Najdu tvé srdce 36.

autor: Rachel

Ahoj,
tak jsem tady s dalším dílem. Nevím proč, ale myslím, že je to ten nejlepší z celé povídky. Ostatně, posuďte sami;-)
Přeju příjemné počtení a hodně živých představ:-P:-D
Vaše R. xD

Dlouhé husté řasy černovlasého chlapce několikrát zamrkaly a Bill pečlivě upřel pohled na mladíka před sebou. Poposedl si na svém koženém křesílku, povystrčil jazyk a olízl jím ledovou zmrzlinu, svůdně mrkajíc víčky s dlouhými řasami. Zvědavě nakoukl na mladíka před sebou, když mu však jediný pohled na nic nevnímajícího Toma naznačil, že jeho snaha byla marná, jen protočil očima a znova se věnoval své ledové pochoutce.


Uplynula asi hodina od Georgova odjezdu, Billovi to však připadalo jako celá věčnost. Tolik se těšil, až budou s Tomem zase sami… jeho sny se však rozplynuly jako pára nad hrncem, hned co jim Georgovo auto zmizelo z očí. Těšil se, až bude mít svého miláčka jen a jen pro sebe… místo toho tu však otráveně seděl s ledovou zmrzlinou v ruce, pohledem hypnotizujíc Toma před sebou, který za celou tu dlouhou hodinu snad ani nezaznamenal, že tu není sám. Seděl na gauči naproti Billovi, s notebookem na klíně, stohem papírů před sebou a s telefonem v ruce, který mu snad každých pět minut oznamoval příchozí hovor. Zamyšleně si mumlal něco pod nosem, se svraštěným čelem hypnotizoval svítící obrazovku před sebou a ani v nejmenším nezaznamenal ani jeden z tisíce svůdných pohledů, které k němu Bill vysílal jeden za druhým.



A to bylo to, co Billa naštvalo nejvíc. Veškeré jeho snažení a pokusy byly úplně marné… a Tom vůbec nevypadal na to, že by věděl o Billově přítomnosti tady. Ani jednou neoplatil svůj pohled černovlasému chlapci, kterému pomalu ale jistě začínala docházet trpělivost. Nečekaně se přistihl, že žárlí. Ano, žárlil na notebook, který mu ukradl Tomovu pozornost, žárlil na stohy papírů, kterých se dotýkaly Tomovy prsty a žárlil snad i na tu pitomou tužku, která teď spočívala v Tomových prstech.
Zavrtěl hlavou a nedokázal potlačit úsměv nad tou šílenou myšlenkou, přesto si to však plně přiznával a uvědomoval. Tom měl patřit jemu, jen jemu… a místo něj dal přednost své práci. To Billa dopalovalo ze všeho nejvíc.
Dokřoupal poslední zbytky kornoutku, otřel si ruce o sebe a pohledem střelil po workoholikovi před sebou. Už toho měl právě dost.


„Tome,“ oslovil jej a protočil očima, když se opět nedočkal výsledku.
„Haló, já jsem tady taky!“ trošku přidal na hlase a viděl, jak sebou Tom trhl. Nervózně si odkašlal.
„Ano, Bille, co se zase stalo?“ odvětil netrpělivě, aniž by si uvědomil, co svou otázkou černovlasému chlapci způsobí. Bill vyletěl jako čertík z krabičky.
„Co se stalo? Co se zase stalo? Sedím tu jak pecka už celou hodinu a tobě je to zřejmě úplně volné, to se stalo. Slíbils mi, že celý víkend budeme jen spolu a že se na práci ani nepodíváš. Ale jak vidím, notebook a faktury jsou prostě přednější než já, nemám pravdu?“ otázal se podrážděně a až teď se jeho oči střetly s těmi Tomovými, které k němu od papírů zmateně vzhlédly.
„Počkej, co jsi říkal?“ zeptal se Tom zamyšleně, než jej však Bill mohl zpražit odseknutím, v jeho ruce zavibroval telefon. Rychle hovor přijal a pohroužen do své práce ani nevnímal Billa, který se k němu lísavě přitulil. Chtěl dát Tomovi ještě poslední šanci, proto když hovor ukončil, mile se na něj pousmál.
„Tomi,“ zavrněl sladce přímo do Tomova ucha a hřbetem ukazováčku přejel po jeho paži. Tom byl dnes sexy víc než kdy jindy… jeho reakce však na okamžik sebrala Billovi veškeré jeho iluze o společných, krásných chvilkách.
„Kotě, tohle musím dneska dodělat, i kdyby nevím co. Prostě musím,“ odvětil netrpělivě a vůbec si nevšiml Billova výrazu, který se z uraženého v jedné vteřině změnil na potutelný a hravý.


Billovy rty se zvlnily do úsměvu a začal si prsty pohrávat s lemem Tomovy košile. Odmítal se vzdát svých plánů jen proto, že na Toma čekala práce. On na něj čekal také, celý týden… a teď, když jej mohl mít konečně sám pro sebe, chtěl toho využít. To on měl být na prvním místě, a ne práce. Zadíval se na Toma a lehce si promnul rty. Copak mohl jen tak sedět vedle kluka, který byl objektem všech jeho snů a představ? Dnes jej přitahoval a působil na něj sexy mnohem víc než kdy jindy. A Bill po něm toužil s každou další vteřinou víc a víc… až příliš na to, aby jej jen tak přenechal tužce, notebooku a telefonu. Odmítal se jej vzdát a zůstat poraženým… ba právě naopak.


Vzhlédnul k jeho očím, jejichž pohled se upíral na notebook a lehce si skousl rty.
„Možná znám něco mnohem lepšího než práce. Něco mnohem příjemnějšího,“ zašeptal do Tomova ucha a s nevinným úsměvem lehce skousl jeho ušní lalůček… zatímco jeho noha volně sjela do Tomova rozkroku. Tomovy oči odtrhly svůj pohled od obrazovky a Tom se zadíval na Billovu nohu, lehce přejíždějící po jeho rozkroku. Mírně přivřel víčka, nato však rozhodně zavrtěl hlavou.
„B-Bille, to… to neuděláš,“ zašeptal, jako by svými slovy chtěl přesvědčit sám sebe. Billův plán se však rýsoval v jeho mysli úplně jinak, než by mohl Tom předpokládat.

„Myslíš?“ Bill se laškovně usmál a nečekal už na nic. Vyšvihl se na své dlouhé nohy, které na něm Tom tolik miloval a obdivoval, a odcupital ke dveřím, vedoucím na terasu a k oknům, kterými do obýváku pronikalo světlo. Zatáhl všechny žaluzie, jednu po druhé a vytvořil tak v místnosti příjemné, intimní šero. Teď už mu jen zbývalo navodit atmosféru… a Bill moc dobře věděl jak.
Ladně dotančil po špičkách až k Tomovi a postavil se tak, aby na něj Tom dobře viděl. Bez jediné známky studu nebo ostychu ze sebe svlékl černé tričko a odhodil jej někam za sebe. Následovaly jej šedé, volné tepláky… až Bill spočinul před Tomem skoro nahý. Kraťoučké, upnuté boxerky, poodhalující jeho zadeček – to bylo to jediné, co ještě zakrývalo jeho nahé tělo. Stál před Tomem a mohl číst v jeho očích němý úžas, který se v nich odrážel stejně, jako všechny Tomovy myšlenky. Strnule seděl na gauči a jen němě zíral na polonahého Billa, v jehož očích teď zableskla nekonečná vášeň a touha.


Pousmál se a s úsměvem na rtech přešel až k Tomovi, stále se dívajíc do jeho očí. Dlaní spočinul na jeho notebooku a v přímém očním kontaktu jej odhodil vedle Toma. A bylo mu úplně jedno, jestli se rozbije nebo ne. Teď měl ohromeného, užaslého Toma jen a jen ve své moci… a nějaký pitomý notebook mu byl v tuhle chvíli úplně volný.
Pousmál se, obkročmo se drze posadil na Tomův klín a spojil ruce za jeho krkem. Nedokázal potlačit vítězný úsměv, vkrádající se na jeho rty, a pocit, že vyhrál.
„Tak co, pořád si ještě myslíš, že to neudělám?“ zeptal se provokativně, Tomovy oči mu však odpověděly už dávno. Nečekal na odpověď. Než stačil Tom vůbec odpovědět, rychle se vhrnul na jeho rty těmi svými… a rozpoutal tak žhavé líbání, plné vášně.


Oba úplně zapomněli na svět kolem sebe. Dlouze se líbali a čím byly jejich polibky dravější a hladovější, tím víc po nich oba toužili. Tomovy dlaně spočívaly na Billových bocích a Tom po nich pomalu přejížděl, jazykem dráždíc ten Billův. Párkrát zaznamenal, jak Bill zatlačil na jeho klín tím svým a pousmál se. Tak chtivého a vášnivého Billa ještě neznal, už teď se mu však jeho roztoužený milenec více než zamlouval. Uvolnil se pod ním a dal mu maximální prostor… a Bill toho okamžitě využil.
Rty se přesunul na Tomův krk, chtivě sál jeho kůži a nedočkavě rozepínal knoflíčky na Tomově košili. Netrvalo dlouho a i ona skončila na podlaze vedle jeho oblečení. Pousmál se, a zatímco naslouchal Tomovým rychlým nádechům a výdechům, rty i jazykem přejížděl po jeho hrudi. Lačně vsál jednu jeho bradavku do úst a pousmál se, když se k jeho uším dolinul první, hlasitý sten. Moc dobře věděl, jak na Toma. Pečlivě olizoval, sál a prsty mnul jeho bradavky, a když zaznamenal, jak pod jeho doteky ztvrdly, naposled vzhlédnul k Tomovi, rty líbajíc jeho dokonalou hruď. Chtěl víc… mnohem víc…


Rty doputoval až k lemu Tomových kalhot a podvědomě se zastavil. Pomalu slezl z Tomova klína a klekl si před něj na chladnou zem, očima klouzajíc po jeho rozkroku. Jeho rty se zvlnily do úsměvu a on si roztouženě skousl rty, jakmile se pohledu jeho očí naskytla malá vyboulenina na Tomových XXL džínech. Pousmál se a roztáhl jeho nohy od sebe, aby se mezi ně mohl natěsnat. Dlaní nejprve pohladil Tomovo horké bříško, oplácejíc mu vzrušený pohled… a až potom se dotkl spony pásku, který mu překážel. Rozepnul sponu a svými obratnými prsty odepnul i knoflíček a zip, pečlivě od sebe odtahujíc látku kalhot. Dlaněmi pohladil Tomovy boky, a když se Tom nadzvedl, rychle mu kalhoty stáhl dolů.


Jeho oči se okamžitě vrátily tam, kam se až doteď upíraly a Bill se v očekávání zadíval do Tomova klína. Zamrkal a lehce si skousl ret. Nedokázal potlačit úsměv, který se začínal vkrádat na jeho rty s každým dalším pohledem na Tomovo vzrušení. Vzrušení, které mu svými polibky a doteky způsobil on. Tak se mi to líbí. Ještěže Tomův penis nedokáže lhát.
Neváhal a svými obratnými prsty zajel pod lem Tomových bílých boxerek, které se ocitly dole ještě dřív, než stačil Tom zamrkat. Ztěžkle vydechl a pohledem spočinul na svém ztopořeném mužství… stejně, jako Bill.
Skousl si ret a pozorněji se zadíval na ten dokonalý pohled před sebou. Tom byl tvrdý a nateklý… a Bill pomalu zjišťoval, že jej ten pohled vzrušuje a rozpaluje stále víc. Jen mlčky klečel a zálibně si jej prohlížel. Nevydržel však jen nečinně čekat tak dlouho. Pomalu se k němu sklonil a lehce se jej dotknul svými prsty, odhrnul si krátké, padající vlasy za ucho a natáčejíc svou hlavu na stranu, pomalu, lehce pohladil svým jazykem Tomův vlhký žalud.


Tomovy oči se rozšířily během jediné setiny vteřiny a nevědomky pootevřel ústa dokořán. Nasucho polkl a nato sjel pohledem do svého klína. Nemohl tomu uvěřit. Billův jazyk laskal špičku jeho penisu a Bill tiše vzdychal, přivírajíc víčka. Pomalu se odtáhl od Tomova penisu a zadíval se na něj, vydechujíc naň horký dech. Zaslechl, jak Tom přerývaně vydechl a připlazil se k němu blíž. Stiskl jej ještě pevněji a pomalu jej zasouvajíc do svých úst až po kořen, prudce a silně jej nasál.
„Oh,“ z Tomových úst vyšel přidušený sten a Tom silně přivřel víčka… to však ještě netušil, co má ten černovlasý ďábel za lubem.
Jeho rty opustily Tomův penis a Bill se s úsměvem posadil na jednu Tomovu nohu. Chtěl jej nažhavit ještě víc a zároveň jej potrestat za to, že si jej nevšímal. Rty se přesunul k Tomovu uchu, zatímco jeho ruka stále spočívala na Tomově penisu.
„Líbí se ti to?“ zašeptal provokativně přímo do Tomova ucha, zatímco prsty třel jeho vlhký žalud. Chtěl Toma přinutit sténat a přímo křičet slastí… a ticho, rozprostírající se kolem něj, jej v tom jen utvrdilo.
„Tak líbí?“ zopakoval hlasitěji a silněji stisknul Tomův kořen.
„Oh… B-Bille!“ přidušený výkřik se dolinul k Billovým uším a Bill se spokojeně usmál. Jazykem prozkoumával Tomův ušní lalůček a zlehka jej sál, zatímco rukou pomalu a líně přejížděl po Tomově penisu.
„Přede mnou to nezatajíš, Tome. Vím moc dobře, co chceš. Chceš, abych tě kouřil,“ zašeptal do jeho ucha, po kterém přejel svým horkým jazykem. Cítil, jak Tom tiše vydechl a nato se prudce napnul, když zesílil stisk Billovy dlaně v jeho rozkroku. Užíval si pohodlí na Tomově klíně a mučil jej víc a víc, a zatímco svými rty hladově sál kůži na Tomově krku, s potěšením zaznamenal, jak to v jeho penisu tepe stále víc a víc.
„Je tak velký,“ šeptal dál, zatímco jej honil.
„Tak tvrdý,“ vzdychl do Tomova ucha a jazykem ošetřil jeho kůži, na které se mu jeho sáním podařilo udělat namodralý flíček. Nepotřeboval už se déle ničím zdržovat. Přesně znal svůj cíl… a chtěl jej za každé okolnosti dosáhnout.
„Chci ho do pusy,“ vydechl tiše do Tomova ucha a jazykem žádostivě přejel po jeho krku, pomalu spouštějíc svou dlaň z Tomova penisu.


Tomova víčka se přivřela a Tom tiše, přerývaně vydechl. Nedokázal vnímat absolutně nic… ani Billa, který se teď od něj s úsměvem odtáhl. Byl vydrážděný na nejvyšší možnou míru, už jen těmi hříšnými slovy, která mu Bill mučivě šeptal do ucha svým vzrušeným hlasem. Cítil, že už to dlouho nevydrží. Ne bez Billa.
Rychle otevřel oči dokořán… jaké však bylo jeho překvapení, když se zadíval před sebe, dokud jeho tělem neprojela vlna strachu a zároveň mučivé, neukojené touhy. Bill se po čtyřech plazil ke křeslu a vzal do dlaní dva polštářky. Pomalu se otočil zpět a neubránil se malému úsměvu, který na jeho rtech vyvolal pohled před ním. Tom seděl na gauči s roztaženýma nohama, už úplně tvrdý a ztopořený a vzrušením zakláněl hlavu dozadu, snažíc se si svou dlaní trošku ulevit. Billovy rty se zvlnily do úsměvu a skousl si ret. Tom vypadal neskutečně sexy, když byl vzrušený a vydrážděný. A Bill už jej nechtěl déle trápit.
Po čtyřech se připlazil až k němu, pod kolena si dal měkké polštářky a klekl si mezi Tomovy roztažené nohy. Sklonil se k jeho klínu a nechal jeho penis vklouznout mezi své chtivě pootevřené rty.


Pro oba to bylo něco nového, něco, co spolu dělali úplně poprvé, přesto si to však oba užívali co nejvíc.
Billovy rty klouzaly po Tomově penisu a Bill se přímo tetelil blahem. Hladově jej sál, jazykem po něm kmital a naslouchal přímo božským stenům, které jeden za druhým utíkaly z Tomových rtů. Tom byl tvrdý, naběhlý a velmi velký, což u Billa vyvolalo dojem, že bude možná trochu těžké jej dobře uspokojit, to mu však v tuto chvíli bylo úplně jedno. Zatoužil do sebe vsát Toma co nejhlouběji a vychutnával si jej stále víc. Tento druh sexu jej vzrušoval a on sám cítil, že má v boxerkách těsno. Na okamžik se však od něj přeci jen odpojil a jazykem sjel na Tomovy koule, aby je mohl vsát do svých hladových úst.
Tomova víčka se přivřela slastí a Tom táhle zasténal. Vznášel se přímo v sedmém nebi. Pohledem sklouzl na hladově činícího se Billa a jeho přivřená, černá víčka a opět zasténal. Jen ten pohled na Billa a na to, jak jeho penis zajíždí do Billových úst, jej vzrušoval víc a víc a on cítil, jak pod jeho jazykem stále tvrdne. Tohle si nepředstavoval ani ve svých nejerotičtějších představách. Sledoval, jak Billův jazyk olizuje jeho varlata, která za okamžik zmizela v jeho ústech. Bill moc dobře věděl, co jej nenechá chladným.
„Oooh… jo… ještě…,“ zasténal nahlas, bylo mu to však úplně jedno. Zasunul prsty do Billových vlasů a zajel do jeho pusy co nejhlouběji. Teď mu připadalo, že Billova ústa jsou ještě lepší a šikovnější, než jeho dokonalé ruce. Zakláněl hlavu, přivíral víčka a ukájel se v Billových hladových ústech.
Bill jej kouřil stále rychleji a rychleji, nehty zarýval do Tomových boků a přivíral víčka slastí, když Tom sám chtivě přirážel do jeho pusy. Cítil, že už zanedlouho bude odměněn a neskutečně moc už se těšil. A opravdu už zbývalo jen pár okamžiků, pár přírazů a zakmitání jazykem…


Tomovo tělo se napnulo ve slastné křeči, Tom hlasitě vykřikl, zvrátil hlavu dozadu a tvrdě se udělal do Billovy pusy. Billova víčka se přivřela a Bill oddaně vzhlédnul k Tomovu vzrušením zkřivenému obličeji. Poslušně polykal Tomovo semeno a vychutnával si každou jeho kapku. Cítil, jak mu Tomův penis vyklouznul z úst, ani to mu však nezabránilo v tom, aby si bouřlivý orgasmus vychutnal spolu s Tomem.
Přivřel víčka, pootevřel rty a cítil, jak Tomovo sperma stéká po jeho rtech, bradě a tváři až na krk. Pousmál se a slastně zamručel, jazykem laskajíc stále vlhký žalud. Cítil, jak Tom svůj penis uchopil a začal jej otírat o jeho obličej. Ochotně mu nastavil svou tvář, a když Tom skončil, konečně otevřel oči od sebe. Očistil jeho klín svými rty, pohladil a jazykem naposled polaskal jeho ochablý penis… a nato vzhlédnul k Tomovi od jeho klína, poslušně čekajíc na dovolení a na svůj ortel.


Tomovy rty se zvlnily do úsměvu.
„Pojď ke mně,“ zašeptal a cítil, jak se Bill uvelebil vedle něj, prohlížejíc si jeho tvář. Pořád ještě nevěděl, co by měl Billovi říct.
„J-já… t-to…,“ vykoktal nesouvisle a vyvolal tak na Billově tváři úsměv. Bill se k němu přitulil.
„Líbilo se ti to?“ zeptal se, stále se usmívajíc. Tom zvrátil hlavu dozadu a tiše vydechl. Tak dobře jako Bill jej ještě nikdy nikdo neuspokojil.
„Bylo to úžasné. Ty jsi byl úžasný, Bille,“ zašeptal a naklonil se k Billovým, stále ještě oteklým rtům. Bylo to zvláštní je líbat, když věděl, kde byly ještě před chvílí, o to víc však bylo jejich dlouhé, vášnivé líbání vzrušující.
Tom se od Billa pomalu odpojil a zvědavě se na něj zadíval.
„Kde ses naučil tak dobrý orální sex? A nesnaž se mi namluvit, že jsi to dnes dělal poprvé,“ dodal, to už jej však Bill umlčel svým souhlasným přikyvováním.
„Ale ano, dělal. A musím říct, že se mi to moc líbilo. Asi to budu dělat častěji,“ odvětil a nato ucítil Tomovy dlaně na svých bocích. Tom si jej obkročmo posadil na svůj klín a v dlaních stisknul jeho malý zadeček, hladíc jej po nahých zádech.
„To můžeš v každém případě,“ odvětil spokojeně a nechal své rty se setkat s těmi Billovými v hlubokém, vášnivém polibku.


autor: Rachel
betaread: Clarrkys

8 thoughts on “Najdu tvé srdce 36.

  1. Ouu, tak tohle bych od Billa opravdu nečekala 😀 … Opravdu mě tím překvapil ..Myslela jsem si, že se v nějakou chvíli zasekne a nebude pokračovat, ale ono nic … Opravdu moc krásný díl … 🙂

  2. Teda Bill je hotový ďábel, normálně jsem si říkala, že snad Toma na místě znásilní xD Prostě perfektní sexík…jak Tom rychle zapomněl na práci, no, kdo by se mu taky divil, že? A ještě jedna věc, o které jsem možná nemyslela, že ji někdy řeknu, docela se mi stýská po Hailii =) Super díl ♥♥♥!

  3. [2]: 'Docela se mi stýská po Hailii…' Tak to si zapamatuju a v příštích dílech ti to připomenu xD

    Děkuju vám všem moc za komentáře, dodáváte mi energii do dalších dílů;-) Jste úžasní ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics