Heisenberg Academy 8.

autor: boyyouadrank

413
Tresty nejsou tak špatné
„Bille,“ dloubnul Tom jemně do spícího chlapce. „Bille, vzbuď se!“ 

Bill zamrkal a něco nesrozumitelně  zamumlal, načež očima přistál na Tomovi. Zamžoural, příliš  unavený jen se pohnout.  
„Kolik je hodin?“ Zeptal se, hrdlo měl tak vysušené, až to skoro bolelo. Pokusil se polknout, a to bylo tak bolestivé, že se natáhnul pod postel, kde on a Tom nechávali balenou vodu. V tom okamžiku si uvědomil, že spal na Tomově posteli. „Co se minulou noc stalo?“ Zeptal se, když vytáhnul láhev s vodou a dlouze si loknul.  
„Byl jsi sjetej, úplně mimo,“ uchichtnul se Tom. „Bylo to dost kurevsky zábavný.“

„A proč mě budíš tak zatraceně brzo?“ Bill zazíral na hodiny na stěně, které ukazovaly pouhých osm ráno.

Tom si povzdychl. „Jost nás chce do hodiny ve své kanceláři, abychom mu vynahradili ten trest, který jsme včera zmeškali. Díky tobě a tvému malému trávovému dobrodružství,“ poslední část zaprskal, čímž si vysloužil tvrdý pohled od Billa.

Bill už, už chtěl něco odseknout, ale nakonec se přes to přenesl, cítil vlhko ve svých boxerkách. Zčervenal a podíval se pod přikrývku, aby vskutku uviděl mokrou skvrnu. Vždycky si jasně pamatoval, když měl mokrý sen, ale očividně byl tentokrát příliš sjetý, aby o tom věděl. Vzhlédl a uviděl, že ho Tom pozoruje a culí se u toho.  
„Drž hubu,“ Billova tvář i s krkem byla nyní červená a Bill se zakryl dekou, špulíc přitom pusu.  
„Nic jsem neřekl, blbče,“ poškádlil ho Tom, natáhnul se dopředu a cvrnkl Billa do nosu. Bill rozkošně nakrčil nos a vystrčil jazyk, načež vyskočil z postele. Tom převrátil oči, dumající jak mohla být Diva v jedné sekundě tak unavená a v druhé sekundě už tak hyperaktivní. Sledování Billových nadšených a skoro až dětinských pohybů dělalo nemožné uvěřit, že Bill byl ve skutečnosti bohatý, rozmazlený a sexem posedlý spratek. 

„Nasnídáme se nejdříve?“ Zeptal se Bill, když si natahoval rifle. O víkendech a prázdninách bylo klukům z Heisenbergské akademie dovoleno nosit cokoli, co sakra chtěli, Bill si natáhl zelené tričko přes svou obnaženou hruď, všímajíc si, že Tom byl v kompletním hip-hopovém úboru, zahrnujícím obrovské džíny a tričko, které mu bylo velké asi o dobrých osm velikostí. Nějakým zázrakem, mu to však seklo a Bill nemohl vymyslet nic špatného, co by na to mohl říct. Jen si přál, aby Tomovo tělo bylo víc zvýrazněné – to obří oblečení ho dělalo mnohem hubenějším, než byl.  
„Asi jo,“ odpověděl Tom, držící pro Billa otevřené dveře.

Dokonce si ani nevšiml, že si Bill strčil do zadní kapsy kondom. Bill, jako ten mazanější z nich věděl, že sobotní rána zahrnují víc než jen posedávání a plnění Davidových příkazů.  

„Tak jo, kluci, omlouvám se, ale potřebuju jít na rodičovskou-poradenskou schůzi. Všechno, co musíte udělat, je roztřídit tyhle složky podle abecedy. Nemělo by to trvat dlouho. Až budete hotoví, zavolejte Bushida a uvidíme, jestli vám najde nějaké další pracovní příležitosti,“ David postával u dveří, připravený odejít. „A neodcházejte, jestli skončíte dřív! Jste tu uvěznění až do poledne.“

Tom a Bill lhostejně souhlasili, dokud se poradce nevypařil ze dveří. Tom si povzdychl, svalil se na židli za stolem, přitáhnul si tu hromadu složek k sobě a začal je třídit. Bill převrátil oči, uvědomujíc si, že nemá jinou možnost, než pomoct Tomovi, a tak se sklonil vedle něj.  
Podíval se koutkem oka na dredatého chlapce, hodnotíc jeho profil. Tom se nakláněl nad haldou složek s obočím svraštělým soustředěním, jak zadumaně sál svůj pierc ve rtu. V tu chvíli, ve všem tom soustředění a úsilí, něco na Tomovi Billa opravdu vzrušilo. Černovlasý chlapec hlasitě polkl a zčervenal. Bylo to něco na chytrých klucích, že z nich byl tak nadržený. Neměl rád šprty, ale muže, kteří byli přirozeně inteligentní, z čehož plynul i ten krátkodobý románek s Andreasem.  
Bez jediného slova Bill natáhl ruku a umístil ji na Tomovo koleno, ovinujíc tak své manikúrované prsty okolo džínoviny. Tom ho počastoval tázavým pohledem, než se vrátil zpátky ke své práci. Bill se zahihňal, vždycky miloval výzvu, vstal, přešel ke dveřím a zamknul je.  
„Proč jsi zamknul dveře?“ zeptal se Tom nonšalantně.

„Myslím, že víš proč,“ odvětil jemně Bill.

Tom pochybovačně vzhlédl. „Bille, tady ne.“

„Já vím,“ pokrčil Bill nevinně rameny, vracejíc se zpátky na své místo vedle Toma. Znovu položil ruku na Toma, tentokrát na stehno, a lehce ho pohladil. Tom na něj koutkem oka pohlédl, načež zatřepal hlavou a pokračoval v práci, jako by ho nic nevyrušovalo. Tom byl rozhodnutý jej ignorovat a po deseti minutách nedbalého hlazení Bill ztratil trpělivost. Rychlým pohybem vstrčil ruku dolů do Tomových obrovských kalhot pod boxerky, a chytil jeho penis.  
Tom nadskočil a nahlas zavzdychal, jak Bill zkušeně třel vrchol jeho penisu mezi palcem a ukazováčkem.

„Bille!“ Zaprskal Tom. „Řekl jsem tady ne!“

„Mmm-hmm,“ zavrněl Bill. Odtáhl svou ruku zpět, spokojený, když uviděl, že jeho prsty jsou vlhké, ušklíbl se, olíznul tu vlhkost z ukazováčku a vzhlédl k Tomovi skrze přivřené oči. Potom se natáhl, lehce odepnul Tomův pásek a džíny, a obočí mu pobaveně vylétlo nahoru nad velkou boulí, kterou uviděl.  
Tom upřeně hleděl na Billa, uvědomujíc si, že odpor byl zbytečný, protože to chtěl stejně tak moc jako on. Nechal své nohy od sebe oddělit dokonce ještě víc a jemně vystrčil boky, dostávajíc se tak blíže k Billovi. Bill se bezmyšlenkově zahihňal, načež se postavil a pokýval hlavou, naznačujíc tak Tomovi, aby ho následoval.  
„Co zas?“ Zabručel nyní již stojící Tom s kalhotami někde u kotníků. Vykročil z nich a zasyčel, jak mu tkanina boxerek rozedřela jeho citlivou pokožku.  
„Chci, abys mě ošukal,“ zavrněl Bill, hladíc chloupky na Tomových pažích. „Tady a teď.“

Tom se ušklíbl, popadl Billa zezadu za krk a přitáhl si ho pro agresivní polibek. Tento čin nebyl ani trochu jemný a nutil Billa bezmocně vzdychat Tomovi do úst. Mačkal jeho paže, jak tisknul své boky oproti Tomovým, a cítil jeho vzrušený penis, jak ho tlačí na vnitřní stranu stehna. Zachvěl se, když ho Tom zatlačil dozadu ke stolu, postrkávající ho dolů, takže Bill ležel na mahagonovém stole s nohama ohnutýma přes okraj a Tomem na sobě.

„Jsi si jistý, že nejsi příliš rozbolavěný?“ Zeptal se Tom škádlivě, vytahujíc svůj jazyk ven z Billovy pusy, aby mu uštědřil nakřáplý úsměv.  
„Naser si,“ oplatil mu Bill stejnou mincí. Vyzvedl se na lokty, zamračil se, jak ho papíry z Davidova stolu škrábaly na kůži. Prudkým netrpělivým pohybem srazil k zemi veškeré papíry a složky z poradcova stolu, aby si mohl udělat pohodlí. Poté se rozhlédl po pokoji, hihňajíc se, když spatřil lahvičku bezbarvého gelu. Hodil ji Tomovi, který na ni tázavě zíral.  
„Pamatuješ, jak jsem říkal, že potřebujeme lubrikáč?“ Bill poklepal Tomovi na čelo. „Tohle je nejblíže, jak jen se k tomu teď můžeme dostat.“ Přitiskl své tělo na to Tomovo, zoufale se snažíc o tělesný kontakt. „Oh, a než zapomenu…“ sáhnul si do zadní kapsy a vytáhl kondom, který tam předtím strčil. Podal ho Tomovi, který jej volnou rukou vzal.  
„Otoč se,“ řekl Tom tiše. Sundal si boxerky, oddychujíc úlevou, když se jeho penis osvobodil. Bill ho sledoval s rozšířenýma, chtivýma očima, načež se mu podřídil. Jakmile byl otočený zády, rychle ze sebe shodil všechno oblečení a položil ruce na kraj stolu, uklidňujíc se, vystrčil zadek do vzduchu.  
Tom se nad tím pohledem skoro udělal, ale ovládl se, ztěžka polknul. S třesoucíma se rukama oddělal víčko gelu a vymáčkl velké množství do svých rukou. Třel dlaněmi o sebe, aby gel rozprostřel, a poté ruce pomalu natáhl dopředu, umisťujíc jednu na dolní část Billových zad a druhou přímo pod zadek, načež ho chytil do dlaně.  
„Dělej,“ zasyčel Bill. Také byl bolestivě tvrdý a musel použít veškerou svou sebekontrolu, aby neošoustal ten stůl přímo pod ním.  
„Mám prostě…?“ Tom ztratil hlas, cítíc se trapně za nedostatek znalostí. Jasně, že předtím už Billa jednou ošukal, ale teď to opravdu dělali tím správným způsobem, a on byl naprosto ztracený.  
Podrážděný nedočkavostí  se Bill otočil. Nejdříve vytrhnul Tomovi kondom z ruky, strhnul obal a natáhnul ten latex na Tomův penis. Tom se zachvěl z dotyku druhého chlapce a obezřetně ho pozoroval.  
„Je to dost jasný,“  řekl Bill. Pozvednul Tomovy gelem pokryté ruce a opatrně je nasměroval ke svému zadku, tlačící je dolů přímo k jeho vstupu. Byl natisknutý až nemožně blízko proti Tomovi, jejich penisy do sebe navzájem strkaly. „Do mě. A myslím tím úplně, je to tak lehčí pro tebe a méně bolestivé pro mě. Chápeš?“  
Tom nejistě přikývnul a váhavě strčil do Billa prst. Bill sevřel svaly, těžce oddechoval a přikývl na souhlas. Tom pomalu přidal dovnitř druhý prst, poté posunul ruku výše, tlačíc tak své prsty hlouběji. Bill tiše zavrněl, prohýbajíce se pod Tomovým dotykem.  
Tom rychle vzhlédl k Billovi, ujišťujíc se, že má jeho souhlas, a pomalu začal prsty pohybovat, zjišťujíc, co Billovi přinese největší požitek. Když prsty zkroutil, očividně se otřel o nějaké místo, protože Bill hlasitě vykřikl a podlomila se mu kolena. Tom ho přidržoval volnou rukou a povzbuzený tak hlasitou odezvou, pokračoval ve vytáčení a kroucení svých prstů uvnitř druhého chlapce.

„To stačí,“ oddychoval Bill a setřel si pot s čela. „Ošukej mě. Prosím.“ Skryl svou tvář do křivky Tomova krku, hluboce nasávajíc a uzavřel Toma do svého objetí, pěvně ho svírajíc.

Tom vyndal prsty ven z Billa, který zasyčel v odpověď, načež se otočil, položil dlaně zpátky na stůl a prohnul se proti Tomovi. Tom opatrně zaujal pozici, úzkostlivě držel Billovy boky a poté se postrčil do toho pružného těla. Bill měl pravdu – teď, když byl jeho vstup pokrytý gelem, Tomovy přírazy byly mnohem jednoduší a on volně klouzal ven a dovnitř, vzdychajíc, když to dělal.    
Bill také těžce oddychoval a příležitostně vyslovil Tomovo jméno.  
„Rychleji,“ poručil s hlasem napjatým. Tom za ním zabručel a vyklonil se boky, pohyby se začaly zrychlovat. Bill zasténal, ohnul krk a páteř skoro jako kočka. Jeho sevření stolu pomalu sláblo, jak se jeho tělo přibližovalo k uvolnění, a rozklepala se mu kolena, když se konečně s výkřikem udělal. Bill se pustil stolu a dopadl na kolena, Tom spadnul za něj. Tom ho stále ještě šukal a Bill kňoural, přál si, aby se neudělal tak rychle, a mohl si vychutnat ten pocit, jak na něm Tom jezdí – Tomovy dredy bičovaly vlhkou kůži na jeho zádech a jeho ruka ho držela tak pevně, až Billova kůže zbělala. Ale všechno to bylo tak dobré.  
Tom hluboce zasténal a uštědřil Billovi ještě poslední hluboký příraz, načež  se také udělal. Držel se nahoře, díky rukám zapřeným a umístěným na obou stranách Billova těla, takže byl druhý  chlapec stále pod ním. Bill, na druhou stranu, jen relaxoval a natáhnul své tělo líně na podlahu, stále ještě ležíc na břiše. Tom nakonec brzy poklesl dolů, takže ležel nahoře na Billovi, s tváří skrytou v dlouhých modro-černých vlasech.

„Na heteráka seš v tomhle fakt dobrej,“ zazněl Billův tlumený hlas.  
Tom se zasmál a dloubl ho bolestivě do boku. „Vyjeb si,“ řekl, posunul svá ústa tak, že jemně sál Billovo rameno.  
„Věřím, že to jsi právě udělal.“

Tom uštědřil Billovi ještě  poslední dloubanec, načež se odvalil z druhého chlapce, přistál na zádech a zasněně zíral na strop. Po pár minutách si povzdechl a otočil hlavu na stranu, jeho dobrá nálada byla v tahu, když uviděl, jaký bordel Bill udělal při shazování všech věcí z Davidova stolu. A samozřejmě, Billovo sperma bylo nepochybně na celém tom ubohém, nic netušícím poradcově stole taky.

„Tak pojď,“ zaskuhral Tom a zvednul se na nohy. „Musíme to tady uklidit.“

Bill se přetočil, takže teď ležel na zádech, a zíral nahoru na Toma, špulíc přitom rty.  
„Já neuklízím, Tomi.“

„Bille, to sperma, co je tady po celém tom stole, je tvoje, tak to sakra ukliď!“ Řekl Tom, se ztrácející se trpělivostí.  
Billovo čelo se svraštilo vztekem a bez jediného slova Bill popadl kondom, který byl stále na Tomově penisu a mrštil jím na stůl, čímž Tomovo sperma rozhodil přes celé to dřevo taky.  
„Tady,“ řekl Bill, s rukama překříženýma na hrudi a hodil na Toma spokojený pohled. „Teď to musíš uklidit ty.“

„Bille, kdybys nebyl holka, tak bych tě teď praštil,“ řekl Tom tiše se sevřenými pěstmi. Popadl své oblečení a hrubě si ho navlékl, přál si, aby mohl vrazit Billovu tvář do okna.  
Bill se zasmál. „Už  jsi mě přece praštil, ty blbečku, vidíš tu pěknou malou modřinu na mé tváři? A myslím, že jsem ti už dokázal, že jsem kluk, což jsi potvrdil šukáním mně ne jednou, ale dvakrát.“

Tom právě začínal Billa znovu nenávidět.  
autor: boyyouadrank
překlad: Keytik
betaread: Janule

14 thoughts on “Heisenberg Academy 8.

  1. Oh shit! *_____*
    Já to wěděla, že to neskončí jenom u uklízení ae taky bude pořádná šukačka 😀 A je to tady 😛 Uhm…byla to parádní jízda! ^^ Ae musím říct, že mi přišlo dost komicky to jak byl chudák Tom upe ztracenej až ho sám Bill musel přímo navigowat jak na to 😀 Twe příště si Tome kup náwod jak ošukat kluka 😀 *lol* Ne omlouwám se ae to mě oprawdu rozesmálo. Ae jinak jsem lapala spíše po dechu ♥ Jejich druhý sex na stole byl tak sexy, rajcowní a perfektní!♥
    A ke konci jsem se opět musela smát Billowy wychcanosti 😀 Šukat by se mu chtělo ae uklízet? To ne 😀 A jak fikaně to wyřešil 😀 No prostě Bill jak jinak co? 😀 Jak bylo řečeno "bohatý, rozmazlený a sexem posedlý spratek" ♥ Dokonale to sedí! *___*
    A Tome. Žádná nenáwist ae láska 😛 Trošku si pleteš pojmy 😀 Nebo si to bojíš přiznat…
    Chtělo by to hezky Billowi naplácat na zadek a pak mu ho pořádně projet 😛 ♥
    Úžasný..

  2. 😀 To je tak úžasný 😀 Bill takovej vyčuránek 😀 Nejvíc mě dorazilo Tomovo prohlášení: "Bille, kdybys nebyl holka, tak bych tě teď praštil" 😀 Směju se celý díly, akorát při sexu mi úsměv tuhne, je to fakt bombastický! ♥

  3. xDD jo Billí takovej vychcanej xD omg chudák Tomi 😀 bych mu to na tom stole nechala xDD příde Buschido a bude po prdeli xD no název mluví za vše 😀 tresty nejsou špatné 😀 jak kdy noo 😀

  4. super! Tohle jke faktys úžasný…já to tak sakra miluju!!!! XD Ani se Tomovi nedivím, taky bych ho nejradši zabila XD

  5. Oni se pořád musí dohadovat a dělat naschvály… jak malá děcka xD no tak aspoň si užili, no. Ať už jsou k sobě trošku něžný a mazlí se.
    Úžasný 😉

  6. jáááááááááááj tak tohle byla žhavá jízda. Já jsem z nich v háji. Jsem prostě uchylná ale miluju jejich sex. naprosto ho miluju. Bill je tak nenasytná děvka. Nemůžu si pomoct. Prostě tak na mě působí a je to víc než dobrý. A teď jsem velice zvědavá co tam spolu vykomběj když se zase dohadujou. A taky kdo to teda uklidí. Myslim že David to po nich uklízet nebude.

  7. Ten Bill je ale potvora despotická, to snad není pravda… xD Jejich sex je skoro dokonalý, říkám skoro, protože mě tam chybí aspoň troška nějakého citu, ale to jsem celá já, nenapravitelný romantik =)
    Opět děkuju za překlad ♥

  8. "kdybys nebyl holka, tak bych tě teď praštil," to sú pakovia 😀 Ale obdivujem Tomovu trpezlivosť. Sexík ešte stále nebol milovaním z lásky, ale dúfam, že bude aj to. Krása.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics