Vše špatné je pro něco dobré

autor: Afi

No je to moje první jednodílka, takže nečekejte nic extra xD komenty nepohrdnu.
Díky Afi

BILL

Jako každou sobotu, od doby, co ses odstěhoval, tak i dnes se chystám jít s Andym do klubu. Pokaždé se tam ztřískám, jen abych na chvíli zapomněl na realitu, na to, co mě už dlouhou dobu tíží na srdci. To, co se ze mě stalo, jsi ze mě udělal ty, aniž bys to věděl. Už jsem se nalíčil, ustrojil, teď jen počkat až pro mě Andy přijde.

TOM

Po rozchodu se Sabine jsem si říkal, jestli se nemám nastěhovat zpět k matce, ale řekl jsem si – proč? Komu se v 19 poštěstí mít vlastní byt? Asi málokomu, takže jsem tam zůstal bydlet, jednou měsíčně jezdím domů za matkou a za tebou, jenže tebe jsem tam nikdy nezastihl. Nechápu, proč se mi vyhýbáš a ani na SMSky neodpovídáš. Nevzpomínám si, že bych ti něco udělal, ale matka si stěžuje, že každou sobotu i neděli přijdeš domů úplně opilý. Nechápu, co se s tebou děje, byl jsi vždy proti alkoholu. Ale neřešil jsem to, když se mi vyhýbáš, jsi snad dost starej na to, aby sis dokázal své problémy vyřešit sám.


BILL

S Andym jsme šli do našeho klubu v centru města. Jako obvykle jsem si hned objednal džus s vodkou a sednul jsem si k baru. Po dvou hodinách jsem totálně na šrot, jdu k záchodům, kde si stoupnu vedle dveří a vytáhnu mobil. Vytočím tvoje číslo a čekám, až to vezmeš.
„Ahoj, Tomi,“ škytnu.
„Ahoj.“
„Tomi, já tě miluju.“ Držím si mobil u ucha a čekám, jak zareaguješ, kdybych byl střízlivý, za boha bych to z huby nevypustil.
„Bille, jsi opilej, jdi domů a vyspi se. Meleš hlouposti.“
„Sakra, nemelu hlouposti, je to pravda.“ Rozkřiknu se do telefonu.

TOM

Taky ho miluju, ale je opilý, bůh ví, jestli je to pravda.
„Víš co, Bille? Promluvíme si zítra.“ Zavěsím to.
Docela mě zajímá, jestli to byla pravda nebo ne. Jestli to pravda byla, byl bych strašně rád. Už dlouhou dobu ti chci říct, že jsem se do tebe zamiloval, ale nemám odvahu.

BILL

Sesunu se k zemi podél zdi, vůbec nechápu, proč jsem ti volal. Co jsem čekal, že mě přivítáš s otevřenou náručí? Popravdě, myslel jsem si, že budeš mít aspoň trochu pochopení, ale zjevně jsem se zmýlil. Rozbrečím se, když se uklidním, jdu najít Andyho. Cestu mně však zatarasí nějací kluci.
„Podívejme se, takový slaďoušek a bloudí tady sám.“ Neznámí se začali uchechtávat. Jen jsem na ně nechápavě zíral.
„Tak pojď s námi, trošku si pohrajeme.“ Chytnou mě za paže a táhnou někam ven z klubu.
Bráním se, snažím se jim vytrhnout, kopu, nadávám. Nic, jsou dva a moc silní, začínám se bát. Smýkli se mnou na zem a chtěli mi stahovat kalhoty. Začal jsem kopat ještě víc a máchat kolem sebe rukama. Když jsem jim uštědřil pár ran, začali mi nadávat a prskat, kopat do mě a mlátit mě pěstmi. Po půl hodině bušení do mě, je to zjevně přestalo bavit, protože jsem se dávno nebránil, neměl jsem sílu. Ležel jsem na zemi a vzlykal, začalo pršet a já byl hned na kost promrzlý. Pomalu jsem vstal a usykával bolestí.

TOM

Jdu spát, už je na mě dost pozdě, ale mám takový špatný pocit. Osprchuju se, obléknu si čisté boxerky a zalezu do postele. Nemusím se ani nijak přemlouvat a po 10 minutách jsem tuhej.

BILL

Už vidím ten dům, tvůj dům, Tome. Pomalu kulhám ulicí, až se konečně dostanu na práh tvého domu. Zmáčknu zvonek a dlouhou chvíli jej držím. Pak slyším dupot.
„Kdo zas votravuje.“ Naštvaně zařveš.
„Tomi,“ jsem si jistý, že mě podle hlasu poznáš.
„Bille, vypadni a přijď, až budeš střízlivej!!“ Zařveš na mě nemile.
Rukou se opřu o tvoje skleněné dveře a pomalu sjedu k zemi, na dveřích máš červenou čmouhu.

TOM

Hned, jak uvidím tu červenou čmouhu na mých dveřích, rozbuší se mi srdce. Otevřu dveře, ale ty mi ležíš u nohou, klepeš se zimou a jsi celý od krve, musím tě vzít do náruče a nesu tě k sobě do koupelny. Tam tě hladím po zmáčených vlasech slepených krví.
„Billy. Kdo ti to udělal?“ Ptám se tě, ale ty mi neodpovídáš, jen se ke mně tiskneš a klepeš se.
Svléknu tě z toho mokrého oblečení a položím do vany, napustím ti ji horkou vodou a nechám tě tam na chvíli o samotě, abych ti mohl donést něco na spaní a desinfekci. Donesu to a začnu ti s tím desinfikovat rány, usykáváš bolestí. Vytáhnu tě z vany, osuším a obléknu do svých boxerek a XXL trika. Pak tě odnesu k sobě do pokoje.

BILL

Když vidím, že chceš odcházet, chytnu tě za ruku a stáhnu dolů k sobě.
„Tomi, zůstaň tu se mnou.“ Dívám se ti do očí a ty jen přikývneš.
Posunu se, abych ti udělal místo, a ty si ke mně zalezeš. Přitisknu se k tobě a dýchám ti na krk. Ty mě hladíš po zádech, po chvilce se ti podívám do očí a políbím tě. Jsem moc rád, že se nebráníš a polibky opětuješ.

TOM

Líbáme se, rukama ti začnu šmátrat pod tričko, když usykneš a odtáhneš se.
„Promiň.“
„To nic.“ Pousměješ se na mě a líbneš mě.
Po chvilce tulení se ke mně ti zašeptám do ouška. „Miluju tě, Billy.“
„Já tebe taky,“ zašeptáš potichounku.
A pak už slyším jen tvoje spokojené oddechování. Omotám kolem tebe ochranitelsky ruce a usnu také.

autor: Afi
betaread: Clarrkys

5 thoughts on “Vše špatné je pro něco dobré

  1. Jůůj kwásné moc kwwásné! 🙂 ta červená šmouha byla trochu krutá ale tím líp 😀 super ;o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics