Malá změna v anketách

Ahoj lidi,
napadlo mě ode dneška udělat malou změnu v anketách. Vzhledem k tomu, že na ně většina lidí kašle, to zřejmě nebude mít tak velký význam, ale nevadí, pro někoho je to třeba důležitý.
Týká se to jen nových anket, tedy těch, co jsou u nových vícedílek nebo u jednodílek, u starších povídek by to nadělalo akorát potíže.
Udělala jsem změnu v tom, že dokud v té anketě nebudete ze své ip adresy hlasovat, neuvidíte její výsledky. Ty se vám objeví až po hlasování. Mohlo by vám to pomoct u vícedílek, pokud si nepamatujete, jestli jste v anketě už hlasovali nebo ne. Samozřejmě, pokud budete na jiném počítači a budete mít jinou ip adresu, neuvidíte výsledky taky, ale to si snad vzpomenete, že nejste u sebe, a že znovu hlasovat nemáte ;-). 
Byla bych ráda, už kvůli autorům, kdybyste na ankety nezapomínali a hlasovali v nich, je to zpráva pro autora, kolik lidí jeho povídku zhruba čte, pokud se s ní nedostane do první trojky, kterou si můžete přečíst na levé straně blogu v Menu. Při současném nechutně malém počtu komentářů docela přínosný údaj, i když někdy spíš k vzteku, to uznávám… někdy si říkám, jestli to není s anketama vlastně úplně zbytečná práce, takže prosím hlásněte pod tímhle článkem, co si o anketách myslíte, hlavně vy, autoři. Můžete si rovnou na ní vyzkoušet, jak změna funguje.
Pro autory bude trošku změna v tom, že budou muset hlásnout i jednou za sebe, aby výsledky ankety viděli, ale jen jednou ze stejného počítače, tak to snad přežijou a můžou si ten jeden hlas odečíst. Bohužel to nejde oddělit, autor je v tomhle případě stejný čtenář jako každý. J. :o)
Otevřete si článek a hlasujte.

11 thoughts on “Malá změna v anketách

  1. Mě hlavně štvou ty komentáře, prostě člověk se snaží a oni pak ve finále napišou buď jen srdíčko nebo: DOKONALÝ CHVI DALŠÍ DÍL

  2. No musim souhlasit s Lennou. Počet čtenářů pro mě neni ani tak důležitý, jako komentáře. Ono je sice hezké vidět, kolik lidí povídku čte, ale ten údaj mi neřekne co zlepšit nebo jak se povídka líbí. Kolikrát se nechávám komentáři i inspirovat pokud nemám díly předepsané a nejednou jsem udělala, že jsem příběh trochu pozměnila na základě komentářů. Názory v komentářích jsou podle mě důležitý. Ráda vidím, že nad povídkou někdo trochu uvažuje a ne že ji jen bezmyšlenkovitě slupne a jde dál. Čiže anketa ok….nevidím v tom problém, ale komentář pro mě má daleko větší cenu než jedno kliknutí na anketu 🙂

  3. Já nevím, jestli do toho jako neautor mám co mluvit, ale myslím, že ankety jsou spíše k tomu, aby se autoři rozčílili. Příkladem může být dnešek, kdy už jsou u dvou povídek nové ankety, a když se podíváte na počet hlasujících a na počet komentářů, tak je to do očí bijící nepoměr, protože více než polovina hlasujících lidí komentář vůbec nenapdsala.Ty údaje pod Menu vlevo jsou ještě horší, když se podíváte na návštěvnost a na počet komentářů. V poslední době jsem pod povídkami často četla stýskání si od autorů, kteří už začínají být pěkně naštvaní, a já se jim vůbec nedivím, a jestli to tak půjde dál, tak za chvilku nebudeme mít co číst, protože autoři se nám na to tak akorát vykašlou, bohužel…!!!

  4. Holky, tohle jsem řešila už mockrát a nemá to cenu, vždycky jsem za to řádně dostala po držce v komentech, který najednou byli schopní psát všichni…  komentáře se vynutit násilím nedaj, vyhrožovat tím, že přestanete psát, je taky k ničemu, takže nezbývá než se aspoň nějak dozvědět, že to někdo čte. Lepší, než si myslet, že to nečte vůbec nikdo. Je to vlastně pro většinu jediná možnost, jak se něco takovýho dozvědět.

    Autoři se můžou vztekat jak chtěj, to jim prostě nepomůže. Já už to dalším článekm řešit nebudu, je to jako házet hrách na stěnu, každej naslibuje hory doly černej les, jak bude komentovat a pak se na to stejně vykašle. Až to tady jednoho dne nasraná zavřu, tak pak se teprve ty lidi budou divit, kam zmizely jejich oblíbený povídky… a já jim pak ukážu akorát tak fackáče. Ať si vysmrkaj, když nekomentovali…

  5. Komentáře jsou pro autory důležité, ale kolikrát prostě nevím, co napsat, kromě toho, že se těším na další díl. Já osobně čtu téměř nepřetržitě a kdych měla konstruktivně kometnovat každou jednostránkovou povídku, tak bych hodinu přemýšlela, aby ze mě nevyšla jen nějaká blbost. Když mám ale skutečně něco na srdci, tak to napíšu. Za sebe se omlouvám, že nekomentuji více. 🙂

  6. tak já komenty… no, nedalo by se říct, že neřeším, ale když nikdo nepíše, tak to zas tak neberu. asi takhle. lidi k tomu donutit nemůžu, a ve svým životě mám dost důležitějších věcí na nervování, než to, jestli mi někdo komentuje twincestní hovadinu, kterou se vybíjím. píšu to pro to, že to MĚ baví a kdyby mě to nebavilo, tak zájem nezájem, utnu to a finiš ende.
    nepopírám, že čím víc jich najdu, tím víc to potěší, ale fakt nepíšu pro to, abych pak lamentovala nad tím, jak mám málo komentů. kdo chce, at okomentuje, ten mě potěší. kdo chce, at si to jen přečte, na rozdíl mezi čtenáři a "hlasateli" sere Bílej Tesák a kdo nekomentuje, ten mi je putna, páč o něm ani nevím, když nic nepíše 😀

  7. no, sice jsem ted klikla na to první, ale chybí tam odpověď pro mě – "sleduji, ale výsledek je mi putna" 😀

  8. Abych řekla pravdu, jako autor se na to dívám tak, že je nutné napsat opravdový "trhák", abyste měli bezpočet komentářů a to nejen typu – chci další díl, moc krásné, atd. To samozřejmě potěší. Já mám o svých povídkách představu od začátku do konce a komentáře a "prosby" v nich o různé pokračování mně neovlivňují. Samozřejmě je příjemné mít těch komentů hodně, ale taky mně těší sledovat komenty, jak se vyvíjejí díl od dílu od stejných komentátorů. Jinak si myslím, že jak hodně, tak málo komentářů může být k něčemu dobrých. Hodně vám ukazuje, že se opravdu hodně lidí "obtěžuje" s tím, aby vám napsalo aspoň to, že se mu to líbí a to dává signál, že povídka stojí za to. Naopak, když je jich málo, člověka to přiměje napsat příště ještě lepší zapeklitější povídku. Takže těžko říct, jak to s komentáři vlastně je :).

  9. Já sice sleduji kolik lidí kliklo, ale spíš se mi zdá, že je to o tom kolik lidí není líných nebo se teda obtěžovali udělat jeden klik navíc… Nejhorší je, že si v poslední době lidi udělají čas na přečtení povídky (někdy dokonce i na anketu), ale komentář to už je prostě ztráta času(a komentáře typu SUPER nebo DALŠÍ nepočítám už vůbec)… On to pak toho autora ani nenakopne a nemotivuje aby psal dál (a proč by taky měl když vám nestojí ani za okomentování,že…)Takhle to tedy aspoň vidím já…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics