Jezdec 1/2

autor: KaKiNkAaA ^_^

Ahoiii twincesťáci a úchylné dušičky <3
Rozhodla jsem se konečně sepsat jednodílovku, která mě jednoho dne napadla. Vlastně ani nevím jak, ale najednou, když jsem kouřila, dostala jsem tenhle nápad. Chvíli mi trvalo, než jsem se dokopala k tomu, abych to napsala, ale nakonec je to tady. Dlouho jsem nic nepsala, tak snad se to bude alespoň někomu líbit. Já sama pořádně nevím tak to především nechám jen na vás. Takže komentujte, abych věděla, jak se líbí povídka nebo nelíbí. Budu ráda za všechny komenty. Není to nic zvláštního, ale je to taky nápad. Už nebudu zbytečně remcat. Takže teď už přeju jen příjemné počteníčko.
Tak zatím úchyláci, Pa Vaše Kaki <3

„Bože já tam nechci. Nesnáším koně, tak co tam kurva budu dělat?“ Ušklíbne se rasta kluk sedící na zadním sedadle v autě svých rodičů. Právě jsou na cestě na jednu známou jízdárnu nedaleko jejich domova. Nedávno skončila škola a Tom prošel do dalšího ročníku a tohle měla bejt jeho odměna? V jeho případě spíše trest. Kdyby mu raději rodiče koupili nové auto a ne tenhle podělaný výlet. Koně. To byl snad pro Toma vtip. Když se mu o tom rodiče zmínili, vysmál se jim do obličeje a teď? Jede tam. Příště raději propadne, jelikož další takový výlet by neskousnul.

„Uvidíš, že se ti tam bude líbit, zlatíčko. Ještě nám poděkuješ a laskavě mírni svá slova.“ Otočila se Tomova matka k chlapci a káravě se na něj podívala. Tom byl lump a gauner, ale alespoň před rodiči by mohl mluvit slušněji. Ne jak se svými známými kámoši.
„Přestaň mi říkat zlatíčko,“ ušklíbnul se na ni Tom. Nesnášel, když se k němu rodiče a především matka chovala jako k nějakému mazánkovi. Není žádné její zlatíčko nebo tak něco. Na tyhle slova měl už averzi. Simone si jen tiše povzdychla a pak se otočila zpátky dopředu. Mrzelo ji, jaký byl Tom, ale nějak nevěděla, co dělat, aby z puberty, v které už byl bůhví jak dlouho, vyrostl. Byly chvíle, kdy Tom byl vážně nezvladatelný teenager.  

Rasta kluk si raději nasadil svá velká sluchátka, pustil si do nich německý hip-hop a zapřel se do sedadla. Svůj zrak otočil k okénku. Nemínil už poslouchat své rodiče. Neměl na ně vážně náladu. Kdyby to bylo jen na něm tak teď je v kůlně ze svými kamoši a hulí trávu. Jenže to by nesměl mít takové rodiče, jaké Tom měl. Vůbec se mu nelíbilo to, že jede na nějaké posrané koně. K životu je nepotřebuje tak co by se měl starat. A navíc je nemá rád.  
Po chvíli Kaulitz rodina konečně  dorazila na místo. Zaparkovala na volném parkovacím místě  a Tomův otec vypnul motor. Byli tady.
„Zlato jsme tady tak vystupovat.“ Usmála se Simone. Tomova matka, která s nadšením vystoupila z auta v ruce se svou kabelkou. Hodně dlouho slyšela o tomhle místě, ale teď poprvé tady ona sama je. Moc se na to těšila a nebyla sama. I Gordon se těšil, ale to byli asi jen jediní, jelikož Tom byl z toho jen otráven. Oba dospělí byli už venku z auta, ale Tom byl pořád v autě. Měl stále v uších sluchátka a zavřené oči, takže nevěděl, že už jsou tady. Neslyšel ani, že na něj jeho matka promluvila. Ta si toho ale po chvíli všimla a otevřela zadní dveře auta, až sám Tom z něj málem vypadl, jak byl o ně opřený.

„Kurva!“ Zanadával rasta a tak tak se udržel, aby se nevyválel v tom špinavém prachu.
„Tome, vyjadřuj se laskavě slušně,“ zamračila se na něj Simone. Tom jen protočil oči. Sundal si sluchátka a otráveně vylezl z auta ven.  
Za chvíli na to už Tom spolu s rodiči seděli na jedné z laviček u stolu a každý popíjel svoje pití. Normálně by Simone jen tak Tomovi pivo nekoupila, jelikož neměla ráda, když její syn pije, i když věděla, že ano. Ale teď výjimečně mu sama ona koupila jedno, aby mu alespoň nějak vyhověla. Gordon pil jen nealkoholické pivo, jelikož řídil, a Simone si dala stejně jako Tom pivo. Bylo krásně a tenhle výlet se jí náramně zamlouval.
„Je tady krásně, že, Tome?“ Koukala na svého syna a ten, místo aby jí odpověděl, se raději napil piva. Aby se ale neřeklo, tak lehce přikývl hlavou k souhlasu. Nelíbilo se mu tady, a navíc tady všude kolem smrděli koně. Připadal si snad jako z jiné planety, jelikož jemu jedinému tohle místo přišlo otřesné. Neměl rád přírodu a tyhle zvířata.

„Objednala jsem ti, zlato, jednu jízdu na koni, aby sis to taky vyzkoušel. My s Gordonem půjdeme na společnou vyjížďku.“ Usmála se Simone a pohladila svého muže po ruce. Ten jí úsměv oplatil a přikývl.
„Děláš si ze mě, mami, jen prdel, že?“ Vyjeknul okamžitě Tom, když mu jeho drahá matka sdělila onu zprávu.
„Kurva neznamená, že jsem sem s vámi jel, že budu lézt na ty obludy, co tak divně smrděj.“ Zaksichtí se na svou matku, která se na něj ublíženě podívá.
„Tome, přestaň tady takhle mluvit. A uvidíš, že se ti to bude líbit.“ Zlehka se na svého syna Simone pousmála. Mrzelo ji to, že je k ní takový. Myslela to s ním dobře a on hned takhle.
„Na to ti seru, jak jsi to myslela.“ Usyknul Tom hořce a propálil matku pohledem.
„Tome, laskavě se ke své matce chovej slušně, nebo budeš mít domácí vězení.“ Vložil se do rozhovoru nakonec i Gordon. Ten si jen hlasitě odfrknul a postavil se na nohy.
„Víte co? Je mi to u prdele. Raději se jdu projít, než abych tady musel poslouchat další vaše stupidní nápady.“ Syknul Tom a než Simone nebo Gordon stačili cokoli říct, Tom se rozešel pryč.  
Tom se procházel areálem jízdárny a pokuřoval cigarety, které měl u sebe. Musel se projít, jelikož s rodiči by dál nevydržel. Neměl na ně nervy. Procházel kolem stájí, když v tom na něj někdo promluvil.
„Promiň, ale tady je zakázáno kouřit.“ Ozval se mu za zády neznámy hlas. Tom se za ním proto pomalu otočil a mohl vidět černovlasého mladíka, držícího za vodítko koně, jehož vedl z pastviny do stáje.
„Oh sorry, to mi nedošlo,“ pokrčil Tom rameny a upustil nedopalek cigarety na zem a zašlápl jej. Mladíka naproti sobě si prohlédnul od hlavy až k patě. Měl na sobě károvanou košili a dost uplé, nejspíše jezdecké kalhoty, a také vysoké holínky. Tom musel uznat, že ten kluk v tom, co měl na sobě, vypadal vážně sexy. Hlavně v těch upnutých kalhotách, jelikož si nemohl nepovšimnout jeho nápadné boule v rozkroku. Byl si jist, že má ten kluk jistě slušnou výbavu.  
„Tobě toho asi nedošlo víc, jak koukám,“ ušklíbnul se černovlasý chlapec, sehnul se pro vajgl na zem a odhodil jej poblíž do odpadkového koše.
„A teď, když dovolíš, musím odvést Pegase do stáje, takže odstup, nebo tě pošlape.“ Kouknul na Toma a ten jen přikývl a raději udělal pár kroků na stranu. Nerad by byl pošlapaný koněm, když narazil na něco mnohem zajímavějšího.
Jen co se ale mladík s koněm rozešel trošku opodál, se za ním rozešel i Tom. Sledoval ho a počkal si, až zavře koně do boxu. Jemu to ale připomínalo celu ve vězení, jelikož všude byly jen mříže. No, těmhle věcem on moc nerozuměl.

„Ty tady pracuješ?“ Kouknul hned Tom na černovlasého kluka, který se jej málem lekl. Myslel si, že už je pryč, ale on jej mezitím sledoval až sem.
„Těžko bych vedl koně a pohyboval se tady, kdybych tady nepracoval, takže ano, pracuju.“ Odpověděl nakonec.
„Jsem Tom.“ Podal mu rasta ruku a čekal, až ji ten sexy kluk přijme. Ten se nejprve podíval na Toma a pak na jeho ruku. Přijal ji nakonec a potřásl s ní tou svou.
„Bill.“ Špitnul tiše. „A teď, když dovolíš, mám práci, tak mě omluv.“ Dodal ještě Bill, ale Tom se nenechal odbýt. Následoval jej.
„Budeš mě pronásledovat ještě dlouho? Potřebuješ snad něco důležitého?“ Kouknul na Toma Bill, ale v chůzi nezastavoval.
„Co tady děláš? Tedy mám na mysli pracovní místo.“ Odpověděl Tom místo toho, na co se jej Bill ptal.  
„Trenér, ale také jezdím koně,“ odpověděl černovlasý kluk.
„Hele, promiň, rád si třeba popovídám, ale teď vážně nemám čas. Za chvíli přijede dost lidí a já jim musím zajistit koně, takže mě vážně omluv. Později se tady třeba potkáme, a pokud ne, tak jsem tě rád poznal.“ Řekl s klidem Bill a podíval se na Toma.
„Mám taky zaplacenou jízdu na koni a chci, abys mě ty trénoval.“ Vydechl Tom. Nemyslel si nikdy, že by tohle dobrovolně někdy řekl, ale nechtěl se nechat odpálkovat. Bill se musel zasmát, jelikož když si Toma prohlédl lépe, přišla mu představa Toma na koni trošku komická.
„Na legrácky nemám tím pádem čas.“ Dodal Bill a dál se na Toma usmíval.
„To ale není legrace. Jsem tady s rodiči a ti mi zaplatili lekci na koni a já toho chci využít. Ale jedině, když ty mě budeš učit. Chci tebe jako svého trenéra.“ Podíval se na Billa rasta. Bill se zastavil a podíval se pořádně na Toma.
„Chceš, abych já tě trénoval?“ Zopakoval Bill Tomovu poslední větu, a ten jen přikývl na souhlas. Bill chvíli zapřemýšlel. Pokud šlo o tohle, nemohl Toma odmítnout. Nebyl tady jediný trenér, a pokud si zákazník někoho zvlášť vyžádá, musí jej vzít.
„Fajn.“ Přikývl Bill hlavou a pozoroval Toma. „Tak by ses měl jít převléct a já ti mezitím nechystám koně, ano? Odhaduju, že jízda na koni nepatří mezí tvé časté koníčky, takže ti dám Oskara.“ Dodal ještě.
„Ehm… já budu jezdit v tomhle. Nemám tady nic jiného.“ Pokrčil Tom rameny a Bill se tiše uchechtnul.
„No tak to bude hodně zajímavý. Jsem zvědavý, jak to uděláš. Mám tu nějaké své věci ještě tak ti můžu něco půjčit, ale příště, když jdeš na koně, bys na to mohl lépe myslet a vzít si lepší oblečení nebo nějaké náhradní.“ Vysvětlil Bill a čekal na odpověď Toma.
„Oh ne, díky raději to zvládnu v tom, co mám na sobě. Zvládnu to, ale díky.“ Usmál se Tom a ležérně si upravil čelenku na hlavě.
„No jak myslíš.“ Pokrčil Bill rameny a pak se tedy spolu s Tomem rozešel zpátky do stáje, aby mohl Tomovi připravit koně, na kterém bude jezdit.

Za chvíli na to byl už  Bill s Tomem v hale, kde se snažil rasta nasednout na Oskara. Ale pořád se mu nepodařilo vysednout na koně. Jeho široké kalhoty pro něj byly značný problém, ač si to prvně nemyslel.
„Bože, já tam nevylezu,“ zanadával si Tom pro sebe. Bill mu mezitím držel koně, aby v klidu stál, a přitom se pro sebe usmíval Tomově neschopnosti.
„Já ti to říkal, že ti půjčím lepší kalhoty.“ Usmál se na něj Bill. „Ale neboj, nakonec to zvládneš.“ Dodal ještě a skousnul si ret, aby se nezasmál moc nahlas.
„Nechceš mi to spíše ukázat ty, jak se to děláš?“ Napadlo najednou Toma a kouknul hned po Billovi. Nešlo mu tak moc o to, aby mu ukázal, jak se leze na koně, ale o to aby si mohl lépe prohlédnout jeho malý zadek v těch těsných kalhotách. Bill Tomovi pohled oplatil.
„Fajn, tak ustup a já ti ukážu, jak se to dělá.“ Usmál se Bill a Tom hned od koně odstoupil. Černovlasý kluk odepnul lonž, kterým by Toma jistil, a odložil jej na zem. Chytil si lépe otěže a jednu nohu dal do třmenu. Normálně by na Oskarovi byl hned, ale kvůli Tomovi, aby se pořádně podíval, jak se to dělá, to udělal pomalu. Tom si ten pohled užíval z trošku jiného pohledu než Bill. Nesledoval Billa natolik, jak jeho zadek, když lezl nahoru na koně. Musel si skousnout spodní ret a měl nutkání si na něj sáhnout.  
„Vidíš? Není to tak těžký, jak si myslíš.“ Řekl Bill, když dosedl do sedla a usmál se na Toma.
„Možná tak pro tebe, ale já na koni nikdy neseděl.“ Ušklíbnul se Tom. „Nechceš mi ukázat ještě něco? Třeba jak se jezdí?“ Dodal ještě Tom.
„Fajn, ale pak už to zkusíš sám. Budu tě jistit, takže se nemáš čeho bát. Navíc Oskar je moc hodný.“ Usmál se Bill a poté koně pobídnul, a ten se na jeho znamení rozešel. Tom stál uprostřed a pozoroval Billa, jak jede na koni.
Bill teprve jel pouze krokem, aby se Oskar uvolnil. Když už na něm seděl, tak ukáže Tomovi i něco víc. Po chvíli tedy Oskara znovu pobídnul a ten začal klusat. Tom z Billa stále nespouštěl oči. Kůň jej nezajímal tak jako on.
„Tohle je klus.“ Vysvětlil Bill a jezdil okolo Toma. „Je to rychlejší chod a podle vnější nohy musíš vysedat. Asi nějak takhle.“ Dodal, a hned poté to také názorně začal ukazovat. Tom ztěžka vydechnul. Tenhle pohled na Billa jej vzrušoval. Ne proto, že seděl na koni a jel klusem. Vysedal. Ale proto, že si Tom představoval to, že takhle nasedá a záměrně hned dosedá na Toma. Kousnul se do rtu jen při té představě.  
„Oh,“ vydechl tiše Tom a přešlápl na místě. Tohle byl nebezpečný pohyb, kterým se Bill pohyboval. Nebo spíše Tomovy myšlenky byly nebezpečné.
„Pohybuješ se tam vážně moc dobře.“ Usmál se Tom na Billa, který pokračoval v jízdě.
„Taky to zvládneš. Není to nic těžkého.“ Špitnul Bill.
„Já bych byl raději, kdybys to dělal jen ty, a nejen na tom koni.“ Ušklíbnul se Tom a olíznul si spodní ret. Billovi Tomova slova došla.
„Hele, tohle je hodina jízdy na koni a ne toho, na co ty myslíš.“ Zaksichtil se na něj Bill a raději přešel zase na chvíli do kroku.
„Rád bych vyzkoušel, ale raději to, zda umíš i tyhle pohyby na někom jiném, než pouze na koni.“ Mrknul Tom na černovlasého kluka, který jej také sledoval.
„Nejsi nějak moc drzej?“ Usmál se Bill a zastavil Oskara přímo u Toma.
„Chtěl bych jen názornou ukázku toho, zda i mě si dokážeš osedlat.“ Vydechl tiše Tom, sledujíc Billa, který hned po jeho slovech z koně sesedl. Tom se k němu hned přiblížil a namáčknul se na něj tak, že Bill se opíral o Oskara, který stál na místě.
„Co říkáš? Osedláš si svého hřebečka?“ Vydechl Tom Billovi do ouška poté, když se k němu naklonil.  
„A proč myslíš, že mám zájem?“ Odpověděl Bill. Ztěžka vydechl, když cítil na sobě Toma namáčknutého.
„A nemáš snad? Nechceš si pořádně a kvalitně zajezdit na nadrženém hřebečkovi?“ Skousnul Billovi ušní lalůček a rukou sjel až k jeho rozkroku a stisknul.
„Uhm…“ Vzdychnul ztěžka Bill a lehce přivřel oči. Musel sám uznat, že Tom jej nenechával chladným a uměl to. 
„Nezvládneš to snad? Zkrotit hřebečka?“ Dál Tom provokoval Billa a v dlani stisknul opět jeho rozkrok v těsných kalhotách. Bill slastně zavzdychal a skousnul si spodní ret. Jednou rukou stále držel Oskara za otěže, aby neodklusal pryč.
„Kurva, já ti ukážu, jak se pořádně jezdí. Ukážu ti, jak si tě osedlám.“ Syknul tiše Bill mezi dalším zasténáním, když cítil Tomovu ruku, jak mu hladí jeho už teď narůstajíc vzrušení.
Jen co to Bill dořekl, se Tom sám pro sebe usmál. Tvrdě a rychle políbil Billa na rty a pak se odtáhnul. Ten ztěžka popadal dech, ale hned na to vzal ze země lonž, a poté za otěže uvázal Oskara za zábradlí u tribuny. Neměl strach, že by se urval. Znal tady koně ze všeho nejlépe.  
autor: KaKiNkAaA ^_^
betaread: Janule

One thought on “Jezdec 1/2

  1. to je úžasný!
    ten Tom je tady skvělej, to bylo tak vtipný ten začátek 😀
    jdu honem číst dál! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics