Hitzige Türkei 2/2

pokračování

Tom se usmál, přetočil Billa na záda a rozkročmo na něj nalehl. Jejich rty se setkaly ve vášnivém horkém polibku. Jejich jazyky jako by hrály kohoutí zápasy a každý se snažil zmocnit úst toho druhého. Tomovy ruce začaly pomalu vyhrnovat Billovo tričko a Bill si ho nechal přetáhnout přes hlavu. Tom se ihned sklonil k těm dvěma malinkým hráškům, které laskal jak rty, tak i prsty, zatímco stahoval Billovi kraťásky. Bill ho zadržel, ale jen aby mohl také Toma zbavit nějakého toho kusu oblečení. Rozepnul mu jeho pracovní vestičku, která odletěla přes celý pokoj, a nadrženě mu roztrhl bílou košili. Zachichotal se, když spatřil Tomovo krásné opálené tělo a hned začal rukama přejíždět po jeho svalnatém bříšku. Tom se jenom pousmál, políbil Billa a zase se vrátil zpátky ke kraťáskům. Bill malinko zčervenal a pozoroval, jak se Tom soustředí na jejich stáhnutí. Když mu začaly vyčuhovat světlé chloupky, raději si přikryl oči, aby se nemusel tolik stydět. 

Tom se jenom pousmál nad jeho nesmělostí a za pár vteřin už kraťasy ležely na zemi. Tom musel uznat, že tenhle mladý kluk je vážně velice obdařený, ale on měl přece jenom největší penis z celého personálu v hotelu. O tom si byl naprosto jistý. Uculil se nad tou myšlenkou a začal Billa laskat rty i prsty v podbřišku. Bill si pomalu oddělal ruce ze svých očí, aby se podíval, jak to všechno vypadá seshora. Spatřil Toma, jak se zavřenýma očima zanechává polibky po celém jeho podbřišku a jeho ruka pomalu míří k jeho penisu, který začíná žádat o pozornost. Hlasitě zasténal, když Tom pevně sevřel jeho přirození v dlani. Nikdo se ho tam nikdy nedotýkal a tenhle zážitek byl pro něj příliš silný. Vykřikl, když ucítil něco vlhkého, co objímá špičku jeho penisu. Podíval se dolů a hlasitě zasténal, když viděl Toma, skloněného nad ním, a v puse měl jeho ztopořeného přítele. Tom olizoval a sál jeho vrcholek, přičemž jednou rukou začal pohybovat v rytmickém tempu na jeho penisu a druhou rukou ho neustále hladil po bříšku. Slastně při tom funěl a to Billa ještě více vzrušovalo, celé tělo měl vlhké, a to lehké foukání ho studilo. Prohnul se v zádech, hlavu zakloněnou a otevřel pusu při hlasitém výkřiku, když se ho zmocnil mohutný orgasmus. Tom byl trochu zaražený, část Billova spermatu měl v puse, což neměl v plánu. Poté ale se usmál, když uviděl zpoceného chlapce, jak zoufale oddychuje a utírá si pot z čela.  
Tom se narovnal a začal si rozepínat kalhoty, teď přišla řada na něj. Bill se vzpamatoval, až když ho Tom nazvedl za boky a přitáhl si jeho zadek k sobě. Vyděsil se.
„C-co to děláš?“ Rychle se odtáhl a ublíženě se natiskl na zeď. Vykulil oči a otevřel pusu v němém úžasu nad velikostí Tomova přirození. Podvědomě si přitáhl kolena více pod bradu a přehodil si přes sebe přikrývku, vyděšeně ji tisknul v rukou.
„Neboj se, to je v pořádku.“ Usmál se Tom a po kolenou se posunul blíže k Billovi. Ten se ještě více namáčkl na zeď, oči pořád připoutané k tomu ohromnému orgánu, co se houpal Tomovi mezi nohama. „Snad to tímhle neskončí, ne? Taky si zasloužím vysvobození.“
Bill zvedl oči a podíval se do těch Tomových. Nebylo poznat, že by mu chtěl ublížit, tak nechal Toma, aby ho políbil. „Prosím, Tome… Tohle ještě ne, ano?“
„Co myslíš tím tohle?“
„Já… nechci s tebou mít sex. Zatím. Líbíš se mi a mám tě rád, ale já… nechci to takhle.“
Tom se jenom pousmál a přikývl. Ve skutečnosti ho to štvalo, ale nechtěl působit jako tyran, protože věděl, že jinak by mu to Bill nedovolil nikdy. Taky ale nechtěl odejít zpátky s obrovskou boulí v kalhotách. Vzal Billovu ruku a přitiskl ji na svůj penis, trochu přivřel oči. Bill ta svoje očka zase vykulil. Tom jeho ruku pustil a Bill ji dál nechal objímat Tomův penis.
„No tak… něco udělej, neboj se.“ Bill přikývl a malinko se pousmál. Nezdál se mu ten materiál v ruce tak špatný. Pozoroval Tomovy reakce a opatrně začal pohybovat rukou.
„Do pusy to nechci.“ Zašeptal a Tom se jenom zachichotal a přikývl. Bill rukou pracoval tak, jak byl zvyklý sám na sobě. Zrychloval a zpomaloval pohyby, přejížděl palcem po vrcholku.  
Trvalo to delší chvíli, ale aspoň se naučil, jak s tím zacházet. Po pár dlouhých minutách se Tom udělal Billovi na ruku, jenom s tichým zakňučením. Bill se culil, byl hrdý na to, že to zvládl.
Tom se utřel do Billova ručníku, co byl na posteli, a začal se oblíkat.
„Už jdeš?“
„Ano, už musím.“
„Tak jo.“ Bill vstal, dal si na sebe čisté minikraťásky a dlouze Toma políbil, než definitivně odešel.
Hned za pár minutek se ve dveřích objevila Billova máma.
„Už je ti líp, zlatíčko?“

***

Každý večer probíhal skoro stejně, ale pokaždé na jiném místě. Bill se cítil o hodně zkušenější než na začátku, a tak se rozhodl, že dnešní poslední noc v Turecku se věnuje Tomovi celý. Měli se sejít na pláži u jejich značky asi za hodinu. Bill seděl na balkonu, potahoval z cigarety a ve tmě pozoroval ty dva homosexuály, co přijeli s nimi. Jelikož byl hotel do tvaru písmene L, krásně viděl na jejich balkon, který byl téměř naproti. Mladší z mužů v tygrovaných tangách právě věšel na šňůru všechno jejich spodní prádlo. Trenky se srdíčky, černé boxerky, hodně barevných slipů a jedny tanga. Bill absolutně nechápal, jak to můžou nosit. Jednou si zkoušel dát máminy a po deseti krocích je musel sundat. Ten chlap asi zaregistroval malé světýlko z Billovy cigarety a otočil se tím směrem. Usmál se na něj a laškovně mu zamával. Bill se jen uculil a radši z balkonu odešel. Vykoupal se, umyl si vlasy, hezky se oblékl a učesal. Už byl taky krásně opálený a líbilo se mu to. Vyběhl ven z hotelu a mířil na určené místo.
Cesta tam trvala asi deset minut a Bill během toho přemýšlel. Byl smutný, nechtělo se mu od Toma odjet. Zamiloval se. Ano, vážně se do něj zamiloval. Tom byl tak ohleduplný, hodný… měl krásné tělo a to bylo nejlepší. Vehnaly se mu slzy do očí, ale rychle je utřel. Když přicházel, viděl, že Tom už na něj čeká.

„Ahoj, lásko.“ Objali se a dlouze se líbali.
„Ahoj,“ vydechl po pár minutách polibků Bill a krásně se usmál.
„Tak co, kam půjdeme dneska?“
„Nechtěl bys jít do vody? Už je sice tma, ale o to větší to bude romantika.“
„Já nevím, nemělo by se chodit do vody v noci… Ale pokud chceš, Bille, medvídku…“
Bill se uculil a sundal si tričko. Poté si pomalu stahoval i kraťasy, pod kterými už  nic nenosil, jenom večer a kvůli Tomovi samozřejmě. Odhodil je a se smíchem vběhl do vody. Tom se taky zasmál, vysvlékl se a skočil tam za ním. Připlaval k Billovi, který mu obmotal nohy kolem boků a přitiskl se k němu jako miminko.
„Tomi, nechci od tebe odjet. Budeš mi chybět.“
„To ty mně taky, medvídku. Můžeme si volat, zlato.“ Poslední slovo Tom vydechl, když se Bill začal na jeho těle pohupovat a tím se jejich nahé rozkroky otíraly o sebe. Tom mohl během toho týdne sledovat, jak se Bill z roztomilého andílka změnil na nadrženého čertíka. Nechápal sám sebe, ale od toho druhého večera si nevyšel s žádnou jinou dívkou ani chlapcem, pořád měl myšlenky jenom na Billa. Nikdy v hotelu nepotkal někoho tak okouzlujícího, jakým byl Bill. Mladý, krásný, nezkušený… Prostě úžasný.

„Tomi?“ Vydechl Bill a vlhkými polibky posázel celou Tomovu tvář.
„Ano?“ Zasténal Tom.
„Já… chtěl bych se s tebou milovat… Na rozloučenou.“ Zašeptal Bill a znovu se zhoupl proti Tomovi.
„Opravdu?“ Tom mu pohlédl do očí a Bill přikývl. „Tak pojď, půjdeme ven.“ Bill se ale Toma nepouštěl, tak si ho Tom vynesl v náručí až ven z vody, kde ho postavil na boty. „Pojď, půjdeme do támhle té plavčíkovy chaty, je to můj kamarád.“ Ano, turecký kamarád, Tom s ním minulou sezónu několikrát spal. Kvůli tomu sem jezdil každý rok, všichni Turci jsou nadržení a je jim jedno, jestli jsou s dívkou nebo chlapcem.
„Tak jo, to bude hezký.“ Bill se culil, tričkem si přikryl rozkrok a Tom ho za ruku dovedl k chatce.  
Bylo odemčeno a uvnitř  nikdo nebyl. Byla tam dřevěná postel, stolek a dvě židle a nějaké vybaveníčko pro plavčíka. Tom položil svoje oblečení na židli a posadil se na postel. Pořád byla stejně tvrdá jako minulé léto. Bill nejistě svoje věci odložil taky a sedl si k němu. Cítil se nejistý, měl trochu strach, ale chtěl to kvůli Tomimu udělat. Tom Billa pomalu položil na záda a přitom ho líbal na krku. Byl slaný. Bill spokojeně vydechl a pohodlněji se uvelebil.
„Tomi,“ vzdychl, když Tom vzal do dlaně jeho penis a línými pohyby po něm přejížděl. Bill zakláněl hlavu a slastně zavíral oči.
„Bille, jsi na to připravený?“
„Ano, prosím…“ Tom roztáhl Billovi nohy od sebe, rukama ho hladil po bocích, podbřišku, tříslech… jeho mrštné prstíky se dostaly až k Billovu zadečku, kde Tom lehce přejel Billovi po vstupu do jeho těla. Cítil, jak Bill ztuhl, ale nic nenamítal, proto pokračoval. Přejížděl ukazováčkem sem a tam, až s ním pomalu vklouzl do jeho dírky. Bill se zatřásl, proto Tom ruku vyndal, naslinil si onen prst a udělal to znovu. Šlo to jednodušeji a Bill jenom vydechl, když Tom znovu prstem zabloudil dovnitř něj. Opatrně prst zkroutil a zajel s ním ještě hlouběji. Pro Billa to nebylo moc příjemné, jeho tělo chtělo tu neznámou věc vypudit ven.  
Bill chytil Tomovu druhou ruku a pevně ji stiskl ve své dlani. Bral ji jako oporu. Tom se jenom pousmál a k jednomu prstu přidal druhý. Pohyboval s nimi sem a tam, občas je zkroutil. Po chvilce Bill oddychoval, občas zasténal a nejevil žádné známky odporu. Tom své prsty vytáhl a přitáhl si Billův zadek blíž, dal si jeho nohy na ramena a sehnul se k němu. Začal po jeho vstupu žádostivě přejíždět jazykem, u čehož Bill začal hlasitě sténat a popadl svůj penis do ruky, se kterou začal rychle pohybovat. Tom se snažil jazykem dostat co nejhlouběji, později přidal i prsty, aby Billa dostatečně roztáhl. V Billově zadečku už byly prsty tři, které Tom zkroutil. Bill velice hlasitě vykřikl a v rukou začal drtit nějakou pohozenou přikrývku.

„Bože, Tome…“ Tom to udělal znovu a Bill zase zakřičel pod návalem slasti. Cítil, jako by se Tom dotýkal prsty nějakého bodu, který mu způsoboval obrovskou rozkoš. „Pokračuj, rychle… Prosím, Tome.“
„Ano, ano…“ Tom oddychoval, bořil prsty do Billova těla, a přitom přejížděl jazykem po jeho zadečku. Oddělal ruce, když si myslel, že už je Bill připravený, a ten jenom nesouhlasně zakňučel. Tom se natáhl a ze svých kalhot vytáhl krabičku kondomů a jeden si nasadil. Párkrát mrštně přejel rukou po svém mužství a přisunul se ještě blíže k Billovi. Přejížděl svým penisem po jeho dírce nahoru a dolů a přivíral u toho spokojeně oči.
„No tak, Tomi…“ zakňučel Bill a Tom zasunul špičku penisu do Billova těla. „Do hajzlu!“ procedil Bill skrz zatnuté zuby nadávku a stiskl Tomovu ruku tak silně, až mu zbělaly klouby a Tom bolestně usykl.
„Pšššt, to je dobrý…“ Tom se snažil ze všech sil udržet a nevzít si Billa násilím. Pro Billa to byl obrovský šok, po tom všem si myslel, že to bude pohodička, ale Tomův penis byl holt větší kalibr. Tom stále čekal, dokud Billův stisk ruky nepovolí. Když ho Bill pustil, musel si Tom ruku promnout, celá ho z toho bolela. „Jsi OK?“

„Jo… pokračuj.“ Tom přikývl a pomalu svého přítele zasunoval do Billova uzoučkého zadečku. Jak zajížděl hlouběji a hlouběji, tím více přivíral oči a slastně otevíral pusu, zatímco Bill měl oči vykulené a pusu zacpanou. Tom se zhluboka nadechl a spokojeně vydechl, když se v Billově těle ocitl úplně nadoraz. „Do prdele…“ zašeptal Bill a bolestně svíral očka. Potřeboval okusit, jaké to je, proto sjel svojí rukou dolů, kde narazil na Tomovo bříško. Pohladil ho prsty a dotkl se místa, které je propojovalo. Tom zasténal a začal Billa hladit okolo jeho týčící se chlouby, aby ho rozptýlil. Věděl jaké to je, poprvé u toho brečel a obdivoval Billa, že se drží.
„Zvládneš to?“ Zašeptal a mírně pohnul boky dopředu, což u Billa vyvolalo bolestivý vzlyk. „Já počkám…“
„Ne… Ne, Tomi… pokračuj, prosím.“ Otevřel Bill oči a natáhl k Tomovi ruku, aby si ho přitáhl k sobě. Tom pochopil a sehnul se k Billovi pro polibek, čímž se jeho penis pohnul v Billově zadku. Bill zasyčel a žádostivě si Toma přitáhl za krk k sobě, začali se neohrabaně líbat. Mezi polibky Bill neobratně přikývl a pro Toma to bylo znamení, že má svolení pokračovat. Pomaloučku začal pohybovat svými boky, pohyboval se jen pár centimetrů tam a zpátky, jen aby Billovi neublížil. Mezitím se po Billově tváři rozběhlo pár kapiček slz, které chutnaly stejně slaně jako Billovo tělo od mořské vody. Tom to ale poznal, proto zase na chvíli přestal a místo toho uchopil Billovo přirození a pomalými línými pohyby po něm přejížděl. Polibky ustaly a chlapci se jen dlouze dívali do očí toho druhého. Bill rytmicky vydechoval, jak na něm Tom pohyboval svou rukou.

„Tomi?“
„Ano, medvídku?“
„Miluju tě…“
„Co?“
„Že tě miluju…“ Tom zaraženě koukal na to sladké stvoření, které mu právě přiznalo lásku. On Billa nemiloval. Nebo ano? Nikoho takového, jako je Bill, tady zatím nepotkal, ale byla to láska? Radši nic neodpovídal a trhnul prudce svými boky proti Billovi. Ten zakřičel a začal přerývaně dýchat. „Kurva!“ Zakřičel, když to Tom udělal znovu. Cítil to stejné, co předtím, když si Tom hrál s prsty. Tom dělal stejný pohyb znovu a znovu a neustále narážel do Billovy prostaty. Bill pokaždé vykřikl a i přes slzy a vzlyky bolesti začal pociťovat slast. Když Tom zrychlil i pohyby jeho ruky na Billově penisu, už se Bill neubránil slastným stenům a vzdychům. Utřel si obličej od slz, chytl Toma za paže a začal se sám pohybovat proti němu, v tempu, jaké mu vyhovovalo. Pohyby se neustále zrychlovaly a oba chlapci vzdychali, Bill hlasitě sténal, že to muselo být slyšet až v jejich hotelu, nehledě na to, jak postel rytmicky vrzala.

„Do prdele…“ Zasyčel Tom a zvedl si Billovy nohy ještě více nahoru, aby mohl proti jeho tělu přirážet ještě větší silou a větší rychlostí. Skrz přivřené oči sledoval Billa, který se celý leskl a třpytil, zakláněl hlavu a usmíval se s doširoka otevřenou pusou. Tom cítil, jak mu mezi copánky na hlavě protéká pot a stékal mu po zádech dolů, kde ho to lechtalo.
Najednou se Bill zvedl na lokty a odtáhl se od Toma. Ten ho chvíli pozoroval, nevěděl, co má za lubem. Bill si kleknul, nadrženě Toma políbil a otočil se k Tomovi zády. Klečel na všech čtyřech a vystrkoval na Toma svůj malý zadeček.
„Dělej, sakra…“ Zamručel a prohnul se v zádech jako kočka. Tom už neváhal ani vteřinku a zabořil se do toho úzkého zadečku. Bill zasténal a oba proti sobě tvrdě naráželi. Mladší z chlapců chytil svůj penis do dlaně a velice rychlými pohyby se uspokojoval, cítil, že už se vše blíží ke konci. Tom cítil to samé, posledních pár přírazů bylo až magicky nadpozemských. Bill zakřičel Tomovo jméno a vyvrcholil. Tom hned po něm, když se kolem jeho penisu stáhly Billovy svaly, který se zrovna zmítal v bouřlivém orgasmu. Pár vteřin, možná i minut, zůstali oba chlapci ve stejné poloze, pak se Tom odtáhl a sundal si kondom, který odhodil někam na zem. Když Bill necítil žádnou oporu, svalil se na bříško a Tom ulehl vyčerpaně vedle něj.

„Tomi…“ šeptl Bill a spokojeně se usmál. Tom mu pár pramínků vlasů strčil za ouško a setřel mu pot z čela.
„Nikdy na tebe nezapomenu, Bille…“ Zašeptal Tom a smutně se pousmál. Bill si uvědomil, že už vlastně Toma nikdy neuvidí a znovu se mu do očí vehnaly slzy. Snažil se je zamrkat, ale pár si jich našlo cestičku ven. „No tak, neplakej, prosím. Můžeš sem přijet zase třeba příští rok, zlato.“ Po těchhle slovech se Bill rozbrečel naplno. Věděl, že už se sem nikdy nevrátí, protože by na takovou dovolenou neměli peníze. To znamenalo, že už Tomiho nikdy neuvidí, nikdy ho nebude moct znovu obejmout, znovu se s ním políbit. „Billi, neplakej…“ Tom popotáhl taky, ale uměl to zamaskovat a zahnat všechen ten smutek pryč z jeho myšlenek.
„Tomi…“ Bill zoufale zašeptal mezi vzlyky a Tom si ho přitáhl k sobě. Bill si položil hlavu na jeho hruď a po pár minutách ticha vyčerpáním usnul.

***

Druhý den v poledne už všichni účastníci zájezdu seděli sbalení v hale hotelu a čekali na minibus, který je odveze zpátky na letiště. Všichni si spolu navzájem vyměňovali svoje zážitky, fotili se, s nimi dokonce i Billova máma, ale Bill ne. Seděl v koutě, měl ubrečené oči a neučesané vlasy, prostě vypadal ztrápeně. Tom mu ráno řekl, že už se s ním nechce vidět, aby mu ještě víc neubližoval loučením. Prostě se jenom políbili, řekli si ahoj a všeho byl konec. Jenže Bill si připadal, jako by měl každou chvíli umřít žalem.

Po pár hodinách už  seděli v letadle, kde se Bill jenom smutně koukal z okýnka, v rukou měl nějaký časopis, který měl už zvlněné stránky, jak se mu potily ruce. Jeho máma byla zoufalá, nevěděla, co se to s ním stalo, nechtěl jí nic říct. Podala mu kelímek džusu a on se rozbrečel při vzpomínce na úplně první den v Turecku.

***

Už byli asi týden doma a Bill ani jednou nevystrčil nos z domu. Celé dny jenom brečel a psal Tomovi smsky, který jej skrz zprávy utěšoval. Už po páté mu dneska volal jeho o tři roky starší kamarád Andreas. Nebral mu to, určitě ho chtěl vytáhnout někam ven a na to Bill neměl vůbec náladu.

Zazvonil zvonek a mamka volala Billa dolů, ale on nešel. Po pár vteřinách uslyšel dupání  po schodech a do dveří mu vtrhl Andreas.
„Bille, že neuhodneš, co se mi stalo?!“ Zapištěl nadšeně.
„Andy, nech mě, já nemám náladu…“ zamručel Bill smutně a otočil hlavu k oknu.
„Vyhrál jsem zájezd do Turecka a chci jet s tebou!!!“

autor: Clarrkys

5 thoughts on “Hitzige Türkei 2/2

  1. Tak tohle se vážně hodně povedlo =) Moc se mi to líbilo, taková letní láska předem odsouzená ke smrti…fakt pěkná povídka ♥

  2. Achjo… tohle jsou ty letní lásky, no, když už předem ti lidi ví, že z toho nic velkýho nebude, než jenom románek…
    Zase mě bere nostalgická nálada xD Ale povídka to byla perfektní, i když jsem párkrát o Tomovi pochybovala, jestli Billa opravdu nechce jen využít a pak odkopnout. To milování bylo super, i když jsem se celou dobu bůhví proč bála, že tam přijde ten plavčík xD
    Tak doufám, že Bill na Andyho návrh přistoupí… i když o tom asi ani nepochybuju xD

  3. Jujky,dujky..tak to se mi vážně zamlouvalo. Moc se mi to líbilo a hlavně,že se Tom změnil k lepšímu, teda doufám, Tomane!! 🙂 Moc pěkná a hlavně moc povedená povídka:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics