, aby se na něj neustále lepilo. Zasmál jsem se a stáhl mu ho. Omotal jsem mu ruce kolem pasu.

„Chybí mi…“ zašeptal jsem a položil si mu hlavu na rameno.

Objal mě.

„Dostaneme ji zpět,“ zašeptal.

Jen tak jsme stáli ve vlnách a sledovali západ slunce.  
Vynesl jsem ho z vody a těsně kolem něj omotal ručník. Odešli jsme zpět na pokoj, kde jsme se převlékli do něčeho teplejšího a společně usnuli.
______________

**DRUHÝ  DEN**

Billův pohled

Probudil jsem se sám. Rozhlédl jsem se a první, co mě napadlo, bylo ‚znovu ne,‘ ale pak jsem si všiml vzkazu na Tomově polštáři.

‚Pojď dolů na snídani, Bille.‘

Vydechl jsem si úlevou a šel si dát sprchu. Oblékl jsem si černé triko s bílým lemováním a vlasy jsem si stáhl do culíku. Nasadil jsem si kšiltovku, vzal si sluneční brýle, klíč od pokoje, žabky a opustil pokoj.

Když jsem došel k bazénu, viděl jsem Toma jen tak se tam povalovat v černém tričku a šortkách. Dredy měl svázané na temeni. Podíval se na mě a poklepal na místo vedle sebe. Pomalu jsem se posadil a on mi stáhl brýle.

„Dneska žádný make-up, zlato?“ zeptal se provokativně, zatímco hladil mé břicho.

„Ne,“ odpověděl jsem a kousl si do jahody. Jednou jsem dal i jemu. Políbil mě a jazykem zkoumal vnitřek mých úst.  
„Mhmmm Tomi,“ zasténal jsem. „Ne tady, jsou tu staří lidé,“ zamumlal jsem a odtáhl se od něj.  
„Minule tě to nezastavilo,“  řekl a znovu mě políbil. Odvrátil jsem hlavu a tak mě líbal na krku. Uvelebil jsem se a nechal ho líbat můj krk. Jediné, co mě teď zajímalo, byla miska s ovocem. Když se ode mě odtáhl, na levé straně mého krku byl obrovský cucflek.

„Tome! Kam se poděla diskrétnost, ty kreténe,“ snažil jsem se ho zakrýt rukou.

Zasmál se a vytáhl mě  na nohy.

„Jdeme nakupovat,“  řekl s úsměvem.

„To jako vážně? TY chceš jít nakupovat se MNOU?“ 

„Yeah.“

„Kdo jsi? A co jsi udělal mému snoubenci?“

„Bille, no tak. Chci tě dneska rozmazlovat.“

Má nálada se okamžitě zvedla.

„Ok, jedeme,“ řekl jsem nadšeně.
______________

Celý dne jsme strávili nakupováním a jídlem. Tom mi konečně vysvětlil alespoň  část situace s Lorraine. Ztratil jsem řeč, ale schválil jsem jeho rozhodnutí postavit se tomu a stát se otcem pro Ren. Rozhodl jsem se, že mu řeknu jen něco ohledně Tylera. Udělal jsem tak a sledoval, jak se jeho nálada kompletně změnila.

„To je v pohodě, Tomi. Tohle nás přivedlo k sobě,“ řekl jsem a chytil ho za ruku. Usmál se a hladil mě přes klouby.  
„Jsem rád, že nás to svedlo k sobě. Miluji tě, Bille.“ Usmál se. Usmál jsem se zpět a dojedl svou zmrzlinu.

Vraceli jsme se do hotelu, když Tom zastavil před místním, malým kostelíkem.

„Kam to jdeme, Tomi?“ Neodpověděl, jen mě vytáhl ven z auta. Mile vypadající starší dáma nás uvedla do hezké, malé místnosti a Tom mě chytil za ruku. Můj otec vešel dovnitř, společně s ostatními. „Táta, Gustav, Georg, Serenity, Simon a Gordon… co tu-“ Byl jsem přerušen starší dámou.

„Berete si, Thomasi Trümpre Williama Kaulitze za svého právoplatného manžela? Ve zdraví i v nemoci, dokud vás smrt nerozdělí?“

Cože?! Tohle se teď  neděje! Zmateně jsem se podíval na Toma.

„Beru,“ odpověděl Tom. Můj otec se usmál a podal mi prsten. Stále zmatený jsem mu navlékl prstýnek.

„Berete si, Williame Kaulitzi Thomase Trümpra za svého právoplatného manžela? Ve zdraví i v nemoci, dokud vás smrt nerozdělí?“

Byl jsem totálně v šoku. Tom se na mě zamilovaně usmíval a miminko kopalo, jako by mi říkalo, že to bych radši měl. Smířeně jsem si povzdechl a přikývl.

„Beru,“ odpověděl jsem konečně s úsměvem. Tom mi navlékl diamantový prsten, který dokonale ladil s mým zásnubním. Dáma se usmála a můj otec s ostatními nám tleskali.

„Z moci mi svěřené vás nyní, a ráda, prohlašuji za manžele. Můžete se políbit,“ řekla s úsměvem a zavřela svou knihu.  
Tom mě pohladil po tváři a políbil mě s neuvěřitelnou vášní. Slastně jsem si povzdechl.

Všichni nám gratulovali.

„Teď jsi můj druhý tatínek, Billy!“ křikla Serenity a objala mě.

Usmál jsem se na ni a políbil ji na čelo.

Společně jsme si dali malou večeři a nafotili, k mé nevoli, nějaké fotky. A poté jsme šli všichni svou vlastní cestou. Tom a já jsme mířili zpět do hotelu.  
„Nemůžu uvěřit, že odteď jsem Bill Kaulitz-Trümper,“ řekl jsem, stále ještě v šoku.

Tom mě políbil.

„To bys radši měl, zlato. Skejsnul jsi se mnou na věčnost,“ řekl a štípnul mě do zadku.

Zasmál jsem se.

„Tak to mám potom problém,“ zasmál jsem se.

„Sklapni a polib mě.“

A já ho políbil.
______________

Vrátili jsme se zpět do hotelu a do našeho pokoje. Tom odhodil tašky na zem a pustil písničky od Barryho Whita.

„Co to je, Tome?“ Hlasitě jsem se smál.  
Začal tancovat, jak říká  on ‚sexy tanec‘.

„Nech mě ti dát řádně tvůj svatební dar.“

Zasmál jsem se.

Celou noc jsme strávili milováním jako čerství manželé.
______________

Druhý den ráno jsem byl vzbuzen snídaní do postele. Tom na mě čekal s palačinkami, ovocem a čerstvou pomerančovou šťávou. Šťastně jsem se do toho pustil, a Tom se usmál a políbil mě do vlasů.

„Dobré ráno, nádherný manželi.“

„Dobré ráno, sexuální bohu, manželi.“

„To si piš,“ mrkl na mě.

Strčil jsem do něj a usmál se. „Jak jsi sem všechny dostal, aniž bych to věděl? Myslím, tohle bylo totálně překvapení, Tome.“

Vzal mou ruku mezi jeho a stiskl ji.

„Jen jsem věděl, že tě chci udělat napořád mým a už jsem nechtěl čekat. Tak trochu jsem to plánoval od doby, co Serenity odjela k Lorraine. A um, vím, že bys chtěl pořádnou, vysněnou svatbu a jsem pro, kdykoliv budeš chtít.“

Zadíval jsem se na něj s veškerou láskou a zbožňováním a krmil jsem ho jahodami. Jemně mě kousl do prstu a políbil mě. Odtáhl jsem se od něj bez dechu.

„To by bylo hezké, ale takhle to bylo více romantické. Děkuju za všechno, cos mi dal, Tome, plus miminko. Nevím, co bych bez tebe dělal,“ řekl jsem a cítil slzy v očích.

Odsunul podnos s jídlem a stulil se se mnou na postel.

„Miluju tě, Bille, a udělám pro tebe cokoliv.“

„Opravdu?“

„Ano, lásko. Opravdu.“

Zavrtěl jsem se a podíval se mu do očí.

„Necháš mě tě namalovat?“

„Cože?! Ne, Bille!“

„Ale ty jsi řekl-„

„Řekl jsem cokoliv, ale žádný make-up, upnuté oblečení a podobně, to vypadá dobře na tobě.“ 

„Pravda,“ natáhl jsem se pro další kousek ovoce.

Tom se usmál a políbil mě.

Celý den jsme strávili užíváním si společnosti toho druhého.

autor: bmccray
translate: Deni
betaread: Janule

13 thoughts on “A Beautiful Disaster 18.

  1. Oh bože, nečekala jsem, že to bude takhle na rychlo. Brzy by měl Bill rodit, že? Předpokládám, že to bude v dalším díle, možná. :))

    Zbožňuju to ♥

  2. Konečně jsou svojii..:) Krásná povídka a toma je mi moc líto, že přišel o Ren…:( Jinak moc pěkné..:)

  3. Tak Bill to zabil×DD prej "Necháš mě tě namalovat?" no já mám dost, alespoň nějaká světlá chvilka, protože to se Serenity je strašné. Doufám, že ji Tom dostane co nevidět zpět, ale Lorraine je tak nezodpovědná, že ji péče o Serenity určitě přestane za chvíli bavit. Těším se na pokračování.

  4. …ach bože ešte šťastie, že som to už čítala dopredu…lebo by som umrela smiechom…:D…bože Bill je tu taký zlatučký…:D…ale na pôrod si ešte chvíľu počkáme…:D…

  5. Úžasné ♥♥♥!!!! Miluju tuhle povídku, prostě to musím říct pokaždé, když dočtu, musím =)
    Je mi líto Ren, ale taky si myslím, že Larraine na ni nebude mít nervy a ještě ji pokorně vrátí Tomovi.. Serenity nám už párkrát předvedla, jak umí být nesnesitelná xD
    A k té svatbě..k tomu prostě nejde nic říct, naprosto perfektní ♥ Tom jak to zorganizoval, intrikán jeden =)
    Ale jedno mi vrtá hlavou, jak mohl, sakra, ten pitomec Tyler vědět, že Bill bude mít dvojčátka, když to víme jenom my xD
    Deni, opět obrovské díky za všechno ♥

  6. och boze …ja z toho nemuzu ,uz sou konecne spolu,ale sere me ze Loranne odvezla Ren ,to me totalne vytocilo ,ale konec uz byl o poznani lepsi

  7. tak to bylo…. wow… prostě nemám co dodat,tta svatba byla překvapením i pro mě… tyj o, už sou spolu, aw…a Ren musí být s nimi taky, že bude, že jo? ♥♥

  8. To bola krásna kapitola. Škoda, že Loreain alebo ako sa tá baba volá vyhrala súd, ale Serenity ju má rada, snáď jej tam bude dobre.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics