Most wanted – First in the Blacklist 3.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

431
(Tom)

Sotva dojedeme „domů“, rozdávám příkazy. Zítra nesmím za žádnou cenu prohrát. Tohle bych asi nerozdýchal. Já ho chci ojet, i kdybych měl já  nevím co. On si na mě nepřijde. Bude litovat, že mě vyzval. Bude prosit, abych ho přestal šukat. Mia kontroluje výkon. Zack upravuje elektroniku a nitro. Všechno musí být perfektní. Jsem zvědavý, jakou trasu si vymyslí. Doufám, že logicky tam, kde je nejméně poldů. Fakt nestojím o to, abych šel sedět do chládku. Mám to venku rád, a ještě radši mám závody.
„Hej, jdu si lehnout. Kdyby něco, vzbuďte mě.“ Houknu ještě na zbytek a jdu si dát sprchu. Mám tady totiž takový malý byt se vším, a hlavně s obrovským letištěm. Kapky horké vody dopadají na mé unavené tělo. Uvolním se a nechám se laskat. Po dvaceti minutách konečně vylezu a konečně si lehnu. Zavřu oči a usnu.  
Probudí mě dlaň, která se mou opatrně třese. Sakra, nespal jsem ani dvě  hodiny a už mě otravují. 
„Co je?“ vyštěknu podrážděně.
„Máš tu vzkaz od Bikers.“ Podá mi složený papír. 

(Bill)

Já si na rozdíl od toho namachrovanýho blbečka všechno kontroluju sám. Ne, že bych partě nevěřil, ale svoji Ninju nedám. Prostě rád se spoléhám sám na sebe. Celej opatlanej od oleje se pozdě večer odeberu do sprchy. Pořádně se vydrbu a holím. Kdo ví, třeba fakt prohraju, tak aby si ten blb užil. Ale to on si užije i tak.
Nakonec jsem vybral asi pětikilometrovou trasu kolem jedné staré, opuštěné vápenky kus za městem. Prostory kolem jsou už dlouho nepoužívané. Terén je těžký, pro oba. Byl bych pěknej srab, kdybych vybral trasu, která sedí jen mně. Přesně ve tři hodiny start. Můžu si být jistý, že i když bude bílý den, tak tam neprojede jediné auto, natož policie. Takže to bude naprosto skryté všem.  
Na druhý den jsem se pečlivě připravoval už od brzkého rána. Už jen proto, že Tomova cena za vítězství jsem já. Rád jsem dokonalý. Vyžehlil jsem si vlasy a vybral svoji nejlepší, a hlavně… nejpohodlnější kombinézu. Je dost přiléhavá, ale to ten zmetek spíš ocení. Prádlo… sakra, já nesmím prohrát. Nesmím. Nechci se mu podrobovat. Je sice pravda, že jsem se už párkrát nachytal, jak přemýšlím nad tím, co se skrývá pod tím zpropadeně širokým oblečením. Je přitažlivý, ale je to zmetek povahově. Všechno by jen ojel a nechal. To je to, co nás znepřátelilo. Jednou totiž hodně silně ublížil mojí sestře. Nejdřív jí slíbil lásku, ale pak ji jen sprostě ojel a poslal do hajzlu.  
Pak nastaly veškeré  problémy. My se začali hádat, rvát a dělat si navzájem problémy. Když nás to přestalo bavit, tak jsme se rozhodli, že se každý  odstěhuje na jinou půlku města a bude respektovat toho druhého. Ale Tom občas naši dohodu poruší a pěkně provokuje. Jako právě teď, a takhle to dopadá. Držím v rukou boxerky a přemýšlím, jestli si vzít černé, bílé nebo sexy červené. A nebo, jestli mám jít naostro?
Nasraně kopnu do stolku. To nemůže být pravda, že jsem se vsadil o svoje tělo jen kvůli svojí hrdosti.  
„Bille, jsi v pořádku?“ pošeptala Jackie, vešla tiše do mého pokoje a byla svědkem toho, jak jsem nakopnul stolek.
„Jo, jsem v pohodě, jen… mám trošku strach, že prohraju, prostě mi to nedá, víš jak…“ sednu si na sedačku a založím obličej do dlaní.
„Bude to v pohodě, nikdo tě nemůže porazit, i když máš pomalejší stroj, tak jezdíš bezchybně.“ 
„Kdybych jezdil s chybami, tak tu teďka nesedím, něco jiného je jezdit na motorce a něco jiného je jezdit v autě. Na motorce… když uděláš chybu, tak za ni zaplatíš životem.“ Kouknu na Jackie a ona mě jen povzbudivě poplácala po rameni. Vstala.
„Koho mám poslat, aby připravil start?“ 
„Nikoho, jedu sám, chci, aby bylo vše perfektní,“ usměju se na ni a vstanu taky. Dopnu si kombinézu až ke krku. Na prádlo kašlu.
„Vezmeš si páteřák už teď nebo až na závod?“ koukne na můj připravený chránič.
„Až potom, teď si ho dám do batohu, až potom, víš, jak je nesnáším.“
„Ale na závod si ho doufám vezmeš!“
„Ač to tak někdy nevypadá, mám se rád…“ poklepu ji na rameno
Poté si připravím věci do zmíněného batohu a i s ním na zádech odjíždím směr stará vápenka za městem.  
„Tááák, už jenom světlice a je to,“ usměju se a štrachám v batohu světlice. Vyznačil jsem celou trasu, a nakonec to bude závod na dvacet kilometrů. Čtyři kola, po pěti kilometrech. Štrachám, štrachám, najednou se ozve agresivní zvuk ještě agresivnějšího auta. Jede dřív. Zaujmu obranný postoj, sednu na motorku a batoh hodím k nohám. Tom si mě všimne a zastaví kousek ode mě. Vystoupí. Ano, vypadá stejně agresivně jako jeho vymazlený auto. Ale na mě nemá. Na mě a moji Ninju, nikdy!  
„Co ty tady takhle brzo? Je teprve půl třetí,“ kývne ke mě. Tím mě zároveň vyzve, abych mu odpověděl.
„Připravuju trať a starty.“ Kouknu na něj, už je opravdu kousek ode mě. Pohladí mě po stehnu a zahledí se mi do očí.
„Ty na to nemáš lidi?“
„Rád si dělám všechno sám.“
„I orgasmus?“ jízlivě se na mě usměje.
„Ne, na tohle mám lidi…“
„Mh,“ vydechne mi skoro až do ucha. Přivřu oči, jeho horký dech na uchu mě nenechává chladným, ale teď si nedovolím takovýhle kiks. Jemně mu dám ruce na ramena a slabě ho odstrčím, ale jen slabě, snad pochopí. On se ale přitiskne ještě těsněji. „Chtěl bych být jeden z těch lidí…“ dořekne a já překvapeně vyvalím oči. Teď si utahuje. Myslel jsem, že on se zajímá výhradně a jen o svoje uspokojení. A ne o slast druhých.

„Chtěl bys být jeden z lidí, kteří mě přivádějí k orgasmu?“
„Kdybys u orgasmu byl tak sexy jako teď, tak bych byl tak vytrvalý, až bys prosil, abych tě přestal škádlit.“ Projela mi tělem husina. Opřu se do jeho ramen ještě silněji a odtáhnu ho.
„Musím dodělat ten start.“ Vydechnu a slezu z motorky. Ohnu se pro batoh, a když se narovnám, ucítím jeho ruku na své, jak mě táhne někam. Hned na to ucítím tvrdý dopad na cosi… Zeď, přitiskl mě na zeď a ruce přišpendlil nad hlavou. Na krku jsem ucítil zprvu jen horký dech a hned na to polibky. Opět mě přejela husina. Celé tělo mi přitiskl ke zdi.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

18 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 3.

  1. Tak tohle je týrání! Takhle to useknout:D Já se snad nedočkám dalšího dílu. :DD Zajímalo by mě, jak Bill zareaguje:DD A až Tom zjistí, že je Bill naostro….Nechci si to raději domýšlet;DD Bože… Už aby tu byl další díl:D Bezkonkurenční povídka <3

  2. A vy myslite, že Tom hraje podle pravidel? Nikdo v tomhle světě nejede úplně přesně podle pravidel 😉 těšte se! 😀

  3. Ten Tom se absolutně neumí ovládat xDDD!!!! Ale nedivím se mu, sexy Bill v sexy kombinéze…kdo by odolal, příliš silné pokušení, ale Bill ho určitě pěkně odpálkuje =)

    [3]: No, přišlo mi, že Bill podle pravidel hraje, aspoň když vybíral trať, tak určitě =)

  4. *chichotá se* jsme na začátku, to nejlepší vás čeká…
    Jinak děvčata strašně děkujeme za skvělí komntáře… opravdu moc díky… jen tak dál… 😉

  5. áááách bože já ze picnu. Mě z vás fakt klepne. Tohle je tak děsně sexy. Celá ta povídka. Prostě to prostředí a všechno kolem tomu dodává něco zvláštního co mě prostě bere. A Toma očividně taky. Celý ho to nějak vzalo. Bože holky já chci hned teď další díl. Lennuš…Myk…nechcete si to jedna z vás hodint na blog nějaký ten díl dopředu??? :DD

  6. Paráda!!!
    Jenom doufám, že Bill vyhraje, Tom je tak nechutně nadrženej (ale kdo by taky nebyl, kdyby měl před sebou Billa v sexy kombinéze), že by Tomíkovi neuškodila srážka s realitou v podobě krásné prohry 😀
    Moc už se těším na pokračování

  7. [11]: nejlepší na tom je, že už je to dopsaný xDDD
    Ne ale prozradím, že máme v plááánu takovou 'never ending story' v tomhle prostředí to totiž jinak nejde xD doufám, že me Myky za tuhle informaci nezabije xD

  8. Uhm… tak tohle je wážně něco! Ta kombinace aawww! Bože tohle je týraní! Jak to můžete jen tak debilně useknou hm? Bože tahle powídka se mi moc líbí! Tom je pernaměntně nadržený samec 😀 A Bill a jeho kombinéza? Uhm..mlčím nebo se už teď udělám 😀
    Je geniální a už aby tady byl další díl 🙂
    Uhm…musím si z wás dát cigáro, opět 😀

  9. Vrrr, holky, já jsem totálně dychtivá pro další díly! Zbožňuju sexy povídky plný šukání a sexistickejch keců, tak jen tak dál ve stejným duchu! ^^

  10. Lennoo..JÁ TĚ MILUJU..:D přesně tohle jsem čekala. po tom co jsi řekla.. plníš bezchybně..moje očekáwání.. těším se..:-)

  11. Žužu, já tě zmlátím. Takhle to blbě useknout! :/ xD Hey, jako vy dvě pořád chcete zabíjet mě a Doris za to, co děláme a pak děláte podobný věci, jako useknutí 😀
    Bille, seš pako. Chceš závodit, nesnášíš ho a beztak ho chceš a necháš se ojet xD No, kdo ví, jestli ho neojedeš ty sám, jakože hop hop xD A Toman je taky divný a jiný. Najednou chce dělat dobře Billovi. A budu paranoidní a myslím si, že Toman bude potom ten hodnější, něžnější a Bill opačně xD

  12. Och bože och bože och božeeeee 😀 ono je to skveléééééééé!!! ja viem že som teraz asi trápna ale mňa to tak strašne baví 😀 hrozne hrozne moc :D… to ako Tom furt provokuje je úplne dokonalé 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics