Break the Ice 11.

autor: RosePhantom
Zase tady byla ta část roku. Den, který všechny zamilované dvojice nadšeně očekávají, zatímco zbytek světa si sotva všimne, že je tady. Bill patřil do skupinky teenagerů, kteří tento den nenávidí po celých šestnáct let svého života. Na sedmnácté narozeniny měl to štěstí, že v tento den byl s dívkou. S dívkou, která nedlouho po tomhle dni Billa odkopla.
Teď, v jeho osmnácti, měl Toma, se kterým mohl slavit den svatého Valentýna.
V koutku hlavy stále dumal nad tou L-bombou, kterou Tom vypustil před dvěma týdny. Nereagoval na to, a Tom to znovu nenadnesl. Neignoroval to z nějakého důvodu, nebo spíš vůbec. Bylo to o tom, že říct: „Miluji tě,“ pro Billa bylo tak nějak těžké.
Tato dvě slova byla v jeho posledním vztahu nadhozena jako téma počasí dnešního dne a Bill byl přesvědčený o tom, že to tak opravdu myslel. Ale když se na to podíval zpětně, uvědomil si, že nemyslel. To, co cítil k ní, byl jen zlomek toho, co cítil k Tomovi.
Jenom prostě nechtěl Tomovi ublížit tím, že řekne „Miluji tě,“ když si není jistý, že to myslí vážně.

Letošní Valentýn padnul na sobotu, což pro Billa bylo naprosto v pořádku. Většinu dne strávil povalováním na pohovce s Tomem a sledováním jednoho přeslazeného filmu za druhým, kdy si z nich dělali srandu. Občas se Bill prudce odsunul od Toma, to když dolů přišel jeden z jeho rodičů, a on se chtěl vyhnout trapnému okamžiku. Jakmile zmizeli, koutkem oka zkontroloval Toma, věnoval mu úsměv a přitulil se zpět.
Už zapadalo slunce, když Billovi rodiče opět sešli dolů, krásně oblečení a vyvonění.
„Koho se chystáš ohromit, mami?“ zasmál se Bill a pohledem se ujistil, že je dostatečně daleko od Toma. Gordon zíral do zrcadla v chodbě a pokoušel se upravit svou kravatu, zatímco Simone zamávala na Billa, její zápěstí bylo ozdobeno řetízky.

„Tvůj otec mě překvapil večeří v jedné opravdu zajímavé restauraci,“ zazářila.
„Je to dole ve městě,“ upřesnil Gordon. „Bude tam dvakrát tak narváno, jelikož je sobota a ještě svátek, ale doufám, že díky naší rezervaci budeme mít klidný večer.“
„Oh, nebuď takový pesimista,“ napomenula ho Simone. Gordon se přinutil k úsměvu a podíval se na Billa.

„Co se vy dva chystáte dělat?“ zeptal se a zněl trochu mrzutě. Bill se téměř té otázky bál.
„Uhm, tohle?“ Ukázal na pohovku a televizi. Pokrčil rameny. „Nevím; co chceš, abychom dělali?“
„Hmm.“ Gordon doopravdy vypadal, jako by přemýšlel o nějaké užitečné aktivitě, když ho Simone šťouchla do žeber.
„Přestaň s tím, zlato,“ podala mu klíčky od auta. „Vrátíme se pozdě v noci, kluci. Bavte se!“
Simone nadšeně zamávala při své cestě ven a Gordon ji následoval. Bill seděl s očima přilepenýma v místě, kde jeho rodiče zmizeli, a čekal, dokud neslyšel otevřít a zavřít hlavní dveře a startování auta. Okamžitě se se zářivým úsměvem otočil na Toma.
„Čas otázek,“ ujasnil. Bill si vytvořil tenhle zvyk, otravovat Toma otázkami, kdykoliv byl dům prázdný. Byl až paranoidně vystrašený ptát se, když byli jeho rodiče kolem. Nezáleželo na tom, s jak nevinnými otázkami začali, jako mávnutím proutku vždycky skončili u mnohem vážnějších témat. Začali s otázkou ‚Jaká je tvá nejoblíbenější barva‘ a nějakou záhadou skončili u otázky ‚Kdo je nejšílenější osoba, se kterou jsi měl sex ve snu.‘

Tom pozvedl obočí a začal si upravovat čepici. Posunoval ji po hlavě, než to nakonec vzdal a stáhnul ji úplně. Zakřenil se. „Co první?“
„Ex-přítelkyně,“ odpověděl Bill a chtěl to mít co nejrychleji za sebou. Už delší dobu ho to zajímalo, ale po tom, co Tom odkryl svou lásku, jeho zájem poklesl. „Nebo ex-přítelové, nevím. Ex-cokoliv.“
„Hm.“ Tom se zavrtal hlouběji do rohu pohovky mezi opěradlem a opěrkou, a hrál si s pár dredy. „Ty první.“
Bill přikývnul. „Měl jsem jen jednu přítelkyni, Alyson. Odkopla mě.“
„To je mi líto.“
Bill si přitáhl kolena k hrudi. „Jsi na řadě.“
Tom si opřel loket o opěrku, prsty si bubnoval do spánku. Bill cítil, jak se okamžitě jeho hruď stáhla.
„Tome…?“
„Hodně,“ zamumlal a zlehka si povzdechl. „Měl jsem jich hodně.“
„Hodně čeho?“ zeptal se Bill. „Hodně kluků? Hodně holek, čeho?“
Tom se zadíval do stropu. „Obojího.“
„Hodně obojího. Okay. Hodně kluků a holek. Wow, okay.“
„Omlouvám se,“ zašeptal Tom bezmocně.
„Nemusíš, mám to,“ odpověděl Bill a zavrtěl hlavou. „Není důvod se omlouvat, chápu to… jo, úplně. Je to cool.“
„To není.“
Ano, je,“ štěknul Bill. Tom kousek couvnul a Bill si odkašlal, aby se trochu uklidnil. Ztišil hlas. „Um, ale co to… víš, myslím…“
Bill se zhluboka nadechnul a vydechnul, přejel si dlaní přes obličej. Nemohl správně formulovat svou otázku; cítil se tak malý a bezmocný. Je to teprve jeho druhý vztah – jestli je to to, jak tomuhle říkají – a ještě ke všemu s klukem. S klukem, který byl s mnoha před ním. Bill se cítil, jako by jeho osobní cena klesla o několik bodů, a snažil se nebrečet.

Kolika před ním Tom řekl „Miluji tě“? Myslel to vůbec vážně v tu noc? Využíval ho snad jen proto, že byl tady? Jako někoho, s kým si může užít jako se svou hračkou? Bill se ve vzpomínkách vrátil zpět o několik měsíců, kdy se teprve začínal o Toma zajímat, a vybavil si svá vlastní slova.
„Co když s tebou jen zametám? Co když tě vůbec nemám rád a jen tě využívám pro pošahanej žert?“
Najednou jeho vlastní slova získala jiný úhel pohledu; úhel pohledu, kde je on ten, se kterým se zahrává. A bolelo to mnohem víc, než dokáže vůbec popsat.
„Bille…“ začal Tom. „Bille, byl jsem zmatený. Měl jsem holku, ale to… nikdy to nebylo to pravé. Myslel jsem, že to bylo jen kvůli ní, tak jsem…“ Povzdechnul si a svěsil hlavu. „Bylo jich hodně, ale nikdy… a pak jsem to zkusil, víš… s klukem.“
„Tome, přestaň,“ zaprosil Bill.
„A to bylo ono,“ pokračoval Tom, zavrtěl hlavou a ignoroval Billa. „Ale pak jsem byl zmatený ještě víc a skrýval jsem to. Pohyboval jsem se mezi tím tam a zpátky hodně dlouho, a najednou na holkách už nezáleželo…“
Utrousil Tom a Bill schoval hlavu mezi kolena a prudce oddechoval. Tom mu nikdy předtím nelhal; jak by si přál, aby to udělal. Nedokázal zvládnout tohle zmatení. Skoro jistě věděl, že Tomův příběh není lež, ale to, že mu to neřekl dřív, bral jako lež samotnou. Byl vděčný pro momentální klid, takže mohl přemýšlet.

„Takže, co,“ zamumlal Bill do svých kalhot, než se nakonec otočil k Tomovi. „Pomohl jsem ti uvědomit si, že je to pravda, že si byl gay? To sou kecy…“
„Bille, musíš mě poslouchat, nech mě to vysvětlit.“
„Proč bych měl?“ Bill na něj zíral a objímal své nohy ještě silněji.
„Protože nechci, abys byl zmatený tak, jako jsem byl já.“
Bill zíral na Toma a zůstal sedět bez hnutí, pokoušel se tvářit vážně, ale jeho maska postupně opadávala, když viděl, jak naprosto zlomeně Tom vypadá. Nebyla to Tomova chyba. On udělal s Tomem skoro to samé, když na začátku testoval polibek. Opravdu tady nebyl žádný způsob, jak to zjistit, dokud to nějak nezkusíte.
Bill nejistě přikývnul. „Okay.“
Tomova tvář se lehce uvolnila a položil si ruku na Billovo koleno. „Když jsem konečně zjistil, že pojedu do Ameriky, myslel jsem si, že všechny své problémy s láskou nechám v Německu. Byl jsem rozhodnutý dát holkám další šanci. Ale nikdy jsem se k tomu nedostal, byl jsem až příliš zaujatý tebou.“
Tom se zaculil a Billovy tváře chytil rudý nádech. Chtěl vymyslet nějakou úsečnou hlášku zpět, ale jeho hněv a bolest se až moc usadily. „Neříkáš to jen tak?“
„Proč bych o tom lhal?“ zeptal se Tom a jemně hladil Billovu nohu.
„Asi nelhal,“ pokrčil Bill rameny a podíval se Tomovi zpříma do očí. „Tak kolika lidem si řekl, že je miluješ?“
„Tobě.“
„Jo, to vím. Komu ještě?“
„Jen tobě,“ ujistil ho Tom a přikývnul, když Billovi poklesla čelist. „Chtěl jsem si být jistý, že to myslím vážně před tím, než to někomu řeknu. A myslím to vážně.“
Bill nebyl schopný tomu uvěřit, slzy mu stékaly po tvářích. Přitiskl si dlaň k oku a smál se. „Jsi až moc perfektní.“
„Ani náhodou,“ zamumlal Tom a zaculil se nad Billovými rozpaky. Setřel mu pár slz a slíbal jejich cestičky. „Ty jsi.“

———————

Bill studoval sám sebe v zrcadle v koupelně. Kolem něj se vlnila mlha ze sprchy. Přetřel si tváře odličovacím tampónem a následně odlíčil i řasenku. Normálně neměl rád svůj čistý obličej, ale Tom si vyžádal noc bez všech líčidel a Bill si nakonec myslel, že vypadá docela dobře. Dokud se to líbí Tomovi, Bill se o to starat nebude.
Otevřel dveře a zachvěl se, jak ho zasáhl chladný vzduch. Nadechl se a sešel dolů chodbou. Jeho rodiče byli stále pryč a hru na otázky už měli za sebou. Momentálně byl Bill v náladě na jiný druh her.
Trochu nejistě zamířil do Tomova pokoje. Tom vzhlédl od strun, které upravoval, když zahlédl Billa přicházet, a okamžitě odložil nástroj stranou. Posunul se hlouběji do postele s pohledem přilepeným na Billovi, sledoval každý jeho pohyb.
Bill dopadl koleny na postel, nahnul se k Tomovi a rozkročil se kolem jeho pasu. Ustálil se pomocí dlaně položené na Tomově rameni, a pozvedl hlavu, dívajíce se hluboko do dredáčových hnědých očí. Bill nic neříkal. Sotva nepatrně pozvednul obočí, ve kterém měl piercing, což Tomovi bohatě stačilo.

Tom si položil dlaně na lem Billova trička a naklonil hlavu, aby mohl zachytit Billovy rty. Bill se usadil a ze stran hladil Tomův krk, jazykem si hrál s jeho a prsty zapletl do jeho dredů. Tom vklouznul palci pod Billovo volné triko na spaní a roztáhl prsty, jak pomalu tahal kus oblečení nahoru. Bill se odtáhl na tak dlouho, aby ho Tom stihnul vysvléknout, a když odhazoval jeho triko na zem, opět se vrhnul na jeho rty.
Hrál si jazykem s jeho a zakňučel, když ho Tom otevřeně políbil. Tomovy dlaně hladově klouzaly po Billově odhalené hrudi. Pod konečky prstů cítil horko i přes husí kůži, kterou jeho doteky způsobovaly. Bill potlačil zachvění před tím, než přerušil polibek a vrhnul se na Tomovo tričko. Pohlédl na Toma a uvědomil si, že tohle bude poprvé, kdy budou společně nazí.

„Jo?“ zeptal se Bill a zatahal za Tomovo tričko. Tom přikývnul a zavrtěl se, když mu Bill opatrně přetáhl tričko přes hlavu, aby se mu do látky nezamotaly žádné dredy.
Bill odhodil kus oblečení na zem a zlehka se posadil zpět, pohledem bloudil po Tomově kůži. Jednu ruku si položil na matraci, druhou se zapíral o čelo postele, když si všimnul, že dveře nejsou zavřené. Věnoval Tomovi úsměv před tím, než vstal, zavřel dveře a ujistil se, že jsou bezpečně zamknuté. Otočil se zpět k dredáčovi a dal si ruku v bok.
„Kalhoty,“ zachrčel Bill a volnou rukou ukázal na Toma a pak na zem. „Dolů.“
Tom se zakřenil a postavil se. „Tvoje taky.“
Bill přikývnul a přesunul se zpět před Toma. Tom si oddělal knoflík a zip na kalhotách a sledoval Billa, jak zatahal za kraj svých vlastních tepláků. Tom nechal spadnout kalhoty samovolně, zatímco Bill svoje musel stáhnout dolů. Bill si položil dlaň na Tomův bok a palcem zajel za okraj boxerek.
„Nechci to úplně všechno…“ Zašeptal Bill a sledoval své nalakované nehty, jak si pohrávají s kusem látky, a všiml si vybouleniny v Tomově rozkroku. „Aspoň ne dnes v noci.“
„Chápu,“ zamumlal Tom. Přikývnul, když si Tom položil čelo proti jeho hlavě a nadechnul se čerstvé vůně šampónu z jeho vlhkých vlasů.
„Tak co potom-“ Bill zalapal po dechu, když ho Tom přitáhl k sobě a jejich boky a rozkroky do sebe narazily. Tom přejel dlaní vpřed a důvěrně stisknul Billův zadek. Bill vyjeknul a natisknul se k Tomovi, přál si, aby jeho oblečení bylo dole všechno.

Stáhnul jeho boxerky dolů jen natolik, aby osvobodil jeho penis, který se zdál být celý natěšený na pozornost. Tomova pozornost a ruce byly zaměřeny na Billových zádech, zasténal, když se Bill svou oblečenou erekcí otřel o jeho volnou. Bill zakňučel, když střípky potěšení vířily jeho tělem, živily jeho touhu.
Tom konečně stáhnul spodní prádlo a osvobodil Billův penis, jak jeho spodní prádlo sklouzlo na zem ke kotníkům. Bill zasténal a zapřel se proti Tomovi, opřel si čelo o to jeho a funěl a sténal, zatímco stisknul víčka k sobě. Tom usyknul, když se otřel svým penisem o Billův a stisknul je oba. Bill zakňučel, když je Tom začal oba honit a rukou se zapřel o Tomovu hruď, kde chmatal po ničem.
Tom pokračoval ve stejném tempu, lapal po dechu, jak jej Bill škrábal nehty. Bill sténal proti jeho krku, lapal po dechu s jeho pohyby. Prohnul se v zádech a přirazil vpřed, téměř zakřičel, jak jeho penis proklouznul mezi Tomovou rukou a jeho penisem. Bylo to tak dobré a těsné; chtěl to udělat znovu, ale Tom mu připomněl, že on je tu ten, který udává tempo, když mu stisknul zápěstí. Jeho akce vyvolala v Billovi výkřik a Tom zasténal, jak se mu Billovy nehty zaryly hlouběji do kůže.

Bill lízal a líbal Toma pod uchem a nohy se mu třásly, jak se jeho vyvrcholení blížilo. Omotal ruku kolem Tomova krku a tiše zakňučel, jak se celý zachvěl potěšením. Druhou rukou sklouznul jižně dolů a odstrčil Tomovu ruku ze sevření kolem Toma, a převzal honicí job. Tom souhlasně přikývnul a zavrtal nos do Billových schnoucích vlasů.
„Bille,“ zachraptěl Tom.
„Tomi…“ zakňučel Bill a silně objímal dredatého mladíka před sebou. Hlasitě zalapal po dechu a vyjeknul do Tomovy kůže, přirazil boky ještě jednou před tím, než se udělal do Tomovy ruky a na jeho břicho.
Tom zpomalil tempo a spustil z Billa ruku, jak se jeho tempo kolem jeho vlastního penisu zrychlilo. Zabralo to jen pár rychlých pohybů, aby Tom dosáhl svého limitu, a se zasténáním se udělal do Billovy dlaně; zaklonil hlavu, jak si slastně užíval svůj orgasmus.

I po tom, co Bill uvolnil Toma ze svého sevření, zůstal stát blízko Toma, jak se oba společně pokoušeli chytit jejich dech. Zvednul čistou ruku a konečky prstů přejel přes Tomův krk, jak si spokojeně povzdechnul.
„Na tohle bych si mohl zvyknout.“ Tom se zasmál a Bill se zářivě usmál a nahnul hlavu, aby mohl Toma políbit na tvář.
„Můžeš si to dělat sám.“
Bill zavrtěl hlavou. „Je to lepší, když to děláš ty. Mnohem lepší.“
„Samozřejmě.“
„Hele, nebuď nafoukanej,“ odfrknul si Bill a hravě šťouchnul Toma do hrudi. Sesbíral energii, aby se mohl s úsměvem odstrčit od Toma. Udělal pár kroků zpět a málem upadl, když zapomněl, že jeho spodní prádlo je ještě stále kolem jeho kotníků. Kleknul si, aby je natáhnul zpět a všiml si, že Tom začal dělat to samé, aby se opět oblékl. Utřel si ruku s Tomovým semenem do tepláků a nestaral se o to, jestli to nechá skvrny.
„Jsme tak unavený,“ zakňučel. „Teď si hezky půjdu dát sušenky, které mamka udělala, ale nejradši bych si lehnul. Je to všechno tvoje chyba, Tome. Kde mám tričko?“
Tom se zasmál a hodil kouli oblečení po Billovi, úspěšně zasáhnul jeho hlavu. „Našel jsem to.“

Bill se zamračil a začal se vymotávat z hromady, zasmál se, když konečně našel, co a jak patří. „Chceš sušenku?“
„Ne, díky,“ odpověděl Tom a zamotal si dredy do volné gumičky. „Potřebuju spát.“
„Aww, proč? Dělal jsem si srandu; nemyslím si, že už půjdu spát.“
„Zítra mám další hodinu kytary.“
„Dokonce i na Valentýnský víkend? To je šílený,“ zamračil se Bill.
Tom pokrčil rameny a zakřenil se na Billa a otřel si ruce do vlastních tepláků. „Nech pro mě nějaké sušenky, dobře?“
Bill přikývnul a nahnul se k Tomovi, aby mu věnoval polibek na dobrou noc. Odtáhnul se a poplácal jej po rameni. „Hodně štěstí. Bůh ví, že to potřebuješ.“
„Díky.“ Tom doprovodil Billa ke schodům a sledoval ho, jak míří ke schodům. „Nesněz toho moc.“
„Ale musím jich sníst dost za nás za oba,“ odůvodnil to Bill nevinně.
„Bille, bude ti špatně.“
„Nikdy mi není špatně.“
„Bille…“
„Fajn.“ Překřížil ruce a vypláznul na dredáče jazyk před tím, než se smíchem zavřel dveře.

autor: RosePhantom
překlad: Deni
betaread: Janule

12 thoughts on “Break the Ice 11.

  1. aaa je to sice moc krasny ale docela me stve ze autorka(prekladatelka)se v povidce zminuji jako o dredacovi,coz neni moc ..jak bych to rekla…prezdivka nebo neco takoveho

  2. No takový zážitek a on si jde v klidu ještě na sušenky!!! Tak to je moc xD xD xD
    Úžasný díl, akorát mě tak trochu zajímá, proč Bill nemůže jednou spát s Tomem v jedné posteli… no bůhví, snad časem si zvykne xD
    Ale jinak nádhera, opravdu povedené a dobře, velmi dobře popsané!!! Tom se nezdá:-D♥

  3. To je kouzelný 🙂 Nevím co budu dělat, až bude nějaká větší "akce", když už jen z tohohle prostě NEMŮŽU! 😀 Bill je tak roztomilej a Tom tak skvělej.. Moc se těším na další :)♥

  4. Nádhera ♥!!!! Moc se mi líbilo, jak se chudák Bill trápil pochybnostmi, jestli je pro Toma dost dobrý, když Tom má, na rozdíl od něj, tolik zkušeností…a myslím, že se ukázalo, že on je pro Toma tím nejlepším =)
    Parádní díl ♥♥♥ super povídka, super překlad, DENI, díky ♥

  5. Jsem vůl? Já to neokomentovala!!!:-@:-@ Zase… dokonalý! Já nevím, jak ještě líp to okomentovat 😮 Přišlo mi to tak strašně… pěkný jak strávili Valentýna ♥ Jen se mi nelíbí, že se jejich vztah nelíbí Gordonovi… :(( Každopádně se nemůžu dočkat pondělka! Je to vážně překrásná, dokonalá povídka a každý písmenko vnímám naprosto intenzivně ♥ Děkuju už po několikátý za překlad Deni ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics