Život dvojčat – Bille, opravdu tohle chceš… 9.

autor: Nameless Lady

Tom tiše vklouznul k Billovi do pokoje. Chtěl si s ním popovídat. A hlavně se chtěl přesvědčit, že je všechno v pořádku. Jenže když se rozhlédl po tmavém pokoji, spatřil Billa v houpacím křesle. Spal. Tom k němu přišel blíž a dřepl si mu k nohám. Zadíval se do Billovy tváře a spatřil slzy na jeho lících. Povzdychl si a opatrně mu je setřel.
Bill v poslední době není vůbec veselý. Tom si byl jistý, že ho trápí ta skutečnost, že nemůžou mít děti. Nikdy by ale nečekal, že zrovna Billa tohle bude tolik mrzet. Vždycky žil jen hudbou a na budoucnost nemyslel. Až najednou teď. Vlastně za to může Georg, ten mu nasadil toho brouka do hlavy, i když neúmyslně.
Tom nechtěl nechat Billa spát v křesle, zítra by se nemohl pohnout. Napadlo ho, že by Billa přenesl do postele v náručí, ale když ho zvedl, Bill se probudil. Vyplašeně na Toma mrkal, i přesto se ho však pevně chytil kolem krku.
Tom se na něj jen usmál a žuchnul s ním do postele.

„Co to děláš?“ ptal se Bill šeptem, když mu Tom zahrnoval peřinu až k bradě.
„Ukládám tě. Usnul jsi v křesle, zítra by ses nemohl hýbat, jak tě znám.“ Usmál se Tom a už se měl k odchodu.
„Nemusíš chodit pryč.“ Zavrtěl Bill hlavou a natáhl k Tomovi ruku.
Tomův úsměv se ještě  rozšířil, okamžitě za sebou zavřel dveře a skočil do postele za Billem. Bill se pobaveně rozřehtal.

„Tome, co to máš na sobě?“ Bill se na posteli postavil nad Toma a natáhl mu tričko, aby si mohl lépe prohlédnout obrázek na něm.
„Co by? Tričko.“ 
„To vidím, ale koho to máš na něm?“ Bill dobře neviděl, protože v pokoji byla tma a Tom se ho snažil stáhnout zpátky dolů, aby se podívat ani nemohl. Najednou mu totiž ten nápad, který měl, připadal trapný.
„Jednoho kluka.“ Prohodil Tom a odvrátil pohled.
„Jakého?“ nedal se odbýt Bill.
„Ále, toho asi neznáš, dřív vypadal trochu jako holka a máma mi ho vždycky dávala za vzor. A to je mladší!“
„Tome, to je sladký!! Ty nosíš tričko s mojí fotkou!!“ Bill Toma radostně objal.
„Jo no, chtěl jsem ti udělat radost.“ Zahuhlal Tom, protože ho Bill právě začal líbat.
„Zítra si ho vezmeš na koncert.“ Plánoval Bill s úsměvem a pořád se díval na svou vlastní fotku.
„To určitě…“ zavrtěl Tom hlavou.
„Náhodou, je to krásný.“ Začal se Bill zase rozplývat.
„Houby krásný, trapný to je!“ protestoval Tom a přetáhl si triko přes hlavu. Pak ho zmačkal a hodil pod Billovu postel. Znova si lehl a koukal na Billa. Bill jeho pohled opětoval, víc však nic.

Tom se posadil a začal Billa líbat. Svlékl mu tričko a hladil ho po nahém bříšku. Ale Bill byl nějaký strnulý. Tom ho položil na postel a sklonil se nad něj. Líbal jej snad na každém kousku jeho kůže, pomalu se přesouval k opasku na kalhotách. Už ho začal rozepínat, pořád přitom Billa hladil, chtěl, aby se uvolnil a užil si to. Tak dlouho už spolu nic neměli a Tomovi to zatraceně chybělo.
Bill začal konečně  spolupracovat. Hladil Toma po zádech a slabě oddechoval. Tomovi se konečně povedlo rozepnout Billův pásek. Někdo by mu měl zakázat je nosit, vypadají sice pěkně, ale tak špatně se rozepínají…

Tom stáhl Billovi kalhoty a skopnul je na podlahu. Pak se přesunul k bratrovým ústům a políbil jej. Bill si ho chytil za krkem a odmítal ho pustit. Oplácel mu polibky a druhou rukou bloudil po Tomově těle. Najednou to byl Bill, kdo byl nahoře. Triumfálně se na Toma usmíval a svlékal mu kalhoty. Seděl Tomovi na klíně a občas se pohnul sem a tam. A Toma to rozhodně nenechávalo v klidu. Kdykoliv se na Billa podíval, byl ještě vzrušenější, opravdu mu stačil jediný pohled na to sexy stvoření.
„Nepřestávej, lásko…“ šeptnul Tom zastřeným hlasem. Bill se jen usmál a políbil Toma na břicho. Ani by ho nenapadlo přestat. Užíval si to stejně jako Tom…
Ještě párkrát se na Tomovi zhoupl a pak ho zaplavil pocit ze všech nejkrásnější… Opřel se dlaněmi o Tomovo tělo a zaklonil hlavu.
Tom se udělal jen o pár okamžiků  dřív, a teď pozoroval brášku… byl tak neskutečně krásný, až to Tomovi bralo dech…
Bill naposled hlasitě  vydechl, a pak se svalil přímo na Toma. Objal ho kolem hrudníku a věnoval mu láskyplný polibek.

„Hrozně ti to při tom slušelo.“  Řekl Tom, když cuchal Billovi vlasy.
„Ehm… díky.“ Bill zrudnul ve tváři a nevěděl, co na kompliment tohoto druhu odpovědět.
„Zlato, zítra je první koncert. Začíná turné, těšíš se?“ vzpomněl si Tom.
„Strašně moc!“ Bill se usmál od ucha k uchu a políbil Toma na špičku nosu.
„Budeme mít tolik času jenom pro sebe… v tourbuse například.“ Tom už viděl turné v úplně jasných barvách. Po večerech koncerty a přes den s Billem v buse nebo na hotelu… nemohl se dočkat.
„Ale je mi líto Georga, že tu musí Lucii nechat.“ Podotknul Bill soucitně. Tom měl na jazyku poznámku o tom, že si neměl to dítě pořizovat, ale kvůli Billovi nic neřekl. Jen kývnul hlavou a políbil Billa do vlasů.
„Tak jdeme spát? Abychom zítra celý den neprospali a ten první den si užili.“ Tom na Billa potutelně pomrkával a Bill z toho chytil záchvat smíchu.
„Krásně se vyspi, lásko.“ Popřál Bill Tomovi a přetáhl přes oba deku.
„Ty taky, zlati.“ Tom dal Billovi pusu na rty a pak ho objal. Oba zavřeli oči a do chvíle byli už oba v jiném světě.

autor: Nameless Lady
betaread: Janule

3 thoughts on “Život dvojčat – Bille, opravdu tohle chceš… 9.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics