75°C 11.

autor: Lenna W.K.T.

354
Jeho tělo se pode mnou chvěje jako osika. Líbám, hladím, kde můžu. Skoro mě až přemlouvá, abych jej začal alespoň roztahovat. Nakonec se smiluji.
„Máš tu někde lubrikant?“ heknu. Těším se na něj. Těším se, až zase budeme jedno tělo. Až mě bude vybízet k rychlejšímu tempu. Bill se natáhne někam za sebe do šuplíku v nočním stolku.
„Jsi nějaký připravený…“ pošeptám. Bill se na mě oddaně podívá. Zaseknu se v půlce věty. Tohle jsem v jeho očích nikdy neviděl. Sebralo mi to dech.
„Počítal jsem s tím, že každým dnem mě najdeš… mám ho teprve týden.“
„Chtěl jsi se mnou spát hned, jak se objevím?“ Bill přikývl.
„Ty roky bez sexu byly strašné, nebo se mýlím?“ Jak to sakra myslí? On snad…
„Jak víš, že jsem mezitím někoho neměl?“ 
„Poznal jsem to…“
„Jak?“
„Takhle…“ špitne. Dlaní přejede po mé hrudi až k mému rozkroku. Přejede po něm a přitlačí. Omámeně přivřu oči. Doháje. Má mě kompletně v hrsti. Trochu mu přirazím do dlaně. Má pravdu, jsem pěkně průhledný. Když já opravdu po něm toužím až moc.

„Dobře no, máš mě v hrsti…“

„Vsadím se, že jen nevíš, na co se těšíš víc… jestli na uspokojení po opravdu hodně dlouhé době, nebo na sex se mnou.“ Zatlačí mi na ramena a donutí mě se posadit na paty. Vyškrábe se do sedu. Vůbec netěším, co má za lubem. Přitlačí mi na ramena úplně a donutí mě se posadit. Sedne si mi na stehna, tak, aby se naše penisy dotýkaly.
„Dovol mi ti ukázat, jak moc v hrsti tě mám… přál bych si, abys šílel vzrušením…“ drží mě za bradu. Můj zrak totiž hypnotizuje naše rozkroky tak blízko u sebe. Podívám se mu do očí.
„To šílím už teď. Už jen z toho, že jsi tak blízko mě, Billy.“ Tak krásně se pousměje. Skloní se a začne mě líbat na krku.
„Jsi jenom můj, broučku, nikomu tě nedám!“ pošeptá a zní to maličko zoufale. Jednou rukou mě hladí na břiše. Tou druhou obejme naše penisy a přitlačí je k sobě. Zasténám. Trošku mu do ruky přirazím, tím se otřu o ten jeho. Bill povolí stisk a začne pohybovat pánví, jako když se houpe, sedíc na mém penisu. Tyhle pohyby mě přivádějí k šílenství. Naše rozkroky se o sebe otírají. Protočím oči a oddávám se Billovi. Jinak to nejde.
„Billy!“ zasténám. Nechce se mi ani věřit, že ho zase u sebe mám. Vrátí se k mým ústům, líbne mě, pak se opře čelem o to moje a kouká dolů. Na naše nateklé chlouby. Toužící po uspokojení. Silně se prohne a ještě silněji se o mě otře. Zavřu oči. Na tohle se nedá dívat.

„Chceš mě zabít?“ zakňučím.
„Kdybych chtěl, už jsi dávno mrtvý.“ Zahučí. To je pravda, hraju si s ohněm.
„Tak co máš v plánu?“ 
„Nechat tě zešílet slastí a pak se nechat ojet šílencem.“ Pošeptá. Zní to zvláštně. Opět se tak pěkně zavlní a otře naše penisy o sebe. Moje ruce sjedou na zadeček a pěkně stisknou. Přitisknu si ho k sobě rozkrokem. Přitlačím, až začneme oba sténat.
„Sakra, chci do tebe…“ pošeptám.
„Chci, abys šel do mě!“ 
„Tak proč mě nepustíš?“
„Kdo říkal, že tě nepustím?“ vjede mi rukou mezi copánky. Do pěšinek přitiskne moji hlavu k jeho hrudi. Začnu náruživě cumlat jeho bradavku, zatímco Bill šmátrá po lubrikantu. Vlní se mi na klíně. Tohle nebude dlouhý sex. Vím to. Už teď se držím.
Bill najde lubrikant, otevře ho a ochotně mi potře penis dostatečným množstvím.
„Billy,“ šeptnu.
„Ano?“
„Nejsi roztažený… musím si tě připravit.“ Naznačím, že na lubrikant je opravdu brzy.
Bill ale kroutí hlavou. Kouknu na něj.
„Já…“ zrudne.
„Copak?“ 
„Já jsem používal hračky, když si tu nebyl. Já ti nechtěl zahnout, ale nutně jsem potřeboval…“ dám mu prst na rty. Pane bože. Představa Billa hopsajícího na kusu plastu. Polknu. Nevím, jestli žárlím na ty hračky, nebo jestli jsem ještě nadrženější při té představě, že Bill je nadrženec. Líbí se mi, že má četné sexuální potřeby.

„To jako…“ Bill kývne. Oh, ale když si ho představím.
„Sakra!“ zakňučím a zuřivě ho stáhnu pod sebe. Vpiju se do jeho rtů. Bill provokatér mi omotá nohy kolem boků. Stehny mě sevře a tiskne. Otírám se penisem o ten jeho malý zadeček. Jsem tvrdý jako skála a Billův penis se otírá o moje břicho. Jak dlouho jsem snil o tom, že ho zase budu mít u sebe. Pod sebou.

Stejně mi to ale nedá. Sáhnu po gelu. Ale přilehnu ho celou vahou. Nevypadá to, že by mu to vadilo. Stehny mě stiskne ještě víc. Zasténám do polibku. Jednoručně odšroubuju tubu a opatlám si prsty, myslím, že i trocha vytekla na deku. Teď je mi to absolutně jedno. Rukou sjedu mezi naše těla, hladím vstup do jeho těla. Nakonec pomalu zasunu. Opravdu. Je uvolněný, jeho tělo mě ochotně pouští, vtahuje do sebe. Je tak chtivý. Začne kňourat. Zapřu se jednou rukou. Chci ho pozorovat, jak se kroutí spolu s mými prsty. Uvnitř je horký, stále úzký, ale povolný. Vsunu další prst. Ochotně, víc než ochotně mě přijímá. Přesvědčí mě o tom, že je připravený. Ale raději ještě vsunu třetí prst a pohybuju.
„Tomy, no ták, jsem připravený.“ Začne skuhrat. Přisaju se mu opět na rty. Nechávám ho, ať sténá a vzdychá do polibku. Vytáhnu prsty. Nasměruji do něj svůj penis a po tolika dlouhých letech do něj pronikám. Za stálého líbání, povzdychávání Billovi do úst. Konečně mě opět obepíná to úzké horko.

„Bože, já tě tak miluju,“ zakníkám a začnu se pohybovat. Nyní jsem ve fázi, kdy opravdu potřebuji dosáhnout orgasmu. Potřebuji to stejně jako Bill, který se okamžitě začne pohybovat v rytmu mých pohybů. Po chvíli přirazím, zjevně na Billovu prostatu, jelikož doslova vykřikne a stehny mi div nedrtí boky.
„Ah!“ vykřiknu. Narazím znovu a Bill se příšerně stáhne. Přirazím do něj. Chci být v tom teplém, horkém prostředí napořád. Hladím ho na boku. Druhou rukou se opírám. Billův penis klouže mezi našimi těly.
„Tome!“ vykřikne Bill, když už potřetí silně narazím na bod jeho největší slasti. „Tome, víc…“ křikne, roztáhne nohy. Vypadá teď tak rajcovně. Odhalil se mi celý. Tak necudný, ďábelsky nadržený, můj. Začnu přirážet celkem tvrdě. Nechci mu ublížit, ale říkal, že je zvyklý. A navíc ho potřebuju. Na život. Potřebuju, aby byl se mnou. Kdyby mě poslal do hajzlu, tak bych to asi dlouho rozdýchával.

„Billy!“ vykřiknu, jsem zoufalý, on mě zase opustí, vím to. Ráno se opět probudím sám. Nepřísahal mi, že když se ráno probudím, tak bude u mě. Bude pryč a já… zůstanu sám. Už napořád. Nevím, měl bych si najít děvče? Ježíš! To nikdy. Aby mi při sexu vymlátila kozama zuby z pusy. Nechci být bez něj. Už ne. Těch pět let mi stačilo… „Billy!“ vykřiknu. Vlítnou mi do očí slzy, a zároveň nečekaně vyvrcholím do jeho těla. Je to naposledy? Můžu mu věřit, že mě zase neopustí? Zoufale z něj vyjdu. Snažím se koukat někam jinam. Ani jsem si neuvědomil, že Bill vyvrcholil také. Cítím jeho sperma na břiše. Je horké, lepkavé. Olíznu si ret a padnu na břicho vedle něj. Ihned se ale otočím na bok a přitáhnu ho k sobě. Obličej mu zastrčím do vlasů a nechávám své slzy volně téct.

„Tomy,“ Bill šeptne. Celý se chvěje. Je takový vláčný, cítím to. Hladím ho na bříšku. Tak krásně voní.
„Tomy, ty pláčeš?“ ano, pláču, jako malé dítě, ale já se tak šíleně bojím. Nechci o něj přijít. Opustil mě už jednou, může to udělat znova. Mohl se zase jen objevit v mém životě, udělat v něm pěkný zmatek a zase zmizet. Jenže teď by to bylo asi napořád, protože bych… asi skončil na psychárně.
„Stále nevím, jestli ti můžu věřit. Zkouším to, ale… udělal si to jednou, můžeš i podruhé…“ vzlyknu konečně nahlas. Horečně ho k sobě tisknu. Bill otočí hlavu. Zvedne ruku a otře mi tváře.
„Až se vzbudíš, slibuju, že tu budu…“ pošeptá a slíbne poslední slzu, která si razila cestu skrz mou tvář.
autor: Lenna W.K.T.
betaread: Janule

4 thoughts on “75°C 11.

  1. Krásný díl, se vším všudy ♥♥♥ Líbí se mi, že nejde jenom o sex, že je ve hře i láska, a to přímo osudová…♥

  2. Úžasný sex… a ten slib na konci, ten to udělal ještě krásnějším, jak už píše Janča výše, jde fakt vidět, že tam nejde jenom o sex. Miluju Toma v téhle povídce, to, jak je vytrvalý a jak se snaží. Kdyby k Billovi nic necítil, vůbec by jej tak dlouho nehledal.
    Jen doufám, že to všechno nebude muset podstoupit znova…

  3. oh.. bože.. náddhera.. dokonalost.. prostě užasné.. nejlepší z nejlepšíích .. woooow.. chci hned těď pokračování.. nemám prostě slov.. je to tak nepopsatelné krásné… ♥♥♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics