Najdu tvé srdce 32.

autor: Rachel

Zdravím,
a jsem tu s dalším dílkem. Speciálně bych ho chtěla věnovat všem, kteří tuhle povídku čtou a kteří na něj tak dlouho, trpělivě  načekali. Doufám, že vás nezklamu a bude se vám líbit. Děkuju moc za všechny vaše komenty a přeju příjemné počtení:-)
R. xD

Tomovy oči zmateně zamrkaly a Tom spustil své roztřesené ruce z volantu, který  nevědomky stále ještě držel. Trhavě vydechl a opřel se o sedadlo, stáčejíc pohled na místo vedle sebe, které teď  zelo prázdnotou. Dlaní si otřel malé krůpěje potu na svém čele a snažil se zmírnit třas, který s posledními slovy černovlasého chlapce ovládl jeho tělo.  
A Tom si ta slova moc dobře vybavoval. Stále mu zněla v uších jako ozvěna a neustále se odrážela v Tomově mysli, která však teď nebyla ani s to reálně myslet a uvažovat. Tomova přivřená víčka se pootevřela a Tom očima spočinul na svém stále tvrdém a napnutém rozkroku. Tlak v jeho klíně pomalu opadával a ustupoval, i přesto jej Tom však stále cítil – stejně, jako Billovy dokonalé dlaně a doteky, které dokázaly vykouzlit.
Rychle odtrhl pohled od svého vzrušení a spočinul jím na stále pootevřených domovních dveřích. Ruce i kolena se mu třásly nervozitou, počátečním vzrušením a možná i obavami… přesto však pocítil neskonalou touhu vstoupit do těch dveří… a jít za ním. Kamkoli.  
Nezaváhal ani na okamžik. Odepnul si pás, sebral klíčky a rychle vystoupil z auta, kvapně  jej za sebou zamykajíc. Opatrnými kroky vstoupil do malé chodby a roztřesenými prsty se jen nedbale snažil upravit svůj vzhled, zhlížejíc se ve velkém zrcadle. Vůbec nevnímal a ani si neuvědomoval, jak vyšel všechny ty schody do horního patra. Jeho mysl byla až příliš zaměstnána všemi pocity, které právě prožíval, než aby se mohla něčím takovým zaobírat.

Vystoupil na poslední  schod a udělal pár malých krůčků ztichlou, do tmy ponořenou chodbou. Dveře jeho pokoje byly pootevřeny a skrze malou škvíru z nich prosvítal tenký, slabý proužek světla.
Tomovy rty opustil tichý  výdech a Tom popošel blíž, až těsně ke dveřím. Zhluboka se nadechl a s prudce bušícím srdcem se do nich dlaní opatrně a zlehka opřel… to, co se však naskytlo jeho očím, by ani ve snu neočekával.

Na jeho posteli leželo krásné,  štíhlé a téměř nahé tělo toho, jehož rty ještě  před chvílí líbaly ty Tomovy, jehož dlaně se ještě před chvílí dotýkaly Tomova těla, do kterého rázem jako by udeřil blesk. Stál mezi dveřmi jako zařezaný a svým pohledem jen nevěřícně putoval po té dokonalosti, která se jeho očím naskytla. O tomhle se neodvažoval snít ani ve svých nejtajnějších a nejtoužebnějších představách.
Bill ležel na boku, přímo uprostřed jeho velké postele, a tiše vyčkával. Jeho nahé tělo nezahalovalo nic, jen tenká, černá látka krátkých boxerek, zahalujících tu nejintimnější část. Jeho oči se vpily do těch Tomových, které po něm putovaly, a Bill se na Toma se zájmem zadíval.
„Budeš tu jen tak stát, nebo půjdeš dovnitř?“ jeho slova protrhla to tíživé  ticho mezi nimi a Bill se zadíval na Toma ještě pozorněji.
Možná teď působil chladně a odmítavě, v duchu si však s tím krásným mladíkem pohrával a vychutnával si jej. Pohledem sjel jeho sexy tělo, od černých copánků, zelené košile, až po XXL džíny a v duchu se pousmál. Jeho oči sklouzly na Tomův rozkrok a Bill si slabě skousl ret. Možná se to před ním Tom snažil tajit, to se mu však ani v nejmenším nepovedlo.
Bill nebyl hloupý. Moc dobře věděl, co s Tomem udělaly jeho doteky tam dole v autě. Cítil jeho erekci… a to jen zesílilo jeho touhu po tom sexy mladíkovi, po němž  teď přejížděl jeho pohled. Tiše vyčkával na jeho odpověď, či jen malé gesto, když se mu však ničeho nedostalo, sám se odhodlal udělat první krok. Dnes ho chtěl za každou cenu… a odmítal déle čekat.  
Překulil se ze své svůdné  polohy na všechny čtyři a pomalu a velmi líně se k němu s hravým úsměvem plazil. Opatrně vstal z postele a v přímém očním kontaktu pomalu přešel k stále stojícímu, nehýbajícímu se Tomovi, který náhle jako by přestal dýchat úžasem. Jeho nohy jako by rázem zdřevěněly a on nedokázal udělat jediný, byť sebemenší krok. Dokázal jen vnímat černovlasého mladíka před sebou a jeho oči, plné touhy a vášně, kterou v nich zahlédl, když k němu Bill přistoupil.
„J-já… já jsem…,“ vykoktal rozpačitě a nesouvisle, jeho slova však přerušil Billův prst, který lehce spočinul na jeho rtech.
„Pšššt,“ Bill se pousmál a s úsměvem, pohrávajícím na jeho rtech si prohlížel Toma před sebou. Byl neuvěřitelně sladký a roztomilý, když byl takhle zmatený. Jeho nádherné oříškové oči jen poplašeně těkaly po Billově tváři a Tom se ani neodvažoval pomyslet na to, co bude dál.
A Bill se odvážil. Pomalu ovinul své paže kolem Tomova krku a přitáhl si jej za týl blíž, tisknouc se více k jeho tělu. Stačil jen jediný, první  polibek a on věděl a cítil, že má Toma tam, kde chtěl. Věděl, že přijde… už od okamžiku, kdy ho tam dole v autě políbil. Tom mu nedokázal odolat… tím si byl Bill více, než jistý.  
Jejich rty splynuly v jedny, zatímco jejich majitelé plenili svými polibky rty toho druhého. Ani jeden z nich nečekal takovou reakci ze strany toho druhého, ani jeden z nich se jí však nebránil.
Tomovy rty se naléhavě  vnořily do těch Billových a Tom prudce vydechl. Cítil se jako v sedmém nebi. Teď, když cítil Billovu blízkost tak blízko sebe, poddával se jeho dlouhým vášnivým polibkům a dlaněmi putoval po jeho nahém, horkém těle, věděl a cítil jen jediné. Už nikdy se jej nechtěl vzdát.
„Zešílím z tebe,“ Tomova slova se dolinula k Billovým uším jako rajská hudba a Bill se podvědomě pousmál. Nečekaně se od něj odtrhl a vzal jeho ruce do těch svých.
„Pojď,“ zašeptal tak vábivým a svádivým hlasem, že mu Tom nedokázal déle odolávat. A ani nechtěl.  
Beze slova či jen malého namítnutí se posadil na svou postel a přitáhl si Billa blíž k sobě. Billovy rty se zvlnily do úsměvu a Bill se obkročmo posadil na Tomův klín. Jejich rozkroky na sebe mírně tlačily a doléhaly a to ani jednoho z nich nenechalo chladným.
Tom si Billa přitáhnul blíž a v dlaních stiskl jeho malý zadeček. Pousmál se, když mu bylo odpovědí Billovo vykvíknutí, neváhal ani vteřinu. Sklonil se k jeho nahé hrudi a rty se přisál k jedné jeho bradavce.
„Oh, Tome!“ z Billových rtů unikl první sten a Bill se pozorněji zadíval na Tomovy horké rty s kovovou ozdůbkou, která příjemně chladila jeho rozpálenou kůži. Tohle neočekával ani v nejmenším. Tom sál jeho bradavku, lehce ji skousával a líbal a hladově olizoval jazykem, dokud pod jeho horkostí neztvrdla. Pousmál se. Moc dobře věděl, jak na Billa… a nepřál si nic víc, než aby jej mohl vzrušit. Opatrně k němu vzhlédl, a když zahlédl roztoužený výraz v jeho obličeji, oční bělmo a hlavu, zvrácenou slastí dozadu, přesunul se k jeho druhé bradavce, zatímco v prstech třel a mnul tu první.
To už však bylo i na Billa příliš. Hlasitě zasténal, prsty si natočil Tomovu tvář k sobě a hladově vniknul do jeho pootevřených rtů  svým jazykem. Toužebně oplácel jeho polibky a svým jazykem kmital s tím jeho v doslova hříšném tanci, chtěl a toužil po něm však mnohem víc.  
Za stálého líbání  z něj narychlo svléknul zelenou košili a odhodil ji někam za sebe, cítíc, jak Tomovy dlaně chtivě přejíždějí po jeho touhou a chtíčem rozpáleném těle. Ani Tom nezůstával pozadu. Narychlo se odpojil od jeho rtů, natáhl ruce nad hlavu a s Billovou pomocí rychle strhl své černé XXL tričko, odhazujíc jej někam do neznáma. Naléhavě se přisál k Billovým rtům těmi svými, objal jeho nahé tělo a přisunul jej blíž k sobě, silně jej přirážejíc ke svému, už vzrušením narůstajícímu klínu. Silně přirazil proti tomu jeho a jeho hlasitý, vzrušený sten se setkal s tím Billovým, ozývajícím se celým pokojem v odrážející se ozvěně.  
Billovy rty opustily ty Tomovy a Bill se na Tomově klíně nepatrně ošil. Už mu překážely Tomovy džíny a všechno, co jej ještě zahalovalo, rozhodl se jít však pomalu. Rty se přesunul na Tomův krk a polibky sjížděl na jeho dokonalou, vypracovanou hruď. Líbal, jazykem laskal a dobře mířenými polibky a doteky obdivoval ten skvost v podobě Tomova těla a pomalu se posouval níže.
Tom jej, opřený o své  ruce, zálibně pozoroval, vychutnával si jeho polibky a často přivíral víčka slastí a touhou, kterou mu Bill způsoboval. Když však pohledem zpod přivřených víček zaznamenal, jak se černovlásek přesunul z jeho pevného bříška k jeho XXL džínám a pásku, pousmál se nad jeho snaživostí. Bill se bolestně kousl do prstu a už asi posté bojoval se sponou jeho pásku.
„Zatraceně,“ zaklel zlostně, nato však ucítil ve svých vlasech něčí prsty. Tom se pousmál.
„Nevztekej se tolik. Nesluší ti to,“ namítl a provokativně se zaculil nad Billovou marnou snahou. Bill myslel, že vyletí z kůže… díky dosti znatelné  vyboulenině, rýsující se pod Tomovými džínami se však stále držel.
„Počkej, až to z tebe strhnu,“ zavrčel vztekle a na Tomův natěšený výraz sponu konečně odepnul. Klekl si k Tomovu rozkroku, obratnými prsty odepnul knoflík a zip a strhnul z něj džíny takovou rychlostí,  že Tom ani nestačil mrknout. Odhodil je někam na zem a s úsměvem se připlazil zpět k Tomovi. Dlaněmi mapoval celé jeho horké tělo, tu nejdůležitější část však záměrně vynechával. Odmítal se jej dotknout, ba právě naopak. Chtěl jej vydráždit na tu nejvyšší možnou míru.  
Klečeli proti sobě na posteli a hladově a naléhavě se líbali, zatímco se k sobě tiskli. Jejich vzrušené, tvrdé klíny do sebe narážely a třely se o sebe a jejich majitelé věděli, že chtějí  mnohem víc. Oba už cítili, že jsou vzrušení, vůbec se však za to před sebou nestyděli. Blízkost toho druhého, jeho polibky a doteky jim byly odepírány až příliš dlouho na to, aby je teď mohly nechat chladnými.
Billovy rty se opět poddaly těm Tomovým a Bill cítil, jak Tomovy dlaně jezdí po celém  jeho těle.
„Chci tě, Tome. Strašně  moc tě chci,“ toužebně vzdychl do polibku a slastí  zvrátil hlavu dozadu.
„Já tebe taky, Bille,“ odpověděl Tom popravdě a dál se věnoval prozkoumávání  Billových úst, jeho další slova mu však vyrazila dech.
„Chci se milovat, Tome,“ Billovy oči vzhlédly k těm Tomovým a Bill tiše vydechl. Snažil se v nich vyčíst, co se jejich majiteli honí hlavou. Tom si skousl ret.
„Bille… o-opravdu jsi si jistý?“ zeptal se opatrně, jeho očím se však naskytlo souhlasné  pokývání hlavou.
„Jo… jsem,“ odpověděl Bill popravdě… přeci jen tu však bylo něco, co jej trápilo a činilo jej nejistým.
„Já jen… Bojím se toho, že… že tě nedokážu uspokojit,“ šeptl tiše a trochu sklonil hlavu. Opravdu se bál, že by to mohl jakkoli pokazit… Tom to takhle však vůbec neviděl. Opatrně si natočil jeho tvář k té své a nesouhlasně zavrtěl hlavou.
„Bille… copak ty opravdu nevidíš, co se mnou děláš?“ vydechl tiše, nato se však setkal s párem dvou mandlových očí, které k němu vzhlédly.
„Vzrušily tě moje polibky? Líbily se ti moje dotyky, Tome?“ zašeptal Bill a tázavě a v očekávání upíral oči na Toma, který však nesouhlasně zavrtěl hlavou. Bylo to mnohem víc, než by si Bill mohl myslet.
„Vzrušil jsi mě  ty, už tam dole v autě, Bille. A dostáváš mě čím dál víc, vším co děláš. A já chci, abys v tom pokračoval,“ odpověděl pevně a rozhodně, a upřímně se zadíval do Billových překvapených očí.
„Vážně chceš?“ špitl stále ještě nevěřícně, odpovědi se mu však dostalo hned vzápětí. Tom se nahnul k jeho uchu a vášnivě vsál a jazykem polaskal jeho ušní lalůček.
„Strašně moc,“ vzdychl do jeho ucha a rty se zlehka otřel o bílou kůži na jeho krku.  
Billovy rty se zvlnily do úsměvu a Bill přivřel víčka slastí nad Tomovým laskáním. Nic víc už vědět nepotřeboval. Pomalu se položil do bílých peřin a zálibně si prohlížel svého přítele, který se k němu teď naklonil. Bill se pousmál, pravou nohou sjel po jeho hrudi, až do jeho vzrušeného klína a zlehka na něj zatlačil. Pečlivě sledoval Tomovu vzrušením zkřivenou tvář a pootevřené rty v němém stenu a vztáhnul k němu ruce.
„Pojď ke mně,“ zažadonil a dovolil tak Tomovi, aby se na něj zpola položil. Ukořistil si jeho rty a zatímco prvním polibkem opět spustil dlouhé,  žhavé líbání, jeho ruka si našla cestu mezi jejich horkými těly… až k Tomovu mužství, které zlehka pohladila. Bill se pousmál nad Tomovým dalším stenem a obratnými prsty zkoumal napnutou látku jeho boxerek.
„Chci ho vidět,“ vydechl do polibku a viděl, jak se od něj Tom odtáhl. Pousmál se nad jeho tichým souhlasem, vyšplhal se do sedu a rychle mu boxerky stáhl a odhodil. Očima sklouznul k Tomovu klínu a chtivě si skousnul rty. Tomův penis byl tvrdý a naběhlý a jeho majitel mohl zřetelně cítit, jak mu v něm silně zacukalo vždy, když se na Billa před sebou podíval.
Ani on však nezůstával pozadu. Sedl si do jakéhosi pololehu a s úsměvem sledoval Toma, který  mu stáhnul jeho boxerky a očima pohladil jeho vzrušený penis. Přeci jen měl však něco v plánu.  
Beze slova se od Billa odklonil, sundal nohy z postele a posadil se na její okraj, zády ke svému příteli. Billovy oči zamrkaly a Bill se pomalu, tiše vyšplhal do sedu, plazíc se k Tomovi. Zvědavě mu nakoukl přes rameno a zpozorněl, když Tomova ruka zajela do malého šuplíčku v jeho nočním stolku… aby mohla vytáhnout malou, zvláštní tubičku. Billovi rychle došlo, co tím Tom myslel. Nahnul se k němu ještě blíž a pousmál se.
„Tome… pojď už  konečně ke mně. Je mi tam samotnému moc smutno,“ šeptal škemravě, polibky pokrýval Tomovo nahé rameno a dal si záležet, aby Tom ucítil na svých zádech jeho tvrdý a horký penis. Tom se k němu natočil tváří a dlouze, žhavě jej políbil. Už už se chystal tubičku otevřít, činnost jeho ruky však přerušila ta Billova.
„Počkej… já sám,“ zašeptal s lehkým úsměvem do polibku a když mu jej Tom oplatil, vytáhl mu tubičku z rukou.
Posunul se do středu postele a pohledem spočinul na Tomovi, který se na něj otočil.
„Klekni si,“ poručil mu a přetočil tubičkou v prstech. Tom uposlechl a sledoval Billovo počínání. Odhodil vršek a do dlaně si vymáčkl nemalé množství. Pousmál se nad průhledným, chladícím gelem a odložil tubičku stranou. Nemýlil se. Připlazil se k Tomovi a v přímém očním kontaktu přiložil dlaň s gelem na jeho nateklý penis.
Tomova tvář se zkřivila vzrušením a Tom zaklonil hlavu, lapajíc tak po dechu. Bill mu gel pečlivě roztíral po celém jeho mužství a možná to Toma tolik dostávalo. Jeho dotyky jej nutily chtít víc… a Tom se jen z posledních sil držel, snažíc se nevnímat Billovo tření.  
„Přestaň, nebo se udělám,“ vydechl ztěžkle a ke svému úžasu zaznamenal, jak Bill rázem přestal ve své činnosti. Položil se do bílých peřin a nechal Toma, aby se chopil tubičky s gelem. Vymačkal si část do dlaně a jen zlehka promasíroval jeho vstup. Nechtěl, aby byl Bill roztažený. Přál si cítit jeho úzkost a nechat se jí pohltit… a právě toho se nemohl dočkat.
Nechtěli už ztratit ani minutu. Oba byli až příliš vydráždění na to, aby ten okamžik mohli ještě oddalovat.
Tom odhodil prázdnou tubičku stranou a zadíval se na svého přítele. Pousmál se. Bill měl nohy mírně pokrčené v kolenou a široce roztažené do stran a netrpělivě jej očekával. A Tom nezaváhal. Pomalu se na něj položil, dlaněmi se zapřel vedle jeho těla a vzal svůj penis do rukou, míříc s ním ke vstupu do Billova těla.  
Bylo to něco neskutečného, něco jedinečného, co spolu prožívali úplně poprvé. Oba se oddávali jen těmto vteřinám, tomuto okamžiku, který spolu ve splynutí jejich těl prožívali.
Tomovo tělo se napnulo a Tom přirazil do Billova těla až po kořen. Nemohl se nabažit toho úžasného pocitu být hluboko v něm. Bill byl až velmi úzký a tím Toma dráždil ještě víc. Jeho svaly se stahovaly kolem Tomova nemalého penisu, když do něj přirážel a to je oba ještě více vzrušovalo.
„Oh, Tome… víc,“ Billův hlasitý sten se roznesl celým pokojem a Bill pánví podvědomě přirazil proti té Tomově. Cítil, jak do něj Tom opět zajel, tvrdě a silně, a vykřikl slastí. Tom byl úžasný milenec. V jedné chvíli dokázal být tvrdý a neúprosný, po chvíli své přírazy změnil na pomalé a něžné, a právě to na něm Billa dostávalo nejvíc. Tom do něj přirážel stále víc a víc, zatímco jeho ruka dráždila Billův penis přesně v rytmu jeho přírazů.
„Oh, Bille… j-jo… ano… jsi… jsi tak dobrý… panebože…,“ hlasitě zasténal a začal do Billova těla přirážet ještě tvrději a silněji, zatímco jej rychle honil. A právě to se Billovi nejvíc líbilo. Oba úplně ztratili své zábrany a žili jen tímto okamžikem.  
„T-Tome… Tome, víc… oh,“ Billova prosba se vylinula z jeho úst a Bill sám na nic nečekal. Prudce přirážel zpět k Tomovi a slastí zakláněl hlavu. Věděl, že už to dlouho nevydrží – stejně, jako Tom.
Chtíč už plně  ovládal jejich těla jako ďábel a oni se téměř naléhavě  milovali. Blížící se vlna slasti a uvolnění v jejich tělech přímo bouřila a blížila se s každou další vteřinou, stále víc a víc, až…
„Oh, Bille,“ Tomovy rty opustil poslední sten a Tom naposled, silně přirazil do Billova zadečku. Jeho tělo se napnulo v slastné křeči, jeho víčka se přivřela a on se tvrdě udělal do Billova těla. Prudce zvrátil hlavu dozadu a se vzrušením zkřiveným obličejem si užíval ten božský pocit, silně znějící v jeho těle, svou ruku však z Billova penisu nespustil. Pousmál se, když se k jeho uším dolinul Billův hlasitý výkřik a cítil, jak Bill prudce vystříknul do jeho ruky. Pousmál se… a sklonil se k jeho krásné tváři, po které teď stékaly kapičky potu.  
„Chvěješ se,“ Billova slova protrhla ticho mezi nimi a Bill vzhlédnul k Tomově  tváři, kterou od té jeho dělily jen milimetry. Tom zavrtěl hlavou. Tohle mu teď bylo úplně jedno.
„Děkuju, Bille. Bylo to… nádherné,“ bylo to to jediné, co ze sebe dokázal po celém tom zážitku vypravit. Bill se tajemně pousmál.
„Nádherné první  milování,“ zašeptal a stále se usmívajíc, zadíval se do dvou oříškových očí, které k němu poplašeně vzhlédly. Až teď Tomovi došel význam jeho slov.
„B-Bille, t-to… to bylo tvoje… A-ale proč jsi mi to neřekl?“ vykoktal zmateně… umlčel jej však Billův prst na jeho rtech. Bill zavrtěl hlavou.
„Nechtěl jsem… a ani jsem neměl důvod. Bylo to totiž úžasné. Jsi perfektní milenec,“ obdivně k němu vzhlédl a cítil, jak se Tom nosem otřel o ten jeho.
„A ty až moc velký  svůdník,“ přiznal uznale a s úsměvem přes jejich těla přehodil bílou peřinu. Přitulil si svou lásku k sobě a s pomalými, lehkými polibky s ní odcházel do říše snů.  
autor: Rachel
betaread: Janule

10 thoughts on “Najdu tvé srdce 32.

  1. Nemám slov .. Na jejich první milování se těším už nějaký ten pátek 🙂 😀 … A teď je to tu! 🙂 … Úžasné …. A moc krásně napsané ♥ 🙂

  2. na to že to bylo billovo poprvé se divim že ho to nebolelo xD ale jinak krásná práce…teď už se jen těšim až haili zjistí co ti dva po nocích dělají 😀

  3. Od včerejška jsem se těšila na dnešní úžasný díl, vlastně kecám, od prvního dílu jsem se na něj těšila =) Ty prostě píšeš nádherně, mimo jiné umíš skvěle vystihnout city, a to je to, proč mám tvoje povídky tak ráda ♥ Perfektní ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics