On The Other Side 4.

autor: Sch-Rei (MußiQ-May)  
Pro začátek mám pro vás jednu… Dejme tomu novinku ;D … Změnila jsem přezdívku z ‚MußíQ-May‘ na ‚Sch-Rei‘ … Důvod? Ne že by mě  omrzela nebo tak, ale prostě  už mě tam to ‚Q‘ pěkně  s*re ;D … Myslím že na moje kvéčko už byl aj koment v první řadě ‚Huren, Bordell… und die Liebe‘ . Ale nevadí… ;D  
Pá(é)čko Sch-Rei (:*  
400
Bill  
V tu chvíli moje srdce vynechalo několik úderů, a mně se slastí zamotala hlava. Podlamovala se mi kolena, a myslel jsem, že každou chvíli skončím na zemi. Slabě jsem vydechl a zalapal jsem po dechu, když se jeho rty vpily do mých. Ochutnával mé rty a já jsem bez jakýchkoliv námitek vše přijímal a aktivně oplácel. Jeho ruce pustily ty mé, a já jsem mu ty své omotal okolo krku. Sjel rukama po mém těle až na bříško. Slastně jsem vydechnul a snažil se popadnout dech, když mi vjel jednou rukou pod tričko. Polilo mě horko a slastný pocit. Přejížděl mi rukou po bříšku. Z mých úst se do těch jeho přenesl spojením tichý sten. Natiskl jsem si ho víc na sebe. Jeho dlaň sjela níž. Pomalu jsem ztrácel kontakt s jeho rukou. Cítil jsem, jak se uvolňuje tlak pásku, a nakonec jak moje kalhoty padají na zem. 

Zalapal jsem po dech a rukou jsem také sjel přes jeho tělo níž od krku. Sjel jsem rovnou ke kalhotám. Jeho polibky šly také níž, ale zastavily se už na mém krku. Měl jsem zavřená očka. Mírně jsem zaklonil hlavu a pootevřel pusinku. Rozepnul jsem mu kalhoty, které také skončily na zemi s těmi mými. Jeho ruka se… Ocitla na mém rozkroku. Celkem hlasitě jsem zavzdychal a skousnul jsem si ret. Pevně jsem ho jednou rukou držel okolo krku, a druhá už bloudila někde na stěně za mnou. Jeho něžné polibky stále padaly na můj krk, a jeho ruka jezdila po mých boxerkách. Kousek se ode mě odtáhl a naznačil mi, ať zvednu ruce. Poslušně jsem to udělal.  
Pomalinku mi stáhl tričko a odhodil ho někam za sebe. To samé udělal se svým. Vpil se mi něžně do rtů a začal je těmi svými laskat. Zahákl prsty o mé boxerky. Chvíli tam prsty držel, ale pak jen stál. Nespokojeně jsem zakňučel. Cítil jsem na svých rtech, jak se pousmál. Chytil mě za zadeček a nadzvedl. Pomalu mě odnesl ke své posteli. Nebyl jsem schopný vnímat nic jiného. Jenom doteky, a polibky. Pomalu mě položil na postel a položil se na mě. Až teď mi konečně stáhl boxerky. Cítil jsem, jak jsem se trošku začervenal. Další chvíli, kromě polibku, který se stával čím dál intenzivnější, se nic nedělo. Až pak konečně jsem i já jemu boxerky stál a odhodil pryč. Pomalu mi od sebe trošku roztáhl nohy a natěsnal se tam. Přerušili jsme ústní kontakt. Zapřel jsem se za lokty a stále jsem koukal na něj. Jak? Jak jsme se dostali do takové situace? Hm? To snad… Ani není možný. Nemůže to být možný! Snad jsem si jenom… Namlouval, že ho tak nenávidím?
„Aaaah,“ zavzdychal jsem, když do mě pomalu přirazil. Zaklonil jsem prudce hlavu a zavřel jsem oči. Prohnul jsem se v zádech. Nechal jsem pusinku pootevřenou. Rozpohyboval se ve mně, a to mě donutilo hlasitě sténat. Vůbec jsem si neuvědomoval přítomnost lidí, kteří byli s námi v autobuse. A upřímně… V téhle chvíli mi všechna realita a okolí byly ukradený. Přírazy se z pomalých začaly měnit v čím dál rychlejší, a moje steny na častější, a jestli to ještě jde, tak hlasitější. Natáhl jsem se k němu pro polibek. Ochotně se ke mě naklonil a vášnivě se mi vpil do rtů. Všechno, co jsem mu věnoval, on oplácel, a naopak. Ucítil jsem, jak mi nějaká tekutina naplňuje zadeček. Zavzdychal jsem a vysíleně jsem se já i on položili na postel. Přetáhl přes nás deku. Schoulil jsem se k němu do náruče a spokojeně jsem oddechoval. Pousmál jsem se a zavřel jsem oči. Jeho ruka jezdila jen tak po mých zádech, a můj zrychlený dech dopadal na jeho hruď.  
„Nechápu to,“ zakroutil jsem hlavou a zvedl jsem k němu svůj nechápavý pohled. Zamrkal a pousmál se.
„To budeme dva,“ zasmál se potichu. Usmál jsem se nad tím a vtiskl jsem mu na rty pusu.
„Ale,“ vydechl jsem, položil spánek na jeho bříško a přivřel jsem oči, „bylo to krásný,“ usmál jsem se, a pohodlně se uvelebil. Bez jediného slova mi prohrábl vlasy a vložil mi do nich letmou pusinku. Musel jsem se zase usmát. Začal jsem mu rukou jezdit po bříšku.
„Lechtá to,“ zasmál se. Taky jsem se tomu zasmál, ale nepřestával jsem. Pořád se smál. Přestal jsem a  zvedl jsem hlavu k němu. Obkročmo jsem si na něj sedl a zapřel jsem se o ruce vedle jeho hlavy.
„Jsi jiný,“ zašeptal jsem a zaujatě jsem si prohlížel jeho obličej. Oplácel mi to, dokud jsme se nestřetli pohledem. Vpíjel jsem se do jeho pohledu a naopak. Skousl jsem si ret.
„Jiný?“ šeptl nazpět. Přikývl jsem.
„Jiný než  jsem si myslel,“ pousmál jsem se. Oplatil mi to zářivým úsměvem, a rukama mi sjel na boky. Usmál jsem se.
„A ještě,“ tiše jsem vydechl.
„Jsi jiný než… on.“ Sklopil jsem pohled.
„Než on?“ nechápavě  zamrkal. Zase jsem se střetl pohledem s jeho.
„Ano, než on. Nedávno jsem… Měl jsem přítele,“ skousl jsem si ret, a čekal jsem na jeho reakci.
„Přítele? To jako že jsi-“ nedokončil záměrně větu. Zakroutil jsem hlavou.
„Teplej? No, já…“ pokrčil jsem rameny.
„Nevím. Dá se tomu spíš říkat, že jsem tak trochu na obojí,“ přikývl jsem si. Ale to, co se teď stalo? Má to vůbec nějakou roli? Nedokážu se ho na to zeptat, ale chtěl bych to vědět. Moc bych to chtěl vědět!  
„Bille?“ šeptl. Zvedl jsem obočí.
„Jak, víš, jak se jmenuju?“ usmál jsem se. Opětoval mi to.
„Umím číst,“ mrkl na mě. „A i kdybys tomu třeba nevěřil, dokonce i nějaké časáky.“
„Ah ták,“ zasmál jsem se, naklonil jsem se nad něj a políbil ho na rty. Usmál se na mě, což jsem mu musel opětovat. „Tak co jsi potřeboval?“ usmál jsem se.
„Já jen,“ vydechl. „Víš, mám pocit, že za posledních pár minut se toho hodně  změnilo,“ pokračoval. Jenom jsem se pousmál a přikývl jsem. „A musím přiznat, že k lepšímu, a že mi s tebou začíná být… opravdu dobře.“ Naklonil jsem hlavu trošku do strany a usmál jsem se.
„Tím chci říct, že bych byl moc rád, kdyby tohle mezi námi pokračovalo,“ skousnul si ret.
„Ale nesmí to kromě  nás nikdo jiný vědět,“ vydechl. Usmál jsem se zamyšleně jsem našpulil rty. Čekal na moji reakci. Nevěděl jsem co mu na to mám odpovědět. Opravdu. Je mi s ním dobře, a dokonce k němu začínám snad i něco cítit. Poslední minuty s ním jsou kouzelné a je na mě milý, hodný. Vydechl jsem a chvilku jsem ještě váhal, ale nakonec jsem a úsměvem přikývl.
„Opravdu?“ šeptl a usmál se.
„Opravdu,“ přikývl jsem a úsměv jsem mu opětoval.  
Spokojeně jsem zavrněl a položil jsem se na něj. Až po krk mě zakryl peřinou. Zavřel jsem oči a pousmál se. Cítil jsem, jak jeho ruka prohrabuje moje vlasy. Tuhle dokonalou chvíli vyrušil nějaký zvuk. Někdo zaklepal na dveře. Trhl jsem sebou a podíval jsem se tím směrem.
„Můžu?“ ozval se Davidův hlas.
„Ne!“ křikli jsme ke dveřím oba. Skousl jsem si ret.
„Děje se něco?“ ozvalo se zpoza dveří.
„N-ne, já jen… Převlíkám se,“ řekl jsem a podíval jsem se na Toma, který se i se mnou na klíně posadil. Pousmál jsem se na něj, což mi opětoval.
„Máte jít vařit, kluci,“ ozval se David. Protočil jsem oči.
„Za chvilku jsme tam,“ řekl s úsměvem Tom. Usmál jsem se a nahnul jsem se k němu. Natáhl se ke mně a vpil se mi něžně do rtů. Odtáhl jsem se a usmál se. Vydechl jsem a pomalu jsem z něj slezl. Vstal jsem z postele. Cítil jsem jeho pohled. Otočil jsem se na něj a s úsměvem jsem zvedl obočí.  
„Copak?“ zasmál jsem se. Našpulil rtíky.
„Máš… Máš pěknej zadeček,“ zachichotal se. Usmál jsem se a vzal jsem z mojí  postele polštář a hodil jsem ho po něm. Zasmál jsem se, a po chvilce i on.
„Myslím to vážně,“ smál se a hodil ho na oplátku po mně.
„No, to já taky,“ nasoukal jsem na sebe boxerky, a nějaké tepláky. Odťapkal jsem zase k němu a posadil jsem se na postel.
„Měl to bejt kompliment,“ mrkl na mě. Usmál jsem se.
„Tak dobře tedy. Děkuju,“ zašeptal jsem a věnoval jsem mu na tvář letmou pusu. Oplatil mi to. Přivinul si mě k sobě do náruče. Pousmál jsem se a přivřel jsem oči. Přejel jsem mu prstem po bříšku.
„To tam chceš jít nahý?“ zasmál jsem se potichu.
„Pokud ti to udělá  radost,“ zasmál se. Zakroutil jsem hlavou a zase jsem se zasmál.
„Prosim tě, obleč  se, a půjdeme jim nachystat to jídlo,“ smál jsem se. Zvedl jsem k němu pohled a uculil jsem se. Přikývl.
„Tak dobře tedy,“ vydechl a převalil mě na postel vedle něj. Zapištěl jsem a následovně jsem se začal smát. On také, a vstal z postele. Sesbíral svoje oblečení a nacpal se do boxerek, kalhot a také trička. Usmál jsem se na něj a vstal jsem z postele.  
autor: Sch-Rei
betaread: Janule

7 thoughts on “On The Other Side 4.

  1. Pěkně nám to pokračuje =) Líbí se mi, že Tom chce dál pokračovat, vypadá to, že se kluci fakt zaláskovali ♥ Ne nadarmo se říká, že co se škádlívá, rádo se mívá…

  2. Skvělí dílek x)) Ale zdá se mi že tu kluci nebudou mít tak jednoduchý jak to vypadá..

    Jo a ty jsi z Otrokovic?? Tak to bydlíme dost blízko x)

  3. [5]: A to mám ještě z Otrokovic spolužačku xD Já znám jen jednu holku ze Zlína a jinak nikoho..je hezké vědět že nejsem v tom našem zapadákově témř sama xD

  4. [6]: Juu, no toš to aano 😀 Já teda neznám fakt nikoho 😀 Ah, asi tak 😀 xD A jakooo.. Už sem se bála že sem tady jedinej blázen, pže tady fakt.. Vůbec nikdo 😀 Ale pár roků zpátky bys tady zase nenašla jedinýho člověka co by nebil třeba Fan 😀 Mazeec xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics