Je ne regrette rien 22.

autor: Iwča

Omlouvám se za menší zpoždění, ale škola… no vždyť  to znáte 😉 tak hezký počtení  :))

„Sám si mi ještě včera říkal, že nejsem závislej! Tak už se rozhodni; jsem nebo ne?!“ zavrčel černovlásek, měl toho akorát tak dost. Sám nevěděl, jak se pozná, jestli je feťák nebo ne, ale… 
„Fajn! Pojď se mnou,“ Tom ho okamžitě chytil za ruku a odtáhl ho do obýváku. Ze zbytku heroinu připravil malou dávku, natáhl do injekce a násilím ji Billovi narval do ruky.

„Za půl hodiny přijdu. Jestli si to píchneš, JSI závislej. Jestli ne, všechno je ok,“ oznámil s klidem a odešel. Potřeboval to zjistit. Doufal, vážně moc si přál, aby přišel a Bill byl v pořádku. Udělal by cokoliv, aby to tak bylo. Jenže se bál, že nebude.

Hned, jak Tom opustil byt, se Bill zvedl a urychleně hledal svůj pásek. Když ho nemohl najít, prostě roztrhl jedno svoje tričko na spaní a ruku si pevně stáhl. Zrychleně dýchal a koukal na injekci, kterou držel v ruce. Tak moc si to chtěl píchnout. Potřeboval to. Cítil, jak každá buňka v jeho těle přibližuje ruku s injekcí k loketní jamce. Kousnul se do rtu a pevně zatnul zuby. Položil injekci na stůl a schoulil se do rohu gauče. Pohled měl upřený buď na stříkačku s jeho vysněným uvolněním nebo na hodiny. Tom řekl, že se za půl hodiny vrátí. Stačí vydržet půl hodiny a Tom to vezme a vyhodí. Jen pouhých… 28 minut. To přece není tak dlouho. Stačí myslet na něco jiného. Když to zvládne, Tom už na něj nebude naštvaný. 27 minut. Když to zvládne, bude mít lepší prospěch ve škole. 26 minut. Když to zvládne… nezvládne. 25 minut.

Dredáč byl nervózní. Chodil po parku a přemýšlel, jestli to nebyla blbost. Když si to vezme, akorát bude horší ho toho potom zbavit. Měl mu prostě rovnou říct, že je závislej a nějak to řešit. Ne dávat mu tenhle stupidní test. A to má čekat ještě čtvrt hodiny? Ne, to nevydrží. Prostě vyndal ruce z kapes, otočil se a urychleně utíkal zpátky do bytu. Nesmí v tom Billa takhle nechat. Prostě nesmí…

Dlouhé prsty se znovu natáhly po injekci. Bill se posadil a podíval se na hodiny. Deset minut. Nezvládl to. Sám nad sebou zakroutil hlavou a stříkačku uchopil pevněji. Píchl ji do svojí ruky, když v tom se rozletěly dveře.
„Bille, ne!“ křikl Tom udýchaně a doběhl až k němu, injekci mu opatrně vyndal a hodil ji zase na stůl. „Byla to chyba, takhle debilně tě zkoušet. Promiň.“
„T-Tome… nebyla. Já  to chci. Chci. Potřebuju,“ oznámil mu Bill a znovu si stříkačku vzal. „Ty promiň. Měl jsi pravdu od začátku.“
„Co to děláš?“ Tom pozoroval injekci, která se znovu zabodla do Billovy ruky a tentokrát do ní zajel i obsah z ní.
„Promiň,“ vzlykl černovlásek a už prázdnou injekci hodil na zem.
„Miluju tě.“
„Možná to někdy nestačí, Tomi,“ odvětil Bill jednoduše a rozbrečel se. Sice se cítil mnohem líp, konečně se neklepal, ale… něco uvnitř  mu nedávalo možnost vypustit pocit euforie, jakou měl vždycky, když  si něco vzal. Proč to zrovna teď bylo jinak?
„Proč si to, kruci, udělal?!“ vykřikl Tom zlomeně a vtáhl si Billa do těsného objetí. „Ty debile! Proč si… sakra… Bille…“ Nebyl schopný něco říct. Cítil se tak… špatně. Mohl za to on. Za všechno mohl on. Do očí se mu draly slzy, ale naprosto si zakázal teď brečet. To bylo vážně to poslední, co potřeboval.
„Promiň. Promiň. Já… promiň,“ opakoval Bill a nekontrolovatelně vzlykal. Musel se vybrečet. Tiskl se celým svým tělem na Toma a prostě jen brečel.
„Miluju tě, nejvíc na světě. Nikdy nepřestanu, rozumíš? Ať se stane cokoliv, neopustím tě. Nikdy.“ Dredáč se začal pomalu kývat se strany na stranu, snažil se Billa alespoň trochu uklidnit. Nepomáhalo to.

***

„Ne, ne, prosím. Nechte mě! Prosím!“  
Tom pomalu otevřel oči a podíval se kolem sebe. Chvíli si zvykal na tmu, ale pak si uvědomil, že Bill není v posteli. Okamžitě rozsvítil lampičku a rozhlídl se po pokoji. Černovlásek seděl schovaný v rohu a máchal kolem sebe rukama. Hned se zvedl a běžel k němu.
„Zlato, prober se. Notak, Bille! Všechno je dobrý, jsem tady. Prosím,“ trochu s ním zaklepal, ale černovlásek ho okamžitě odstrčil.
„Co jsem ti udělal?! Odejdi! Nech mě! J-já… nechci!“
„Sakra, Bille! Vzpamatuj se!“  
Nic. Bill se pořád „bránil“ a křičel, aby ho nechali být. Tom se teda sebral a nabral trochu vody do skleničky, vrátil se a vyhrkl ji na něj. Ten prudce zamrkal a podíval se na Toma.
„C-co je? P-proč  jsem zase mokrej?“ zeptal se nechápavě, klepal se. Zase…
„Nic. Pojď si lehnout, hm?“
„Vždyť… já ležel. A pak jsem… spal… a teď jsem tady? Co jsem zase dělal?“
„To je jedno. Pojď  do tý postele, ano?“ Tom ho vzal do náručí a položil ho na postel, pevně ho objal.
„Já už nechci. Chci bejt v pořádku…“ šeptl Bill a schoulil se do dredáčovy náruče.
„Chtěl bych říct, že budeš…“ 
Bill si povzdechl. „Kazim ti život?“ pípnul.
„Ne. Vůbec ne! Jak tě to prosimtě napadlo?“
„Tak. Pořád dělám jen… špatný věci. Ale já nechci. Vážně. Nechci ti ubližovat. Chtěl bych bejt navždycky s tebou, tady v tý posteli. Jen ti dokola opakovat, že… tě miluju. Víš to?“
„Sssht. Spinkej, ano? Neboj. Ono se to nějak časem vyřeší.“
„Dobře. Dobrou, Tomi.“
„Dobrou.“
Oba už spali až  do rána. Docela klidně. Netušili, co jim přinese další den…

autor: Iwča
betaread: Janule

5 thoughts on “Je ne regrette rien 22.

  1. Ahoj, nabízím velké sbírky Miley Cyrus, Zac Efron, Vannesa Hudgens, Olsenek, Pussycat dolls, Ashley Tisdale, Jonas Brothers, Stmívání, Ewa Farna, Tokio Hotel, Vanessa Hudgens and Zac Efron, Pink, Avril Lavigne a Hilary Duff.  Pokud máš zájem, ozvi se na mail:
    122344@seznam.cz a domluvíme se, klidně pošlu i fotku sbírky 🙂

  2. Ten Tom je snad úplně pitomý!!! Proč, sakra, neveme Billa do léčebny, vždyť z něho za chvíli bude blekotající troska!!! Ať se z toho Bill dostane, prosííím!!

  3. OMG! Co tohleto je? Vždycky takovej konec, že bych z toho brečela… Chudák Bill… Chudák Tom.. jestli se tohle nevyřeší, tak asi pojdu… Tohle je dokonale dokonalá povídka a já už potřebuju další díl, asi jako Bil potřbeuje ty drogy… ale koukejte to fofrem vyřešit, nebo se fakt vosypu!!!

  4. O.k, schrňme si to, Bill je záwislej a potřebuje léčení… To ho w tom případě potřebuju taky… Takže kde je nejbližší odwykačka na twc? Že bych si tam zatim z nudy hrála se sirkama 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics