Najdu tvé srdce 33.

autor: Rachel

Spánkem ztěžklá, pevně  semknutá víčka se mírně zachvěla pod jasem slunečního paprsku, přistávajícím na dlouhých hustých řasách, a Tomovo tělo se pod peřinou jen mírně ošilo. Nesouhlasně zamručel a protestně si přitáhnul bílou peřinu blíž k tělu. Slunce už dlouho hladilo jeho spící tvář a on se mu neustále vyhýbal, nebo se o to alespoň pokoušel. I teď se snažil schovat svůj ospalý obličej do polštáře, když však na jeho látce ucítil teplo slunečních paprsků, které sem prosvítaly skrze roztažené žaluzie, bez jediného zaprotestování to vzdal.  
Pomalu rozlepil ztěžklá  víčka od sebe a ospale zamrkal do ranního slunečního svitu, lehce se usmívajíc. Na okamžik stočil pohled svých očí na místo vedle sebe a jeho úsměv se rozšířil, když spatřil po svém boku nahé, avšak krásné a spící tělo. Pousmál se a očima přelétl po tom skvostu, který vedle něj tiše oddechoval, netušíc, že po něm právě přejíždí pohled dvou rozzářených oříškových očí.  
Tom se pousmál a pohledem přelétnul uhlově černé, zacuchané vlasy, krásná, nahá záda a malý zadeček, který se jeho očím rýsoval. Bill ležel na boku, k němu zády a tiše se ještě oddával kouzlu spánku, zatímco ticho a klid v pokoji nenarušovalo nic, jen jeho tiché nádechy a výdechy. Jeho nahé tělo nezahaloval jediný kousek látky, dokonce ani peřina, kterou ze sebe nevědomky ze spánku určitě skopal. Její lem byl shrnutý až někde u Billových kotníků, to však teď černovlasý mladík ani v nejmenším nevnímal. S hlavou, položenou na velkém bílém polštáři ještě bloudil v říši snů a pospával… jeho nahé, odhalené tělo však zdaleka nebylo jen to jediné, co Tomovi připomnělo včerejší noc…  
Odtrhl pohled od té spící  krásy a rozhlédnul se po sluncem ozářeném pokoji. Jeho oblečení, volně pohozené po podlaze bylo jen němým svědkem jejich včerejší vášnivé noci, stejně jako celý tento pokoj… a fotka, stojící na nočním stolku.

Tomovy oči stočily svůj pohled k dřevěnému rámečku a Tom se zadíval na svůj obličej a na tvář dívky, která se šťastně usmívala po jeho boku. Byla to fotka, ta samá fotka, kterou si prohlížel už nesčetněkrát a pohled na níž pokaždé rozvířil všechny jeho myšlenky a vzpomínky. Jeho fotka s Ann. V jeho mysli se opět vynořil obraz včerejší noci strávené s Billem a Tom se pohledem vrátil k fotce na nočním stolku… a tiše se zamyslel…  
Jeho intimní život s Ann nikdy nebyl zrovna dvakrát růžový, i když si tu skutečnost Tom nikdy nechtěl přiznat, přestože ji s postupem času cítil stále víc a víc. Zprvopočátku bylo všechno skvělé a perfektní  a oba byli plně spokojení, po narození Hailie se však postupem času jejich intimní vztah měnil v něco úplně jiného, v něco, v co by ani jeden z nich nevěřil, že se může stát.
A neočekával to ani Tom. Sex se pro něj stal jakousi povinností, kterou si jednou za čas odbyl, když přišel unavený z práce a jeho manželka na něj čekala v posteli, celá nedočkavá a natěšená na večer s ním. Tom se vždycky snažil jí vyhovět, čím dál častěji se však přistihoval, že se při sexu nesoustředí nikoli na Ann, ale na své myšlenky, které si jeho mysl přímo naléhavě vymýšlela a představovala. Později svou nesoustředěnost sám sobě omlouval tím, že je unavený a přepracovaný. Zatímco však jeho manželka únavou a vyčerpaností usnula, on v koupelně za zamčenými dveřmi dodělával „svou“ práci.  
Jenže s Billem… s Billem bylo tohle všechno úplně něco jiného. Když se hladili, mazlili nebo líbali, nemusel si ve své hlavě zoufale představovat kdovíco. Nemusel předstírat chtíč, vášeň a touhu, když byli spolu sami. On ji cítil. Stejně, jako cítil lásku k tomu černovlasému mladíkovi, který mu převrátil jeho život vzhůru nohama. A za to mu byl Tom neskonale vděčný. Nejen, že konečně dokázal žít. Bill jej zbavil všech jeho obav a zbytečností, kterými se Tom zaobíral každý den jeho vztahu s Ann.
Sex pro něj po včerejšku už přestal být povinností a úkolem. Najednou to pro něj bylo něco, co neplánoval, něco spontánního… a o to víc si jej užíval, konečně tak, jak už si to dlouho přál. Kdyby mu včera touto dobou někdo řekl, že tento večer stráví vášnivým milováním s Billem, nejspíš by mu nevěřil. Teď, když však poznal, jak moc takový spontánní a neočekávaný sex chutná, už nikdy se toho úžasného pocitu nechtěl vzdát. Dlouhé, žhavé polibky, jeho dobře mířené doteky a horká úzkost Billova těla – to všechno dokázalo Toma doslova srazit na kolena. Bill jej dokázal uspokojit… a o tom Toma přesvědčil už dřív, když spolu trávili jejich první společnou noc o samotě. Stačilo jen, aby použil svou ruku a Tom byl na vrcholu blaha.  
Když byl s Billem, nemusel předstírat orgasmus. Proč taky, když ho sám prožíval a vychutnával si jej. Už nemusel ve své mysli pátrat po myšlenkách a představách, ty nejkrásnější představy se pro něj totiž staly skutečností. Už si nemusel potajmu kupovat a brát tabletky k zapříčinění erekce, jak to svého času dělával. Takové vzrušení, jaké mu přivodil Bill, by mu nevyvolalo ani tisíc takových tabletek, tím si byl Tom jistý.
Pousmál se a dlaní si spokojeně přejel po svém nahém rozkroku. Cítil se příjemně  a také zvláštně uvolněný tak, jako ještě  nikdy… aniž by se musel po jejich milování trápit v koupelně. Bill jej svedl naprosto perfektně, to musel Tom uznat. Tak dobrý sex ještě nikdy nezažil.  
Natočil hlavu na stranu a zamyšleně zamrkal. Včerejšek byl jednoznačně úžasný  a Tomovi vůbec nevadilo, že měl sex s klukem. Bill byl totiž ten nejkrásnější kluk, jeho přítel, do kterého se zamiloval až po uši. To on Tomovi poodhalil skrytou stránku jeho duše, o které Tom ani nevěděl, že ji má, a ukázal mu, jak krásné je opravdu žít. Změnil jeho život od základu… a za to mu byl Tom neskonale vděčný.
Znova zamrkal na starou fotografii, pomalu k ní vztáhnul ruku… a položil rámeček obrázkem dolů. 

Jeho tvář rozjasnil jemný  úsměv a Tom stočil pohled svých očí ke kráse po svém boku. Neodolal a sklonil se k jeho nahému tělu, po kterém teď lehce přešel konečky prstů. Opatrně odhrnul pár černých vlasů z jeho krku a přitisknul své rty na jeho horkou kůži, přisouvajíc se tak blíž ke stále spícímu Billovi. Miloval jeho pokožku, tak hebkou a sametově jemnou. Miloval to světlounké chmýří na jeho krku, miloval chvíle, kdy mohl ochutnávat jeho kůži svými rty. Lehkými, malými polibky pokrýval jeho krk a pomaloučku postupoval až k jeho nahému rameni. Jeho vláčné rty hladily a hýčkaly jeho citlivou pokožku a Tom pomalu ovinul svou paži kolem Billova pasu, dlaní sjíždějíc na jeho horké bříško a s úsměvem pozorujíc, jak se v jeho objetí začíná probouzet.  
Billova víčka se nepatrně  zachvěla a Bill se malinko zavrtěl po svém dlouhém spánku. Ospale zakňoural něco nesmyslného a tiše vydechl, nato se však pousmál nad malým polibkem, který mu byl vtisknut na ušní lalůček – jedno z nejcitlivějších míst na celém jeho těle. Tom jej zlehka políbil a nato se dlaní usídlil na Billově obnaženém zadečku, palcem po něm přejíždějíc. Tiše a trpělivě vyčkával, až se Bill probudí, když však zaznamenal první pohyby Billova těla, jeho tvář rozzářil zářivý úsměv. Bill se k němu pomalu otáčel a s blaženým zavrněním nad Tomovým dotekem, popaměti omotal své paže kolem Tomova krku, snažíc se rozlepit svá ospalá víčka od sebe.  
„Ahoj, Tomi,“ zavrněl s úsměvem, který se ještě rozšířil při pohledu do Tomovy rozzářené tváře. Tom se pousmál a prsty odhrnul pár pramínků z Billova obličeje.
„Dobré ráno, lásko,“ zašeptal a znova se pousmál nad Billovým, ještě trochu nepřítomným výrazem. Bill se pousmál a přitulil se k němu blíž. A vůbec mu nevadilo, že je před Tomem úplně nahý, zatímco se jeho peřina nachází na druhém konci postele. Natočil si Tomovu tvář k sobě a věnoval mu dlouhý ranní polibek.
„Jak dlouho už jsi vzhůru?“ tiše vyslovil svou otázku hned, co se od Toma odpojil a položil si hlavu na jeho hruď tak, aby viděl do jeho tváře. Tom se zamyslel.
„Jenom chvilku, moc dlouho ne. Přemýšlel jsem o tobě… o nás… a o včerejšku…,“ dodal šeptem a nato se setkal s párem dvou čokoládových očí, které se k němu pozvedly. Bill se pousmál.
„Včerejší noc… byla úžasná. Ty jsi byl úžasný, Tome,“ dodal šeptem jako by se bál, že se jejich včerejší noc stane pouhopouhým snem. Tom mu věnoval jeden ze svých úsměvů.
„Ty taky. A moc,“ odpověděl popravdě a na důkaz svých slov jej dlouze políbil. Jejich polibek se změnil v hluboký, zatímco se jejich jazyky o sebe jen líně třely.
Oba se od sebe po chvíli odtáhli, a zatímco se Tom pohodlně položil do peřin, Bill si našel místečko na jeho hrudi.
„Tome?“ jeho tichý  šepot protrhl ticho v pokoji a Bill se na Tomově hrudi mírně  ošil, nevědomky jej tak šimrajíc pramínky svých vlasů. 
„Hm,“ Tom odvětil, že poslouchá a pozoroval Billovy prsty, které na jeho kůži kreslily různé blbosti, zatímco se jejich majitel zamyslel.
„Máš rád sex?“ optal se zkoumavě a prsty dál přejížděl po Tomově hrudi, očekávajíc odpověď. Tom se pousmál.
„Miluju sex,“ odvětil popravdě a bříšky prstů dále hladil Billova nahá záda.
Billovy rty se zvlnily do úsměvu a Bill se naklonil blíže k Tomově tváři, zatímco jeho rty vyhledaly ty Tomovy. Žádostivě se k nim přisál těmi svými a věnoval Tomovi několik dlouhých, žhavých polibků. 

Oba se nevědomky pousmáli, když se od sebe odpojili a ještě chvilku si užívali blízkosti a vzájemných polibků a dotyků toho druhého.
„Měli bychom vstávat,“ Billova slova přerušila jeden z jejich nekonečně dlouhých polibků a Bill se zadíval na hodinové ručičky budíku na Tomově nočním stolku. Bylo už jedenáct hodin dopoledne.
„Nemůžu se dočkat, až vlezu do sprchy a konečně na sebe pustím vodu,“ odvětil Bill a unaveně se svalil zpět do peřin. Po ničem jiném teď netoužil.
Tomovu tvář opustil úsměv a vystřídal jej zamyšlený výraz. Tom si přemýšlivě skousl ret… netrvalo však dlouho a v jeho hlavě se zrodil přímo geniální nápad. Rychle se vyšvihl do sedu a pootočil se ke stále ležícímu Billovi.
„A co kdybychom teď  šli do bazénu? Slunce ještě není tak ostré a voda bude příjemně chladná,“ navrhl a zadíval se na Billa přímo s nadšením v očích. Bill jej nemohl přehlédnout. Líně se nadzvedl na loktech a zazíval.
„Tome, už tě  vidím, jak dobrovolně jdeš do té ledové vody v bazénu. Kašli na to, horká sprcha bude určitě příjemnější. Stejně se ti tam vůbec nechce,“ odvětil s tím, že Toma od bazénu svými argumenty určitě odradí, to se však přepočítal.
„Tak to teprve uvidíš,“ Tom rázně zavrtěl hlavou, a aniž by očekával Billovu reakci, vyskočil z postele. Rychle přeběhl ke své velké skříni a pár vteřin u ní postával, čímž dal Billovi pěkný výhled na jeho pevný zadek. Bleskem na sebe navléknul své tmavé, kostkované tříčtvrteční plavky, sahající mu někam po kolena, a aniž by se na udiveného Billa, sedícího na posteli jen ohlédl, se smíchem a hlasitým křikem utíkal po chodbě a dolů ze schodů jako šílený.  
Billovy rty se zvlnily do úsměvu a Bill zavrtěl hlavou nad tím bláznem. Znovu sebou líně plácnul do peřin, když však pootevřeným oknem zvenčí uslyšel hlasitý  výkřik, který by vzbudil i mrtvého, a nato hlasité, velké šplouchnutí vody, do které ten šílenec musel skočit s alespoň kilometrovým rozběhem, pousmál se a vyskočil z postele, utíkajíc dolů do svého pokoje.  
autor: Rachel
betaread: Janule

4 thoughts on “Najdu tvé srdce 33.

  1. Úžasný díl … Už nevím co psát, tohle totiž jinak než ÚŽASNÉ popsat nejde … Miluji tuhle povídku :o) .. A moc se mi líbí jak se k sobě Tom s Billem chovají a že Bill není až zas tak "stydlivý" když jde o mazlení a podobné věci :o) … Krásné …♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics