Život na prkně s kolečky 29.

autor: Pajule

Omlouvám se za to, že přes léto budou přibývat díly po delších časových intervalech a díly budou i o něco kratší… :o) Pajule

Kondomy. Hodně  kondomů.

TOM

Melanie se rozběhne k várnici s pitím, u které jsou barevné kelímky. Začne okolo toho poskakovat a s lehkým šišláním si začne vybírat mezi barvami. Tanzie se rozběhne za ní, pokárá ji, ale potom povolí a do jednoho z kelímků jí natočí trochu šťávy. Stojím, ruce v kapsách a čekám, až se Mel a Tanz vrátí. Bill postává tiše za mnou.
„Koukej, co mám, Tomiii! Chceš taky?“ přihopsá ke mně malá princezna s kelímkem v obou rukou, aby jí nespadl na zem.
„Nechci, maličká. Jen pij sama,“ pohladím jí po lehce zvlněných vláskách, které jsou vyšisované od sluníčka.Tanzie se na mě podívá s úsměvem na tváři a potom jí pohled padne za mě.
„Umm, Bille, myslíš, že bych ti mohla Toma na malou chvíli odvést trochu stranou?“ podívá se na něj nejistě. Bill přejde vedle mě a lehce mi přejede prstem po ruce. Podívám se na něj, šťastně se usmívá.
„Samozřejmě. Tom není můj majetek,“ mrkne na nás oba.
„Děkuju moc,“ usměje se Tanz, vezme si od malé kelímek, aby ji mohla vzít za ruku. Ta okamžitě začne vyvádět, že chce kelímek zpátky, protože je pěkně zelný a protože má žízeň.

„Mám ji pohlídat?“ nabídne se nečekaně Bill. Zůstanu na něj zírat s otevřenou pusou. „Můj závodní partner, se kterým občas jezdím po závodech, má malého kluka, je asi stejně starý. Docela to s dětmi umím,“ pokrčil ledabyle rameny. To už Tanzie dávala maličké zpět do ruky kelímek se šťávou a se slovy díků ji podávala Billovi na klín, který si s ní okamžitě začal hrát a povídat. Tanzie dala Billovi ještě nějaké pokyny ohledně Mel a já, než jsem se stihl vzpamatovat, jsem cítil pevný stisk na mé ruce. Tanzie mě táhla za ruku za sebou ke svému autu, kde vylovila obrovskou Dior tašku. Odkdy ona nakupuje věci od Diora?

„Hey, hey! Na co tolik spěchu?“ zasměju se, když mě táhne za sebou. Zatímco ona udělá kroků pět, já sotva dva. Když dojdeme zhruba do poloviny cesty k bráně skateparku, zatočí vpravo. Po chvíli cesty zastavíme na okraji lesa, ve stínu pod stromy, aby na nás nepražilo sluníčko. A aby na nás vůbec nikdo neviděl. Tanz si sedne na zem a zády se opře o strom. Posadím se do tureckého sedu naproti ní, ale i tak se ukrývám ve stínu stromů.
„Takže… to je pro tebe,“ podá mi tu obří tašku od Diora. Je v tom jedna středně veliká krabice, jedna malá krabice a ještě něco je pod tím, na dně tašky. Ty krabice vypadají normálně. Jako když vám na poštu přijde obyčejný balík. Není na tom nic napsaného, jen štítek, kde je jméno a adresa Tanzie. A páska, že je to expresní balíček. Vlastně to ani nijak nezkoumám.

Co je to?“ kouknu na ni nechápavě a jednu, tu malou, krabici vyndám ven. Tašku položím vedle sebe a krabici si dám do klína. Slepím pásku, ale krabici neotevřu. Čekám na Tanziinu odpověď.
„Pamatuješ, co jsi po mně chtěl?“ mrkne po mně, ale já na ni hodím nechápavý pohled.
Co jsem chtěl?“
„Tomi, to jsou tvoje hračky,“ mrkne na mě s šibalským úsměvem. Hračky? Jaké hračky? Zůstanu nečinně sedět, v hlavě mi to rotuje ze všech sil, než si uvědomím, že to jsou TY hračky!
„Tanzie!“ vydechnu překvapeně a krabici urychleně strčím zpátky do Dior tašky.
 „Hey, hey, proč  to schováváš? Úmyslně jsem tě vzala sem, aby nás nikdo neviděl a ty ses na to všechno mohl podívat!“ rozezleně se na mě podívá a tašku mi vytrhne z rukou. Všechen obsah tašky vyndá ven. Předpokládám, že se musím červenat. Ba ne, já musím přímo rudnout! Obě ruce si dám před obličej a tiše začnu naříkat. Tanzie přede mě strčí první věc. Odkryju svůj obličej a podívám se na to. Je to oranžové. A je to… co je to? Nepatrně natáhnu ruku a vezmu si to. Následuje úšklebek. Tanzie se nade mnou asi baví.
329
„Mmm… co je to?“
„To je anální kolík, Tomi,“ zasměje se a já si to začnu prohlížet. Ó můj bože!
„Aha…,“ kývnu a raději to vrátím Tanz zpět do ruky. Začne mi něco mumlat o tom, k čemu to je a tak. Tome, dýchej!  
„Takže, chceš další věc?“zasměje se Čokoočka a něco začne hledat v krabici. Napnu se nad očekáváním toho, co hledá tentokrát. Co to bude. Vytáhne malou černou krabičku s růžovými okraji a nějakým nápisem. Z toho vytáhne malou matnou lahvičku s černým víčkem. Lahvička je poměrně malá. Tanzie mi ji podá. Otevřu víčko a malinko si stříknu na ruku. Ta vůně mě totálně omámí a mým tělem se rozlije pocit vzrušení. Sakra, co tohle je?
„Uh, co…?“ odmlčím se uprostřed otázky a záměrně nechám chvíli ticha. Tanzie si ode mě vezme lahvičku zpět a dá ji do krabičky, ze které předtím tu lahvičku vytáhla.
„To jsou feromony. Víš, co jsou feromony, ne?“ krabičku dá vedle sebe a z tašky vytáhne neprůhledný, naprosto obyčejný igelitový pytlík.
„Vím. Jinak bych nemohl odmaturovat z chemie,“ zasmál jsem se lehce a můj pohled padl zpět na sáček, který se zdál docela plný.

„Promiň, zapomněla jsem, že už máš za sebou maturitu,“ zasmála se a igelitový pytlík mi dala do ruky. „To je jen běžná věc. To víš, chce to i trochu ochrany,“ zasmála se znova. Vzal jsem pytlík, rozvázal malý uzlík na něm a podíval jsem se dovnitř. Kondomy. Hodně kondomů.
„Aha, kondomy,“ zasmál jsem se i já. Koukám, že Tanz myslí opravdu na vše.
„To víš. Já je sice nepoužívám, ale předpokládám, že tobě se budou hodit víc než dost. Je tam tuna druhů, vzala jsem od každýho něco. Dlouhá akce, s vroubky, s lubrikantem, extra bezpečný, extra tenký, extra jemný, svítící, XXL, klasické, barevné. Nebo taky ochucené. Jako banán, čokoláda, broskev, jahoda, malina, jablko a další. A taky tam jsou kondomy s aroma. Káva, banán, růže, vanilka a tak. Myslím, že jsou tam i mentolové. Ale mentolový lubrikant je hrozný, takže tyhle kondomy bych nepoužívala. A jsou tam určitě i další druhy, nekoukala jsem na všechno, přišlo mi to domů teprve dneska ráno, takže jsem neměla moc času koukat na všechno,“ kývla na mě a já tupě odložil igelitový pytlík vedle sebe. Byl jsem ohromen její přednáškou. Ale zároveň jsem se v duchu musel smát.

„Um, ok, děkuju,“ kývl jsem a sjel jsem k tašce, ze které Tanzie vyndala pět lahviček – tub. Hned mi bylo jasné, co to je – lubrikační gely. Jednou, když jsem byl u Tanzie, jsem to u ní viděl. A nápisy na tubách mě v tom jen utvrdily.
„Takže. Máš tu lubrikační gely- aloe vera, jahoda, jasmín a třešeň. A jeden Anal lubrikační gel. Ten je bez vůně, bez příchutě, prostě bez ničeho,“ kývnu, že rozumím. Podívám se na poslední věc, kterou jsme nerozdělali. Tu největší krabici. Mám v plánu si ji vzít a rozdělat ji, ale Nessí mě v tom předběhne. Krabici vezme, slepí pásku a rozdělá ji. Čekám na to, co vytáhne. První je malinká, úzká krabička s barevným nápisem a chlapem, který má vypracované tělo a na sobě jen boxerky. Ani trochu můj vkus.
„A to je co?“ vezmu si krabičku do ruky. Nápisy jsou na ní ovšem napsané jazykem, kterému nerozumím.
„To jsou erekční kroužky na penis,“ kývne hlavou, abych to rozdělal. Kouknu na to, je to v průhledném obalu. Tak nějak je mi hned jasné, k čemu to je, ale Tanzie i přesto povídá. Přitom vytahuje z krabice další věc. Kroužky zastrčím zpátky do krabičky, kterou odložím k věcem, které už jsem viděl. Podívám se na další krabičku, kterou má Čokoočka v ruce.
„A tohle je co, hm?“ kývnu hlavou na krabičku. Modrá, tedy spíše tyrkysová, krabička.
„Tohle je vibrátor a vibrační vajíčko. Na netu měli napsáno elegantní a zároveň silné. Nevím, co je na tom pravdy. Máš u toho i náhradní baterky,“ usměje se a krabičku mi podá. Hned jí dám zase pryč, k ostatním věcem.

„Oh bože, Tanzie! To je zvrhlý tohle! Jen se na to podívej!“ ukážu na všechny ty věci, které mi přivezla. Co s tím budu dělat?
„Chtěl jsi to a tak to tady máš! Je pravda, že jsem váhala nad tím, co koupit,  protože sex mezi… ehm, jo… snad budete s Billem spokojení,“ zasmála se hlasitě a já, aniž bych se na ty věci díval, jsem je začal dávat zpátky do Dior tašky. Tanz mě chvíli pozorovala a pak mi trochu pomohla. Když bylo vše naskládané v tašce, Tanzie začala povídat o tom, co je nového a podobně. Byl jsem maximálně šťastný i za ni, když mi oznámila, že si našla novou přítelkyni a že to vypadá vážněji než známost na jednu nebo dvě noci. Přál jsem jí to. Opravdu od srdce jsem jí to přál.

autor: Pajule
betaread: Janule

6 thoughts on “Život na prkně s kolečky 29.

  1. Uíííííííí takhle mě týrat!
    Oh bože, oh bože….Chci jejich sex, teď hned!:D
    Bude to ..zajímavééé ♥

  2. Tak když sem si představila Toma, kterej rudne a je v rozpacích nad kondomama atd., musela sem se nehorázně tlemit 😀 😀

  3. och dokonaléé…:)) nekustocne moc sa tesim na dalsi diel..:)) bolo roztomile ako sa tom cervenal pri tom…:))

  4. Naprosto skvělej díl..! 😀 Naprosto si dokážu představit rudnoucího Tomana..musel jsem se vážně skoro celej díl smát..! 😀 Protě super! 🙂

  5. Teda, co si to Tomi objednal xD, ani neví, na co to všechno je, chudák malá xD, už se těším, co z toho a jak s Billem použijí..=)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics