Nejkrásnější pohled 7.

autor: Neilinka
435
„Víš, že mi koukáš do docela intimních míst? Mohl bych si to nějak vyložit.“ Uculil se černovlásek. Bavilo ho Toma škádlit, rozrušovat a s trochou štěstí i vzrušovat. Doufal, že se mu to povede.
„Mmm, tak jsem se podíval. A co? To ještě nic neznamená. Máš moc hezké tělo a zajímalo mě, jak si vedle tebe vedu.“ Snažil se působit klidně, ale sám na sobě cítil, že se mu to nedaří ani hrát, natož doopravdy.
„Jo tak… To potom jo. Tak já se taky kouknu, ano?“ Zahleděl se Tomovi na rozkrok a dlouze si ho prohlížel. Přitom sem tam po očku mrknul, jak je Tom čím dál tím červenější. Olízl se a rajcovně ho plácl po zadečku.
„H-hej. Co to bylo?“ Tom polkl. Při té prdelkovské facce se mu pěkně prokrvil jeden důležitý orgán.
„To bylo, Tomi, zkoumání materiálu.“ Ušklíbl se a nechal se jím posadit do vany. Nastavil si příjemnou teplotu vody a zapečetil vanu špuntem. Počkal, než se Tom nasouká za ním a zatím jejich koupel obohatil o pěnu.
„Takhle se nebudeš cítit tak okoukávaný.“
„Ale mně nevadí, že se na mně koukáš. Je mi to příjemné, když vím, že se někomu líbím.“ Tom se frajersky rozvalil a natáhl si nohy, akorát si neuvědomil, že vana není zase tak dlouhá, aby si je mohl natáhnout, aniž by se dotkl Billa, a tak jeho chodidlo skončilo přímo u něj v rozkroku.
„Aaale, ale, Tome. Ty jsi ale divoch.“ Poslal mu vzdušnou pusu a neskutečně se bavil. Až na to, že se mu v rozkroku vztyčila Eiffelovka.

„T-to byl omyl.“ Zalapal po dechu. Pane bože! Proč jsem v jeho přítomnosti tak neohrabaný?
„Nemusíš se omlouvat, ani to zakecávat. Mně se líbí, že na to jdeš rychle. Víš, co chceš, a jdeš si za tím. Máš určené priority, dravče.“ Mrknul na něj, jak nejsvůdněji uměl a skousl si dolní ret.
„Bille, ale já vážně… Nebylo to naschvál, jen jsem si neuvědomil rozměry vany. Jo?“
Billův výraz poklesl na optimismu. Asi se bude muset smířit s tím, že Tom je opravdu na holky a ne na mrzáky s pinďourem.
„Omlouvám se. Můžeš z té vany vylézt, umyju se sám.“ Tak nějak nezúčastněně popadl houbičku a nanesl na ni gel. Urputně začal drhnout svou ruku, až ho něčí jiná zastavila.
„Rozedřeš si pokožku. A to bych nerad, protože ji máš krásně jemnou.“
Bill nadzvedl hlavu a setkal se s Tomovým pohledem. Houbička mu vypadla z ruky přesně v ten okamžik, kdy si ho Tom přitáhl a začal ho líbat. Ne prudce, ne divoce, ale něžně a pomalu. Nikam nespěchal, chtěl si to vychutnat, nepřál si, aby jeho první polibek s Billem byl jako návštěva rychlého občerstvení.
Těžko určit, jak dlouho to trvalo, než si uvědomili, že jim dochází kyslík a odpojili se od sebe. Tom se opřel o stěnu vany a Billa si zády položil na hruď. Jemně mu naklonil hlavu do strany a na uvolněném krku ho začal laskat.
Bill vrněl s přivřenýma očima a pod zvyšující se intenzitou polibků se začal kroutit. Absolutně si neuvědomoval, že zatíná svaly na nohou, v tuhle chvíli měl na práci něco lepšího. Obzvláště, když Tomova dlaň zabloudila na jeho penis a stiskla a protáhla se celou jeho délkou.
Prohnul se v zádech a toužil, aby se ho Tom dotýkal víc a víc. Očividně mysleli na to samé, protože Tom přitlačil své boky na Billovo pozadí. Oba polkli a za chvíli už se nalézali v Billově posteli, kam si ho Tom romanticky donesl.
V přítmí s malou lampičkou, jako jediným zdrojem světla, prozkoumávali svoje těla. Každý sval, záhyb, jemné chloupky, kterých jste se ani nemuseli dotknout a toho druhého to přivádělo k šílenství. Oběma vyrazila husí kůže, a zároveň jim bylo nesnesitelné horko. Bill ležel pod Tomem a bylo to nejkrásnější uvěznění, jaké kdy zažil.
Třeli se o sebe, líbali a vzrušovali. Tom se lišácky usmál a z Billa slezl. Ten jen s vyděšeným výrazem sledoval, co má za lubem.
Tom si stoupl před postel a ve svůdném tanci hladil a vzrušoval svoje tělo, přičemž penis měl jistou protekci. Jemně si olízl prst a přejel si jím po bradavce, kterou nemilosrdně zmáčkl, až zaúpěl slastnou bolestí. Bill, teď už vsedě, pozoroval to mučící představení.
Je to tak nefér, vzrušovat se před člověkem, který k vám nemůže jen tak doběhnout a vystřídat vaši ruku za svou. Ale to se nestalo. Bill se v jeden moment prostě zvedl a najednou stál vedle Toma. Oba se naprosto zasekli, koukali na sebe, pak na Billovy nohy, a pak zase do očí.
autor: Neilinka
betaread: Clarrkys

5 thoughts on “Nejkrásnější pohled 7.

  1. Krásný díl, i když to Billovo uzdravení je až moc rychlé, myslím, že po tak dlouhé době by se na nohou určitě vůbec neudržel, ale nevadí, i tak to bylo krásné, hlavně ta scéna ve vaně byla dokonalá ♥

  2. Wow…tahle povídka prostě nejluxusnější,moje oblíbený téma-koně a ty díly jsou krátký a to se pak líp čte…už se nemůžu dočkat na další,zbožňuju tuhle povídku♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics