Poprvé

autor: Kattulkaa

Zdravím všechny:) Vím, že je tady už jedna povídka s tímto názvem… Nečetla jsem jí, nevím, jestli se nějak podobá této mé. Prostě mě napadlo, jak by to mezi nimi mohlo být „Poprvé“ a musela jsem to napsat ;D Jiný název mě bohužel? Nenapadl… 😉 Prosím pište komentáře. Katt <3
Byla polovina července. Venku bylo slunečno – jak už je v létě zvykem. Černovlásek ležel na zahradní houpačce, v uších měl sluchátka svého iPodu. Přemýšlel…
Bylo to už skoro rok, co si s Tomem navzájem vyznali své city. Oba cítili to samé. Lásku. Chlapci byli překvapeni, že k sobě cítí totožné city. Měli z toho oba smíšené pocity, nevěděli, co mají dělat. Když se probudili z transu, padli si navzájem do náruče. Nechtěli se nikdy už pustit, ale museli. Prvních pár dní svou lásku skrývali. Nevěděli, jak by to přijali rodiče. Báli se jejich reakce. Při nedělním obědě se to ale provalilo. Simone si všimla vzájemných pohledů svých synů, rádoby nenápadných doteků. Dvojčata musela s pravdou ven. Byla překvapena, že rodiče jejich incestní vztah přijali. Ani ve snu se jim o tom nezdálo… Simone byla ráda, že jsou její synové spolu. Byla si jista, že si chlapci navzájem neublíží. Gordon byl šťastný, když byl i zbytek rodiny, a tak nic nenamítal…

Bill přemýšlel o vztahu mezi sebou a svým bratrem. Pořád mu nedal to, co ještě nikdy nikomu nedal. Své tělo… Tomovi sex ve vztahu nechyběl. Byl šťasten, že má Billa. Nikdo mu nemohl ublížit. Nenaléhal na černovláska. Čekal, až Bill sám bude chtít ve vztahu pokročit.
Černovlásek si byl jistý. Dneska Tomovi dovolí, aby se ponořil do hloubky jeho těla. Věděl, že ho nechal čekat už dost dlouho. Ač to sám chtěl, tak se obával. Nevěděl proč. Tom by toho nechal, kdyby se mu cokoliv nelíbilo.

„Ahoj, lásko.“ Přišel k houpačce Tom a Billa pozdravil. Sedl si před něj do dřepu a něžně ho políbil. Usmál se. „Vejdu se k tobě?“ podíval se na houpačku a očima vyměřoval volné místo. Byl si jist, že se tam vejde, ale nechtěl dělat nic proti bratrově vůli.
„Vejdeš.“ Usmál se černovlásek a z uší vyndal sluchátka. Pošoupl se k opěradlu houpačky, a tak uvolnil Tomovi větší místo.
Tom spokojeně přikývl a vlezl si na houpačku za mladším bráškou. Přitulil si ho k sobě a dal mu pusu do vlasů.
Bill se šťastně zavrtěl a zavrtal svůj nos do Tomova hrudníku. Nechal se unášet vůní jeho těla. Zbožňoval ten osobitý pach. Takhle voněl jen jeho Tom. Ani ten nejdražší parfém by nebyl tak dokonalý. Hladil bratra po zádech. Oplátkou mu bylo prohrabování dlouhých havraních vlasů.
Černovlásek měl dlouhé vlasy jen kvůli Tomovi, protože Tom miloval hrátky s bráškovými vlasy. Rád do nich zaplétal své prsty, a ještě radši vdechoval jejich kokosovou vůni.
***
„Nepůjdeme se vykoupat?“ zeptal se po skoro hodinovém mazlení Tom a pohlédl k bazénu. Bylo parno, a tak bude voda určitě příjemné osvěžení.
Bill kývl na souhlas. Začal se pomalu zvedat, ale Tom zakroutil nesouhlasně hlavou.
„Chci si tě tam odnést sám.“ Řekl Tom a pohlédl Billovi do očí. Usmál se na něj a rychle se zvedl. Vzal si brášku do náruče a vpil se mu do rtů, aby nemohl nic namítat.
Černovlasý chlapec obemknul své štíhlé ruce okolo Tomova krku. Polibky oddaně oplácel.
Starší z bratrů cestu k bazénu znal, ale chtěl raději cestu před sebou sledovat. Odtáhl se od černovláskových rtů a pohladil ho po tváři. „Jenom dojdeme k bazénu. Potom můžeme klidně pokračovat.“ Řekl a dal se do pomalé chůze.
„Miluji tě.“ Zašeptal Bill a vydýchl Tomovi na tvář horký vzduch.
„Já tebe taky. Nejvíc na světě.“ Řekl Tom a svým nosem se otřel o Billův. Mezitím došli až k bazénu. Nepustil ho. Sešel s ním opatrně po schůdkách do vody. Kousek od nich poodešel a posadil se. U schodů voda nebyla příliš hluboká… Brášku si usadil na svůj klín tak, aby mu mohl koukat do očí.
Černovlásek na to hned zareagoval. Obmotal Tomovi nohy okolo boků a vpil se mu do rtů. Přejel mu po nich jazykem, kterým mu po chvíli vjel do pusy.
Tom bráškovi vydýchl do úst. Začal svůj jazyk ochotně proplétat s jeho. Prohraboval mu vlasy a stále ho ochotně líbal. Jediný rozdíl byl ten, že polibky byly dravější.
Bill zaklonil prudce hlavu. Jeho a Tomův vzrušený rozkrok se o sebe otřely. Tom se k bráškovi nahnul. Svými rty začal zkoumat krk Billa, který jen vzrušeně oddechoval.
***
„Tome,“ zašeptal černovlásek, tisknouc se k tělu svého dvojčete. „Já… Chci, abychom dneska zašli ve vztahu dál… Chci… Chci ti dát své tělo.“ Bill se podíval bráškovi přesvědčivě do očí. Byl rozhodnut. Opravdu to chtěl.
„Bille, nemusíš to dělat, pokud nechceš. Sex není ve vztahu to nejdůležitější.“ Pousmál se Tom a dal Billovi pusu na tvář. Toužil po Billovi, ale ne za cenu toho, že to bude dělat bráška z donucení. Nenaléhal na něj. Čekal, až bude sám připravený a bude k tomu vhodná situace.
„Lásko, ale já to opravdu chci.“ Usmál se černovlasý chlapec. Nevěděl, jak mu má dokázat, že to nedělá jen tak z „povinnosti“, ale z lásky k němu.
„Jsi si opravdu jistý?“ zeptalo se starší z dvojčat a prohráblo Billovi vlasy. Ten jen přikývl a usmál se.
„Tak dobře.“ Souhlasil Tom a usmál se. „Půjdeme tedy do pokoje, ano?“ nečekajíc na odpověď, se i s černovláskem zvedl.
***
Dredatý chlapec si položil Billa na svoji postel. Usmíval se na něj. „Sundáme si ty mokré věci, ano?“ zašeptal a položil ruce na lem Billových kraťasů do vody. Po přikývnutí, které znamenalo souhlas, mu je opatrně stáhl a položil je na zem vedle své postele. To samé udělal s těmi svými. Pomalu se začal pokládat na Billa. Dotkl se svými rty Billových a začal ho něžně líbat. Hladil ho po bocích a vzrušeně mu oddechoval do pusy. Po pár minutách se odtáhl, aby mohl polaskat i zbytek bráškova hubeného těla.
***
Uběhla už skoro hodina od doby, co bratři opustili zahradu. Stále se mazlili, ale Bill chtěl už víc…
„Tome.“ Zaúpěl. Ucítil už poněkolikáté na své vytetované hvězdičce na bříšku vlhký jazyk bratra. Jeho vzrušení se stále zvětšovalo a Tom ne a ne udělat to, po čem toužil…
„Opravdu to chceš?“ ujistil se Tom, když se natáhl pro tubičku s lubrikačním gelem. Pořád toho mohl nechat…
Černovlásek přikývl a nadzvednul trošku svůj zadeček. Tom se usmál. Vymáčkl malé množství gelu a namazal bráškovi vstup do těla. Poté si vymáčkl další dávku. Namazal tím svůj vzrušením naběhlý penis a své prsty. Podíval se bráškovi do očí. Jedním prstem jel pomalu k jeho zadečku. Aniž by přerušil oční kontakt, obkroužil jedním prstem Billův vstup do těla. Pomaloučku na prst zatlačil. Bill stiskl svůj ret mezi zuby. Nebolelo to. Jen mu byl prst uvnitř těla nepříjemný. Byl to nezvyk…
„Mám přestat?“ Tom se vylekal Billova výrazu. Znejistěl.
„Ne, nepřestávej.“ Ujistil bratra Bill a usmál se. Už si zvykl na přítomnost Tomova prstu ve svém těle.
„Ale kdyby ti bylo cokoliv nepříjemné, řekni mi to.“ Tom nechtěl Billovi ublížit. Chtěl, aby si to oba dva užili stejně…
Tom přikývl a přidal druhý prst. Zapohyboval s nimi. Stále udržoval s Billem oční kontakt. Poznal by, že mu je cokoliv nepříjemné.
Bill se usmál. Uvolnil se. Nic ho už nebolelo. Na Tomovy prsty se sám přirazil. Tom se překvapeně podíval. Neočekával od Billa žádnou spolupráci. Mile ho to překvapilo… Přidal ještě třetí prst. Pohyboval s nimi. Narazil do Billovy prostaty.
Černovlásek se prohnul v zádech a zasténal. Bylo mu to opravdu velmi příjemné. Na prsty se znovu sám přirazil.
Tom prsty opatrně vytáhl. Myslel si, že to už stačí… „Můžu?“ ujistil se naposledy a svůj penis nasměroval k Billovu vstupu. Pomalu a s citem do něj začal vstupovat. Stále se díval na Billa.
Mladší z dvojčat leželo uvolněné na posteli. Pohledem prosilo brášku, aby pokračoval. Dredatý chlapec pochopil. Opatrně se rozpohyboval. S černovláskem udržoval neustále oční kontakt. Kdyby se v jeho čokoládových očích zračil byť jen nepatrný náznak bolesti, okamžitě by přestal.
„P-prosím,“ zaúpěl Bill. Tomova nečinnost se mu nelíbila. Tom přikývl a opět začal do svého mladšího brášky opatrně přirážet. Prsty ruky obemknul okolo jeho, vzrušením naběhlého, penisu.
Černovlásek se pod Tomem svíjel a sténal. Hladil ho po zádech a občas do nich zaryl své dlouhé, pečlivě upravené, černé nehty.
Tom rukou pohyboval v rytmu přírazů. Druhou rukou dráždil Billovu bradavku. Uspokojoval ho pohled na sténajícího brášku. Naposledy párkrát přirazil a s výkřikem černovláskova jména vyvrcholil. Rukou pohybovat nepřestal. Oddechoval a mnul špičku Billova penisu.
Černovlasý chlapec zaklonil hlavu. Ve svém přirození pociťoval škubání signalizující brzkou úlevu. S hlasitým stenem, který vyšel z jeho úst, vyvrcholil. Prudce oddychoval a stáhl si na sebe stejně znaveného bratra. Jejich zpocená těla se vzájemně o sebe třela.
„Bille, děkuji.“ Řekl po chvíli Tom a pohladil brášku po tváři. Na čelo mu položil jemnou pusu. Miloval ho více než doteď. Propletl s ním prsty jedné ruky a druhou ho hladil.
Černovlásek se usmál a natáhl se k bratrovým plným rtům. Vpil se mu do nich. Nově poznaný pocit se mu líbil. Byl rád, že své „poprvé“ prožil právě s bráškou, kterého tolik miloval… „Miluji tě.“ Zašeptal, když se odtáhl od dredových rtů, aby se mohl pořádně nadechnout. Zavřel své oči a pomalu usínal.
Tom nasadil spokojený výraz. Překulil se tak, aby ležel Bill v jeho náruči – ne naopak. Přehodil přes oba přikrývku a brášku pohladil po tváři. „I já tebe, lásko.“ Zašeptal a naposledy ho políbil. Poté se už také vydal do říše snů. Nemohl si přát víc. Na rtech měl úsměv a v náruči spícího brášku. Byl šťastný…
autor: Kattulkaa
betaread: Clarrkys

6 thoughts on “Poprvé

  1. U názvu sem si vzpomněla na Knorra- Poprvé: Praha, pěkný podkrovní pokoj, půl páté po poledni. Po pokoji pobíhá Petr, připravuje pohoštění – přijde Pavla… 😀 😀 😀
    Docela pěkný

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics