Déšť 2.

autor: LízatQo

Ahojky, tak pokračuju v povídce, měla hezký odezvy, tak pokračuju. Doufám, že vaše nápady, o čem to je, budete zase psát. Každopádně já své nápady neřeknu. Jen to, že se máte těšit na delší setkání kluků. Tak krásné čtení a pá 😉 LízatQo.

409
Byl to už týden, co Tom každý večer chodil běhat na to místo, kde viděl chlapce. Nedokázal ho vyhnat z hlavy. Zkoušel to, ale nešlo to. Stále viděl ty čokoládově hnědé oči, ty krásné narůžověle polštářky, černé havraní vlasy.
Stejně tak dneska běžel Tom obvyklou už cestou. Celou cestu měl v uších Sammyho Deluxe a Akona. Doufal, že dneska ho už potká. Mohl by se přeci objevit. Chtěl s ním prohodit řeč, zeptat se ho, jak se jmenuje, kde bydlí, kolik mu je a dalších otázek měl plnou hlavu.
Doběhl na místo, kde naposledy viděl toho chlapce. Jako každý den si sednul na kamínky, co byly u břehu, a díval se do vody. Sundal si jedno sluchátko, aby slyšel příchozí osobu, kdyby náhodou.
Seděl tam přes dobrou hoďku, když začalo malinko poprchávat. Tom si povzdychnul a vzdal to. Určitě nepřijde, a stejně poprchává. Zvednul se a oprášil si tepláky, otočil se a mířil se sklopenou hlavou na cestu. Začalo silně pršet a Tom do někoho narazil. Couvnul a podíval se, kdo to je, když uviděl onen pár čokoládových očí.

„Oh, promiň “ odpověděl chlapec před ním a Tom zakroutil hlavou.
„V pořádku. Co ty tady děláš, když je déšť? Měl by ses schovat někam do sucha,“ usmál se Tom. Díval se, jak déšť ničí chlapci jeho účes, jak jeho černě namalované linky se rozpouští a tečou po tvářích.
„Ou, mně déšť nevadí. Já ho miluji. Díky němu jsem konečně svůj,“ usmál se a prohlížel si Toma „Jinak já jsem Bill… Bill Trümper,“ podal ruku a Tom to opětoval.
„Já jsem Tom Kaulitz,“ usmál se Tom mile. Konečně věděl jeho jméno.
„Jestli chceš být v suchu aspoň trochu, tak tady kousek je takový baráček na stromě. Chodívám tam,“ usmál se Bill a šel tím směrem, Tom jen kývnul a šel za Billem.

Když oba chlapci došli, vylezli nahoru, nebylo to moc vysoko. Tom se podíval po tom baráčku, Byla tu pohovka, stolek, nějaká ta skříňka, a koberec. Dokonce rádio tu bylo. Bylo to tu krásné. Pár plakátů zdobilo zeď. Tom si šel sednout na pohovku. Byla hebká a měkká, Bill ho následoval, a také si sednul. Tom se na něho podíval a usmál.
„Kolik ti je, Bille?“ ihned se zeptal a Bill ihned odpověděl.
„Sedmnáct,“ zněla odpověď. „A tobě je kolik?“ zeptal se pohotově Bill.
„Také sedmnáct. Jaký jsi měsíc?“ optal se.
„Prvního září 1989. A hodina to byla, pátá a čtyřicet pět minut,“ odpověděl Bill a Tom jen pozvedl obočí.
„Já také, akorát jsem o deset minut starší, tedy,“ usmál se a Bill se taky usmál.

Takhle prokecali několik minut, zjistili, že chodí do stejné školy. Že mají podobné koníčky. Bylo toho strašně moc. Až to kluky zmohlo a usnuli. Tom měl hlavu opřenou o opěrku na boku pohovky a Bill byl položený o jeho bok. Bill se probral jako první a věděl, že už slabě poprchává. Tak se zvedl a začal rychle hledat nějaký papír. Našel ho a napsal Tomovi dopis a položil ho na stolek tak, aby ho pak Tom viděl. Usmál se a pak vylezl z baráčku.

Tom se probral, až když mu na obličej padnul silný paprsek slunce. Zakryl si obličej dlaní a sednul si. Rozhlídl se kolem a Billa nikde neviděl. Zvedl se a podíval se z okýnka a také ho nikde neviděl, tak si šel sednout a uviděl vzkaz, na kterém bylo silně napsáno ‚ TOM ‚. Sedl si a papír otevřel. Byl tam vzkaz od Billa, že jakmile bude čas a příležitost, tak se rád s ním zase uvidí, že je moc milej. Tom se nad tím usmál a papír si nechal. Chvíli tam ještě seděl, a pak se zvedl a šel z baráčku, cestu sem si pamatoval. Určitě tu není naposledy.

autor: LízatQo
betaread: Janule

4 thoughts on “Déšť 2.

  1. Je to docela zvláštní, Bill tady Tomovi vyprávěl, jak chodí do školy a tak, a přitom mám pořád takový pocit, jako by byl duch, nebo něco takového, určitě to není obyčejný člověk…uvidíme =)

  2. tom otevřel dopis od toma?:D jinak už se mi ta povídka nelíbí 😀 protože sem myslela že tam bude jako duch nebo tak něco :((

  3. Tom otevrel dopis kde bylo napsano TOM xDD jako aby vedel ez je to pro neho 😀 a ja bych prave radila si to dal cist 😀 protoze v dalsich dilech uz pochopite o co pujde 😀 uz obrazek co je tady prilozeny se k tomu ukazuje 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics