Trest za nevinnost 11.

autor: Adella Kaulitz & Lenna W.K.T.

Bill

Když ráno otevřu oči, matně si vzpomínám, co se dělo večer. Když se ale rozhlédnu, Tom tady není. Poznávám v místnosti Tomův pokoj, ale jeho majitel nikde.

Tom

Obvyklá obchůzka věznice. Trvá to tak dvacet minut. Dohlédnu na to, jak vězni odcházejí na snídani, a vracím se do pokoje s nejchutnější snídaní. Pro něj. Usměju se, když vidím, že je vzhůru, dojdu k němu a líbnu ho na spánek. Začnu ho pomalu krmit.

Bill

Koukám na něj trochu vyjeveně, přesto přijímám jídlo. Je to vcelku dobré, snesitelnější než ostatní vězeňské paznehty.
„Ty nebudeš?“

Tom

„Já už jedl.“ Usměju se a pohladím jej po úzkém stroupku a provinile kouknu k zemi. Dám mu do pusy další kousek jemné houstičky. Pak mu kouknu omluvně do očí a povzbudivě se usměju.


Bill

Jím dále z jeho ruky. Připadám si jako malé kuře, co někomu dlabe z ruky. Když už není co dlabat, usměju se a obejmu ho. Je mi u něj teď tak zvláštně hezky.

Tom

Přejedu rukou po celých jeho zádech a nasávám jeho dokonalou vůni. Dám mu vlásky za krk, aby odhalily krásnou siluetu krku, a jemně ho na něm začnu líbat. Slabě u toho zafuním a přendám ruce na jeho boky.

Bill

Lechtá to, jsem lechtivý. Když se začnu smát, nechápavě se ode mě odtáhne s otazníky v očích.
„Jsem lechtivý,“ vysvětlím mu a uculím se.

Tom

Poprvé se vážně upřímně od srdce usměju. Vypadám jak malej zase. Jemně ho začnu lechtat.

Bill

Prvně se to snažím udržet, pak ale vybuchnu smíchy a začnu se svíjet. I přesto, že to někdy bolí, se směju na celý pokoj a uhýbám před jeho rukama.

Tom

„Chceš, abych přestal? Nebo tě můžu lechtat, dokud se nepočůráš?“ usměju se a lechtám.

Bill

„Ne!“ zapištím a bráním se dál. Už pomalu brečím smíchy, což se divím, stalo se mi to tady poprvé.

Tom

Spokojeně se směju, lechtám a pak přestanu a rychle ho přilehnu a přilepím se mu na rty. Trošku zaskočeně koukám, jsem zvědav na jeho reakci. Snad nedostanu facana.

Bill

Vyjeveně zamrkám a pořád mi nedochází, co to dělá. Když mi to však dojde, rozplynu se pod ním jako pěna a nechávám se líbat.

Tom

Jemně hladím jeho polštářky těmi svými. Cítím, jak se oba chvějeme. Přivřu očka a vjedu mu prsty do vlasů. Zasněně zafuním a slabě skousnu jeho spodní ret. Pak se pozvolna odtáhnu, jsem rudej až na zadku. Šíleně se červenám.

Bill

Mám stále zasněně zavřené oči. Je to krásné jako v mých snech o mém princi.
„Už vím, jak se jmenuje…“

Tom

Jsem absolutně dezorientovaný.
„Kdo? Co?“ vyvalím oči a pořád cítím červeň v obličeji

Bill

„Můj princ,“ zašeptám s úsměvem a nasávám vůni Tomova těla.

Tom

Vyvalím oči snad ještě víc. Nechápu vůbec nic.
„Já…j… já… jaký princ?“ zakoktám se.

Bill

„Ty,“ zasměju se. Přijde mi to vtipný. Vtipný to, že se můžu zamilovat do někoho jako je Tom.

Tom

„Jááá?!“ hledám vyvalené oči pod postelí.
„Jak to myslíš, já?“

Bill

Zamrkám nechápavě očima, pak jen zakroutím hlavou.
„Nic. Nikdo. Zapomeň na to.“

Tom

„Ne, pověz mi to,“ pohladím Billa po tváři. Neměl bych před láskou utíkat. Snad mi tebe nikdo nevezme.
„Jsem tvůj princ?“

Bill

Přikývnu a doufajíc, že mé city přijme, se na něj podívám.

Tom

Něžně se usměju a rozechvěle jej pohladím po tváři.
„Hlupáčku můj…“ špitnu a z očí sjedu pohledem na rty.

Bill

Začervenám se a uhnu pohledem. „Já vím, asi jsem divnej…“

Tom

„Ne, nejsi divný! Jsi úžasný,“ pošeptám láskyplně. „Jsi první člověk, kterého jsem políbil na rty.“ řeknu popravdě. Polibek pro mě vždy znamenal víc než sex a další prasečinky.

Bill

„Vážně?“ pozvednu obočí zvědavě a podívám se na něj… to by mě nikdy nenapadlo.

Tom

„Vážně…“ přitulím se k němu. „Nikdy jsem nikoho nelíbal… jen tebe a…“ sklopím oči a slabě zčervenám. „Chtěl bych ještě.“

Bill

„Tak to udělej znova.“ zašeptám a zavřu oči v očekávání dalšího polibku.

Tom

Přejedu palcem po té krásné tváři, slabě si jej přitáhnu a začnu oddaně a láskyplně přejíždět po Billových rtech. I když jsou jemně popraskané, chutnají jako to nejsladší ovoce. Slabě vzdychnu a přitáhnu si k sobě celé jeho tělo.

Bill

Když se mé tělo k němu natiskne, projede mnou nápor vzrušení. Omotám mu ruce opět kolem krku a nechávám se líbat na rty. Najednou bych chtěl jeho rty cítit všude možně.

Tom

Přestože nechci, musím se maličko oddálit. „Nechám ti zase připravit lázeň, tentokrát z mléka, aby tvoje kůže byla dokonalá… můžeš se máchat, jak dlouho budeš chtít. Já teď musím jít něco zařídit a pak můžeme být spolu.“ Propletu prstíky s jeho malou ručkou.

Bill

„Nechoď ještě, prosím,“ zanaříkám a stisknu mu ruku k sobě.

Tom

„Musím, broučku. Za pár minut mi přivezou nového vězně,“ sklopím oči.
„Zabil dvanáct žen a dvacet dětí.“ Polknu šokovaně. „Bude tu čekat na trest smrti,“ pošeptám, celkem mě to rozházelo. Ale stejně si jej přitisknu k sobě ještě maličko víc


Bill

Smrt. To můžu být rád, že mě čekalo jen vězení, za tu vraždu, kterou jsem nespáchal. „To je hrozné. Zabít člověka… a ne jednoho.“

Tom

„Našli ho přímo při činu. On… kdybys viděl jeho spis, zvedl by se ti žaludek,“ pohladím jej po rameni. Položím jej na záda a otírám se rty o jeho. Nakonec ani nevím, proč se začnu dobývat do Billových úst a hladím jej na vnější straně stehna…

Bill

Přejede mi mráz po zádech a zachvěju se vzrušením.

Tom

Jemně pohladím tvůj jazyk a pak se s mlasknutím oddálím.
„Musím broučku, musím ho dát do věznice… a tak… no trošku ho tu přivítat, ale slibuju, že až přijdu, tak tě láskou sním…“ pošeptám.


Bill

„Dobře,“ vydechnu slastně a usměju se. Když však odejdeš, úsměv mi pohasne. Vzpomenu si na Gabriela a na jeho posedlost Tomem. Začíná mě opět sžírat lítost.

autor: Adella Kaulitz & Lenna W.K.T.
betaread: Clarrkys

12 thoughts on “Trest za nevinnost 11.

  1. štvalo mě že sou tu jenom dva komentáře tak sem si zase dočetla díly který sem neměla a můžu říct jenom wow 😀 už se nemůžu dočkat dalšího dílku. jen tak dál holky 🙂

  2. to by mě zajímalo, co se stane, až se to Gabriel dozví..
    ale jinak dokonalost… chci další díl, tohle se čte úplně samo… je to perfektní!!!

  3. Holky? oficiálně vyhlašuji konkurz na opravovatele povídky xD protože sama to nezvládám, nemám jen tyhle povídky a navíc Atsu je teďka bez compa a absolutně nestíhám, chcete po mě díly moc rychle xD

  4. Tááák, Tom je úplně v prd…, Bill se mu dostal pěkně pod kůži, jenom ten Gabriel je mráčkem na nebi…ale trošku se bojím, aby se nevrátil ten "starý Tom"

  5. Nooo tak to je v kelu. Tom vyměkl jak plesnivá mandarinka. No ale je to krásný. Gabriela je mi strašně líto a je mi jasné, že se tam ještě s ním kdeco semele. Myslím, že se nebude chtít Toma jen tak lehce vzdát a já ho naprosto chápu. Snad bych mu ten vztah s Tomem i přála.

  6. Tuhle povídku mám vážně ráda..:)
    Líbí se mi, jak se k němu Tom teď hezky chová, ale mám takový pocit, že všechno ještě nebude v pořádku..určitě se ještě něco stane a já mám docela strach co…ale už se na další dílek vážně moc těším..:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics