Most wanted – First in the Blacklist 6.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina

431
Šrotuje mi to hlavou. Potřeboval bych si s Tomem projít celé seznamy lidí, kteří jsou u nás v partách. Je to důležité. Alespoň nějaké typy, které přitlačit do rohu a tahat z nich informace. Jenže jestli mě Tom vůbec bude chtít vidět. Jestli se mnou vůbec něco bude chtít řešit.
Seru na to. Je to i jeho parta, a navíc jeho auto, které utrpělo největší škody. Oblíknu se, jen do džínů a uplýho trička. Koženou bundu a sednu na motorku. Nesnáším, když musím jezdit na Ninje mimo závody. Nenávidím to. Nevím proč, ale je to tak.

Jedu nocí, nechávám vítr, aby si hrál s nedopnutou bundou, až nakonec zastavím u Tomových garáží. Venku zrovna stojí štíhlá holčina. Hrabe se v Lambu. Chudák auto, chudák Tom a chudák holka, celá od oleje. To bych se vždycky nasral. Nejde to zpod nehtů pryč.
Dojdu k ní. 
„Heh, prosím tě, je Tom tady někde?“ radši se jí zeptám. Jo, Tom je suverén, všechno mu patří, ale já pořád respektuji jeho území a soukromí. A navíc, po tomhle incidentu.
„Jo, Tom je u sebe, mám takový pocit, že spí. Chceš s ním mluvit, nebo mám něco vyřídit?“ podrbu se na hlavě, co teď?
„No, radši bych s ním mluvil o samotě, chápeš ne? Ohledně toho podrazu.“ 
„Jo, to od tebe bylo pěkně hnusný!“ vyjede na mě.
„Tak to prr, slečinko, já za to nemůžu. Málem dostali i mě. Nevěděl jsem o tom, a rozhodně to nebylo plánované.“

„No, tohle by mohl říct každý!“ 
„Dovedeš mě k tomu Tomovi, nebo tady budeme tlachat o tom, čí to byla vina?“ 
Protočí oči, ale nakonec kývne. „Pojď.“

Vede mě garážemi, kde je spousta věcí na auta. Na zemi se válí klíče a křižáky. Sem tam olejová skvrna. Jako u mě, jen já tam mám víc místa. Motorky jsou skladnější. Usměju se sám pro sebe. Přemýšlím nad pěknýma hovadinama.
Dovede mě až kamsi nad garáže. Říkám, jako u mě. Zaklepe na jedny z mnoha dveří a opatrně vstoupí.
„Počkej tady, jo,“  špitne, když vevnitř zahlédne spícího Toma. Nevím proč, ale v tu chvíli se mi zatají dech. Je kouzelný, když spí. Jen přikývnu a dívka vejde. Klekne si k posteli a něžně Toma budí. Hej, tohle bych zvládnul taky a možná i líp. Je pravda, že ač s Tomem jsme pomyslní rivalové, tak o sobě víme hodně, a já přesně vím, jaké probuzení by se mu líbilo nejvíc. Trošku se zakaboním a protočím oči. Oh, sakra! Co to je? Já snad, kurva, žárlím.
Tom se pomalu posadí. Dívka odejde a já můžu vstoupit. Tom si promne oči a koukne na mě.

„Co tu chceš?“
„Jdu si promluvit nebo spíš pokecat, projít aspoň nějak zhruba naše party, kdo by byl potenciální práskač.“ 
„Musíme to řešit v jednu ráno?“ koukne na mě dost unaveně.
„Čím dřív, tím líp,“ pokrčím rameny a pořád stojím mezi dveřmi.
„Pojď dál a zavři,“  řekne, a dokonce poklepe dlaní na místo vedle něj na jeho posteli. Vejdu, zavřu, přesně tak, jak mi řekl a ostýchavě dojdu k posteli. Přece jen, je to člověk, co mi chce roztáhnout nohy. Ale po tom všem, co se stalo, bych mu je asi roztáhl dobrovolně. Posadím se, snažím se vypadat uvolněně, ale fakt, že za dvě vteřiny můžu ležet pod ním s natrženou prdelí, mi moc nepřidává.

„Máš to tu pěkné,“  špitnu asi proto, že se snažím trošku uvolnit atmosféru.
„Jak, kurva, v týhle tmě můžeš něco vidět?“ usměje se na mě. Je pěkný, to opravdu ano, ale mám z něj strach. Je namakaný, kdyby chtěl, může mě zmlátit, dokonce i zabít, znásilnění by pro něj asi nebyl problém. A navíc, co mi vyprávěla Jess, jeho vybavení není zrovna malé. Musím si dávat pěknýho majzla, abych po sexu s ním mohl ještě sednout na motorku.

(Tom)

Přišel. Přišel za mnou sám a dobrovolně. Sedí u mě na posteli a očekává,  že se s ním budu prohrabávat seznamem lidí, který máme v partách. Trošku se spletl. Mám malinko jiný plány. Lehce se nahnu a přejedu mu dlaní po stehně. Stočí pohled na moji ruku a váhavě se mi zadívá do očí.
„Ty seznamy.“ Špitne, když se k němu nakláním. Momentálně mi jsou jakýkoliv seznamy volný. Mám tady objekt svých tužeb a potřebuju se uvolnit.
„Kašli teď na seznamy.“  Šeptnu a lehce jej líbnu na tvář. Nebrání se. Dlaní vyjedu výše, až narazím na rozkrok. Trhne sebou. Ušklíbnu se.
„Bylo od tebe hloupý, přijít za mnou sám a v noci. Asi tušíš, co se stane.“ Zašeptám mu do ucha. Lehkým tlakem jej donutím, aby si lehnul. Nijak se nebrání, což mě naprosto překvapuje. Nahnu se nad něj a začnu jej líbat. Po malém zaváhání se přidá. Ou, shit. On má piers. Kurva, tohle bude zajímavá šukačka. Rukou mu přišpendlím ty jeho nad hlavou. Rád mám nad někým moc. Lehce přimhouří oči. Je strašně sexy. Volnou dlaní mu vyhrnuju tričko. Faktu, že jsem úplně nahý, si ještě asi nevšimnul. Škubnu s tím přebytečným kusem látky, a ten se roztrhne jako pavučina.

„Hej!“ ozve se vyštěknutí. Kocourek se nám probral.
„Překáželo.“ Špitnu a skloním se k jeho bříšku. Jemně jej zuby štípnu a on vykřikne. Oh, sakra, tyhle zvuky mě rajcujou. Obkročmo si na něj sednu a on si až teprve teď všimne, že jsem nahý. Lehce ztuhne. Pohladím jej po tváři.
„Jsi krásný.“ Šeptnu mu do ucha.
„……“ sklopí oči.
„Tome?“ šeptne.
„Ano?“ vydechnu mu na rty.
„Kolik lidí už prošlo touhle postelí?“ trošku se zarazím nad tou otázkou.
„Hodně,“ podám jednoduchou odpověď.
„A měl jsi tu někdy pannu nebo panice?“ sakra, proč se na to ptá? On snad…
„Ty jsi panic?“ pozvednu obočí.
„Ne, ne… s holkama mám hodě zkušeností, ale…“ Otočí hlavu, aby se na mě nemusel dívat. Pochopím a zachvěju se. Tohle jsem opravdu nečekal.

„Bude se ti to líbit.“ Otočím mu hlavu, abych jej mohl políbit. Přitisknu se mu na rty a dobývám se dovnitř. Pustí mě za hradbu zubů a já jej konečně naplno začnu líbat. Vybízím jeho jazyk na souboj. Dravě mi oplácí a bojuje o dominanci. Začnu se na něm vrtět. Vzdychá mi do úst a tiše sténá. Pustím mu ruce a vrhnu se na pásek. Sotva povolí, rychle mu stáhnu rifle. On pod nimi nic nemá. Škubne mi v penisu. Prstem obkroužím hvězdičku a sjedu na slabiny. Silně sebou trhne a zasténá.

„Takže v tý tvý dírce ještě nikdo nebyl.“ Šeptnu spíše pro sebe, ale slyšel mě. Lehce se zamračí. Asi mu není příjemné, že si ho dobírám.
„Klid, jsem jedině rád. Rád jsem první. Ve všem.“ Skloním se k němu, ale žduchne do mě.
„Hej, vztekloune. Nechtěj, abych tě krotil.“ Stisknu mu zuby ucho. Zasténá.
„Jen mi nemusíš říkat, jak si nadšený, že mě ojedeš.“ Odsekne.
„Ššš… nevztekej se. Sice jsi sexy, když se čertíš, ale v posteli mám rád souhru.“ Zajmu jednu jeho bradavku. Usykne. Cumlám ji a skousávám, dokud neztvrdne. Přemístím se na druhou a nadrženě vydechnu. On tam má piers.
„Ph, kde ještě máš piercing?“
„Tam, kde si myslíš, ne.“ 
„Škoda.“ Zesmutním na oko. Jen pokrčí rameny. Dlaní obejmu jeho penis a stisknu. Škubne boky nahoru. Začnu jej intenzivně dráždit a Bill nepokrytě sténá. Musí být slyšet přes celý komplex. Ale mám rád, když mám v posteli hlasitého milence, který se nebojí dát najevo, co se mu líbí.

„Klidně i křič. Líbí se mi to.“ Roztáhnu mu kolena a vtěsnám se mezi ně.
„Vem si, prosím, kondom.“  Špitne.
„Nevěříš mi?“ lehce se nadzvednu a zadívám se mu do očí.
„Říkal jsi, že jsi ošukal hodně lidí. Jen se jistím.“ Jasný, chápu, ale nechci gumu. Chci ho pořádně cítit a udělat se do něj.
„Když ti řeknu, že jsem se všema předtím kondom měl?“ nadhodím. Je to pravda. Měl jsem ho.
„Opravdu?“ 
„Yeah, nemám důvod ti lhát.“ Usměju se. Kývne mi.
Lehnu si zpátky na něj a nasměruju svůj penis k jeho vstupu. Zadívám se mu do očí. Je tam vidět váhání a strach.
„Neboj se.“ Šeptnu. Když, ale lehce penisem přejedu přes dírku, Bill se odtáhne. 
„Já… nemohl bych jít radši nahoru?“ špitne. Oh, on si mě chce osedlat? Proč ne.

autor: Lenna W.K.T. & Mykerina
betaread: Janule

18 thoughts on “Most wanted – First in the Blacklist 6.

  1. Ha, a já vím, kdo to na ně řekl. Přišla jsem na to sama úplně. A jen jsem dostala od Myker odsouhlasení, že mám pravdu xD prý jak mě to mohlo napadnout. No, mohlo. Ale nebojte se, děvčata. Žužu, nic neřeknu 😉 jinak Bill snad podvědomě věděl, co se bude dít a udělal to schválně, protože Tomana prostě chce xD a divím se, že je Toman najednou nějak něžný. To se mi líbí.

  2. [1]: tak to tu nezapoměň vykřičet hnedka xD

    [4]: Ty jdi do hajzlu Tedde! zaprvé nejsem Lena ale LeNNa a zadruhé… to je děsně nenápadné, když pokaždý napíšeš BTW LENNO… xD Už mě s tím sereš xD

    Janulko? Kdepak máme obrázek? (Že bych to zapomněla do dokumentu dopsat? O.o)

  3. Konečně! Muchecht! 😀 Po minulým dílu jsem byla absolutně nafučená, že kvůli debilnímu udavači nedošlo na sex, ale ty naše dvě úchylný prasátka si příležitost najdou. 😀 Nebo spíš vy dvě, slečny. 😀 Pořád mě to tolik baví, i když mě motorky a auta nikdy nezajímaly. Ale twincest otevírá všechny dveře.

  4. Já se poseru. Celá natěšená, že něco bude, konečně! A ono nic! Grrrrr 😀 Honem další díl jako! ♥
    Strašně se mi líbí jak je Tom drsnej, jak se chová k Billovi.. 😀 A co teprv, až zjhne (jestli zjihne?!), to bude paráda.. :D:)

  5. Tak to bylo pěkně krutý, člověk se těší, že je konečně ňáká akce a ono NIC!
    *naštvaně buší pěstičkama do stolu* doufám, že pokráčko bude co nejdřív, tohle je přímo mučení

  6. No, pořád se nějak nemůžu zbavit pocitu, že Bill je tady jako lapené zvířátko…Tom mi k němu přijde s prominutím trošku jako takový nadržený neandrtálec xD, to je pořád samé ojedu ho, natrhnu mu zadek, zajímavá šukačka, chudák Bill a jeho citlivá dušička =) Tak pevně doufám, že Tom ve svém slovníku brzy použije i jiná větná spojení, něco jako záleží mi na tobě nebo mám tě rád, by bylo super =)))

    [7]: To není zase tak absurdní myšlenka, Bill jako panic by měl být spíše vystrašený a nesmělý, takže to jeho převzání iniciativy je mi taky trošku podezřelé…xD
    Povídka je samozřejmě skvělá ♥♥♥

  7. Kurva holky děláte si ze mě prču?? Takhle to useknout?? Zrovna když už jsem nedejchala a čekala až zasune, tak vy to seknete :DD No mě z vás mrdne. Tohle je prostě….ach bože. V celý tý atmosféře týhle povídky to působí tak živočišně. Booože. Já to asi budu muset přestat číst 😀 Bo když to čtu, tak pak jsem to…..nadržená 😀 BOže jak já to miluju. Jen jsem teda velice zvědavá, jak se k němu pak Tom bude chovat. Střídá to jak ponožky, tak jsem zvědavá jak to dopadne s Billem.

  8. Och toto mi nerobte baby :D… včera som musela urýchlene odísť takže som v tom najlepšom prestala a prenásledovalo ma to celú noc :D… nemohla som kvôli tomu spať lebo som furt nad tým rozmýšľala ako to bude pokračovať :D… och božeeee :D… toto je fakt DOKONALOSŤ!!! :D… som strašne zvedavá… idem ďalej! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics