Break the Ice 14.

autor: RosePhantom
Po zavolání mamce, se Bill společně s Tomem vrátil zpět ven, a sedli si k autu. Bill si v tureckém sedu sedl před to, zamotal se do bundy a jen zíral na nápis. Omračující šok z odpoledne začal upadat a Billovi se stáhla hruď.
Očividně Simone podcenila Billovo oznámení přes telefon, protože když přijela, byla doopravdy šokována, když viděla, jak špatné to je. Zabralo to přes hodinu, zasvětit ji do všech detailů a rozhodnout se, co s obojím, s autem i s Maggie.
Bill nechtěl platit poplatky. Nemohlo to vyjít v jeho prospěch; nebyli tam žádní svědkové kromě jeho a Toma. A i kdyby to vyšlo v jeho prospěch, Maggie by akorát zaplatila pokutu za vandalizmus, pokud by měl štěstí.
Vše záviselo na tom, kolik bude stát škoda, odtušil Bill. I kdyby vzal auto na přelakování, nepokrylo by to náklady, které by vyšly, kdyby se soudil s Maggie. Pravdou bylo, že Bil může barvu odstranit s odlakovačem na nehty a trochou píle.

Ale co bylo pro Billa nejdůležitější, nechtěl žádnou další pozornost pro svou sexualitu. Jestli jedna osoba cítila potřebu zničit jeho auto jen proto, že je gay, nechtěl ani pomyslet na to, co by mohla udělat skupina lidí. Už jen ta představa dělala Billovi zle od žaludku.
Momentálně jeho auto stálo v garáži, s plachtou přehozenou přes kapotu, aby nebyly vidět malby. Bude pracovat na odstranění barvy, až bude mít motivaci. Tom mu nabídnul pomoc a Bill plánoval ji přijmout. Jen musel sebrat dost odvahy na to, vyjet s autem na příjezdovou cestu, kde to každý bude moct vidět, aby mohl odstranit barvu.

Když Bill slyšel, jak se dům propadnul do ticha, známka toho, že jeho rodiče konečně odešli do postele, ukradnul sušenku, kterou jeho matka před tím upekla. Udělala je jen pro Billa v domnění, že mu pomohou se cítit lépe, což taky udělaly. A Tom také, dokonce i jeho otec se mu pokoušel zvednout náladu.

Pomalu vystoupal schody a nervózně oždiboval svou sušenku. Dveře od Tomova pokoje byly stále otevřené a Bill nakouknul dovnitř. Tom se opíral o čelo postele a psal nějaké odpovědi do učebnice, kterou měl položenou na kolenou.
Rozlomil sušenku na dvě poloviny a zaklepal na Tomovy dveře. „Hey.“
Tom přestal psát a s lehkým úsměvem vzhlédl. „Ahoj,“ pozdravil.
Vešel do místnosti a usadil se na kraj postele a podal Tomovi jeho polovinu dezertu. Sledoval, jak si pořádně kousnul a slíznul drobečky ze rtu. Bill se zamilovaně usmál a zadíval se na svou vlastní půlku sušenky.

„Nemyslím si, že bychom měli, uh… úplně zrušit naše plány na dnešní večer,“ zamumlal Bill a ukousnul kousek ze sušenky, když se zadíval na Toma. Tomův obličej zrudnul a odložil svůj domácí úkol. Bill se zaculil. „Znamená to teda, že souhlasíš?“
Tom přikývnul, dojedl svou sušenku a přisunul se blíž k Billovi. „Jsi si jistý? Nechci, aby sis myslel, že na tebe tlačím…“
„Já jsem ten, kdo přišel za tebou,“ řekl Bill a téměř protočil oči. Odložil svou napůl rozjedenou sušenku na Tomův noční stolek. „Jen se nechci dál zabývat tou záležitostí s autem, víš? Pořád mám tebe.“
„Yeah, to máš,“ odpověděl Tom s úsměvem. Usadil se v tureckém sedu do středu postele a mávnutím přivolal Billa k sobě. Posadil se na kolena před něj a tahal za nitě na Tomových kalhotách. Tiše cinkal piercingem o zuby a nervózně si skousával ret.
„Nikdy předtím jsem to nedělal,“ zamumlal Bill. Tváře měl plné horkosti, když se podíval na Toma, který chápavě přikývnul.
„Chceš ty, nebo mám já?“ zeptal se. Bill nakrčil zmateně obočí.
„Chci co?“
„Můžu já…“ Tom místo slova ukázal rukou, „já do tebe, nebo můžeš… ty do mě.“
„Oh.“ Bill zalapal po dechu a zrudnul. Jeho pohled s očekáváním vklouznul do Tomova rozkroku, nebyl schopný si sám sebe představit nahoře. Celý smyls v tom, udělat tohle, byl v tom, dokázat, že jeho noční můra nebyla pravdivá; a taky proto, že miluje Toma. „Dělal jsi-„
„Dělal jsem oboje,“ zašeptal Tom odpověď. „Takže mně je to jedno.“
„Uhm, okay.“ Natáhnul se a stáhnul Tomovi čepici, opatrně uvolnil jeho dredy. Odhodil ji na zem, zatímco si Tom odhodil dredy z ramen. „Můžeš… do mě.“
„Do tebe,“ zopakoval si Tom pro sebe. „Jasně.“
„Jak to, uhm.“ Bill cítil, jak se mu tělem rozběhl horký mráz a usídlil se přímo v jeho rozkroku, když se Tom přitisknul blíž a srazil dohromady jejich ještě stále oblečené hrudníky. Zalapal po dechu, když Tom omotal ruce kolem jeho pasu a zlehka je položil na jeho zadek. „Tome…“
„Neublížím ti,“ zašeptal Tom a naklonil hlavu, aby se zlehka dotkl Billových rtů. „Myslím to vážně, slibuju. Zemřel bych, kdybych ti ublížil.“
Bill omotal ruce kolem Tomova krku a zlehka stisknul. Přikývnul na Tomovo ujištění, a konečně se plně poddal polibku.

Bylo to jemné a pomalé, vůbec ne zoufalé. Bill přivřel oči a užíval si Tomovy doteky naprosto všude – hladkost jeho jazyka a teplo jeho těla proti jeho vlastnímu.
Myslel si, že už se dost uvolnil na to, aby se přestal bát, ale když mu Tom začal skrze džíny masírovat zadek, nejistota se vrátila a on se rychle odtáhnul.
„Bille?“ zamumlal Tom a odtáhnul se.
„Nechystáš se ho tam jen tak strčit, že ne?“ zeptal se Bill.
„Co? Samozřejmě, že ne.“
„Tak jak potom-„
„Bille, pojď sem,“ povzdechl si Tom. Bill uposlechl a rudě zářící se posadil opět vedle Toma. Dokonce se nemohl Tomovi ani podívat do očí; cítil se tak hloupě, že neví, jak tohle funguje. Tom ukázal na Billovy paže a zatahal za jeho triko. Bill pozvedl ruce a nechal ho přetáhnout mu triko přes hlavu. Tom jej odhodil na zem a dlaní přejel přes jeho odhalenou hruď, obdržel za to od Billa jedno zachvění. Tom se odtáhnul, aby vysvléknul sám sebe, ale Bill položil ruku přes jeho.
„Počkej, já to udělám,“ zamumlal. Tom zvedl ruce a nechal Billa přetáhnout látku a bezstarostně ji odhodit. Odsednul si zpět a položil si strnule ruce na kolena, a pohledem sledoval Toma. Nemohl být tak úzkostlivý, když jen z představy s intimností s Tomem tvrdnul.

Tom se uhnul na stranu a ukázal na polštář. „Lehni si,“ doporučil mu. „Bude to takhle víc pohodlný.“
Bill přikývnul a přesunul se přes postel. Jak se otočil a opřel o čelo postele, Tom už jej držel za boky. Bill zakňučel a zakryl si oči, když Tom rozepnul jeho kalhoty a stáhnul je dolů. Nakouknul přes prsty a spustil ruce, když se ho Tom chystal vysvléknout z boxerek.
„Ne, ty první,“ zašeptal Bill a přitáhl si kolena k hrudi.
Tom se uculil. Spustil nohy z postele a stáhnul si kalhoty. Otočil hlavu a zaculil se, když viděl, jak jej Bill pozorně sleduje. Tom to vzal přímo a rovnou si stáhnul i boxerky. Nestyděl se, když jeho penis vyklouzl ven, tvrdý a připravený na pozornost. Bill od něj nemohl odtrhnout oči.
„Co?“ zasmál se Tom. „Viděl jsi to tisíckrát.“
To je pravda. Viděl, a pokaždé to miloval ještě víc.
„Tome, použiješ, uh…“ zamumlal Bill a začal se rozhlížet po Tomově pokoji. Tom nakrčil obočí.
„Co?“ zeptal se. Bill se vrátil pohledem k Tomovi a jeho tváře měly nádech tmavé růžové.
„Kondom?“ zašeptal.

Bill předpokládal, že Tom nebude vědět, co to slovo v angličtině znamená, ale dredařovy oči se rozšířily, když přikývnul. Bill se zvědavě napřímil, když se Tom nahnul pod postel.
Tom se posadil zpět s malým plastovým pytlíkem, a Bill z toho předmětu měl téměř až strach. Zeptal se jen z čistého instinktu. Pokud by Tom doopravdy použil kondom, nebyl by schopný si doopravdy užít Tomovu přítomnost v jeho těle. Ten pocit, který si doopravdy zamiloval, když ho hladil rukou nebo masíroval svým jazykem.
Položil se zpět do postele a nadzvedl boky, najednou velmi nedočkavý připojit se k Tomově nahotě. Tom pomohl stáhnout Billovy boxerky přes kolena a bezstarostně je odhodil pryč. Bill cítil, jak to uvnitř něj hoří, když Tom sledoval jeho penis.
„Připravený?“ zeptal se Tom. Billovo srdce vynechalo jeden úder, ale nasucho polknul a přikývnul.
„Miluju tě,“ zašeptal Bill a téměř se těmi slovy zalknul. Tomovy oči zazářily, když se hřejivě usmál.
„Taky tě miluju, Bille. Tak moc.“
Billovo štěstí až bolelo. Natáhnul se pro Tomův polibek a silně ho objal. Tom dlaní konejšivě přejížděl přes Billova záda, zatímco odlíbával jeho obavy pryč. Bill bojoval s Tomovým jazykem, dokud se Tom nezačal odtahovat, což se mu první díky Billovu smrtelnému sevření nedařilo.

„Pusť mě, Bille. Věř mi, tohle je dobré.“
„Ale… co to je?“ zeptal se Bill proti Tomovu krku. Tom zatlačil Billa zpět a ten okamžitě spustil ruce a upřeně sledoval každý Tomův pohyb.
Dredáč se naklonil a lovil něco zpod postele. Poté, co zahodil pár věcí, se konečně posadil zpět s tubou gelu. Když to Bill viděl, poznal lubrikant, což trochu uklidnilo jeho nervy.
Tom pokynul Billovi, aby si lehnul a poté, co to udělal, mu oddálil nohy od sebe. Bill bojoval s potřebou opět si překrýt oči, a donutil se sledovat, co Tom dělá. Otevřel víčko a pár prstů si pokryl gelem. Billovy oči se rozšířily a před tím, než si stihl domyslet, kam Tomovy prsty zamíří, rozetřel mu ledový gel kolem vstupu. Zachvěl se a se zasténáním přitiskl hlavu do polštáře.
Tom si dával záležet na tom, aby postupoval pomalu. Po nějakou dobu zlehka kroužil kolem vstupu, a pak zlehka vtlačil prst dovnitř. Bill cítil, jak mu spokojeně poskočil penis a zafuněl, naklonil hlavu ke straně a zlehka zasténal. Cítil, jak Tom zatlačil prst hlouběji a zkroutil ho, a zakňučel, pokoušel si zvyknout na ten neznámý pocit.
„Dobrý?“ zeptal se Tom a jeho oči se setkaly s Billovými. Bill přikývnul, neschopný zformulovat větu. Tom vrátil pohled zpět k oblasti, o kterou se staral, a zatlačil prst hlouběji.
Bill se prohnul v zádech a zaklonil hlavu, jak opět zafuněl. Oči měl zavřené, dlaně sevřené kolem peřiny a jeho penis až bolel, jak se dožadoval vlastní pozornosti. Když Tom zkroutil prst a otřel se o něco úžasného, o něco, o čem Bill neměl ani tušení, že má, vykřikl.
„Oh bože,“ zasténal a znovu se otřel o matraci. Tom se zaculil.
„Dobrý?“ Bill přikývnul a nadzvednul boky, aby se Tom pohnul.
„Víc,“ zaprosil. Tom přikývnul a stáhnul ruku zpět, aby přidal další prst.
Ze dvou prstů se nakonec staly tři a Bill byl totálně napjatý z Tomovy speciální práce. Mohl by přísahat, že bod uvnitř jeho těla už ze všech těch doteků musí bolet, ale kdykoliv se Tom stáhnul zpět, natahoval se pro víc. Netrvalo to o moc déle a Tom vytáhl prsty ven úplně. Bill zakňoural nad tou ztrátou a nadzvednul hlavu.
„Tomi?“ zafuněl a nadzvednul se na loktech. Tom se natáhl pro kondom, který odložil prve stranou, a chystal se jej otevřít. Billovy oči se pořádně otevřely a on se rychle posadil a položil ruku přes Tomovu.
Tom vzhlédnul a uvolnil ruku, nakonec odložil balíček na postel.
„Ne?“ zeptal se. Bill si skousnul ret.
„Jsi… čistý, že?“ Tom přikývnul a Bill odhodil plastový balíček z postele. „Potom to nepotřebujeme.“
„Jsi si jistý? Pořád bychom měli-„
„Ne,“ řekl Bill jistě a přímo. Jeho výraz se zjemnil a zmatení opadlo z Tomovy tváře. „Chci být schopný tě cítit…“
Tom s malým úsměvem přikývnul. „Rozumím.“

Bill se usmál a odhrnul si pár vlasů z očí, zatímco Tom znovu otevřel tubu s gelem. Tom pokryl svůj penis štědrou dávkou tekutiny a zasténal pod svým dotekem. Rychle to dokončil, a s rukou na jeho hrudi přitisknul Billa zpět do matrace.
„Tohle je dobré,“ chlácholil ho Tom a mazlil se s Billovými vlasy, když se přesunul mezi jeho nohy. „Věříš mi, že ano?“
Bill přikývnul, okamžitě silně objal Toma kolem krku a zatahal za pár jeho dredů. Zabořil nos do horké kůže a láskyplně ji políbil.
„Víc než komukoliv,“ zašeptal Bill. Zalapal po dechu, když ucítil Tomův penis přejet přes jeho vstup a zaryl nehty do jeho ramen, když začal Tom pomalu tlačit dovnitř.
Nebyla tady žádná intenzivní bolest, jako v jeho snu; nebyla tady žádná krev, jako v jeho snu. Tom ho tak perfektně připravil, a jeho penis vklouzával tak hladce, bylo to, jako by Tom zapadal na místo, kam patří. Bill se prohnul v zádech a uvolnil dech, který si ani neuvědomoval, že zadržoval, když byl Tom plně uvnitř. Otevřel oči, zhluboka se nadechnul a konečně uvolnil stisk kolem Toma, takže mu mohl vidět do tváře.

„N-No?“ zeptal se Bill, a otřásl se tím, jak dokonale byl Tom cítit uvnitř něj. Jak dokonale Tom vypadal, zatímco byl uvnitř něj.
„Úzký,“ ucedil Tom skrze zuby a trochu zavrtěl nohama. „Uhm, tak dobrý.“
Bill přikývnul a opatrně políbil koutek Tomových úst. „Pohni se, prosím… jsem v pořádku, jen se pohni.“
„Okay,“ zamumlal Tom a odklonil hlavu stranou, aby získal opět pozornost. „Okay…“
Tom pomalu vyklouznul ven a Bill trhavě vydechnul do jeho ucha. Zavřel oči proti jeho hrudi a stisknul v prstech jeho kůži. Tom na chvilinku zastavil, než pomalu přirazil opět dopředu. Nadzvednul boky a pronikl hlouběji do Billova těla. Bill cítil, jak se Tomův penis zlehka otřel o bod uvnitř něj, a trhnul boky nahoru, aby se dostal Tom hlouběji. Prohnul se v zádech a hlavu zabořil do polštáře, jak Tom hluboko v hrdle zasténal.
„Tome, oh…“ Skousnul si ret, jak Tom přirazil boky proti němu a vklouzl do něj celý. Bill zakňučel, když se Tom zastavil a vtáhnul ho do silného objetí. Trhnul sebou a penisem se se zasténáním otíral o Tomovo pevné vypracované břicho.

Tom se držel na rukou a dovoloval Billovi držet se tváří blízko u něj. Pomalu zrychloval tempo, zatímco Bill lapal po dechu, jak cítil, že se mu svaly napínají a vítají Toma uvnitř. Byl ohromen tím, jak snadno se v něm teď Tom pohybuje.
Bill spustil jednu paži, kterou objímal Toma, a stiskl svůj vlastní penis. Tom ho plácnul přes ruku a Bill usykl, když ho Tom začal stiskávat ve stejném rytmu, jako přirážel do jeho těla. Cítil, jak se mu v koutku očí tvoří slzy, jak si zoufale přál své uvolnění.
„Oh Tome, udělej mě… Víc, potřebuju…“
„Já taky,“ zamumlal Tom. Zavřel oči a čelist mu poklesla v němém stenu. Bill uvolněně padl na matraci a ruce si položil podél hlavy. Chmátnul po polštáři a natočil hlavu ke straně. Cítil, jak se mu vlasy lepí ke zpocenému čelu a krku, jak sténal a lapal po dechu.

Tom pracoval na Billově penisu, jak přirážel dovnitř a ven z jeho těla. Bill cítil, jak se jeho svaly kolem Toma stáhly ve chvíli, kdy dosáhnul svého orgasmu, a zalapal po dechu, když Tom přirazil hluboko do jeho těla, přímo do jeho bodu. Zadržel v sobě sten, jak plnou silou vyvrcholil na své břicho. Třásl se, když se posadil a natáhnul se po Tomovi, a silně jej objal, když sestupoval ze svého vrcholu. Jeho oční víčka byla těžká a Bill opravdu uvažoval o spánku. Tom udělal jeden poslední příraz a silně vyvrcholil do Billova těla, sténal a mazlil se s jeho vlasy, jak se pokoušel chytit dech.
Bill si konečně uvědomil, jak horký jeho obličej byl a jak zpocené a ulepené bylo celé jeho tělo. Ale cítil se dobře, tak dobře a kompletní s Tomem. Jakmile se dredařův dech zklidnil, opatrně vyklouznul z Billa, posadil ho stranou a setřel si pot z čela. Bill seděl v klidu a sledoval Toma, který se nakonec otočil k němu.

„Co?“ zeptal se Tom, jak se natáhl pro dříve odhozené tričko. „Jsi v pořádku?“
„Yeah,“ zamumlal Bill a zazářil úsměvem. „Je mi perfektně.“
Tom si otřel ruce a obličej do trička a přisunul se blíž k Billovi. „Neříkáš to jen tak?“
Bill uhnul s rukama a nechal si setřít své sperma z břicha a sledoval, jak se Tom snaží být tak jemný, jak jen může. Když Tom upustil zašpiněné triko zpět na zem, natáhnul se k němu a sevřel ho v objetí.
„Děkuju,“ zašeptal. Věnoval Tomovi polibek na tvář a odsunul se na kraj postele, zavrtěl se nad nepříjemnou bolestí v zadku.
„Nezůstáváš?“ zeptal se Tom. Bill se natáhl pro jedno z mnoha triček na Tomově zemi a otočil se čelem k němu.
„Rád bych,“ povzdechl si Bill a hrál si s kusem látky v rukou. „Ale moji rodiče…“
Tom přikývl. „Chápu.
„Omlouvám se, Tomi. Vážně se mi nechce jít zpět ke mně do pokoje, obzvláště ne po tom, jak úžasné tohle bylo.“
„Zůstaneš někdy přes noc… předtím než odjedu, že?“ zeptal se Tom. Bill dokončil přetahování trika přes hlavu a postavil se, skousnul si ret, zatímco koukal na Toma.
„Nevytahuj to,“ zaprosil Bill potichu. „Nechci o tom ani přemýšlet…“ utrousil Bill a zadíval se na podlahu a tahal za triko, které končilo nad jeho koleny. Tom se vyhoupnul na nohy a stisknul Billova ramena, něžně jej políbil na čelo.
„Slibuju, že už o tom nebudu mluvit…“ zašeptal a stáhnul stranou pár Billových vlasů. Bill přikývnul a Tom se jemně usmál. „Měl by si jít spát.“
„Yeah, jo,“ souhlasil Bill. Sesbíral si oblečení ze země a rychle odemknul dveře a se stydlivým úsměvem se ohlédnul zpět. „Byl jsi opravdu dobré poprvé.“
Tomovy tváře zrudly a Tom si zatahal za pár dredů. „Dík. Dobrou noc, Bille.“
„Dobrou, Tomi,“ usmál se Bill. Rychle a tiše vklouznul zpět do svého pokoje a s úsměvem zabořil hlavu do polštáře, když ho téměř v nulovém čase přepadl spánek.
autor: RosePhantom
překlad: Deni
betaread: Janule

13 thoughts on “Break the Ice 14.

  1. To bylo úžasné, nádherné, krásné!!!!
    Nelíbí se mi, že to Maggií projde tak lehce, ale publicita by jim rozhodně neprospěla. A pořád si říkám, co bude, až Tom odjede, musí se něco stát, aby zůstal, nebo, aby Bill odjel s ním…
    Deni, díky ♥

  2. Mám dost, sedím tu s otevřenou pusou a vzpamatovávám se z toho, co se tam dělo. Bylo to tak… extrémně úžasné, že jsem si to užívala s nimi. ♥

  3. Nádherné, od začátku až po konec prostě dokonalé stejně, jako celá povídka!!! Ten sex byl prostě jedinečnej, Bill mě ze začátku trochu rozesmál, nečekala jsem, že by se mohl tak stydět:-) To ale nic nemění na tom, že to bylo úžasně popsaný, každá věta, každé slovo, prostě jeden velký skvost. Sice mě mrzelo, že Bill u Toma nezůstal, ale čert to vem. I tak to byl více, než perfektní díl, opravdová nádhera:-)♥

  4. Naprosto dokonalý díleček..! 🙂 Nádherně všechno popsané a ten Billův strach na začátku se mi děsně líbil..:)
    Jen škoda, že tam Bill nezůstal přes noc..ale co už..;) Já ani nechci pomyslet na to, jak Tom bude odjíždět zpátky do Německa….

  5. Aaaw… to bylo krásný ^^ Bill nevěděl xD No a dostává mě Toman, jak je zkušený ve všem a je mu jedno, kdo co bude "dělat".
    Škoda, že u něj Bill nezůstal spát.

  6. Šmajrá, tohle je špatný, já tu nad tím vyloženě smutním. Žádný vracení se do Německa, přeci je spousta způsobů, jak to vyřešit, jen tedy je potřeba ne málo zabojovat, ale to by přeci zvládli. Školní rok je zoufale krátká doba, nemůže tak brzo odjet. 🙁

  7. Celkom som čakala, že Bill pôjde do Toma po tej nočnej more. Ale Tomi bol úžasný♥ škoda, že Bill nezostal. Veď matka už vie, snáď by ich nekontrolovala…
    Nádherný sexík na dobrú noc 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics